Hosting Dreamhost vs A2: Què és millor? Hosting: compara preus i plans – maig 2020

Tenim una missió interminable per fer-vos comentaris sobre tots els llocs web d’allotjament que hi ha i que us expliquin quines tenen les millors característiques i avantatges de tots. A cada lliurament, fem un cop d’ull a dos hostes i veiem com s’apilen de diverses maneres de manera que pugueu veure quin és el guanyador clar. En aquest cas, estem contemplant Dreamhost i A2 Hosting. Ambdós s’especialitzen en allotjament estàndard, el que significa que esteu creant un lloc web en els seus servidors. Com a tal, tenen avantatges i inconvenients, per tant, deixem-ho desglossar i veiem quin és el que apareix a la part superior.


Preu

Com en qualsevol tipus de servei, el cost pot ser limitant. Si no us podeu permetre pagar el vostre lloc web, no importa quin tipus de funcions o funcionalitats tingueu, així que sempre ens fixem en aquest aspecte. Tot i això, el valor pot tenir un paper important en la vostra decisió, sobretot quan dos hostes tenen estructures de preus similars com aquesta. Tant A2 com Dreamhost són relativament barats, per la qual cosa no hauríeu de fer una selecció en funció del cost global. Aquí teniu el que podeu esperar de cadascú.

Allotjament compartit de A2

 • Lite: 3,92 dòlars al mes (esdevé 7,99 dòlars)
 • Ràpid: 4,90 dòlars al mes (esdevé 9,99 dòlars)
 • Turbo: 9,31 dòlars al mes (esdevé 18,99 dòlars)

Hosting compartit de Dreamhost

 • 10,95 dòlars al mes
 • 9,95 dòlars al mes quan es factura un any sencer (119,40 dòlars)
 • 7,95 dòlars al mes quan es factura durant tres anys (286,20 dòlars)

A2 VPS Hosting

 • No gestionat: 5,00 dòlars al mes
 • Administrat (sense accés arrel): 32,99 dòlars
 • Nucli (amb accés root): 32,99 dòlars

Dreamhost VPS Hosting

 • Pla bàsic: 15 $ / mes
 • Pla actualitzat: 30 dòlars / mes
 • Pla de 4 GB de RAM: 60 $ / mes
 • Pla de 8 GB de RAM: 120 $ / mes

Servidor dedicat A2

 • Semi-dedicat: 9,31 dòlars / mes (esdevé 18,99 dòlars)
 • Flex no gestionat: 99,59 dòlars al mes (esdevé 119,99 dòlars)
 • Flex gestionat (sense accés arrel): 141,09 dòlars / mes (es converteixen en 169,99 dòlars)
 • Core Flex (amb accés root): 141,09 dòlars / mes (es converteixen en 169,99 dòlars)

Servidor dedicat al servidor de Dreamhost

 • Pla bàsic de quatre: 149 $ / mes
 • Pla de dotze nuclis: 229 dòlars / mes

Com podeu veure, tenen plans d’acolliment per a qualsevol tipus de necessitats. Tots dos també ofereixen solucions d’allotjament en núvol i Dreamhost també ofereix la funcionalitat de WordPress. Entrarem en més detalls sobre quines funcions s’ofereixen amb cada pla, però quan examinem el paquet bàsic, A2 té més opcions que Dreamhost. El motiu d’això és que Dreamhost només té un pla, de manera que obteniu totes les millors funcions sense haver d’actualitzar més endavant. Per tant, la millor manera de comparar-los seria veure com el pla Turbo d’A2 s’ajusta al pla estàndard de Dreamhost. En aquest cas, Dreamhost acaba sortint a la part superior.

El guanyador: Dreamhost

Garantia de devolució de diners

Una cosa que hauria d’aconseguir amb qualsevol pla d’allotjament és la possibilitat de retrocedir si canvieu d’opinió. Com que la creació d’un lloc web necessita temps i cal confiar en diversos programes i eines per fer-ho realitat, no voldràs quedar-se enganxat pagant alguna cosa que no funcioni bé. Si pagueu per pagar mensualment, pot ser fàcil de cancel·lar, però si prepageu un any o més, podeu tornar a guanyar diners si canvieu d’opinió..

Afortunadament, molts serveis d’allotjament ofereixen una garantia de devolució de diners, de manera que si això succeeix alguna vegada, no haureu de preocupar-vos de perdre la vostra inversió. En aquest cas, A2 ve amb una bonica garantia estàndard de 30 dies, mentre que Dreamhost us ofereix 97 dies per canviar d’opinió. Aquest és un tracte força impressionant, ja que també mostra quant creu Dreamhost en el seu producte.

El guanyador: Dreamhost, de tir llarg

Atenció al client

Quan es parla de valor, no volem mirar només números i dades. El motiu d’això és que només podeu obtenir molta informació de coses com ara l’espai d’emmagatzematge i les puntuacions de funcionament. Com a tal, creiem que una de les millors mesures d’un negoci és la bona forma de posar-se en contacte amb ells si alguna cosa va malament i necessiteu ajuda per solucionar-lo. Per obtenir una visió més completa de la qualificació d’atenció al client de cada amfitrió, desglossem-la en les quatre categories principals: telèfon, xat, correu electrònic i fòrums. Aquí és el que hem trobat.

Assistència telefònica

Igual que la garantia de devolució de diners, qualsevol negoci respectable sempre ha d’estar disponible per telèfon. Aquesta és la forma més bàsica de comunicació en aquests dies, és per això que és tan preocupant que Dreamhost no l’ofereixi com a mètode per arribar a un membre d’assistència. De fet, si voleu rebre una trucada, haureu de pagar 14,95 dòlars addicionals al mes per aquest privilegi. Per a una empresa que es mostra orgullosa (com a mínim, basada en el seu lloc), creureu que aquest tipus de serveis no estarien tan fora d’abast..

El guanyador: A2

Xat en directe

Si bé parlem amb algú al telèfon és gairebé el mètode de comunicació predeterminat, en aquests dies pot ser molt més fàcil i beneficiós utilitzar una funció de xat en viu. D’aquesta manera no hauràs d’esperar en espera, i encara pots obtenir el problema resolt en temps real en lloc d’esperar respostes per correu electrònic. Afortunadament, els dos llocs d’allotjament ofereixen aquesta característica, tot i que, generalment, A2 és millor per recuperar-vos que Dreamhost. Tot i això depèn de l’hora del dia, així que si intenteu arribar a algú en hores punta, haureu d’esperar una mica més a Dreamhost.

El guanyador: A2

Correu electrònic

Juntament amb l’assistència telefònica, aquesta és la configuració predeterminada que han de tenir tots els llocs web en línia. Si faltava, tindríem seriosos dubtes sobre si el servei era legítim o no. Tots dos amfitrions disposen d’un sistema de bitllets de correu electrònic i es triga el mateix temps a respondre. Una cosa que Dreamhost s’enorgulleix, però, és que cadascun dels membres del personal d’assistència és un autèntic empleat de Dreamhost, en lloc de persones que treballen en una trucada o un centre de correu electrònic. No podem dir com de vàlida és aquesta afirmació, però sembla ser certa. Tot i això, ambdós llocs són molt bons per tornar als correus electrònics de manera ràpida i eficaç.

El guanyador: un llaç

Fòrums

Finalment, per a aquells que els agrada aprendre a mesura que és útil tenir accés a bases de dades de coneixement que sobrepassen problemes i solucions comunes, de manera que pugueu esbrinar coses per compte propi en lloc de parlar amb ningú. Tots dos amfitrions tenen un servei de fòrum digne, però Dreamhost passa per sobre amb tutorials i pantalles d’aprenentatge addicionals. En gran mesura, A2 només cobreix material bàsic, mentre que Dreamhost tracta problemes més complexos que poden aparèixer amb el vostre lloc. Com a resultat, hem de donar la lleugera avantatge a Dreamhost.

El guanyador: Dreamhost

Velocitat

Una altra cosa a discutir quant a valor és la velocitat amb què es carrega el vostre lloc. Aquests dies, els usuaris no volen passar més d’un parell de segons esperant una pàgina de destinació, de manera que si el vostre host no proporciona velocitats ràpides, podríeu perdre molts negocis..

Aquest és un dels escenaris on A2 prospera, ja que el servei s’enorgulleix de ser un dels amfitrions més ràpids. Hem d’acordar, tot i que cal obtenir un paquet més premium per obtenir resultats tan increïbles. Tot i això, hem de dir que tots dos amfitrions tenen un historial digne. Això és el que hem trobat per a tots dos. Com a nota, es tracta de plans d’allotjament estàndard, de manera que pot variar lleugerament amb altres opcions, com VPS o servidors dedicats.

A2 Hosting

 • Millor temps: 30ms
 • El pitjor: 10 s
 • Mitjana: 9 s

Dreamhost

 • Millor temps:24 s
 • El pitjor:34 s
 • Mitjana:10 s

Com podeu veure, A2 té l’avantatge clar amb una velocitat mitjana que és molt inferior a Dreamhost, fins i tot quan es contemplen els millors temps de càrrega. En general, si voleu que el vostre lloc sigui ràpid, A2 hauria de ser la vostra elecció màxima.

El guanyador: A2

Temps d’inici / temps d’aturada

Al costat de la velocitat, el temps d’activitat és un altre punt de referència crucial que mostra la salut i la vitalitat del vostre amfitrió. Tenint en compte que no voleu que el vostre lloc baixi per problemes de servidor o de xarxa, voleu que la vostra valoració s’aproximi al 100% possible. En alguns casos, de vegades podeu obtenir una garantia del lloc (com per exemple amb Dreamhost), el que significa que si experimenteu temps d’inactivitat, podreu obtenir el crèdit del lloc cada dia que passi. Dreamhost ofereix aquesta garantia, però A2 no. Aquí és la mitjana de tots dos.

 • Hosting A2: 98%
 • Dreamhost:98%

En general, Dreamhost té una mica més de swing que l’A2, però el fet que el lloc ofereix un 100% de garantia significa que hem de donar avantatge..

El guanyador: Dreamhost

Característiques

Finalment, us dirigirem a la perfecció de cada amfitrió i us mostrarem què podeu obtenir amb les opcions del vostre pla. Com que ja hem superat la majoria de les coses importants, només les exposarem per fer la vostra comparació.

Allotjament compartit de A2

 • Pla de lite: 1 lloc web, 5 bases de dades, emmagatzematge il·limitat, SSL gratuït
 • Ràpid: Llocs web, emmagatzematge i bases de dades il·limitats, SSL gratuït
 • Turbo: Llocs web il limitats, emmagatzematge, bases de dades i Turbo Speed ​​(fins a 20 vegades més ràpid)

Hosting compartit de Dreamhost

 • Pla estàndard: domini lliure, emmagatzematge il·limitat, ample de banda i bases de dades, SSL gratuït

A2 VPS Hosting

 • No gestionat: 1 nucli, emmagatzematge 20 GB, 512 MB RAM
 • Gestionat: 4 nuclis, emmagatzematge de 75 GB, 4 GB de RAM
 • Nucli: 4 nuclis, emmagatzematge de 75 GB, 4 GB de RAM (més accés root)

Dreamhost VPS Hosting

 • Primer Pla: 1 GB de RAM, emmagatzematge de 30 GB, amplada de banda il·limitada i dominis
 • Segon Pla: 2 GB de RAM, emmagatzematge de 60 GB, amplada de banda il·limitada i dominis
 • Tercer pla: 4 GB de RAM, emmagatzematge de 120 GB, amplada de banda il·limitada i dominis
 • Quart Pla: 8 GB de RAM, 240 GB d’emmagatzematge, amplada de banda il·limitada i dominis

Conclusió

En general, si busqueu rapidesa i facilitat d’ús, probablement l’allotjament A2 és una opció millor. Es pot utilitzar tant amb Linux com amb Windows (tot i que els preus de Windows són una mica diferents) i el tauler de control és el popular popular cPanel, mentre que Dreamhost té una versió propietària. Tanmateix, si busqueu una mica més carnós o voleu desenvolupar alguns llocs d’alt nivell, Dreamhost és la vostra millor aposta. Al final, hem de dir que la barra d’entrada inferior d’A2 la converteix en la millor opció en general.

El guanyador: A2 Hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map