iPage versus Amazon Web Hosting: wat is beter? Hosting – Vergelijk prijzen en abonnementen – mei 2020

iPage versus Amazon Web Hosting: wat is beter? Hosting – Vergelijk prijzen en abonnementen – mei 2020

iPage versus Amazon Web Hosting: wat is beter? Hosting – Vergelijk prijzen en abonnementen – mei 2020

Als het gaat om webhosting, zijn er twee primaire methoden die u kunt gebruiken om uw website online te krijgen. De eerste is om sites van consumentenkwaliteit te gebruiken die uw pagina voor een laag tarief op een server plaatsen en beperkte bronnen bieden. Dit werkt goed voor de meeste mensen, omdat veel websites geen geavanceerde programmering of functionaliteit hoeven te hebben om hun werk te doen. Als je bijvoorbeeld een blog runt, wil je niet extra betalen voor zaken als databases en schijfruimte als je die niet nodig hebt. Aan de andere kant, als u een ontwikkelaar bent, heeft u veel verschillende componenten nodig om uw sites het beste voor u te laten werken. Zaken als dedicated servers, geïntegreerde programmering en cloud-mogelijkheden zijn allemaal par voor de cursus voor website-ontwikkelaars, daarom zullen ze moeten zoeken naar uitgebreidere hostingopties. Met dat alles in gedachten, brengen we u een vergelijkingsoverzicht van twee hostingplatforms die zich aan weerszijden van het spectrum bevinden. Voor consumentenhosting hebben we iPage en voor ontwikkelaarshosting hebben we AWS, wat staat voor Amazon Web Services. Een ding om te onthouden is dat wanneer we deze twee hosts doornemen en vergelijken op zaken als prijzen en functies, ze zijn ontworpen voor verschillende soorten gebruikers.


Prijzen Als u de meeste hostingwebsites voor consumenten zou vergelijken, zou u zien dat veel van hen concurrerende prijzen bieden om u binnen te halen. In dit geval heeft iPage een fantastische introductieprijs die voor bijna iedereen betaalbaar is. Dat gezegd hebbende, ontmoedigen we mensen over het algemeen om te denken dat lagere kosten beter zijn, omdat het veel belangrijker is om te zien welke waarde u voor uw geld krijgt. Wat Amazon betreft, krijg je veel meer functies en voordelen, wat betekent dat je extra moet betalen om ze te krijgen. Als zodanig is de basisprijs voor beide hosts totaal verschillend.

  • iPage: $ 1,99 per maand (gaat dan omhoog naar $ 10,99)
  • Amazon: varieert, maar kan zo laag zijn als $ 19 / maand tot enkele honderden dollars

De winnaar: Als we alleen op prijs gaan, heeft iPage de overhand. Als je echter naar AWS kijkt, is de reden dat het moeilijk is om een ​​prijs vast te leggen, dat er zoveel verschillende opties zijn waaruit je kunt kiezen. Zelfs iets eenvoudigs als het hosten van een eenvoudige webpagina heeft meerdere servicekeuzes, die de prijs ongelooflijk snel kunnen opdrijven. Prijsstructuur Een belangrijk onderscheid tussen deze twee diensten is dat ze op verschillende manieren factureren. Hoewel iPage een vergoeding per maand biedt die is gebaseerd op inschrijving voor een heel jaar, maakt AWS gebruik van een “pay-as-you-go” -structuur die veel kosteneffectiever kan zijn als u alleen tijdelijke hosting nodig heeft. Bovendien bundelt iPage alles in één plan, wat betekent dat u services koopt die u misschien niet nodig heeft, terwijl AWS alleen kosten in rekening brengt voor producten en programma’s die u gebruikt. Uiteindelijk, als u weet wat u doet en strategisch bent over hoe u betaalt, dan kunt u veel meer uit uw geld halen bij AWS.

De winnaar: AWS

Klantenservice Of je nu een beginnende webdesigner bent of een veteraan, er zal een tijd komen dat je contact met iemand moet opnemen om een ​​probleem op te lossen. Het kan verband houden met uw webpagina, of het kan iets onbeduidends zijn als een vraag over de facturering, maar ongeacht het is absoluut noodzakelijk dat u onmiddellijk iemand te pakken krijgt om ervoor te zorgen dat uw probleem onmiddellijk wordt opgelost. Dus bij het vergelijken van verschillende ondersteuningsmethoden, gaan we ons concentreren op de top vier: telefoon, chat, e-mail en forums. Voordat we beginnen, is het echter belangrijk op te merken dat AWS extra kosten in rekening brengt voor uitgebreide ondersteuningssystemen, terwijl iPage dit in uw basisprijs opneemt. Dat gezegd hebbende, AWS heeft wel een basispakket dat is inbegrepen bij uw standaard hostingsysteem. Als zodanig gaan we die ondersteuningssystemen vergelijken in plaats van de aanvullende opties die u bij AWS kunt vinden.

Telefonische ondersteuning Als een van de grootste bedrijven ter wereld is Amazon altijd geweldig in het beantwoorden van telefoons en het verminderen van wachttijden. Als u contact opneemt met het ondersteuningsteam van AWS, wacht u niet langer dan een paar minuten. iPage heeft een vergelijkbare opzet, maar als je tijdens piekuren belt, moet je misschien wat langer in de wacht staan.

De winnaar: AWS

Live Chat Voor degenen die onmiddellijke resultaten willen zonder met iemand te hoeven praten, is livechat een fantastische bron tot uw beschikking. Beide hostingservices bieden een chatfunctie, maar AWS ontbreekt enigszins in het basispakket. Als u een upgrade uitvoert, kunt u op alle uren van de dag persoonlijke hulp krijgen, maar als u bij het standaardsysteem blijft, kan het zijn dat u langere wachttijden krijgt. iPage reageert over het algemeen veel beter, hoewel ze tijdens piekuren nog steeds enkele problemen hebben.

De winnaar: iPage E-mail Als u naar e-mailondersteuning kijkt, kunt u de twee het beste vergelijken door te kijken hoelang het duurt voor een reactie. Zowel iPage als AWS hebben een standaard ticketsysteem, maar AWS lijkt in het algemeen sneller terug te komen. Over het algemeen zijn ze echter ongeveer even.

De winnaar: een das Tutorials / Forums Als u het type persoon bent dat zelf wil leren hoe u een probleem kunt oplossen, dan wilt u toegang tot een schat aan informatie die u kan helpen bij het oplossen van veelvoorkomende problemen zonder met iemand te hoeven praten. In dit opzicht heeft iPage een veel beter systeem opgezet voor basisleden, waardoor het een voorsprong heeft op AWS. Als u uw ondersteuningsplan echter upgradet met Amazon, heeft u veel bredere toegang tot tutorials en forums, dus houd daar ook rekening mee.

De winnaar: iPage

Snelheid In de moderne wereld van vandaag verwachten mensen onmiddellijke resultaten, vooral online. Hoewel u jaren geleden misschien minuten hebt gewacht voordat een pagina is geladen, zal uw publiek tegenwoordig, als het langer dan 0,001 seconden duurt, stuiteren voordat ze zelfs kunnen zien wat er op uw site staat. Daarom wilt u ervoor zorgen dat uw host de beste snelheid en betrouwbaarheid heeft, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat uw site de hele tijd achterblijft. In dit geval hebben zowel AWS als iPage hoge laadsnelheden, maar AWS heeft iets meer discrepantie. In sommige gevallen kan het eeuwig duren, terwijl het op andere momenten razendsnel is. Helaas is consistentie de sleutel, daarom heeft iPage de voorsprong.

De winnaar: iPage

Uptime Het andere waar u naar moet kijken, is of er al dan niet het risico bestaat dat uw site om welke reden dan ook uitvalt. Dit staat bekend als uptime of downtime en de meeste hostingservices bieden een garantie dat uw pagina nooit crashes zal ervaren. Bij het vergelijken van deze twee heeft iPage niet de infrastructuur die Amazon heeft, wat betekent dat het niet zo betrouwbaar is wat betreft uptime-percentages. Dat gezegd hebbende, het verschil is een fractie van een procent, dus denk niet dat iPage de hele tijd crasht in vergelijking met AWS.

De winnaar: AWS, maar met een kleine marge Waarde Hier komen we in de bouten en moeren van elke service. Zoals we eerder vermeldden, is AWS gebouwd voor ontwikkelaars en serieuze webdesigners, terwijl iPage bedoeld is voor de gemiddelde consument die niet veel weet over het bouwen van websites. Dat gezegd hebbende, iPage heeft behoorlijk wat functies te bieden, dus als u op zoek bent naar iets gemakkelijker te navigeren met behoud van al uw functionaliteit, dan kan dit een uitstekende keuze zijn. Hier is een kort overzicht van wat elke service te bieden heeft. iPage Omdat er maar één basisplan is waaruit u kunt kiezen, krijgt u alle beste functies zonder dat u hoeft te upgraden. Het enige waar u mogelijk meer voor moet betalen, is bandbreedte, maar dat is afhankelijk van uw siteverkeer en uw behoeften naarmate uw online aanwezigheid groeit. Met iPage is het voor iedereen supereenvoudig om een ​​website te bouwen, omdat ze programma’s aanbieden om u op weg te helpen en uw pagina’s en knoppen te maken. Bovendien kunt u e-commerce-functies integreren en uw pagina promoten via het iPage-systeem. Over het algemeen verwerken ze het grootste deel van het zware werk voor u en bieden ze een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform.

AWS De grootste kracht van deze site is ook de grootste zwakte. Omdat er zoveel opties zijn om uit te kiezen, kan het een hele klus zijn om erachter te komen wat je allemaal nodig hebt, wat betekent dat als je nieuw bent bij het bouwen van een website, je gemakkelijk kunt verdwalen in de shuffle. Met dat in gedachten, als u ervaren bent en weet waarnaar u moet zoeken, dan maakt AWS het gemakkelijk om uw plan aan te passen en een systeem te creëren dat alles heeft wat u nodig heeft. Of u nu dedicated servers, hogere bandbreedte of meer opslagruimte wilt, AWS heeft een grote verscheidenheid aan keuzes voor u. Dit strekt zich ook uit tot het programmeren en bouwen van websites. Kortom, terwijl iPage het meeste werk voor u doet, geeft AWS u gewoon de tools die u nodig heeft om alleen te werken. Bekijk hoe AWS het opneemt tegen andere concurrenten in onze DreamHost vs. AWS hosting vergelijkingspost.

De winnaar: Het is moeilijk om hier een winnaar te kiezen omdat ze allebei zo verschillend zijn. Omwille van de eenvoud moeten we echter zeggen dat iPage veel gebruiksvriendelijker is en toch aanpasbare oplossingen biedt voor degenen die meer ervaring hebben. Hoewel AWS in het algemeen zeker veel meer te bieden heeft, kan het moeilijk zijn om te weten wat u allemaal nodig heeft en hoe u vanaf nul een plan kunt samenstellen.

Conclusie Dus welke service is uiteindelijk beter? We moeten zeggen dat AWS qua prestaties de ideale keuze is, en als gemak en eenvoud voor u belangrijker zijn, dan is iPage een veel betere optie.

Bekijk onze iPage versus A2 Hosting-vergelijkingspost om te zien hoe iPage overeenkomt met andere hostingservices.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector