Ghidul final pentru migrarea unui gazduire web – Comparați prețuri și planuri – mai 2020

Ghidul final pentru migrarea unui gazduire web – Comparați prețuri și planuri – mai 2020

Ghidul final pentru migrarea unui gazduire web – Comparați prețuri și planuri – mai 2020

Menținerea unei prezențe pe internet este o parte vitală a operațiunilor dvs. de afaceri. Website-ul dvs. servește ca reprezentare virtuală a mărcii dvs. și lucrează pentru a crește cunoștințele pe care clienții dvs. și potențialii clienți le au cu privire la beneficiile pe care le oferiți. Pe măsură ce afacerea dvs. crește, este posibil ca nevoile dvs. de găzduire web să se schimbe în acest proces. Mutarea unui site web într-o nouă gazdă nu este la fel de ușoară decât să împachetezi câteva cutii și să încarci un camion în mișcare.


În lumea virtuală, există mai mulți pași pe care trebuie să îi urmați pentru a muta site-ul dvs. web de la un serviciu de găzduire la altul. Scopul final este să nu aveți nicio perioadă de oprire în care clienții și potențialii clienți nu pot accesa site-ul dvs. web în acest proces. Urmând acești pași, ar trebui să poți îndeplini această sarcină fără ca lumea virtuală să observe modificarea.

 1. Găsiți un furnizor de gazdă web

Gazduirea Web este un serviciu care face posibil ca afacerea dvs. să aibă un site web accesibil de oricine are conexiune la internet. Prin urmare, un furnizor de gazdă web este compania care vă oferă spațiu în baza de date a acestora pentru a parca fișierele necesare pentru rularea site-ului. Selectarea unui furnizor de gazde web nu este o decizie pe care trebuie să o luați ușor. Iată câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când căutați un furnizor de gazdă web.

 • Sistem de operare potrivire

Unul dintre cele mai importante elemente pe care trebuie să le căutați într-un nou furnizor de găzduire web este sistemul de operare care există. Trebuie să vă asigurați că este același sistem pe care îl utilizează vechiul dvs. furnizor de găzduire web. Menținerea aceluiași sistem de operare ajută la eficientizarea procesului de migrare fără a provoca întreruperi în service.

Majoritatea gazduirilor sunt pe serverul Linux, iar majoritatea gazdelor mari găzduiesc automat pe acest sistem de operare. Cu toate acestea, există gazde care folosesc Windows pentru serverele lor, așa că fiți în căutarea nepotrivirii atunci când faceți un comutator. Majoritatea gazdelor sunt pe Linux, dar fiți conștienți.

 • Suport tehnic de încredere

Menținerea unui site web este destul de ușoară după ce configurarea inițială este completă și site-ul funcționează fără probleme. Vor fi ocazii când trebuie să efectuați actualizări ale informațiilor sau paginilor de conținut care există pe site-ul dvs. web.

Deși actualizarea și menținerea conținutului și a codului frontal al site-ului dvs. este un lucru, menținerea serverului și a bazelor de date este un alt lucru. Am trecut prin durerea de a șterge accidental baza de date a site-ului meu WordPress și a trebuit să colabor strâns cu compania de găzduire pentru a-l restabili. De asemenea, puteți adăuga din greșeală pluginuri sau extensii neactualizate pe site-ul dvs. WordPress sau Magento învechit care cauzează o bază de date sau o eroare de frontend pe care nu o puteți remedia singură. Rezolvarea problemei va lua probabil mai multe cunoștințe tehnice decât aveți. Dacă încercați să vă depanați, poate dura ore sau zile, în timp ce o echipă bună de asistență de găzduire, cum ar fi echipa de la Siteground, o poate remedia în câteva minute. Când se va întâmpla acest lucru, veți dori un furnizor de gazdă web cu asistență tehnică fiabilă în loc. Posibilitatea de a primi asistență tehnică prin chat live, e-mail sau telefon este salvator.

 • Disponibilitatea spațiului pe disc

Site-ul dvs. necesită o cantitate semnificativă de spațiu pe disc, astfel încât fișierele și alte ingrediente esențiale să funcționeze în culise. Deși este posibil să nu înțelegeți cum funcționează totul, trebuie să selectați un furnizor de gazdă web care oferă aceeași cantitate de spațiu pe disc ca și furnizorul dvs. actual. Nu puteți muta site-ul web într-un cont de furnizor cu mai puțin spațiu disponibil pe disc. Dacă faceți acest lucru, conducerea site-ului dvs. nu funcționează corect, ceea ce ar putea determina site-ul dvs. să dureze timpul de oprire. Acest lucru împiedică clienții și potențialii dvs. clienți să acceseze site-ul dvs. până când rezolvați problema.

Chiar dacă un anumit furnizor de găzduire web oferă o cantitate generoasă de spațiu pe disc, există totuși niște got-uri ascunse despre care nu vă vor spune mai întâi. De exemplu, chiar dacă o gazdă oferă 30 GB spațiu pe disc, ei necesită mulți dintre aceștia să fie disponibili în orice moment din motive de performanță..

Un alt articol de tipărire fin este inode. Inode sunt o „bază de date cu toate informațiile despre fișiere, cu excepția conținutului fișierului și a numelui fișierului”. Acesta este un element avansat, dar o gazdă bună vă poate ajuta să le ștergeți sau să le gestionați. Acestea sunt un element ascuns în găzduirea web despre care nu se vorbește prea des.

 • Disponibilitatea transferului de date

Spațiul de date a site-ului web funcționează în același mod ca spațiul pe disc. Site-ul dvs. web conține un anumit număr de fișiere de date pentru a funcționa corect. Când priviți potențiali furnizori de gazdă web, acordați atenție cantității de disponibilitate de transfer de date pe care vi le oferă noul furnizor. Trebuie să puteți transfera întregul site fără a rămâne fără spațiu de transfer.

Unele gazde vor oferi transferuri nelimitate, altele vor limita. Fiți în căutarea diferenței de funcții între gazde, deoarece de multe ori unul vă va limita la o caracteristică, dar nu la cealaltă.

 • Configurarea bazei de date

Cunoașterea tipului de bază de date pe care îl folosește un potențial furnizor de gazdă web este esențială pentru a identifica dacă va fi sau nu o potrivire pentru site-ul dvs. web. Majoritatea furnizorilor de gazdă web folosesc baze de date MS SQL care rulează pe programe de operare Windows. Furnizorii care operează pe un program de operare de bază Linux vor folosi bazele de date MySQL.

MySQL este foarte popular și, cel mai mult, dacă nu toți dezvoltatorii de site-uri vor ști să folosească baza de date. Fii atent la asta înainte de a comuta gazdele pentru a te asigura că nu există probleme.

 • Script Language

Limbajul script este o metodă de comunicare a programării pe care site-ul dvs. web o folosește pentru a îndeplini diferitele sarcini care sunt o cerință pentru o funcționare corectă. Este ceva care se întâmplă în culise și necesită o înțelegere de bază, în cel mai bun caz, din partea ta.

Trebuie să fiți conștienți de tipul de limbaj de script pe care îl folosește site-ul dvs. în prezent. Dacă site-ul dvs. necesită o cerință specială de limbaj de script, cum ar fi PHP, CGI sau ASP, veți dori să consultați un nou furnizor de gazdă web pentru a vă asigura că aceste limbi sunt disponibile cu acel site. În caz contrar, site-ul dvs. web nu va funcționa corect odată ce treceți totul la noul furnizor.

Fii atent la cât de des gazda va actualiza scriptul pe serverul lor. De exemplu, unele plugin-uri sau platforme, cum ar fi pe WordPress, vă vor solicita să aveți o versiune recentă de PHP. Uneori gazda vă va cere să le cereți manual să țină PHP-ul actualizat. Acest lucru poate provoca o sursă de tensiune în viitor, astfel încât acesta este un element de care trebuie să conștientizăm.

 • Performanță bună

Site-ul dvs. web este doar un aspect valoros al operațiunilor dvs. de afaceri atunci când funcționează corect. Furnizorul de gazdă web selectat joacă un rol important în asigurarea faptului că serverele de la capătul lor funcționează corect. Atunci când aceste servere se opresc, site-ul dvs. web devine inaccesibil de către clienți și potențiali clienți. Citiți recenziile clienților și site-ul web al furnizorului de gazdă web pentru a obține o indicație despre cât de des se scad serverele lor. Majoritatea furnizorilor vor oferi un procent de timp pe care serverele lor sunt fiabile.

Dacă sunteți o companie sau o marcă de comerț electronic de comerț cu renume pentru a fi respectată, nu doriți să vă ignorați prețurile în acest aspect. Dacă o gazdă nu are un record de funcționare bun, ar trebui să le evitați sau să planificați concedierile. Nu merită să riscați vânzările pierdute sau daunele reputației mărcii.

Dacă site-ul dvs. web începe doar sau nu aveți o tonă de volum, timpul de funcționare nu va fi la fel de important pentru operațiunile dvs..

 • Serviciu de încredere

Un aspect cheie al selectării unui furnizor de gazdă web este furnizarea de servicii de încredere. Doriți să evitați să selectați un furnizor doar pentru a afla că nu furnizează funcțiile și facilitățile pe care le evidențiază pe site-ul lor web. Furnizorul dvs. de gazdă web trebuie să fie disponibil și gata să vă ajute dacă trebuie să rezolvați o problemă sau să puneți doar o întrebare.

Înainte de a alege o nouă gazdă, ar trebui să parcurgeți canalele de servicii pentru clienți și să le testați timpul de răspuns. Verificați-le chat-ul live și asistența prin e-mail. Dacă nu răspund lent la solicitările de vânzări, cel mai probabil vor răspunde la solicitările de asistență pentru clienți.

 • scalabilitate

Când creați pentru prima dată un site web, compania dvs. poate fi încă în etapa de pornire. În acel moment, nevoile dvs. de găzduire web sunt în cel mai bun caz. Cu toate acestea, pe măsură ce compania dvs. crește, site-ul dvs. web crește, de asemenea. Din acest motiv, trebuie să selectați un furnizor de gazdă web care vă oferă spațiu în creștere pentru site-ul dvs. web. Când priviți opțiunile disponibile, gândiți-vă pe termen lung și priviți serviciile pentru cel mai mare pachet pe care îl oferă furnizorul. Găsiți un furnizor de gazde web care vă oferă scalabilitate, care să permită creșterea nevoilor site-ului dvs. web.

Multe startup-uri și companii s-au mutat pe Amazon Web Services (AWS), datorită capacității lor rapide de a se extinde. Dacă sunteți o companie de pornire sau de creștere ridicată, aceasta este cu siguranță una dintre cele mai importante caracteristici de luat în considerare, deoarece poate însemna creștere sau stagnare pentru compania dvs. Nu doriți să vă prezentați la o companie de găzduire care nu este la scară largă.

 • Migrare ușoară a site-ului

Migrarea site-ului este procesul de mutare a fișierelor digitale web și a locației gazdă de la un furnizor gazdă la un alt furnizor gazdă. Fiți prudent cu privire la un furnizor de găzduire web care vă poate percepe o taxă pentru acest serviciu. Cei mai renumiți furnizori de gazdă web oferă acest serviciu gratuit ca o modalitate de a vă mulțumi pentru selectarea lor pentru nevoile dvs. de găzduire a site-ului web.

 • Sistemul de control al utilizatorului

Majoritatea timpului dvs. când lucrați la configurarea site-ului dvs. web sau actualizarea conținutului și a paginilor necesită sistemul de panou de control pe care furnizorii dvs. de gazdă web îl furnizează contului dvs. Este un domeniu de gestionare a site-ului web cu care trebuie să vă familiarizați și să aveți cunoștințe de lucru despre utilizare. Când priviți potențiali furnizori de gazdă web, determinați dacă utilizează un sistem cPanel sau un sistem WHM. Veți dori să căutați opțiunea care se potrivește sistemului de panou de control al furnizorului dvs. actual de gazdă web. Acest lucru va face trecerea la un nou furnizor mai ușor de gestionat.

Unii furnizori de găzduire precum Rackspace și GoDaddy (moștenire) nu folosesc cPanel, dar au propriile sisteme de panou de control. Dacă utilizați deja cPanel, poate fi dureros să faceți comutatorul și să învățați o nouă interfață.

 1. Confirmă proprietatea domeniului tău

Un pas crucial pentru migrarea site-ului dvs. web către un nou furnizor de gazdă web este în primul rând să dețineți dreptul de proprietate adecvat. Un nume de domeniu este adresa site-ului pe care clienții și potențiali clienți îl introduc în bara browserului pentru a ajunge la site-ul dvs. web. Trebuie să mențineți proprietatea acestui nume de domeniu și toate detaliile de înregistrare relevante, cum ar fi informațiile de contact și metoda de plată, anual.

Cu detaliile de proprietate a domeniului în loc, trebuie să determinați dacă doriți să transferați înregistrarea domeniului noului dvs. furnizor de gazdă web sau să treceți la un nou server de nume de domeniu. Iată mai multe informații despre ambele opțiuni care vă vor ajuta în procesul de luare a deciziilor.

 • Înregistrarea domeniului de transfer

Când transferați o înregistrare de domeniu către un nou furnizor de gazdă web, mutați tot ce este relevant pentru serviciul dvs. de găzduire a site-ului web către noua companie. Este un proces care durează până la câteva zile de procesare pentru a fi finalizat, deși cel mai adesea se întâmplă într-o oră. Trebuie să furnizați vechiul furnizor de gazdă web următoarele informații.

 • Informatia ta de contact
 • Anularea unei setări de înregistrare privată sau protejată
 • Autorizație pentru inițierea transferului de domeniu
 • Informații noi despre furnizorul gazdelor web

După finalizarea procesului, furnizorul dvs. de gazdă web anterior vă va trimite o confirmare electronică a transferului final.

 • Comutați servere de nume de domeniu

Comutarea serverelor de nume de domeniu este o cale mai ușoară de urmat atunci când lucrați la migrarea site-ului dvs. web către un nou furnizor de gazdă web. Înregistrarea domeniului rămâne neatinsă și rămâne cu furnizorul de nume de domeniu original (DNS). Companiile populare DNS includ GoDaddy, NameCheap și Network Solutions. Aceste companii sunt mai renumite pentru că sunt înregistratori de domeniu decât companiile de găzduire, deși fac ambele. Cu noul cont de furnizor de gazdă web în loc, trebuie doar să indicați serverele de nume de domeniu de la vechea companie de găzduire către noua companie de găzduire web.

 1. Deschideți un nou cont de găzduire web

Există o varietate de furnizori de gazde web disponibile pentru nevoile dvs. de găzduire web. Fiecare oferă practic aceleași caracteristici și facilități pe care le primiți atunci când migrați site-ul dvs. web către locațiile serverului. Unii dintre cei mai notabili furnizori de găzduire web includ următoarele companii.

Lista începe doar să zgârie suprafața opțiunilor de găzduire web care vă sunt disponibile. Efectuați o căutare a gazdelor web care furnizează companii și aruncați o privire la toate opțiunile, caracteristicile și facilitățile pe care le oferă fiecare. Din acea listă, selectați compania care vi se pare cea mai potrivită pentru dvs. Înregistrarea cu un serviciu de găzduire va necesita informații de contact de bază, modalitate de plată, nume de domeniu și dacă veți transfera înregistrarea domeniului sau pur și simplu treceți pe serverul de nume de domeniu.

Fiecare serviciu de găzduire web stabilește propriul preț, suma obișnuită fiind de la 4,95 la 9,95 USD pe lună pentru serviciile de găzduire. Dacă sunteți o companie serioasă, nu vă lăsați cu privire la caracteristicile prețului. Dacă sunteți blocați în bani și abia începeți, este bine să începeți cu furnizori de renume cu costuri reduse.

 1. Transfer de date de la vechea dvs. gazdă

Cu noul dvs. cont de găzduire acum activ, este timpul să începeți să transferați totul din vechiul dvs. cont de serviciu de găzduire web. Evitați închiderea contului dvs. vechi de servicii de găzduire web până când toate datele și transferurile de informații relevante către noul serviciu de găzduire. La închiderea contului vechi, furnizorul de găzduire șterge toate datele site-ului și informațiile relevante din serverele lor. În acel moment, pierdeți accesul la informațiile care pot rămâne în continuare pe serverele respective.

Nu există nicio modalitate posibilă de a prelua aceste informații la ștergere, ceea ce vă lasă să începeți de la zero și să aveți nevoie de construirea unei noi fundații de site. Veți pierde timp prețios de acces la site-ul web în timp ce sunteți în procesul de reconstruire a site-ului. Acest timp pierdut este egal cu veniturile pierdute și generațiile de plumb, deoarece clienții și potențialii clienți nu pot accesa site-ul dvs. web în timp ce acesta este scăzut.

Acestea fiind spuse, ar trebui să aveți întotdeauna copii de rezervă ale site-ului dvs. zilnic, astfel încât, chiar și în scenariul de mai sus, să puteți recupera fișierele site-ului dvs. web. Faceți o copie de rezervă prin mai multe pluginuri și servicii pentru a păstra totul în siguranță.

 1. Descărcați fișierele de rezervă

Înainte de a începe să mutați totul de la vechiul dvs. furnizor de găzduire web la noul dvs. furnizor de găzduire web, trebuie să creați un fișier de rezervă pentru toate datele dvs. curente ale site-ului web. Acesta vă va oferi o barieră de protecție în cazul în care ceva nu merge bine când începeți procesul de transfer către noul serviciu de găzduire web.

Procesul de rezervă începe odată cu logarea în sistemul panoului de control al utilizatorului. Din acel moment, trebuie să accesați secțiunea panoului de control care prezintă eticheta „copie de rezervă” sau ceva similar. Numele exact al fișierului va varia în funcție de fiecare serviciu de găzduire web pe care îl utilizați. În acea secțiune doriți să selectați folderul „public_html” și să găsiți opțiunea pentru descărcarea copiilor de rezervă.

Când faceți clic pe secțiunea „descărcarea copiilor de rezervă”, veți vedea opțiunile de rezervă care vă sunt disponibile. Puteți decide dacă descărcați toate fișierele de rezervă ale site-ului dvs. web sau secțiuni ale fișierelor de rezervă ale subdomeniului. Este un proces mai ușor pentru dvs. să descărcați pur și simplu toate fișierele de rezervă ale site-ului dvs. Web în ansamblu. Concentrarea pe fișierele de subdomeniu creează potențialul de a trece cu vederea accidental un fișier critic de care site-ul dvs. web trebuie să funcționeze corect.

Descărcați toate fișierele dvs. de rezervă într-un format comprimat pe care îl veți încărca ulterior pe serverele existente pe noul dvs. site de furnizor de găzduire web. Evitați decomprimarea oricăruia dintre aceste fișiere, deoarece acțiunea automată pe care o va face noul dvs. server de găzduire web atunci când încărcați fișierele de rezervă. Odată cu descărcarea completă, salvați fișierele pe computer, deconectați-vă din acel sistem de panou de control al utilizatorului și continuați la sistemul panoului de control al utilizatorului pe care îl utilizează noul dvs. furnizor de găzduire web.

 1. Încărcați fișierele de rezervă în noul cont

La crearea unui cont nou cu un furnizor de gazdă web, veți primi un e-mail care conține informații specifice cu privire la serviciul dvs. de nume de domeniu. Informațiile din acel e-mail vă vor oferi serverele de nume de domeniu și detaliile adresei IP pentru planul de găzduire selectat. Veți avea nevoie de aceste informații pentru a încărca fișierele dvs. de rezervă pe noile servere de găzduire web.

Procesul de încărcare a fișierelor de rezervă începe odată cu logarea în sistemul panoului de control al utilizatorului din noul dvs. cont de găzduire web. Căutați eticheta secțiunii „backup” sau ceva similar în pagina principală a panoului de control. În secțiunea respectivă, doriți să găsiți caseta de încărcare a fișierelor pentru a efectua o încărcare de rezervă completă pe site. Când faceți clic pe butonul respectiv, veți avea posibilitatea să localizați fișierul de rezervă pe hard disk-ul computerului dvs. și să selectați acel fișier pentru încărcare.

Pe măsură ce serverul începe să încarce fișierele de rezervă ale site-ului dvs. web, veți începe să vedeți pe ecran o actualizare de stare. Serverul va afișa o stare linie cu linie, deoarece fiecare fișier al copiei de rezervă se mută cu succes în noua locație a serverului. Un proces de încărcare normală conține două pagini și veți ști că procesul este finalizat când a doua pagină va termina încărcarea. Pe ecran apare o actualizare de stare care vă permite să știți că acum puteți începe să lucrați la efectuarea oricăror ajustări ale site-ului pe care le considerați necesare.

 1. Verificați funcția bazei de date

Deoarece sistemul funcționează pentru a transfera toate fișierele de rezervă ale site-ului dvs. web în noua locație a serverului, omite automat orice informație relevantă de utilizator și parolă care face parte din contul dvs. de bază de date SQL. Din acest motiv, va trebui să localizați secțiunea de utilizator a bazei de date corespunzătoare în sistemul principal al panoului de control al utilizatorului și să introduceți aceste informații în sistem.

De asemenea, va trebui să actualizați numele de utilizator și alte informații de bază în secțiunea cont FTP a serverelor dvs. de găzduire web. Pentru a realiza acest lucru, ar trebui să vă conectați la baza de date a contului FTP prin intermediul informațiilor despre adresa IP a site-ului web. Apoi, puteți face orice modificări necesare la numele de utilizator, parolele, permisiunile site-ului și alte informații relevante. Asigurați-vă că vă salvați modificările înainte de a ieși din această parte a sistemului de panou de control. Modificările pe care le faceți în această parte a procesului sunt elemente esențiale ale operațiunilor din culise ale site-ului dvs. web.

 1. Comutați serverele dvs. de nume de domeniu

Dacă informațiile din culise funcționează corect, acum trebuie să vă concentrați pe prezentarea informațiilor despre site-uri pe care clienții și potențialii clienți le văd atunci când ajung pe pagina de start a site-ului dvs. Pentru această parte a procesului de migrare, veți modifica locația serverelor de nume de domeniu. Procesul începe odată cu logarea în panoul de control al înregistrării din contul de furnizor de găzduire web.

Căutați secțiunea „servere de nume de domeniu” sau ceva cu un nume similar. Informațiile pe care le vedeți în acea secțiune vor arăta similare cu aceste informații.

 • Old-Webhost.com
 • Old-Webhost.com

Veți înlocui aceste informații cu informațiile serverului de nume de domeniu pentru noul dvs. cont de găzduire a site-ului web. Informațiile de înlocuire pentru acest proces se află în e-mailul de confirmare pe care îl primiți la deschiderea unui nou cont de servicii de găzduire web cu noul furnizor. Efectuați modificările înlocuind secțiunea „vechi-webhost.com” a datelor serverului de nume de domeniu cu informațiile noi-webhost.com. După finalizare, puteți salva modificările și ieși din sistemul panoului de control al utilizatorului.

 1. Evitați efectuarea de modificări ale site-ului

În timpul tranziției pentru trecerea la noul server de nume de domeniu, evitați să faceți modificări ale conținutului sau aspectului site-ului dvs. web. Pe măsură ce serverele lucrează pentru a face modificările pe care le solicitați, este posibil ca orice informație nouă adăugată să nu apară în noua locație a site-ului dvs. web. De asemenea, orice informație pe care o ștergeți în această perioadă de tranziție poate apărea în continuare în conținut odată ce schimbarea serverului este finalizată.

Poate dura 12 până la 24 de ore pentru ca modificările serverului de nume de domeniu să intre în vigoare. În acest timp, clienții dvs. și potențialii dvs. clienți vor continua să vadă aceeași apariție a site-ului web cunoscut la sosirea pe pagina de start. Site-ul dvs. web va rămâne deschis pentru generarea de vânzări și potențialul de captare a plumbului, cum ar fi normal, deoarece toate lucrările care se desfășoară în culise.

 1. Testați modificările de găzduire web

Când schimbarea serverului de nume de domeniu este completă, veți primi un e-mail de confirmare de la noul dvs. furnizor de găzduire web. În acel moment, puteți anula serviciul de găzduire web cu vechiul dvs. furnizor, deoarece aveți acum asigurarea că totul este la dispoziție pentru ca site-ul dvs. să funcționeze corect în noua sa locație. Cu modificările finalizate oficial, veți dori să testați site-ul pentru a vă asigura că totul funcționează corect.

Pe măsură ce testați site-ul dvs. web în noua sa locație, verificați funcțiile de bază asigurându-vă că toate legăturile dvs. externe și interne funcționează corect. Trimiteți un e-mail de test către serviciile de abonare la blog sau la newsletter. Uitați-vă la fiecare dintre paginile dvs. pentru a vă asigura că aspectul apare corect și că tot conținutul dvs. este pe loc.

Gândirea finală

Procesul de migrare a unui site web de la un furnizor de gazdă web la alt furnizor de gazdă web este destul de simplu, dar poate fi redus cu complexitate. Este ceva prin care fiecare proprietar de afaceri trece prin cel puțin o dată în cariera sa, deoarece afacerea își întrece situația actuală a furnizorului de hosting. Pe parcurs pot exista momente de frustrare în înțelegerea deplină a modului de a face o schimbare a secțiunii, a încărca noi fișiere sau a face alte modificări relevante.

Din acest motiv, este benefic să aveți un furnizor de gazdă web fiabil, cu un sistem de asistență tehnică complet funcțional. Lucrul important de reținut când migrați site-ul dvs. web către un nou furnizor de gazdă este să faceți lucrurile cu un pas la un moment dat. Dacă aveți un fișier de rezervă disponibil imediat ca barieră de protecție, dacă ceva nu merge bine. După ce procesul de migrare este finalizat, respiră un oftat de ușurare și fii mândru de noua ta realizare tehnologică.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector