DreamHost vs InMotion hosting hosting – Usporedite cijene i planove – svibanj 2020

DreamHost vs InMotion hosting hosting – Usporedite cijene i planove – svibanj 2020

DreamHost vs InMotion hosting hosting – Usporedite cijene i planove – svibanj 2020

DreamHost i InMotion Hosting oboje su poznate i etablirane tvrtke koje nude usluge web hostinga. Obje su ove tvrtke gotovo zauvijek u Internet godinama (InMotion Hosting je 14 godina, a DreamHost 20!) Budući da postoji puno tvrtki koje nude web hosting, može biti teško znati koja tvrtka nudi proizvode , cijene i usluge koje najbolje rade za vas. Ako ste razmišljali o nekom od ovih tvrtki, možda ne znate koja je od njih bolja opcija. Srećom, možemo vam pomoći u tome. Sljedeće informacije bi vam trebale pomoći da se približite donošenju informirane odluke, jer uspoređujemo DreamHost i InMotion Hosting na širokom rasponu značajki kako bismo utvrdili koja nudi najviše vrijednosti za novac.


Usporedba značajki

U ovom ćemo dijelu pogledati neke od glavnih značajki koje možete očekivati ​​od bilo koje usluge web hostinga kako bismo vidjeli kako se ove dvije tvrtke stoje jedna protiv druge..

 • Cijena

Jedna od najvećih stvari koju netko traži u usluzi web hostinga je dno – koliko će sve to koštati? Pa, i DreamHost i InMotion hosting nude različite razine usluge, a svaka ima svoje cijene. Za DreamHost, osnovna usluga web hostinga počinje od 10,95 USD mjesečno. Međutim, plaćanje unaprijed godinu dana može skinuti nizak iznos od te cijene, a plaćanje za tri godine odjednom svodi cijenu na 7,95 USD mjesečno.

InMotion Hosting nudi svoj osnovni paket web hostinga za 7,99 USD mjesečno. Kao i DreamHost, plaćanje za godinu dana unaprijed vam daje popust po mjesecu za dolar, a također vam se daje mogućnost plaćanja za dvije godine unaprijed, što ukupno iznosi na 5,99 USD mjesečno.

Obje usluge nude i druge proizvode, uključujući VPS (virtualni privatni poslužitelji) i namjenski hosting poslužitelji. Naravno, ove dodatne usluge dolaze s većom, ali uporedivom cijenom.

 • WordPress hosting

Za one koji traže WordPress hosting, obje tvrtke nude ovu uslugu. DreamHost nudi svoj osnovni paket koji počinje od 7,95 USD mjesečno, dok InMotion Hosting počinje s 5,99 USD mjesečno. Obje tvrtke imaju i razina usluge, ovisno o vašim potrebama. InMotion Hosting ima tri različite razine usluge – već spomenuti osnovni paket i dvije druge razine usluge, što iznosi 13,99 USD za “Pro” razinu WordPress hostinga. DreamHost nudi ono što naziva “DreamPress” za 16,95 USD mjesečno, no tvrdi da je ova usluga pet puta brža od osnovnih opcija WordPress hostinga i posebno je stvorena za obradu svih podataka i problema sa širinom pojasa..

 • Značajke – Sličnosti

Naravno, razlika u iznosu od dva dolara mjesečno dugoročno je zanemariva; Međutim, najvažnije je što za taj novac dobijete. U tom su pogledu obje usluge vrlo slične jer obje nude širok spektar usluga i značajki. Na primjer, DreamHost i InMotion hosting nude razne značajke koje vam mogu pomoći u izgradnji i pokretanju uspješne i sjajne web stranice. Obje usluge nude unaprijed izrađene web predloške koje možete odabrati, a zatim prilagoditi vašim potrebama. Oboje vam nude mogućnost izrade web mjesta od temelja, a obojica vam pružaju neograničen kapacitet za pohranu internetskog sadržaja. Ako tražite uslugu za hostiranje vaše web stranice WordPress, pogodite što? I DreamHost i InMotion hosting nude ovo. Ukratko, obje tvrtke imaju dugačak popis alata i usluga za pomoć u zadovoljavanju vaših potreba.

 • Značajke – razlike

Međutim, postoje neke razlike. DreamHost nudi više rješenja temeljenih na oblaku, kao što su oblačni poslužitelji i pohrana u oblaku. Nadalje, na DreamHost-u možete svoje web mjesto zapravo besplatno graditi – plaćajući tek kad se odlučite za stvarno objavljivanje. To znači da ne samo da možete potrošiti onoliko vremena koliko vam je potrebno da pripremite svoje web mjesto, ali vam ih neće naplatiti dok vidite sve što mogu ponuditi.

Još jedna značajka koja, čini se, daje prednost DreamHost-u je njegova posvećenost otkrivanju i uklanjanju zlonamjernog softvera prije nego što ikada dođe u kontakt s vašim web stranicama. Kroz automatsko skeniranje zlonamjernog softvera i postupak poznat kao “integracija oblaka oblaka”, DreamHost djeluje na očuvanju vašeg sadržaja i vašeg poslovanja od potencijalnih predatora.

Ako ne želite zapravo proći kroz proces stvaranja vlastite web stranice ili iz bilo kojeg razloga ne želite naučiti kako koristiti ponuđene alate za izradu web dizajna, InMotion Hosting zapravo nudi izradu vaše web stranice za vas , Postavljajući osnovna pitanja koja se tiču ​​vaših potreba, InMotion Hosting zapravo će osmisliti i izgraditi vašu web stranicu koju možete prilagoditi onako kako smatrate prikladnim. Osim toga, InMotion hosting također omogućuje jednostavnu integraciju Google Appsa i društvenih medija u vašu postojeću web stranicu. InMotion Hosting također nudi neke aplikacije posebno dizajnirane za web stranice povezane s trgovinom, uključujući Magento i Woo Commerce.

 • Korisnička podrška

I DreamHost i InMotion hosting nude korisničku podršku 24 sata dnevno, uz mogućnost komunikacije s kvalificiranim stručnjakom na drugom kraju linije. Međutim, dok DreamHost oglašava da se podrška 24 sata dnevno odvija uglavnom putem e-pošte i Twittera, InMotion Hosting također olakšava razgovor s pravom osobom koristeći telefonski broj na koji možete nazvati ili opciju live chat.

 • Ubrzati

Oba domaćina (naravno) tvrde da pružaju svoje usluge vrlo velikim brzinama, a oba tvrde da će vaše hostirane web stranice biti pokrenute onoliko brzo koliko to dopušta suvremena tehnologija. U oba slučaja ove su tvrdnje istinite. DreamHost i InMotion hosting koriste SSD diskove (SSD uređaje). Ova tehnologija omogućava bržim učitavanjem web stranica, podataka i predmemoriranja što korisnicima daje općenito brži web doživljaj.

 • Prekid rada / Uptime

Obje usluge nude jamstva u vezi s produženim radnim vremenom. DreamHost izričito navodi da imaju 100% produženu garanciju, što znači da će vaša web stranica zajamčeno biti uvijek u funkciji i u funkciji. InMotion Hosting ima 99,9% jamstva za produženo vrijeme poslužitelja, što je gotovo čak 100%. Ne baš. Ali gotovo.

 • Jamstva za povrat novca

DreamHost nudi zapanjujuće 97-dnevno jamstvo povrata novca. Prošla su puna tri mjeseca kako biste bili potpuno zadovoljni sa svime što imaju za ponuditi. InMotion Hosting nudi 90-dnevno jamstvo kako ne bi potpuno zaobilazio. Taj dodatni tjedan DreamHost-u daje prednost u tom pogledu, ali u bilo kojem pogledu na to gledate, ovo je dugo probno razdoblje kako biste bili zadovoljni s ovim tvrtkama. Kao što smo već spomenuli, s DreamHostom besplatno probno razdoblje od 97 dana ni ne započinje odmah – kada prvi put samo postavljate i stvarate web stranicu, to možete učiniti besplatno. Tako da 97-dnevno suđenje ne započne sve dok ne poduzmete korake i ne objavite svoje web mjesto. U stvarnosti, dobivate jako dugo vremena kako biste bili sigurni da je DreamHost usluga hostinga s kojom želite ići. To je jedna tvrdnja da InMotion hosting ne može odgovarati.

 • Vrijednost

Kada pogledate sve informacije, može se činiti da je teško odabrati jasnog pobjednika u vrijednosnoj kategoriji. Obje ove usluge webhosta nude mnogo novca za vaš teško zarađeni dolar. Bez obzira da li samo kreirate svoju prvu web stranicu ili pokrećete novu veliku stvar u mrežnoj maloprodaji, DreamHost i InMotion Hosting nude impresivan niz usluga po vrlo pristupačnim cijenama. Bilo kako bilo, sigurno dobijate dobru vrijednost s mjesečnom premijom.

Dakle, tko pobjeđuje?

Dakle, ako je to slučaj, koja je usluga hostinga pobjednica? Pa, zaista je težak poziv. Budući da su na mnogo načina slični, vrag se, kako kažu, nalazi u detaljima. Iako su obje tvrtke slične, imaju nekoliko razlika, a za naš novac, na temelju tih detalja, pobjednik je InMotion Hosting.

Zašto? Pa, bez obzira na razinu vaše web stranice, izgleda da InMotion Hosting izgleda bolje rješenje kako bi vam pomoglo. Za novog i neiskusnog korisnika obje su tvrtke ponudile širok spektar unaprijed izrađenih web predložaka koji su bili gotovo beskrajno prilagodljivi. Međutim, dopala nam se činjenica da će InMotion hosting zapravo stvoriti stranicu za vas, ako to želite. Slušajući vas i jedinstvene potrebe vašeg web mjesta koje će uskoro postati, InMotion Hosting mogao bi za vas izgraditi web mjesto, sa svim značajkama koje su vam potrebne da biste maksimizirali svoju internetsku funkcionalnost.

Za iskusnijeg korisnika čini se da InMotion hosting nudi cjelovitiji spektar usluga. Ako se želite baviti mrežom, integracija InMotion Hosting-a nekoliko standardnih alata za e-trgovinu zaista pomaže pretvoriti vašu web lokaciju u maloprodajnu kuću.

I na svim razinama usluga kupca usluge InMotion Hosting očito pobjeđuje jer su lako dostupne na više različitih kanala komunikacije – nešto za što DreamHost ne može zahtijevati..

Zbog ovih značajki koje izdvajamo InMotion Hosting dajemo tanku – ali vrlo jasnu – pobjedu u ovom natezanju.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector