DreamHost vs InMotion Hosting Hosting – Vergelijk prijzen en abonnementen – mei 2020

DreamHost en InMotion Hosting zijn zowel bekende als gevestigde bedrijven die webhostingdiensten aanbieden. Beide bedrijven bestaan ​​praktisch voor altijd in internetjaren (InMotion Hosting is 14 jaar oud en DreamHost is 20!) Aangezien er veel bedrijven zijn die webhosting aanbieden, kan het moeilijk zijn om te weten welk bedrijf de producten aanbiedt , prijzen en services die het beste bij u passen. Als u erover denkt om met een van deze bedrijven te gaan werken, weet u misschien niet welke de beste keuze is. Gelukkig kunnen we je daarbij helpen. De volgende informatie zou u moeten helpen dichter bij het nemen van een weloverwogen beslissing te komen, aangezien we DreamHost en InMotion Hosting vergelijken met een breed scala aan functies om erachter te komen welke de meeste waar voor uw geld biedt.


Functievergelijking

In deze sectie gaan we kijken naar enkele van de belangrijkste functies die u van elke webhostingservice kunt verwachten, om te zien hoe deze twee bedrijven het tegen elkaar opnemen.

 • Prijs

Een van de grootste dingen waar iemand naar op zoek is in een webhostingservice is de bottom line – hoeveel gaat het allemaal kosten? Welnu, zowel DreamHost als InMotion Hosting bieden verschillende serviceniveaus, elk met zijn eigen prijzen. Voor DreamHost begint een standaard webhostingservice vanaf $ 10,95 per maand. Vooraf betalen voor een jaar kan echter een flinke korting op die prijs opleveren, en voor drie jaar tegelijk betalen brengt de prijs terug naar $ 7,95 per maand.

InMotion Hosting biedt zijn basis webhostingpakket aan voor $ 7,99 per maand. Net als DreamHost krijg je een jaar van tevoren een korting van een dollar per maand en krijg je ook de keuze om twee jaar vooruit te betalen, wat het totaal brengt op $ 5,99 per maand.

Beide services bieden ook andere producten aan, waaronder VPS (virtual private servers) en dedicated server hosting. Deze extra diensten hebben uiteraard een hoger, maar vergelijkbaar prijskaartje.

 • WordPress-hosting

Voor degenen die op zoek zijn naar WordPress Hosting, bieden beide bedrijven deze service aan. DreamHost biedt zijn basispakket aan vanaf $ 7,95 per maand, terwijl InMotion Hosting begint bij $ 5,99 per maand. Beide bedrijven hebben ook gelaagde serviceniveaus, afhankelijk van uw behoeften. InMotion Hosting heeft drie verschillende serviceniveaus – het reeds genoemde basispakket en twee andere serviceniveaus, met een maximum van $ 13,99 voor het “Pro” -niveau van WordPress Hosting. DreamHost biedt wat het “DreamPress” noemt voor $ 16,95 per maand, maar beweert dat deze service vijf keer sneller is dan de standaard WordPress Hosting-opties en specifiek is gebouwd om alle gegevens- en bandbreedteproblemen aan te pakken.

 • Functies – overeenkomsten

Natuurlijk is het verschil van een dollar of twee per maand op de lange termijn verwaarloosbaar; waar het echter echt om gaat, is wat u voor dat geld krijgt. In dit opzicht lijken beide services sterk op elkaar omdat ze allebei een breed scala aan services en functies bieden. Zowel DreamHost als InMotion Hosting bieden bijvoorbeeld een verscheidenheid aan functies die u kunnen helpen bij het bouwen en beheren van een succesvolle, goed uitziende website. Beide services bieden vooraf gemaakte websjablonen die u kunt kiezen en vervolgens kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften. Ze bieden u allebei ook de mogelijkheid om vanaf het begin een site te bouwen en ze bieden u allebei onbeperkte opslagcapaciteit voor uw online inhoud. Als u op zoek bent naar een service om uw WordPress-website te hosten, raad eens? Zowel DreamHost als InMotion Hosting bieden dit ook aan. Kortom, beide bedrijven hebben een lange lijst met tools en services om aan uw behoeften te voldoen.

 • Functies – verschillen

Er zijn echter enkele verschillen. DreamHost biedt meerdere cloudgebaseerde oplossingen zoals cloudservers en cloudopslag. Bovendien kunt u uw site daadwerkelijk gratis bouwen op DreamHost – alleen betalen wanneer u besluit om daadwerkelijk te publiceren. Dit betekent dat u niet alleen zoveel tijd kunt besteden als u nodig heeft om uw site gereed te maken, maar dat ze u niets in rekening brengen terwijl u alles ziet wat ze te bieden hebben.

Een andere functie die DreamHost een voorsprong lijkt te geven, is de toewijding om malware te detecteren en te verwijderen voordat deze ooit in contact komt met uw websites. Door middel van automatische malwarescans en een proces dat bekend staat als “cloudflare-integratie”, werkt DreamHost om uw inhoud en uw bedrijf te beschermen tegen potentiële roofdieren.

Als u niet echt het proces van het maken van uw eigen site wilt doorlopen, of om welke reden dan ook niet wilt leren hoe u de meegeleverde tools voor het maken van webdesign moet gebruiken, biedt InMotion Hosting eigenlijk aan om uw website voor u te bouwen . Door enkele basisvragen te stellen over uw behoeften, zal InMotion Hosting uw website daadwerkelijk voor u ontwerpen en bouwen, die u vervolgens naar eigen inzicht kunt aanpassen. Bovendien maakt InMotion Hosting ook eenvoudige integratie van Google Apps en sociale media in uw bestaande website mogelijk. InMotion Hosting biedt ook enkele applicaties die speciaal zijn ontworpen voor handelsgerelateerde websites, waaronder Magento en Woo Commerce.

 • Klantenservice

Zowel DreamHost als InMotion Hosting bieden 24/7 klantenondersteuning, met de mogelijkheid om te communiceren met een gekwalificeerde expert aan de andere kant van de lijn. Hoewel DreamHost adverteert dat 24/7 ondersteuning voornamelijk wordt uitgevoerd via e-mail en Twitter, maakt InMotion Hosting het ook gemakkelijk om met een echte persoon te praten via een telefoonnummer dat u kunt bellen of een live chat-optie.

 • Snelheid

Beide hosts beweren (natuurlijk) dat ze hun services met supersnelle snelheden leveren, en beide beweren dat uw gehoste sites zo snel zullen draaien als moderne technologie toelaat. In beide gevallen lijken deze beweringen waar te zijn. DreamHost en InMotion Hosting gebruiken SSD’s (Solid State Drives). Met deze technologie kunnen websites, gegevens en caches sneller worden geladen, waardoor uw gebruikers een algehele snellere webervaring krijgen.

 • Downtime / Uptime

Beide services bieden garanties met betrekking tot uptime. DreamHost stelt specifiek dat ze een 100% uptime-garantie hebben, wat betekent dat uw website gegarandeerd altijd actief en volledig functioneel is. InMotion Hosting heeft een uptime-garantie van 99,9%, wat bijna net zo goed is als 100%. Niet helemaal. Maar bijna.

 • Geld-terug-garanties

DreamHost biedt een verbazingwekkende geld-terug-garantie van 97 dagen. Dit is een volle drie maanden om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met alles wat ze te bieden hebben. Om niet volledig achter te blijven, biedt InMotion Hosting een garantie van 90 dagen. Die extra week geeft DreamHost in dit opzicht het voordeel, maar hoe je het ook bekijkt, dat is een lange proefperiode om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met deze bedrijven. En, zoals eerder vermeld, met DreamHost begint uw gratis proefperiode van 97 dagen niet eens meteen – wanneer u voor het eerst alleen uw website opzet en maakt, kunt u dit gratis doen. Dus die proefperiode van 97 dagen begint pas als u de sprong wagen en uw site publiceert. Dus in werkelijkheid krijg je heel lang de tijd om ervoor te zorgen dat DreamHost de hostingservice is die je wilt gebruiken. Dat is een claim die InMotion Hosting niet kan evenaren.

 • Waarde

Als je alle informatie bekijkt, lijkt het misschien moeilijk om een ​​duidelijke winnaar te kiezen in de waardecategorie. Beide webhost-services bieden veel waar voor uw zuurverdiende geld. Of u nu uw eerste website maakt of de volgende grote stap in de online winkel zet, DreamHost en InMotion Hosting bieden beide een indrukwekkend scala aan diensten tegen zeer beheersbare prijzen. Hoe dan ook, u krijgt zeker waar voor uw geld met uw maandelijkse premie.

Dus welke wint?

Dus, als dat het geval is, welke hostingservice is de winnaar? Nou, het is echt een moeilijke beslissing. Omdat ze op veel manieren zo op elkaar lijken, zit de duivel, zoals ze zeggen, in de details. Hoewel beide bedrijven hetzelfde zijn, hebben ze een paar verschillen, en voor ons geld is de winnaar, op basis van die details, InMotion Hosting.

Waarom? Welnu, ongeacht uw niveau van site-expertise, lijkt InMotion Hosting gewoon een betere oplossing te hebben om u te helpen. Voor de nieuwe en onervaren gebruiker boden beide bedrijven een breed scala aan vooraf gemaakte websjablonen die bijna oneindig aanpasbaar waren. We vonden het echter leuk dat InMotion Hosting de site daadwerkelijk voor je zou maken, als je dat zou willen. Door naar u en de unieke behoeften van uw toekomstige site te luisteren, kan InMotion Hosting een site voor u bouwen met alle functies die u nodig heeft om uw online functionaliteit te maximaliseren.

Voor de meer ervaren gebruiker lijkt InMotion Hosting een completer dienstenaanbod te bieden. Als u op zoek bent om online te verkopen, helpt de integratie van InMotion Hosting met verschillende industriestandaard e-commercetools echt om van uw website een grootwinkelbedrijf te maken.

En op alle niveaus, de service van InMotion Hosting wint de klantenservice duidelijk, omdat ze direct beschikbaar zijn via veel verschillende communicatiekanalen – iets dat DreamHost niet kan claimen.

Vanwege deze opvallende kenmerken geven we InMotion Hosting een kleine, maar zeer duidelijke overwinning in dit duel!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map