Namecheap vs GoDaddy Review Gazduire – Comparați prețuri și planuri – mai 2020

În lumea modernă de astăzi, nu a fost niciodată mai ușor să creezi și să creezi un site web. Indiferent dacă sunteți o companie mică care caută să vă adreseze clienților sau doriți să începeți un blog de specialitate pentru a câștiga bani, crearea unui site web este ceva pe care aproape oricine îl poate face, cu condiția să știe unde să caute.


Din păcate, deoarece există o astfel de glumă a diferitelor site-uri de găzduire acolo, poate fi greu de stabilit care este cel mai potrivit pentru nevoile tale. Deși nu le putem compara pe toate simultan, vom face acest lucru cu două dintre cele mai bine cotate gazde de astăzi; Namecheap și Godaddy.

Atunci când comparăm aceste două gazde, le vom măsura în funcție de aceleași caracteristici și beneficii, precum și vă vom arăta care dintre ele este mai bine pentru dvs., în funcție de nevoile dvs..

Prețuri

În ceea ce privește costurile, cel mai important lucru de analizat este cât de mult este înregistrarea unui domeniu nou. Deși pot exista și alte actualizări implicate în crearea unui site web, pentru a menține lucrurile simple, vom analiza doar prețul unui domeniu, precum și reînnoirea. Presupunând că doriți să vă mențineți site-ul activ timp îndelungat, va trebui să îl reînnoiți anual pentru a-l menține viu și accesibil.

NameCheap

 • Pachet valoric: 9,88 USD pentru a înființa, cu reînnoire la 38,88 USD după primul an
 • Pachet profesional: 19,88 USD pentru primul an și 78,88 USD pentru reînnoiri
 • Pachet final: Pentru înființare 29,88 USD, iar reînnoirile costă 129,88 USD pe an
 • Business Pro: 19,88 USD pe lună

Hai tăticu

 • Economie: 1 USD pe lună / apoi 7,99 USD
 • Deluxe: 5,99 USD lunar / apoi 10,99 USD
 • Final: 9,99 USD lunar / apoi 16,99 USD

Câștigătorul: Namecheap ar putea fi mai scump în față, dar dacă intenționați să vă faceți site-ul pentru ani de zile, veți termina economisirea de bani mergând cu această gazdă.

Relații Clienți

Chiar dacă sunteți un guru tehnologic, vor fi inevitabil momente în care trebuie să contactați asistența pentru a rezolva o problemă. Având în vedere acest lucru, este imperativ ca gazda să ofere canale suficiente pentru a le contacta cu probleme, precum și pentru a vă reveni cât mai curând posibil. Există trei tipuri principale de asistență pentru clienți, deci să vedem ce oferă aceste gazde.

Acces 24/7

În acest caz, Namecheap vă permite să le contactați cu orice probleme de zi sau de noapte, inclusiv în weekend. În ceea ce privește Godaddy, acestea răspund doar la întrebări de luni până vineri, ceea ce înseamnă că, dacă întâmpinați o problemă în weekend, trebuie să așteptați să o rezolvați.

Câştigător: Namecheap, din motive evidente.

Chat live

Pentru a vă ajuta să vă rezolvați problema în timp real, multe gazde vor oferi o cameră de chat gratuită unde puteți solicita asistență și puteți primi un răspuns imediat. Atât Namecheap, cât și Godaddy au funcții de chat live, dar Namecheap este disponibil 24/7 și nu durează atât timp cât să vă conectați. Cu Godaddy, acestea au anumite ore în care vă puteți angaja într-o sesiune de chat, ceea ce înseamnă că nu veți putea rezolva probleme în orice moment..

Câştigător: Namecheap din nou

Asistență telefonică

În timp ce majoritatea oamenilor preferă să comunice prin e-mail sau text în aceste zile, uneori vorbirea cu o persoană în direct este cea mai bună modalitate de a vă rezolva problema în timp util. Ambele aceste gazde au un număr de telefon pe care îl puteți apela, dar Godaddy are din nou ore limitate în care le puteți contacta, iar șansele sunt că va trebui să așteptați mai mult pentru a ajunge la o persoană pe celălalt capăt..

Câştigător: NameCheap

Viteză

Presupunând că doriți oricând site-ul dvs. web să fie accesibil de oricine, este esențial să obțineți o gazdă care asigură o viteză suficientă, astfel încât să nu întâlniți perioade de întârziere în mod regulat. În timp ce aproape fiecare gazdă va pretinde că oferă 99,99% uptime, în multe cazuri, acest lucru pur și simplu nu este cazul, ceea ce înseamnă că trebuie să le testați singur pentru a afla care are performanțe mai bune..

Conform testerului independent de viteză hostbenchmarker.com, aici sunt rezultatele pentru ambele site-uri.

NameCheap: viteza medie de încărcare este de 3,4 secunde, cel mai rapid timp fiind de 2,85 secunde, iar cel mai lent de 72,7 secunde.

Hai tăticu: Viteza medie este de 3,14 secunde, cea mai rapidă fiind de 2,38, iar cea mai lentă de 37,97 secunde.

Câştigător: După cum vedeți, Godaddy aruncă Namecheap în general, atât cu viteză medie, cât și lentă. O parte din acest lucru se datorează faptului că Godaddy are mulți utilizatori și, în consecință, are servere mai rapide pentru a le găzdui.

Uptime

Așa cum am menționat, majoritatea site-urilor de găzduire vor garanta practic uptime de 100%, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. nu ar trebui să coboare din niciun motiv. Din nou, ne-am uitat la hostbenchmarker.com pentru a vedea cum aceste gazdă stăpâneau unul împotriva celuilalt.

NameCheap: Procentul mediu de funcționare este de 99,93%, cel mai mic fiind de 92,92%.

Hai tăticu: Timpul mediu de utilizare este de 99,95%, cel mai scăzut fiind de 94,72%

Câştigător: Din nou, a avea mai mulți utilizatori înseamnă că Godaddy are o infrastructură mult mai bună decât Namecheap, ceea ce duce la o utilizare mai fiabilă în general. De asemenea, merită remarcat faptul că ambele gazde oferă uneori o durată de funcționare de 100%, așa că ia în considerare și asta.

Valoare

Atunci când comparați două gazde, este necesar să comparați ce valoare obțineți cu abonamentul. În cea mai mare parte, această valoare este determinată de câte domenii puteți avea, cât spațiu pe hard disk obțineți și câte baze de date obțineți în general.

NameCheap

 • Planul valoric: 3 domenii, 20 GB spațiu pe disc, 50 baze de date și 50 de conturi de e-mail.
 • Profesionist: 10 domenii, 50 GB spațiu pe disc, 100 baze de date și 100 de conturi de e-mail
 • Final: Până la 50 de domenii, spațiu de disc nelimitat și lățime de bandă nelimitată
 • Business Pro: Domenii nelimitate, 20 GB spațiu pe disc și lățime de bandă de 5000 GB

Hai tăticu

 • Economie: 1 domeniu, lățime de bandă nelimitată, 100 GB spațiu pe disc
 • Deluxe: Domenii nelimitate, stocare și lățime de bandă
 • Final: Totul de la Deluxe, inclusiv instrumentul de gestionare DNS și un certificat SSL de un an

După cum puteți vedea, doar Namecheap include lucruri precum domenii suplimentare și conturi de e-mail, ceea ce înseamnă că, dacă acestea sunt valoroase pentru dvs., Namecheap va fi o alegere mai bună. Cu toate acestea, dacă performanța este un punct de vânzare mai mare, atunci Godaddy poate fi cea mai bună opțiune. Deși e-mailurile nu vin la pachet cu planurile lui Godaddy, le puteți reduce cu doar 5,99 USD pe lună, ceea ce va face ca prețul dvs. general să fie și mai mare.

Câştigător: Namecheap pentru e-mailuri și domenii, Godaddy pentru viteză și performanță

Caracteristici

Pe lângă faptul că știți ce valoare obțineți de la gazda dvs. web, trebuie să înțelegeți și ce funcții adăugate vă oferă pentru a vă configura mai ușor site-ul. Iată câteva funcții comune pe care le împart aceste gazde.

Gazduire WordPress

Ca un serviciu, WordPress devine rapid creatorul de site-uri web. Atât Godaddy cât și Namecheap oferă acest stil de găzduire, ceea ce înseamnă că ar trebui să fie suficient de ușor să adăugați funcționalitate pe pagina dvs. web, fără a fi necesar să învățați o tonă de programare.

cPanel

Acesta este de departe cel mai preferat panou de control pentru orice site web, deoarece vă oferă cele mai multe opțiuni și control asupra conținutului și copiilor de rezervă. Atât Godaddy cât și Namecheap oferă cPanel pentru toate pachetele lor.

S-a adăugat securitate

Cu hackerii în fiecare colț virtual, este obligatoriu ca site-ul dvs. web să fie protejat. Godaddy oferă protecție Secure Socket Layer (SSL), la fel ca Namecheap. Ambele site-uri au planuri de securitate diferite din care puteți alege, în funcție de nevoile dvs..

Marketing

Una dintre cele mai mari obstacole pe care le vei avea după ce ai creat site-ul tău este că trebuie să îl promovezi pentru a conduce traficul și a-ți crește numărul. Godaddy oferă diverse planuri de marketing, inclusiv optimizare SEO, marketing prin email și direcționare locală pentru anunțuri. Se pare că Namecheap nu are încă planuri oficiale de marketing.

Plăți online

Dacă construiți un site care va folosi comerțul electronic ca funcție primară, atunci este imperativ să accesați o gazdă care vă poate oferi toate instrumentele pe care trebuie să le faceți. Namecheap vă permite să utilizați software care furnizează metode de plată, ceea ce înseamnă că puteți crea un magazin digital în cel mai scurt timp.

Câștigătorul: În general, Namecheap are cele mai bune caracteristici, deși Godaddy are avantajul distinct atunci când vine vorba de marketing și design web. De fapt, puteți plăti lui Godaddy pentru a vă construi site-ul și marca pentru dvs., ceea ce înseamnă că abia trebuie să ridicați un deget pentru a vă configura.

Cine beneficiază cel mai mult

Deci, am văzut ce pot oferi ambele gazde, dar ce înseamnă asta pentru tine? Indiferent dacă sunteți profesionist în marketing sau proprietar de afaceri mici, cum se compară aceste gazde atunci când vă oferă serviciile și funcțiile de care aveți nevoie? Să o dărâmăm.

Un dezvoltator

În general, nivelul de performanță al Godaddy este mai mare decât Namecheap, ceea ce înseamnă că, dacă sunteți dezvoltator de software, poate doriți să folosiți Godaddy. Acestea fiind spuse, niciunul dintre aceste site-uri nu este optimizat pentru dezvoltarea web, așa că ar trebui să cauți în altă parte în loc să vezi ce poți găsi.

marketer

Dacă încercați să dezvoltați site-uri ca o modalitate de a promova evenimente și afaceri, poate fi mai benefic să folosiți Godaddy, deoarece acestea au deja o rețea de marketing pentru diferite site-uri web. Cu toate acestea, dacă doriți mai mult control asupra a ceea ce puteți face, vă recomandăm Namecheap ca o opțiune mai bună. Din nou, niciuna dintre aceste gazde nu este optimizată pentru astfel de lucruri, așa că rețineți asta.

Proprietar de afaceri mici

Presupunând că dețineți o companie mică și doriți să o promovați prin intermediul site-ului dvs. web, va fi mai bine să utilizați materialele și rețelele de marketing ale lui Godaddy în avantajul dvs. Cu toate acestea, dacă încercați să minimizați linia de jos, atunci Namecheap vă va costa mai puțin pe termen lung.

Firma de comert electronic

Deoarece Namecheap vă permite să configurați plăți online, această opțiune este ideală pentru orice companii online. Cel mai bine, nivelul de securitate și asistență pe care îl obțineți de la Namecheap înseamnă că puteți gestiona imediat orice problemă de plată.

Cum se compară GoDaddy cu alte site-uri de găzduire? Consultați postarea noastră de comparație GoDaddy vs. HostGator pentru a afla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map