iPage vs A2 Hosting Hosting – Krahasoni Prmimet dhe Planet – Maj 2020

Prezantimi


Për shërbimet e pritjes, ka qindra, nëse jo mijëra në dispozicion për t’ju ndihmuar të krijoni një uebfaqe. iPage dhe A2 janë dy nga ato që mund të mos jenë aq të njohura, por ato ofrojnë shumë shërbime. Nëse po mendoni të përdorni një sit pritës, krahasimi i këtyre dy vendeve kundër njëri-tjetrit do t’ju ndihmojë të vendosni se cili shërbim do të ishte më i mirë për ju. Pavarësisht se çfarë ju nevojitet nga një sit pritës, do të shihni se cili është i duhuri për ju.

Çmimeve

 • iPage
  • Në varësi të llojit të planit që do të merrni, mund të gjeni një gamë çmimesh që funksionon për ju. Plani Thelbësor fillon me 1.99 $ për mbajtjen në internet të përbashkët. Planet e hostimit të VPS variojnë nga 19,99 – 79,99 dollarë. Planet e tyre të dedikuara të serverëve fillojnë nga 119,99 $ – 191,99 $. Ju mund të gjeni çfarëdo plani të funksionojë më mirë për ju.
 • A2
  • A2 është i shkëlqyeshëm për një larmi paketash të disponueshme për çmime të mira. Planet e tyre të përbashkëta të mbajtjes në internet shkojnë nga $ 3,99 – 9,31 $. Planet e pritjes së VPS janë $ 9.89 ose 15 $. Nëse jeni duke kërkuar për një plan të dedikuar të serverit, ka shumë mundësi në dispozicion. Ju mund të merrni një plan që shkon nga 99.59- 290,49 $. Të kesh mundësi është një mënyrë e shkëlqyeshme për të marrë një vendim të vetëdijshëm.
 • fitues
  • Nëse po përpiqeni të kurseni para, iPage është një shkëlqyeshëm. Sidoqoftë, mungesa e opsioneve për planet e tyre të ndryshme e bën A2 një zgjedhje më të mirë. Ndërsa çmimet janë më të shtrenjta, ju keni më shumë zgjedhje për t’ju ndihmuar të vendosni se cili është më i mirë për ju.

Ndihma për klientët

 • iPage
  • Mbështetja e klientit është ideale për çdo kompani pritëse, veçanërisht kur ata kanë klientë që kanë mijëra pyetje. iPage ka mbështetje telefonike, bisedë live, email, bileta, bazë të njohurive, përfshirë burime të tjera. Pavarësisht se çfarë problemi keni, iPage ofron një sërë shërbimesh për të ndihmuar klientët e tyre të përmbushin nevojat e tyre.
 • A2
  • A2 nuk ka të njëjtat lloje të mbështetjes së klientit, megjithëse ata kanë telefon, biseda të drejtpërdrejta dhe një sistem biletash. Ndërsa kjo mund të jetë në rregull për përdoruesit me përvojë që dinë se çfarë bëjnë, kjo mund të përdorë për herë të parë përdoruesit. Ekipi i tyre është i disponueshëm çdo ditë, gjatë gjithë vitit, por të kesh disa opsione shtesë do t’ju ndihmojë kur rrëzohet faqja juaj e internetit, ose keni nevojë për më shumë mbështetje.
 • fitues
  • iPage është fituesi i këtij raundi, sepse ato ofrojnë më shumë mbështetje, dhe duket se janë më miqësore për klientët e herë të parë. Megjithëse ka mbështetje çdo kohë, A2 thjesht nuk ka mbështetjen e klientit për një herë të parë të klientit që i duhet. Ata të dy ofrojnë një sistem të bisedave të drejtpërdrejta dhe biletave, por iPage ka më shumë mundësi për t’ju ndihmuar të kuptoni një problem me faqen tuaj të internetit.

shpejtësi

 • iPage
  • Shpejtësia është thelbësore për këdo që pret një faqe në internet, dhe keni nevojë për një sit të shpejtë dhe të besueshëm të pritjes. iPage ka performancë të mirë të përgjithshme dhe besueshmëri e cila është e mirë për ata që kërkojnë të presin një uebfaqe të madhe. Ndërsa nuk është shërbimi më i shpejtë i pritjes, ai është akoma më mirë sesa faqet e tjera të pritjes brenda intervalit të çmimeve.
 • A2
  • Shpejtësia dhe performanca funksionojnë mirë me A2, dhe do të keni një shpejtësi të shpejtë nëse vendosni të shkoni me A2. Shpejtësia dhe besueshmëria janë të shkëlqyera për ata që kërkojnë të presin një sit të madh që duhet të funksionojë vazhdimisht. Ndërsa nuk do të prishni ndonjë regjistrim, do të keni shpejtësi cilësore që është e besueshme, që është një kombinim i mirë për një sit pritës.
 • fitues
  • Të dy faqet e pritjes ofrojnë shpejtësi cilësore, duke e bërë secilën një zgjedhje të mirë nëse e bazoni atë me shpejtësi. Pavarësisht se çfarë lloj siti dëshironi të krijoni, do të keni shpejtësi cilësore me secilën kompani. Ky raund është një barazim, kështu që ju mund të zgjidhni ose një për shpejtësi.

vlerë

 • iPage
  • Ndërsa shpejtësia dhe karakteristikat e shumta janë ideale për matjen e vlerës, duhet të merrni parasysh sa paguani për gjithçka. Meqenëse mbështetja e klientit është e gjerë, edhe nëse nuk e merrni anëtarësinë premium, do të keni akoma mbështetje të shkëlqyeshme për klientët. Vetëm mbi atë faktor, ju po merrni vlerën e parave tuaja me iPage.
 • A2
  • A2 ofron shumë karakteristika që vijnë me shumë zgjedhje bazuar në plan, dhe për këtë, ata marrin një pikë. Ndërsa mbështetja e tyre për klientët nuk krahasohet me iPage, ata ofrojnë shumë produkte me cilësi që ia vlen çmimi. Shpejtësia është gjithashtu e mirë, e cila mund të jetë më e vlefshme se sa mbështetja e klientit, veçanërisht nëse nuk e përdorni shumë shpesh.
 • fitues
  • Vlera mund të jetë e vështirë të përcaktohet, veçanërisht nëse vlerësoni një tipar mbi një tjetër. Të dy faqet pritëse ofrojnë çmime konkurruese dhe karakteristika të shkëlqyera. Nëse doni më shumë opsione të planit, A2 është fituesi. Nëse vlerësoni mbështetjen e klientit, iPage do të ishte rruga për të shkuar.

Features

 • iPage
  • iPage ofron shumë karakteristika, por disa nga karakteristikat e tyre kryesore përfshijnë mbështetjen e ekspertit, një garanci të kthimit të parave 30-ditore dhe planet që përfshijnë shumë karakteristika shtesë. Ndërsa kjo është maja e ajsbergut, do të keni shumë më tepër tipare në dispozicion me planet e tyre.
 • A2
  • Nëse jeni më vdekjeprurës të vendosni në bazë të numrit të tipareve të disponueshme, A2 është rruga për të shkuar. Do të merrni kopje rezervë, cPanel, Linux, MySQL, Perl, PHP, garanci në kohë dhe WordPress. Jo shumë keq për disa tipare të bazuara në disa nga planet e tyre.
 • fitues
  • Karakteristikat janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të matur një sit pritës, dhe secila faqe pritëse ofron shumë karakteristika të shkëlqyera. Në varësi të nevojave tuaja, iPage do të jetë fituesi i qartë. Nëse dëshironi një sërë karakteristikash të ndryshme për sitin tuaj, A2 do të jetë një zgjedhje më e mirë.

Joproduktive / Uptime

 • iPage
  • Uptime është vendimtare për çdo faqe në internet, dhe nëse po kërkoni besueshmëri, iPage ka një kohë të shkëlqyeshme. Ata kanë një kohëzgjatje të përgjithshme prej rreth 99.84%, që nuk është shumë e keqe për faqet e pritjes. Edhe pse mund të përjetoni disa kohë joproduktive me iPage, gati 100% në kohën e duhur është e mirë për pothuajse të gjithë.
 • A2
  • Për kohën e fundit, ju doni të gjeni një sit pritës që siguron afat gati 100% të kohës. A2 garanton 99.9% në kohë, madje edhe në serverat e tyre të ndryshëm për plane të ndryshme. Kjo është e përsosur për klientët e tyre, dhe ata gjithashtu kanë siguri cilësore për të mbrojtur serverat e tyre.
 • fitues
  • Uptime është sa mirë që faqja juaj e internetit ngarkon nga serverët, dhe keni nevojë për një sit pritës që ofron cilësi të lartë në kohën e duhur. Nëse jeni duke kërkuar një garanci, A2 është fituesi këtu. Ndërsa iPage ka një kohë të shkëlqyeshme, ato nuk mund të garantojnë kohën e duhur, gjë që mund të jetë problem.

Per ke eshte?

 • marketers
  • Marketerët kanë nevojë për një sit pritës që mund t’i ndihmojë ata të marrin vëmendjen e njerëzve, dhe përdorimi i A2 është alternativa më e mirë. Ju keni një garanci në kohë, të cilën iPage nuk e ofron. Ju duhet të merrni parasysh çmimin e secilit plan dhe cili do të jetë më i mirë për ju. Ndërsa iPage ofron disa veçori cilësore, ato nuk kanë tiparet që ju nevojiten për të pritur një faqe në internet. Sidoqoftë, nëse nuk keni përvojë në drejtimin e uebsajtit tuaj, iPage do të jetë një mundësi më e mirë. Ju duhet të merrni parasysh si do të përdorni faqen e internetit, dhe sa mirë dëshironi që ajo të funksionojë.
 • Zhvilluesit
  • Pasja e karakteristikave të mjaftueshme për të bërë gjithçka që dëshironi është ëndrra e një programuesi dhe A2 është siti i përsosur pritës për zhvilluesit. Ju mund të zgjidhni ndonjë tipar që ju nevojitet, dhe nëse nuk keni ndonjë problem në vendosjen e faqes tuaj të internetit, A2 është rruga për të shkuar. Ka mjaft plane në dispozicion me A2, në mënyrë që të zgjidhni një të duhurin për ju. Ndërsa çmimet mund të shtrenjtohen, ju po merrni një garanci në kohë, e cila është e mirë për çdo zhvillues. Meqenëse po merrni shumë më tepër për t’u zhvilluar me A2, do të ishit më mirë me ta, sesa të shkonit me iPage.
 • Pronarë të afarizmave të vegjël
  • Pronarët e afarizmave të vegjël janë të zënë dhe përpjekja për të ngritur një faqe në internet mund të shtojë në një listë që nuk mbaron. Përdorimi i iPage si pronar i një biznesi të vogël ju lejon të krijoni një faqe në mënyrë të shpejtë dhe të lehtë. Jo vetëm kaq, por do të keni shumë ndihmë në dispozicion. Shtë ideale që një pronar i një biznesi të vogël të ketë ndihmë kur nuk e di se çfarë duhet të bëjnë për uebfaqen e tyre. Jo vetëm kaq, por çmimet janë mjaft konkurruese për të parandaluar mbylljen e biznesit.
 • Kompanitë e Tregtisë
  • Kompanitë e tregtisë elektronike kanë luksin e shpenzimit të parave pa kërcënimin e mbylljes, dhe meqenëse A2 ofron shumë plane të ndryshme, ecommerce mund të përfitojë nga A2. Ata gjithashtu kanë një garanci në kohë, e cila ndihmon kompanitë e e-commerce të qëndrojnë përpara konkurrencës së tyre. Ndërsa një kompani ecommerce mund të ketë nevojë të punësojë zhvillues dhe tregtarë për të drejtuar sitin, A2 mund të sigurojë disa mbështetje. Nëse një kompani ecommerce sapo fillon, ato mund të mos kenë fonde ose burime në dispozicion për të ndihmuar kompaninë të rritet. Në këtë rast, përdorimi i iPage është një alternativë e shkëlqyeshme. Ata ende do të kenë kohë të shkëlqyeshme, dhe mbështetja shtesë do të ndihmojë një kompani ecommerce të rregullojë çdo problem me faqen e tyre.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map