Dreamhost vs Ipage Hosting Hosting – Krahasoni Prmimet dhe Planet – Maj 2020

Prezantimi


Me të gjitha faqet pritëse të disponueshëm, mund të jetë e vështirë të gjesh atë të duhur për nevojat tuaja. Dreamhost është një sit i njohur pritës që ofron shumë karakteristika të shkëlqyera dhe shërbim ndaj klientit. iPage nuk është aq i njohur, por ata kanë filluar të krijojnë një emër për veten e tyre me çmimet e tyre konkurruese, dhe shërbimin cilësor të klientit me planet e tyre. Ndërsa të dy kanë shumë gjëra të përbashkëta, ka disa gjëra kryesore që i ndajnë. Pavarësisht se si planifikoni të përdorni faqen tuaj të internetit, pasi të keni lexuar këtë krahasim, do të keni një ide më të mirë se cili është i duhuri për ju.

Çmimeve

 • Dreamhost
  • Dreamhost ka plane që fillojnë nga 4,50 dollarë në muaj, gjë që është e mirë nëse kërkoni të kurseni para. Ata kanë plane të tjera që mund t’ju japin më shumë veçori, dhe çmimet për ato plane variojnë nga 7,95 – 149 dollarë në muaj. Një gamë e gjerë opsionesh e bën Dreamhost një zgjedhje të shkëlqyeshme për pothuajse të gjithë.
 • iPage
  • Në varësi të llojit të planit që do të merrni, mund të gjeni një gamë çmimesh që funksionon për ju. Plani Thelbësor fillon me 1.99 $ për mbajtjen në internet të përbashkët. Planet e hostimit të VPS variojnë nga 19,99 – 79,99 dollarë. Planet e tyre të dedikuara të serverëve fillojnë nga 119,99 $ – 191,99 $. Mimi i tyre i bën ata konkurrues në krahasim me faqet e tjera të pritjes.
 • fitues
  • Mimet e të dy vendeve pritëse janë të shkëlqyera. Sidoqoftë, për planet më të vogla, iPage do të jetë opsioni më i mirë. Nëse keni nevojë për një plan të gjerë, Dreamhost është fituesi. Shtë subjektive, por të dy kompanitë pritëse ofrojnë plane të shkëlqyera për çmime më të ulëta në krahasim me vendet e tjera të pritjes.

Ndihma për klientët

 • Dreamhost
  • Mbështetja e klientit për Dreamhost ofron shumë mënyra për të kontaktuar me një person të vërtetë. Ata kanë veteranë të teknologjisë në dispozicion për t’ju ndihmuar në çdo çështje. Nëse keni ndonjë problem me uebfaqen tuaj, mund të arrini një person të vërtetë brenda disa minutave me bisedën, sistemin e biletave dhe ndihmën telefonike. Nëse jeni gjithmonë në internet, do të përfitoni shumë.
 • iPage
  • Mbështetja e klientit është ideale për çdo kompani pritëse, veçanërisht kur ata kanë klientë që kanë mijëra pyetje. iPage ka mbështetje telefonike, bisedë live, email, bileta, bazë të njohurive, përfshirë burime të tjera. Pavarësisht se çfarë problemi keni, iPage ofron një sërë shërbimesh për të ndihmuar klientët e tyre t’i përgjigjen çdo pyetjeje dhe të sigurojë reagime të menjëhershme kur ju nevojiten.
 • fitues
  • Dreamhost është fituesi i këtij raundi, dhe vetëm sepse ata janë të njohur për shërbimin e tyre ndaj klientit. Ndërsa iPage ofron disa nga të njëjtat sisteme të mbështetjes së klientit, ato nuk janë aq të gjera sa Dreamhost. Nëse po planifikoni të kaloni shumë kohë në internet, mund të bëni më shumë me mbështetjen e klientit të Dreamhost.

shpejtësi

 • Dreamhost
  • Kur bëhet fjalë për shpejtësinë, ju dëshironi një sit të shpejtë pritës, dhe Dreamhost ju siguron shpejtësinë që ju nevojitet. Dreamhost ka shpejtësi të shkëlqyera që do të ngarkojnë shpejt, gjë që është e mirë për trafikun që vijnë në faqen tuaj të internetit. Mund të ngarkohet në kompjuter në afërsisht 1.3 sekonda, duke e bërë atë më të shpejtë sesa faqet e tjera të pritjes. Shtë e shkëlqyeshme për këdo.
 • iPage
  • Shpejtësia është thelbësore për këdo që pret një faqe në internet, dhe keni nevojë për një sit të shpejtë dhe të besueshëm të pritjes. iPage ka performancë të mirë të përgjithshme dhe besueshmëri e cila është e mirë për ata që kërkojnë të presin një uebfaqe të madhe. iPage do të jetë shumë më i ngadaltë sesa faqet e tjera të pritjes.
 • fitues
  • Dreamhost do të ketë shpejtësi më të shpejtë se iPage, gjë që i bën ata fitues të qartë. Pavarësisht nëse iPage nuk është aq i njohur, ose serverët e tyre nuk funksionojnë gjithashtu, ata thjesht bien në shpejtësi kur bëhet fjalë për shpejtësinë. Nëse dëshironi më shumë njerëz të vizitojnë faqen tuaj të internetit, ju duhet një sit pritës që ofron një shpejtësi të shkëlqyeshme.

vlerë

 • Dreamhost
  • Marrja e më shumë për paratë tuaja është gjithmonë e mirë, dhe Dreamhost ofron shumë karakteristika të mira për paratë e tyre. Pritja e përbashkët dhe gjerësia e pakufizuar mund ta bëjë faqen tuaj të internetit të funksionojë pa probleme dhe shpejt. Duke marrë parasysh sa janë të lira planet e tyre, do të merrni një vlerë të madhe me Dreamhost.
 • iPage
  • Ndërsa shpejtësia dhe karakteristikat e shumta janë ideale për matjen e vlerës, duhet të merrni parasysh sa paguani për gjithçka. Meqenëse mbështetja e klientit është e gjerë, edhe nëse nuk e merrni anëtarësinë premium, do të keni akoma mbështetje të shkëlqyeshme për klientët. Vetëm mbi atë faktor, ju po merrni vlerën e parave tuaja me iPage.
 • fitues
  • Megjithëse vlera mund të jetë subjektive, vetëm për shkak se njerëzit vendosin më shumë vlera mbi një gjë se të tjerët, është e vështirë të shpallësh një fitues të qartë këtu. Megjithëse po paguani më shumë para për Dreamhost, ju po merrni një shpejtësi më të shpejtë sesa me iPage. Kjo gjë varet nga ajo që po kërkoni dhe nëse tiparet do të bëjnë atë që ju nevojiten për të bërë.

Features

 • Dreamhost
  • Karakteristikat për Dreamhost përfshin host të përbashkët, serverë të dedikuar, serverë virtualë privatë, bandë të pakufizuar dhe çertifikata të shtresave të bazave të sigurta. Dreamhost ofron shumë karakteristika që mund të ndihmojnë faqen tuaj të internetit të funksionojë në mënyrë të përsosur.
 • iPage
  • iPage ofron shumë karakteristika, por disa nga karakteristikat e tyre kryesore përfshijnë mbështetjen e ekspertit, një garanci të kthimit të parave 30-ditore dhe planet që përfshijnë shumë karakteristika shtesë. Ndërsa kjo është maja e ajsbergut, do të keni shumë më tepër tipare në dispozicion me planet e tyre.
 • fitues
  • Dreamhost është fituesi sepse ato kanë veçori që ju lejojnë të personalizoni faqen tuaj të internetit. iPage ofron disa veçori të shkëlqyera, por duket se po merrni atë që paguan. Pra, megjithëse po kurseni shumë para, mund të mos merrni të gjitha tiparet që ju nevojiten me iPage.

Joproduktive / Uptime

 • Dreamhost
  • Uptime është thelbësore për çdo faqe në internet, dhe ju nevojitet një host që siguron një kohë të shkëlqyeshme. Dreamhost garanton një kohëzgjatje prej 99.9 përqind, e cila është ideale për këdo që kërkon një sit pritës. Ju nuk dëshironi të mbërtheheni nga një sit pritës që nuk mund të mbajë faqet e ngarkuara kur të keni nevojë që ato të jenë.
 • iPage
  • Uptime është vendimtare për çdo faqe në internet, dhe nëse po kërkoni besueshmëri, iPage ka një kohë të shkëlqyeshme. Ata kanë një kohëzgjatje të përgjithshme prej rreth 99.84%, që nuk është shumë e keqe për faqet e pritjes. Edhe pse mund të përjetoni disa kohë joproduktive me iPage, gati 100% në kohën e duhur është e mirë për pothuajse të gjithë.
 • fitues
  • Kur bëhet fjalë për kohën e duhur, duhet të keni sa më shumë 100 për qind kohë që mund të merrni. Nearlyshtë gati perfekte. Kur e krahasoni me sasinë e joproduktive që do të keni me iPage, mund të mos vini re as përherë joproduktive. Dreamhost është fituesi i këtij raundi.

Per ke eshte?

 • marketers
  • Tregtarët kanë nevojë për një mënyrë për të arritur njerëzit, dhe përdorimi i më shumë mjeteve për të përmirësuar faqet e tyre të internetit do t’i ndihmojë njerëzit të gjejnë më lehtë faqen e tyre të internetit. iPage ofron të gjitha mjetet që një tregtar duhet të krijojë një faqe në internet. Jo vetëm kaq, por do të kurseni shumë më shumë para kur përdorni iPage. Dreamhost do të funksionojë gjithashtu, megjithëse mund t’ju duhet të përgatiteni të paguani shumë më shumë para për shërbimet e tyre. Kur bëhet fjalë për të, të dy faqet e pritjes ofrojnë karakteristika të shkëlqyera që ju nevojiten për të hartuar një faqe në internet. E gjitha varet nga ajo që do të jetë çmimi juaj.
 • Zhvilluesit
  • Zhvilluesit e duan përdorimin e mjeteve, dhe Dreamhost ofron të gjitha mjetet që një zhvillues duhet të jetë i lumtur. Pavarësisht se çfarë po bëjnë, ata mund të mbështeten në tiparet e Dreamhost për të krijuar një faqe interneti të mrekullueshme. Megjithëse iPage mund të jetë më i mirë për disa nga zhvilluesit, garancia e tyre në kohë nuk është e shkëlqyeshme. Kjo do ta çmendë zhvillimin e zhvilluesit. Për t’i mbajtur ata të lumtur, përdorimi i një siti pritës që përfshin të gjitha mjetet dhe siguron shpejtësi të shkëlqyera do t’i lejojë zhvilluesit të bëjnë më shumë. Nëse jeni një zhvillues, do të gjeni iPage për të mos ju munguar numri i mjeteve që ju nevojiten për të krijuar një faqe në internet. Jo vetëm kaq, vlerësimet e shpejtësisë dhe shpejtësisë mund t’i largojnë ato.
 • Pronarë të afarizmave të vegjël
  • iPage u ndërtua për të punuar për pronarët e bizneseve të vogla, veçanërisht pasi ato ofrojnë çmime të ulëta. Ata kanë shërbim të shkëlqyeshëm për klientët që do të ndihmojnë pronarët e bizneseve të vogla të krijojnë dhe mirëmbajnë një faqe interneti. Megjithëse një pronar i biznesit të vogël mund të hiqet me shpejtësinë dhe kohën e ngarkimit, përdorimi i Dreamhost do të jetë më intensiv. Një pronar i biznesit të vogël mund të mos ketë kohë t’i kushtohet krijimit dhe mirëmbajtjes së një faqe në internet. Megjithëse Dreamhost ofron mjaft karakteristika, u duhet shumë më tepër kohë pronarëve të mësojnë se si të vendosin si duhet tiparet e duhura.
 • Kompanitë e Tregtisë
  • Kur bëhet fjalë për mirëmbajtjen dhe drejtimin e një kompanie, përdorimi i një faqe pritëse që siguron afate të shkëlqyera është thelbësore. Megjithëse iPage siguron shumë mbështetje cilësore të klientit dhe çmime konkurruese, ato thjesht nuk mund të vazhdojnë me Dreamhost. iPage është i shkëlqyeshëm për kompanitë në fazat fillestare, por ato nuk mund të trajtojnë disa nga detyrat më të mëdha që u duhen kompanive të ecommerce. Shtë më mirë që një kompani ecommerce të shkojë me Dreamhost sepse ato kanë shpejtësi të shkëlqyera, dhe planet e tyre janë të përballueshme. Nëse ato nuk janë të mjaftueshme, statistikat në kohën e duhur janë shumë më të mira nga sa mund të ofrojë iPage.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map