iPage vs Amazon Web Hosting: Care este mai bine? Gazduire – Comparați prețuri și planuri – mai 2020

iPage vs Amazon Web Hosting: Care este mai bine? Gazduire – Comparați prețuri și planuri – mai 2020

iPage vs Amazon Web Hosting: Care este mai bine? Gazduire – Comparați prețuri și planuri – mai 2020

Când vine vorba de găzduire web, există două metode principale pe care le puteți utiliza pentru a obține site-ul dvs. online. Primul este să utilizați site-uri de calitate pentru consumatori, care vă vor pune pagina pe un server pentru o rată scăzută și vor oferi resurse limitate. Acest lucru funcționează bine pentru majoritatea oamenilor, deoarece multe site-uri web nu trebuie să aibă programare sau funcționalitate de ultimă generație pentru a-și face treaba. Dacă executați un blog, de exemplu, nu doriți să plătiți suplimentar pentru lucruri precum baze de date și spațiu pe disc dacă nu aveți nevoie. Pe de altă parte, dacă ești dezvoltator, atunci ai nevoie de o mulțime de componente diferite pentru ca site-urile tale să funcționeze cel mai bine pentru tine. Lucruri precum serverele dedicate, programarea integrată și capabilitățile cloud sunt toate pentru cursuri pentru dezvoltatorii de site-uri web, motiv pentru care va trebui să caute opțiuni de găzduire mai cuprinzătoare. Având în vedere toate acestea, vă oferim o analiză comparativă a două platforme de găzduire care sunt de o parte și de alta a spectrului. Pentru găzduirea consumatorilor, avem iPage, iar pentru găzduirea dezvoltatorilor, avem AWS, care reprezintă servicii web Amazon. Deci, un lucru de reținut este că atunci când parcurgem aceste două gazde și comparăm aspecte precum prețurile și funcțiile, acestea sunt concepute pentru diferite tipuri de utilizatori.


Prețuri Dacă ar fi să comparați cele mai multe site-uri web de găzduire pentru consumatori, ați vedea că multe dintre ele oferă prețuri competitive pentru a vă pune pe ușă. În acest caz, iPage are un preț introductiv fantastic, accesibil aproape oricui. Acestea fiind spuse, în general, descurajăm oamenii să creadă că un cost mai mic este mai bun, deoarece este mult mai important să vedem ce valoare obțineți pentru banii dvs. În ceea ce privește Amazon, obțineți mai multe caracteristici și beneficii, ceea ce înseamnă că trebuie să plătiți în plus pentru a le obține. Ca atare, prețul de bază pentru ambele aceste gazde este complet diferit.

  • iPage: 1,99 USD pe lună (apoi se ridică la 10,99 USD)
  • Amazon: variază, dar poate ajunge până la 19 dolari / lună până la câteva sute de dolari

Câștigătorul: Dacă mergem doar la preț, atunci iPage are mâna superioară. Cu toate acestea, atunci când analizăm AWS, motivul pentru care este greu să blocăm un punct de preț este că există atât de multe opțiuni diferite dintre care poți alege. Chiar și ceva la fel de simplu precum găzduirea unei pagini web de bază are multiple opțiuni de servicii, care pot umfla prețul incredibil de rapid. Structura prețurilor O distincție importantă între aceste două servicii este aceea că facturează în moduri diferite. În timp ce iPage oferă o taxă pe lună care se bazează pe înscriere pentru un an întreg, AWS utilizează o structură „pay-as-you-go”, care poate fi mult mai rentabilă dacă aveți nevoie doar de găzduire temporară. De asemenea, iPage îmbină totul într-un singur plan, ceea ce înseamnă că cumpărați servicii de care este posibil să nu aveți nevoie, în timp ce AWS percepe doar tarifele pentru produsele și programele pe care le utilizați. Până la urmă, dacă știți ce faceți și sunteți strategici în ceea ce privește plata, atunci puteți obține mult mai mulți bani din AWS.

Câștigătorul: AWS

Relații Clienți Indiferent dacă sunteți un designer web începător sau un veteran, va veni un moment în care va trebui să contactați pe cineva pentru a rezolva o problemă. Poate fi legat de pagina dvs. web sau poate fi ceva atât de banal ca o întrebare de facturare, dar indiferent că este imperativ să puteți pune mâna pe cineva imediat pentru a vă asigura că problema dvs. va fi rezolvată imediat. Deci, atunci când comparăm diferite metode de asistență, ne vom concentra pe primii patru: telefon, chat, e-mail și forumuri. Cu toate acestea, înainte de a începe, este important să reținem că AWS percepe un tarif suplimentar pentru sisteme de asistență cuprinzătoare, în timp ce iPage îl include în prețul de bază. Acestea fiind spuse, AWS are un pachet de bază inclus în sistemul dvs. standard de găzduire. Ca atare, vom compara aceste sisteme de asistență și nu opțiunile suplimentare pe care le puteți găsi la AWS.

Asistență telefonică Fiind una dintre cele mai mari companii din lume, Amazon este întotdeauna excelent în ceea ce privește răspunsul la telefoane și reducerea timpilor de așteptare. Dacă contactați echipa de asistență AWS, nu veți aștepta mai mult de câteva minute. iPage are o configurație similară, dar dacă apelați în orele de vârf, este posibil să fiți în așteptare un pic mai mult timp.

Câștigătorul: AWS

Live Chat Pentru cei care doresc rezultate imediate fără a trebui să vorbească cu cineva, chat-ul live este o resursă fantastică la dispoziția ta. Ambele servicii de găzduire oferă o funcție de chat, dar AWS lipsește oarecum din pachetul de bază. Dacă faceți upgrade, atunci puteți obține ajutor personalizat la toate orele zilei, dar dacă rămâneți cu sistemul standard, este posibil să găsiți timpi de așteptare mai lungi. iPage este mult mai receptiv în general, deși mai au unele probleme în timpul orelor de vârf.

Câștigătorul: iPage E-mail Când priviți asistența prin e-mail, cel mai bun mod de a-i compara pe cei doi este de a vedea cât timp durează un răspuns. Atât iPage, cât și AWS au un sistem de bilete standard, dar AWS pare să se întoarcă mai repede în general. Cu toate acestea, în general, sunt aproximativ echitabile.

Câștigătorul: o cravată Tutoriale / Forum Dacă sunteți tipul de persoană care dorește să învețe cum să remediați o problemă, atunci veți dori accesul la o mulțime de informații care vă pot ajuta în soluționarea problemelor comune, fără a fi necesar să discutați cu nimeni. În acest sens, iPage are un sistem mult mai bun creat pentru membrii de bază, oferindu-i un avantaj peste AWS. Dacă actualizați planul de asistență cu Amazon, atunci aveți acces mult mai larg la tutoriale și forumuri, așa că țineți cont și de acest lucru.

Câștigătorul: iPage

Viteză În lumea modernă de astăzi, oamenii se așteaptă la rezultate instantanee, în special online. Cu câțiva ani în urmă, este posibil să fi așteptat minute în care să se încarce o pagină, în aceste zile, dacă durează mai mult de 0,001 secunde, publicul dvs. va sări înainte de a putea vedea chiar ce este pe site-ul dvs. În consecință, doriți să vă asigurați că gazda dvs. are cea mai bună viteză și fiabilitate, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întârzierea site-ului dvs.. În acest caz, atât AWS, cât și iPage au viteze de încărcare rapide, dar AWS are o discrepanță ceva mai mare. În unele cazuri, poate părea să dureze pentru totdeauna, în timp ce alte ori se aprinde repede. Din păcate, coerența este esențială, motiv pentru care iPage are avantaj.

Câștigătorul: iPage

Uptime Celălalt lucru pe care trebuie să-l analizezi este dacă există sau nu riscul ca site-ul tău să scadă din orice motiv. Aceasta este cunoscută sub denumirea de uptime sau dezactivare, iar majoritatea serviciilor de găzduire vor oferi o garanție a faptului că pagina dvs. nu va avea niciodată blocări. Atunci când compară aceste două, iPage nu are infrastructura pe care Amazon o face, ceea ce înseamnă că nu are la fel de fiabile procentele de utilizare. Acestea fiind spuse, diferența este o fracțiune de la sută, deci nu credeți că iPage se prăbușește tot timpul în comparație cu AWS.

Câștigătorul: AWS, dar cu o marjă ușoară Valoare Acum este locul în care intrăm în piulițele și șuruburile fiecărui serviciu. Așa cum am menționat anterior, AWS este conceput pentru dezvoltatori și designeri web serioși, în timp ce iPage este destinat consumatorului tău mediu care nu știe multe despre construirea site-urilor web. Acestea fiind spuse, iPage are o mulțime de caracteristici de oferit, așa că dacă sunteți în căutarea a ceva mai ușor de navigat în timp ce vă mențineți toate funcționalitățile, atunci poate fi o alegere excelentă. Iată un scurt rezumat asupra a ceea ce fiecare serviciu are de oferit. iPage Deoarece există un singur plan de bază din care să alegeți, veți obține toate cele mai bune funcții fără a fi nevoie să faceți upgrade. Singurul lucru pentru care trebuie să plătiți mai mult este lățimea de bandă, dar asta depinde de traficul site-ului și de nevoile dvs. pe măsură ce prezența dvs. online crește. iPage simplifică pentru oricine să creeze un site web, deoarece oferă programe care vă vor ajuta să începeți și să vă creați paginile și butoanele. În plus, puteți integra funcțiile de comerț electronic și comercializa pagina dvs. prin sistemul iPage. În general, se ocupă de cea mai mare parte a ridicărilor grele pentru dvs. și oferă o platformă simplă și ușor de utilizat.

AWS Cea mai mare forță a acestui site este, de asemenea, cea mai mare slăbiciune a acestuia. Deoarece există atât de multe opțiuni din care să alegeți, poate fi o sarcină descurajantă să vă dați seama de tot ceea ce aveți nevoie, în sensul că, dacă sunteți nou la construirea site-urilor web, este ușor să vă pierdeți în timbr. Având în vedere acest lucru, dacă aveți experiență și știți ce să căutați, atunci AWS ușurează personalizarea planului dvs. și crearea unui sistem care are tot ce aveți nevoie. Indiferent dacă doriți servere dedicate, lățime de bandă mai mare sau mai mult spațiu de stocare, AWS are o mare varietate de opțiuni pentru dvs. Aceasta se extinde și la programarea și construirea site-urilor web. Pe scurt, în timp ce iPage lucrează cel mai mult pentru tine, AWS vă oferă pur și simplu instrumentele de care aveți nevoie pentru a lucra pe cont propriu. Vedeți modul în care AWS ține față de alți concurenți în postarea noastră de comparație de gazduire DreamHost vs. AWS.

Câștigătorul: Este greu să alegi un câștigător aici, deoarece ambii sunt atât de diferiți. Cu toate acestea, de dragul simplității, trebuie să spunem că iPage este mult mai ușor de utilizat, oferind totuși soluții personalizabile pentru cei cu mai multă experiență. Deși AWS are cu siguranță mult mai multe de oferit în general, poate fi dificil să știi ce ai nevoie și cum poți construi un plan de la zero..

Concluzie Deci, până la urmă, ce serviciu este mai bun? Trebuie să spunem că performanța înțeleaptă, AWS este alegerea ideală, în timp ce, dacă comoditatea și simplitatea sunt mai presante pentru tine, atunci iPage este o opțiune mult mai bună.

Pentru a vedea cum se potrivesc iPage cu alte servicii de găzduire, asigurați-vă că consultați postarea noastră de comparare pentru iPage vs. A2 Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector