Namecheap vs GoDaddy Review Hosting – Compara preus i plans – maig 2020

Namecheap vs GoDaddy Review Hosting – Compara preus i plans – maig 2020

Namecheap vs GoDaddy Review Hosting – Compara preus i plans – maig 2020

Al món modern d’avui, mai no ha estat més fàcil crear i configurar un lloc web. Tant si sou una petita empresa que busqueu arribar als vostres clients com si voleu iniciar un bloc especialitzat per guanyar diners, crear un lloc web és una cosa que gairebé qualsevol pot fer, sempre que sàpigues on buscar.


Per desgràcia, com que hi ha una gran comoditat de diferents llocs d’allotjament, és difícil determinar quin és el més adequat per a les vostres necessitats. Tot i que no els podem comparar tots alhora, ho farem amb dos dels amfitrions més ben valorats avui; Namecheap i Godaddy.

Quan compareu aquests dos host, els mesurarem amb les mateixes característiques i avantatges i mostrarem quina és la vostra millor funció, segons les vostres necessitats.

Preu

Pel que fa als costos, el més important a considerar és quant es registra un nou domini. Si bé hi pot haver altres actualitzacions relacionades amb la creació d’un lloc web, per mantenir les coses senzilles, només mirem el preu d’un domini i la renovació. Si assumiu que voleu mantenir actiu el vostre lloc durant molt de temps, haureu de renovar-lo anualment per mantenir-lo viu i accessible.

Namecheap

 • Paquet de valor: 9,88 dòlars a configurar, amb renovacions a 38,88 dòlars després del primer any
 • Paquet professional: 19,88 dòlars el primer any i 78,88 dòlars per a renovacions
 • Paquet final: Es va configurar 29,88 dòlars i les renovacions costen 129,88 dòlars per any
 • Business Pro: 19,88 dòlars al mes

Godaddy

 • Economia: $ 1 al mes / després $ 7,99
 • De luxe: 5,99 dòlars al mes i després 10,99 dòlars
 • Definitiva: 9,99 dòlars al mes i després 16,99 dòlars

El guanyador: Namecheap pot ser més costós per davant, però si teniu previst tenir el vostre lloc durant anys, acabareu estalviant diners anant amb aquest amfitrió.

Atenció al client

Fins i tot si sou un guru tecnològic, inevitablement hi haurà moments en què haureu de contactar amb l’assistència per solucionar un problema. Tenint en compte això, és imprescindible que l’amfitrió proporcioni canals suficients perquè pugueu contactar-hi amb qualsevol problema, així com tornar-vos a la informació el més aviat possible. Hi ha tres tipus principals d’assistència al client, per tant, vegem què ofereixen aquests amfitrions.

Accés 24 hores

En aquest cas, Namecheap us permet contactar amb qualsevol problema de dia o de nit, inclosos els caps de setmana. Pel que fa a Godaddy, només responen a les consultes de dilluns a divendres, el que significa que si es troba amb algun problema el cap de setmana, haureu d’esperar per resoldre’l..

Guanyador: Namecheap, per raons òbvies.

Xat en directe

Per ajudar-vos a resoldre el vostre problema en temps real, molts hostes ofereixen una sala de xat gratuïta on podeu demanar ajuda i obtenir una resposta de seguida. Tant Namecheap com Godaddy tenen funcions de xat en viu, però Namecheap està disponible les 24 hores del dia i no triga gaire a connectar-se. Amb Godaddy, tenen certes hores en què es pot participar en una sessió de xat, el que significa que no podreu arreglar problemes en cap moment..

Guanyador: Namecheap de nou

Assistència telefònica

Si bé la majoria de les persones prefereixen comunicar-se per correu electrònic o per text en aquests dies, de vegades parlar amb una persona en viu és la millor manera de manejar el problema de forma puntual. Ambdós amfitrions tenen un número de telèfon al qual podeu trucar, però Godaddy torna a tenir hores limitades en què podeu contactar amb ells, i el més probable és que haureu d’esperar més temps per arribar a una persona a l’altre extrem..

Guanyador: Namecheap

Velocitat

Si suposeu que voleu que el vostre lloc web sigui accessible a qualsevol persona en qualsevol moment, és crucial que tingueu un amfitrió que ofereixi la velocitat suficient per no trobar-vos amb temps de retard de manera regular. Tot i que gairebé tots els host afirmen que ofereixen un 99,99% de temps de lliurament, en molts casos no és així, el que significa que heu de provar-los vosaltres mateixos per trobar quin és el millor rendiment..

Segons el tester de velocitat independent hostbenchmarker.com, aquí es mostren els resultats per a tots dos llocs.

Namecheap: la velocitat mitjana de càrrega és de 3,4 segons, mentre que el temps més ràpid és de 2,85 segons i el més lent de 72,7 segons.

Godaddy: La velocitat mitjana és de 3,14 segons, la més ràpida és de 2,38 i la més lenta de 37,97 segons.

Guanyador: Com podeu veure, Godaddy assoleix Namecheap en general, tant amb velocitats mitjanes com lentes. En part, és degut a que Godaddy té molts més usuaris i, per tant, disposa de servidors més ràpids per allotjar-los.

Horaris

Com hem comentat, la majoria de llocs d’allotjament garanteixen pràcticament un 100% de temps de funcionament, el que significa que el vostre lloc no hauria de baixar per cap motiu. Un cop més, vam mirar a hostbenchmarker.com per veure com aquests amfitrions s’acumulaven l’un contra l’altre.

Namecheap: El percentatge de temps mitjà mitjà és del 99,93%, i el més baix és del 92,92%.

Godaddy: El temps d’activitat mitjà és del 99,95% i el mínim és del 94,72%

Guanyador: Un cop més, tenir més usuaris significa que Godaddy té una infraestructura molt millor que Namecheap, resultant en un temps de funcionament més fiable en general. També convé tenir en compte que, ambdós amfitrions de vegades proporcionen un temps de treball 100%, així que també ho tinguis en compte.

Valor

Quan compareu dos host, cal que compareu el valor que obteniu amb la vostra subscripció. En la seva majoria, aquest valor està determinat per quants dominis podeu tenir, quant d’espai de disc dur obteniu i quantes bases de dades obteniu en general.

Namecheap

 • Pla de valor: 3 dominis, 20 GB d’espai de disc, 50 bases de dades i 50 comptes de correu electrònic.
 • Professional: 10 dominis, 50 GB d’espai de disc, 100 bases de dades i 100 comptes de correu electrònic
 • Definitiva: Fins a 50 dominis, espai de disc il·limitat i amplada de banda il·limitada
 • Business Pro: Dominis il·limitats, espai de disc de 20 GB i ample de banda de 5.000 GB

Godaddy

 • Economia: 1 domini, amplada de banda il·limitada, 100 GB d’espai en disc
 • De luxe: Dominis, emmagatzematge i ample de banda il·limitats
 • Definitiva: Tot, des de Deluxe, inclosa l’eina de gestió DNS i un certificat SSL d’un any

Com podeu veure, només Namecheap inclou coses com dominis addicionals i comptes de correu electrònic, cosa que significa que si aquests són valuosos, Namecheap serà una millor opció. Tot i això, si el rendiment és un punt de venda més gran, Godaddy pot ser la vostra millor opció. Tot i que els correus electrònics no s’inclouen amb els plans de Godaddy, podeu afegir-los a un preu mínim de 5,99 dòlars mensuals, cosa que farà que el vostre preu global sigui encara més elevat.

Guanyador: Namecheap per a correus electrònics i dominis, Godaddy per a la velocitat i el rendiment

Característiques

A banda de saber quin valor obteniu del vostre host web, també heu d’entendre quines funcions afegides us proporciona per facilitar la configuració del lloc web. A continuació es mostren algunes funcions comunes que comparteixen aquests hostes.

WordPress Hosting

Com a servei, WordPress s’està convertint ràpidament en el creador de llocs web. Tant Godaddy com Namecheap ofereixen aquest estil d’allotjament, el que significa que hauria de ser prou fàcil per afegir funcionalitat a la vostra pàgina web sense haver d’aprendre tones de programació..

cPanel

Aquest és, amb molt, el tauler de control més preferit per a qualsevol lloc web, ja que us ofereix la majoria d’opcions i control sobre el vostre contingut i còpies de seguretat. Tant Godaddy com Namecheap ofereixen cPanel per a tots els seus paquets.

Seguretat afegida

Amb els pirates informàtics a cada racó virtual, és imprescindible que el vostre lloc web estigui protegit. Godaddy ofereix protecció Secure Socket Layer (SSL), com Namecheap. Els dos llocs tenen diferents plans de seguretat dels quals podeu triar, segons les vostres necessitats.

Màrqueting

Un dels majors obstacles que tindreu després de crear el vostre lloc web és que l’heu de promoure per impulsar el trànsit i augmentar els vostres números. Godaddy ofereix diversos plans de màrqueting, com ara optimització de SEO, màrqueting per correu electrònic i orientació local per a anuncis. A Namecheap sembla que encara no hi ha plans oficials de màrqueting.

Pagaments en línia

Si creeu un lloc que utilitzarà el comerç electrònic com a funció principal, aleshores és imprescindible que aneu amb un amfitrió que us pugui proporcionar totes les eines que haureu de fer realitat. Namecheap us permet utilitzar un programari que proporciona mètodes de pagament, el que significa que podeu crear una aparador digital en molt poc temps.

El guanyador: Namecheap presenta, en conjunt, les millors prestacions, tot i que Godaddy té l’avantatge diferent quan es tracta de màrqueting i disseny web. De fet, podeu pagar a Godaddy la creació del vostre lloc web i la vostra marca, el que significa que gairebé no heu d’aixecar el dit per configurar-vos..

Qui més se’n beneficia

Per tant, hem vist què poden oferir tots dos amfitrions, però, què significa això per a vosaltres? Tant si sou un professional del màrqueting com un propietari d’una petita empresa, en què es comparen aquests amfitrions quan us ofereixen els serveis i les funcions que necessiteu? Ho desglossem.

Un desenvolupador

En general, el nivell de rendiment de Godaddy és superior a Namecheap, el que significa que si sou un desenvolupador de programari, potser voldreu utilitzar Godaddy. Dit això, cap d’aquests llocs no està optimitzat per al desenvolupament web, per la qual cosa haureu de mirar cap a un altre lloc en lloc de veure què podeu trobar..

Comercialitzador

Si intenteu desenvolupar llocs com a forma de promocionar esdeveniments i negocis, pot ser més beneficiós utilitzar Godaddy, ja que ja tenen una xarxa per a la comercialització de diferents llocs web. Tot i això, si voleu més control sobre el que podeu fer, us recomanem Namecheap com a opció millor. De nou, cap d’aquests host no està optimitzat per a aquest tipus de coses, així que tingueu en compte.

Propietari de petites empreses

Suposant que teniu una petita empresa i voleu promocionar-la a través del vostre lloc web, serà millor utilitzar els materials i la xarxa de màrqueting de Godaddy en benefici propi. Tot i això, si intenteu minimitzar la línia de fons, Namecheap us costarà menys a llarg termini.

Empresa de comerç electrònic

Com que Namecheap us permet configurar pagaments en línia, aquesta opció és ideal per a negocis en línia. El millor, sobretot, el nivell de seguretat i suport que obteniu de Namecheap significa que podeu gestionar qualsevol problema de pagament immediatament.

En què es compara GoDaddy amb altres llocs d’allotjament? Consulteu la nostra publicació de comparació de GoDaddy vs. HostGator per conèixer-la.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector