iPage vs Amazon Web Hosting: Quin és millor? Hosting: compara preus i plans – maig 2020

iPage vs Amazon Web Hosting: Quin és millor? Hosting: compara preus i plans – maig 2020

iPage vs Amazon Web Hosting: Quin és millor? Hosting: compara preus i plans – maig 2020

Quan es tracta d’allotjament web, hi ha dos mètodes principals que podeu utilitzar per obtenir el vostre lloc web en línia. El primer és utilitzar llocs de qualitat per al consumidor que posaran la vostra pàgina en un servidor a tarifes baixes i ofereixen recursos limitats. Això funciona bé per a la majoria de la gent, ja que molts llocs web no han de tenir programacions ni funcionalitats de gamma alta per fer la seva feina. Si publiqueu un bloc, per exemple, no voldreu pagar més per coses com bases de dades i espai de disc si no ho necessiteu. Per altra banda, si sou un desenvolupador, necessiteu molts components diferents perquè els vostres llocs funcionin millor per a vosaltres. Coses com els servidors dedicats, la programació integrada i les capacitats del núvol són al mateix temps per als desenvolupadors de llocs web, per la qual cosa hauran de buscar opcions d’allotjament més àmplies. Amb tot això, us oferim una revisió comparativa de dues plataformes d’allotjament que es troben a banda i banda de l’espectre. Per a allotjament de consum, tenim iPage, i per a allotjament per a desenvolupadors, disposem de AWS, que és Amazon Web Services. Per tant, una cosa que cal recordar és que quan examinem i comparem aquests dos hostes en funció de preus i característiques, estan dissenyats per a diferents tipus d’usuaris..


Preu Si compareu la majoria de llocs web d’allotjament de consumidors, veuríeu que molts d’ells ofereixen preus competitius per aconseguir-vos a la porta. En aquest cas, iPage té un fantàstic preu introductori que és assequible a gairebé qualsevol persona. Dit això, generalment desaconsellem que la gent pensi que un cost inferior és millor, ja que és molt més important veure quin valor obté pels vostres diners. Pel que fa a Amazon, obteniu moltes més funcions i avantatges, cosa que significa que heu de pagar més per obtenir-los. Per tant, el preu base per a tots dos amfitrions és completament diferent.

  • iPage: 1,99 dòlars al mes (i fins a 10,99 dòlars)
  • Amazon: varia, però pot arribar a arribar a uns 19 dòlars al mes fins a diversos centenars de dòlars

El guanyador: Si continuem el preu sol, iPage té la mà superior. Tanmateix, quan es mira AWS, la raó que és difícil bloquejar un punt de preu és que hi ha tantes opcions diferents entre les que podeu triar. Fins i tot una cosa tan simple com allotjar una pàgina web bàsica té diverses opcions de servei, que poden inflar el preu increïblement ràpid. Estructura de preus Una distinció important entre aquests dos serveis és que facturen de maneres diferents. Si bé iPage ofereix una quota mensual que es basa en registrar-se durant un any sencer, AWS utilitza una estructura de “pagament per a tu” que pot ser molt més rendible si només necessita allotjament temporal. A més, iPage engloba tot en un mateix pla, el que significa que estàs comprant serveis que potser no necessites, mentre que AWS cobra només pels productes i programes que utilitzeu. Al final, si sabeu què feu i sou estratègics sobre com pagueu, podreu treure molt més diners amb AWS..

El guanyador: AWS

Atenció al client Tant si sou un dissenyador web novell com un veterà, arribarà un moment en què haureu de contactar amb algú per resoldre un problema. Pot estar relacionat amb la vostra pàgina web o pot ser una cosa tan banal com una pregunta de facturació, però, independentment del que és imprescindible, podeu demanar una retenció d’algú per assegurar-vos que el vostre problema es resoldrà immediatament. Així, quan comparem diferents mètodes de suport, ens centrarem en els quatre primers llocs: telèfon, xat, correu electrònic i fòrums. Abans de començar, però, és important tenir en compte que AWS cobra de forma addicional per als sistemes de suport integral, mentre que iPage l’inclou en el preu base. Dit això, AWS disposa d’un paquet bàsic que s’inclou amb el vostre sistema d’allotjament estàndard. Com a tal, anem a comparar els sistemes de suport en lloc de les opcions addicionals que pugueu trobar a AWS.

Assistència telefònica Com a una de les majors empreses del món, Amazon sempre és fantàstica en respondre els telèfons i reduir els temps d’espera. Si contacteu amb l’equip d’assistència d’AWS, no espereu més d’uns minuts. iPage té una configuració similar, però si truqueu durant les hores punta, potser haureu d’estar en espera durant una estona més.

El guanyador: AWS

Lxat ive Per a aquells que vulguin resultats immediats sense haver de parlar amb algú, el xat en viu és un fantàstic recurs a la vostra disposició. Els dos serveis d’allotjament ofereixen una funció de xat, però AWS manca alguna cosa del paquet bàsic. Si actualitzeu, podeu obtenir ajuda personalitzada a totes les hores del dia, però si us quedeu amb el sistema estàndard, potser trobareu temps d’espera més llargs. En general, iPage és molt més receptiu, tot i que encara tenen alguns problemes durant les hores punta.

El guanyador: iPage Correu electrònic Quan es mira atenció per correu electrònic, la millor manera de comparar-los és comprovar el temps que triga una resposta. Ambdós iPage i AWS tenen un sistema de bitllets estàndard, però AWS sembla tornar en general més ràpid. En general, són gairebé parells.

El guanyador: un llaç Tutories / Fòrums Si sou el tipus de persona que vulgueu aprendre a solucionar un problema vosaltres mateixos, voldreu accedir a una gran quantitat d’informació que us pot ajudar a resoldre problemes habituals sense haver de parlar amb ningú. En aquest sentit, iPage té un sistema molt millor configurat per als membres bàsics, donant-li un avantatge sobre AWS. Tanmateix, si actualitzeu el vostre pla d’assistència amb Amazon, aleshores teniu un accés molt més ampli a tutorials i fòrums, així que tingueu en compte també.

El guanyador: iPage

Velocitat Al món modern d’avui, la gent espera resultats instantanis, sobretot en línia. Tot i que fa anys que haureu esperat minuts a carregar-se una pàgina, aquests dies si triguen més de 0,001 segons la vostra audiència rebotarà fins que fins i tot pugui veure què hi ha al vostre lloc. Com a resultat, voleu assegurar-vos que el vostre host tingui la millor velocitat i fiabilitat, de manera que no us haureu de preocupar perquè el vostre lloc resti tot el temps. En aquest cas, tant AWS com iPage tenen velocitats de càrrega ràpides, però AWS té una mica més de discrepància. En alguns casos, pot semblar que no passi per sempre, mentre que en altres casos, ràpidament s’enfila. Malauradament, la coherència és clau, és per això que iPage té l’avantatge.

El guanyador: iPage

Horaris L’altra cosa que cal mirar és si hi ha un risc que el vostre lloc es pugui reduir per qualsevol motiu. Això es coneix com a temps d’inactivitat o temps d’inactivitat i la majoria dels serveis d’allotjament proporcionaran la garantia que la vostra pàgina mai es produeixi un bloqueig. Quan compareu aquests dos, iPage no té la infraestructura que Amazon, cosa que significa que no té la fiabilitat dels percentatges de temps de funcionament. Dit això, la diferència és una fracció del percentatge, per tant, no penseu que iPage estigui caient tot el temps en comparació amb AWS.

El guanyador: AWS, però per un lleuger marge Valor Ara és on ens posem en les femelles i els cargols de cada servei. Com hem comentat abans, AWS està dissenyat per a desenvolupadors i dissenyadors web seriosos, mentre que iPage s’adreça a un consumidor mitjà que no sap molt sobre la creació de llocs web. Dit això, iPage té moltes funcions per oferir, així que si busqueu alguna cosa més fàcil navegar mantenint tota la vostra funcionalitat, pot ser una excel·lent elecció. A continuació, es proporciona una breu descripció general del que cada servei ofereix. iPage Com que només hi ha un pla base per triar, s’obté totes les millors funcions sense haver d’actualitzar. L’únic que potser haureu de pagar més per l’amplada de banda, però depèn del trànsit del vostre lloc i de les vostres necessitats a mesura que la vostra presència en línia creixi. iPage fa que sigui fàcil per a tothom la creació d’un lloc web, ja que ofereixen programes per ajudar-vos a començar i a crear les vostres pàgines i botons. A més, podeu integrar funcions de comerç electrònic i comercialitzar la vostra pàgina mitjançant el sistema d’iPage. En general, gestionen la major part dels elevats pesants i ofereixen una plataforma senzilla i fàcil d’utilitzar.

AWS La força més gran d’aquest lloc és també la seva debilitat més gran. Com que hi ha tantes opcions entre les quals triar, pot ser una tasca descoratjadora esbrinar el que necessites, és a dir, que si ets nou a la creació de llocs web, és fàcil perdre’t entre els problemes. Tenint en compte això, si tens experiència i saps què buscar, AWS facilita personalitzar el teu pla i crear un sistema que tingui tot el que necessites. Tant si voleu servidors dedicats, amplada de banda més gran com més espai d’emmagatzematge, AWS us ofereix una gran varietat d’opcions. Això també s’estén a la programació i creació de llocs web. En resum, mentre que iPage fa la major part del vostre treball, AWS només us ofereix les eines que necessiteu per treballar per vosaltres mateixos. Consulteu com AWS contempla altres competidors a la nostra publicació de comparació d’allotjament DreamHost vs. AWS.

El guanyador: És difícil escollir un guanyador aquí, perquè són tan diferents. Tot i així, per senzillesa, hem de dir que iPage és molt més fàcil d’utilitzar mentre que ofereix solucions personalitzables per a persones amb més experiència. Si bé AWS sens dubte té molt més a oferir en general, pot ser difícil saber què és el que necessita i com es pot crear un pla des de zero..

Conclusió Al final, quin servei és millor? Hem de dir que el rendiment acurat, AWS és l’opció ideal, mentre que si la comoditat i la simplicitat són més pressents per a vostè, iPage és una opció molt millor.

Per veure com s’ajusta l’iPage a altres serveis d’allotjament, no dubteu a veure la nostra publicació de comparació d’allotjament a iPage vs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector