Graditelji web stranica za fotografe: 4 najbolje mogućnosti za izgradnju web stranice (2020)

Graditelji web stranica za fotografe: 4 najbolje mogućnosti za izgradnju web stranice (2020)

Graditelji web stranica za fotografe: 4 najbolje mogućnosti za izgradnju web stranice (2020)

Fotograf ste, ali nemate web mjesto.


Vaš je Instagram lijep, ali zbunjeni ste.

Gdje započinjete s izgradnjom i hostiranjem web stranice za fotografije?

Pogledajmo četiri najbolje mogućnosti za fotografe za početak.

fotograf izrade web stranice

Izgradnja web stranice za fotografsko poduzeće vrlo je različita od prosječne web stranice.

MORA se usredotočiti na prekrasne fotografije, a sve ostalo je sporedno.

Uz to, slike mogu zauzeti puno prostora za pohranu – tako da se ne možete nositi sa slabim ograničenjima za pohranu.

graditelj fotografija web stranice

Zbog toga je, kao fotograf, prilikom prolaska kroz različite programere web stranica važno pronaći odgovarajući oblik za prikaz svog rada i detaljne mogućnosti usluga.

Kao fotograf već imate dovoljno posla na svom tanjuru u smislu postavljanja i fotografiranja; uređivanje i dodirivanje fotografija; kao i organiziranje u prezentacijski album.

Fotografi najčešće traže web stranicu koja im omogućuje jednostavno oblikovanje i izgradnju njihove web stranice. Za ove specifične mogućnosti želite pronaći vrlo brzog i jednostavnog graditelja web stranica.

Ipak još uvijek želite web mjesto koje omogućuje fleksibilnost s prilagođavanjem kako biste web mjesto prilagodili vašem jedinstvenom stilu.

fotograf na putu do web stranice

Također ćete htjeti da domaćin pruži razne CMS mogućnosti i opcije galerije slika kako biste bili sigurni da ćete dobiti izgled kakav želite.

Još jedna važna kvaliteta koju treba potražiti u sastavljaču web stranica je pouzdana sigurnosna kopija i brzina. Web lokacije za fotografije na kojima izlažete svoj rad zahtijevaju veliku količinu prostora za pohranu zbog zahtjevnih zahtjeva za pohranom velikih, kvalitetnih i uređenih fotografija.

Pođite s domaćinom koji održava njegovu brzinu i mogućnosti iako je suočen s naporima velikih količina skladištenja.

Iznad svega, želite odabrati izrađivača web mjesta koje ima izvrsna korisnička usluga i korisnička podrška. Bez obzira koliko je određeni ocjena dobro ocijenjena, mogu se pojaviti problemi s uslugom ili će vam možda trebati samo neke smjernice za određene funkcije web mjesta. Dobar tim za korisničku podršku može značajno promijeniti vašu internetsku prisutnost.

Zaronimo u najbolje mogućnosti web mjesta za fotografe.

1) Format: Najbolje ocijenjeno za graditelje portfelja

Format je web platforma posebno dizajnirana za umjetničke profesionalce koji žele prikazati svoj profesionalni portfelj. Istraživanje 2016. godine koje je provela pametbuy.com pokazalo je da je Format imao najvišu stopu zadovoljstva kupaca među on-line graditeljima portfelja sa 95%.

Format omogućava umjetnicima i fotografima da prilagode i prilagode svoju web lokaciju prema stilu za koji smatraju da najbolje odgovara temi njihovog rada. Format je web izbor za mnoge profesionalne fotografe visokog i honorarnog rada.

Format pruža jednostavan za korištenje web builder koji je vrlo fleksibilan i prilagodljiv dizajnerske potrebe kupca. Komponenta internetske prodaje i e-trgovine nalazi se na svakoj razini cijene Formativog web hosting plana. Budući da fotografi neprestano uređuju njihov sadržaj i dizajn svoje web stranice, Format je učinio vrlo bezbolnim izmjene i prilagođavanja čak i putem tableta ili mobilnog uređaja.

Format temeljito ispunjava potrebe fotografa koji žele održavati konzistentnu i bogatu sadržajnu komponentu bloga na svojoj web stranici. Njihovo moćno bloganje temeljeno na slikama čini fotografije blogova bržim i bezbolnim za stvaranje, pregled i uređivanje.

Mnogi drugi web-tvorci web računala ne uspijevaju adekvatno odgovoriti na ovu komponentu. Format je jedan od najbolje cijenjenih domaćina zbog značajki koje pruža fotografima vjerojatno.

Format također pruža izvanredne značajka provjere klijenta koji vam omogućuje stručno pakiranje posla za klijente.

Korisnička podrška formata korisna je i učinkovita većina klijenata svoja pitanja riješi u roku od 23 sata.

Evo općih značajki formata koje su uključene u sve planove:

 • Brza i prijateljska podrška 24 sata dnevno
 • Format aplikacije galerije
 • Objavite i ažurirajte obrazac Adobe Lightroom
 • Klijentovo dokazivanje
 • Pametna tipografija
 • Dinamične teme
 • Fleksibilne stranice i izgled

Ovo su vaše mogućnosti hostinga u formatu:

Ljubitelj 6 dolara mjesečno

 • 100 slika
 • 3 Spremite proizvode
 • 15 stranica

Pro $ 12 mjesečno

 • 1.000 slika
 • 20 Store proizvoda
 • Neograničeno na stranicama i blogovima
 • 5.000 Profiliranje slika
 • Besplatna domena
 • Prilagođeno CSS i HTML uređivanje

Neograničeno 25 USD mjesečno

 • Neograničene slike
 • Proizvodi neograničene trgovine
 • Neograničeno na stranicama i blogovima
 • Neograničeno dokazivanje slika
 • Besplatne Premium teme
 • Besplatna domena
 • Prilagođeno CSS i HTML uređivanje

Svi ovi web hosting pružaju sjajnu web hosting platformu za fotografe koji grade svoju vlastitu web stranicu.

Prije nego što odlučite s kojim ćete web domaćinom ići, morate proći kroz ono što želite i očekivati ​​od vaše web lokacije. Pokušajte napraviti popis svog trenutnog djela, shvatite pod koju vrstu umjetničke kategorije spada vaše djelo. Tako ćete odlučiti kako želite prikazati svoj rad i kakvu publiku pokušavate privući.

2) Kvadrat: Jednostavan za pokretanje i prekrasne predloške

Squarespace je popularan izbor među fotografima zbog njihovog profesionalnog, elegantnog, kvalitetnog, a opet jednostavnog dizajna web stranica. Squarespace se široko koristi među slobodnjacima koji snažno naglašavaju estetiku svoje stranice.

Unaprijed instalirane predloške dizajna koje Squarespace nudi svojim korisnicima pruža visoko strukturiranu osnovu koja elegantno prikazuje vaš rad za optimalnu estetiku. Uz fantastične predloške, Squarespace web builder je vrlo jednostavan za korištenje i popularan među fotografima.

Squarespace nudi brojne značajke dizajnirane kako bi istaknule vaše umjetničko djelo. Te umjetničke značajke uključuju moderne predloške, uređivač stilova, ugrađen u mobilne web stranice, prilagođeni CSS, prilagodljiv izgled sadržaja, besplatne google fontove, blokove grafikona i pozadine videozapisa.

Iako za kreativne sposobnosti Squarespace favoriziraju mnogi kreativni profesionalci, mnogi maštoviti freelanceri mogu ga smatrati restriktivnim. Kvadratni prostor je prilagodljiv u smislu izgleda sadržaja, fontova i stila, ali mnogi se žale kako sveukupni predlošci ne odgovaraju njihovoj specijaliziranoj dizajnerskoj temi. Za ovu grupu profesionalaca može biti povoljan domaćin s web builderom koji nudi visoko prilagodljive predloške.

Trgovački prostor također nudi 14-dnevno besplatno probno razdoblje, Iako vam ovo ne daje puno vremena za eksperimentiranje s web hostingom u smislu SEO mogućnosti, ovo će vam omogućiti da se poigrate dizajnerskim aspektima Squarespace-a da biste vidjeli sviđa li vam se format.

Cene kvadrata nude usluge web hostinga po srednjem do srednjem visokom rasponu cijena. Ako samo želite prikazati svoj rad u fotogaleriji s podacima o sebi i svom radu, možda ćete se htjeti odlučiti za osobni plan. Ali ako želite prodati svoje originalne ispise sa vaše web stranice, možda je vaša najbolja opklada najpovoljnija opcija za tvrtku ili osnovnu mogućnost mrežne trgovine.

Osobni plan: 12 USD mjesečno

 • Neograničeno, stranice, galerije i blogovi s neograničenim prostorom za propusnost i 2 priloga
 • Web-lokacija optimizirana za mobilne uređaje
 • Mjerne vrijednosti web mjesta
 • Besplatna SSL sigurnost domene uključena
 • 24/7 korisnička podrška

Poslovni plan: 18 USD mjesečno

 • Sve značajke osobnog plana
 • Profesionalna e-pošta od Googlea
 • 100 USD Google AdWords kredita
 • Prodajte neograničene proizvode i prihvaćajte donacije
 • 3% naknade za transakcije
 • Promotivni skočni prozori
 • Potpuno integrirana e-trgovina

Squarespace također nudi 50% popusta za prvu godinu za studente koji se prijave sa akademskom adresom e-pošte.

3) WP Engine + Semplice: Najbolji izbor za napredne fotografe

Želite nešto više od običnog graditelja web stranica za izradu mlinova?

Možda želite veću kontrolu i prilagođavanje, ali ne želite ispisivati ​​ispočetka.

Imamo novo rješenje za vas: uparite temu Semplice od spotify dizajnera Tobiasa Van Schneidera sa WP Engine-om za vrhunsku snagu.

Ono što dobivate je najbolje iz oba svijeta.

Imate super moćan, super brz hosting i imate prekrasnu temu izgrađenu samo za fotografe.

Pregled teme semplice

Ovo je najbolje za napredne fotografe koji trebaju više prostora za pohranu, prilagođavanje i opću kontrolu.

Ne preporučujemo ovu postavku za početnike – jer ona može komplicirati stvari i usporiti vaš napredak.

Mnogi fotografi i freelanceri podupiru korištenje WordPress platforme radi jednostavnije uporabe, poznavanja i drugih pogodnosti. Ako se uklapate u ovu skupinu, pronaći ćete cijeli novi svijet mogućnosti web hosting tvrtki koje su se specijalizirale WordPress hosting.

Izdvajajući web domaćin za WordPress hosting za fotografe morao bi biti WP Engine. Veliki problem fotografa je što njihov sadržaj obično ima velike zahtjeve za pohranu, poput veće fotografije visoke rezolucije mogu biti uvelike uređene ili dodirnute.

To može dovesti do opterećenja brzine web stranice, što će ozbiljno negativno utjecati na SEO mogućnosti web lokacije. Stoga bi moglo biti korisnije odlučiti se za visokokvalitetni brzi domaćin s više prostora za pohranu, ako to proračun dopušta.

Iako WP Engine nije poznat po tome što ima vrlo pojednostavljen i jednostavan za upotrebu web builder, vrijedi ga staviti ovdje kako bi istaknuo njegovu visoku kvalitetu i profesionalne sposobnosti.

Zbog toga se WP Engine visoko cijeni i koristi profesionalni fotografi. WP motor nudi visokokvalitetno hosting s puno pohrane i velike brzine. WP Engine je također bio vrlo fleksibilan i prilagodljiv kako bi odgovarao vašoj specifičnoj dizajnerskoj temi.

WP Engine također ima jedan od najučinkovitijih tima za pomoć i korisničku podršku u industriji web hostinga. Također nude besplatnu migraciju ako se prebacite s neke druge web hosting usluge.

Iako je WP motor skuplji od 35 USD mjesečno za plan pokretanja, on će se sigurno isplatiti ako dobijete visok mjesečni promet. Ako niste sigurni u strmu cijenu, WP Engine nudi 60-dnevno jamstvo povrata novca, pa ako ga isprobate i ne mislite da je usluga vrijedna vašeg novca, vratit ćete joj sve.

WP Prcing motora

Ovo uključuje plan pokretanja WP motora ($ 35 mjesečno):

 • 10 GB lokalne pohrane
 • 50 GB propusne širine
 • Dev, Stage, Prod okruženja
 • Prenosiva mjesta
 • PHP 7 spreman
 • Veliki FS
 • Global CDN
 • Izvođenje stranice
 • Automatizirani SSL certifikati
 • 24/7 podrška za chat

Plus – uz našu vezu, dobivate 3 mjeseca besplatno

4) Wix: Jednostavan je za upotrebu, ali ima nedostatke

Wix za web stranice za fotografije

Wix se široko koristi među fotografima vrlo prilagodljiv i jednostavan za korištenje web builder. Wix je dostupan besplatno koliko god želite, ali ako su vam potrebne profesionalne značajke poput vlastitog imena domene ili prioritetne podrške, morate odabrati jedan od njihovih pet premijum planova. Besplatni Wix plan nudi mnogo korisnih značajki kao što su:

 • Pristup našoj širokoj kolekciji slika, grafičkih slika i ikona. Sve u potpunosti prilagodljivo i 100% BESPLATNO za upotrebu na vašem Wix mjestu.
 • 500MB za pohranu i do 500MB propusnosti
 • Neograničen pristup svim Wix-ovim podrškama, korak po korak, člancima, video vodičima i mnogim drugim

Besplatna opcija je super za početak ali ako dobijete veće količine prometa i trebate više prostora za pohranu i propusnost i ne želite da se Wix oglasi prikazuju na vašoj web lokaciji, morat ćete nadograditi na premium plan.

Ako koristite web mjesto s fotografijama s velikim prometom i potrebnim pohranjivanjem, premijski plan s najviše vrijednosti bio bi Neograničen plan od 14 USD mjesečno. Ovaj plan ne nudi samo neograničenu propusnost i 10 GB prostora za pohranu bez Wix oglasa, već nudi i vrijedne SEO značajke.

Ako želite prodati svoje originalne ispise na svojoj web stranici, Wix vam omogućuje da napravite transakcije e-trgovine s njihovim planovi za e-trgovinu. Ovaj plan vam daje 20 GB prostora za pohranu, kao i prednosti internetske trgovine.

Sažetak: Ispitajte malo, a zatim krenite

fotograf izrade web stranice

Jednom kada shvatite koju vrstu publike želite dosegnuti razumite njihovo ponašanje i vrstu sadržaja koji žele konzumirati. Kad uzmete u obzir sve ove faktore, bez sumnje ćete odabrati pravog domaćina.

Da dam odlučan odgovor, Format naš je izbor najboljeg domaćina fotografa na svim razinama. Format je posebno dizajniran da istakne umjetnikovo djelo. Njihova zajednica i podrška imaju iskustva u želji i problemima umjetnika da pokažu svoje radove.

Ako se kaže da ste fotograf s više specijaliziranih potreba, možda će vam biti korisno koristiti i druge domaćine. Ako vas više zanima prodaja velikog volumena izravno sa vaše web stranice, umjesto da se pokažete svojim radom i privučete klijente, Kvadratura može biti dobra opcija. Ako ste vrlo iskusan i vrlo profesionalan fotograf koji očekuje velike količine prometa i ima mnogo velikih fotografija visoke rezolucije WP motor može biti i sjajna opcija.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector