Producători de site-uri web pentru fotografi: 4 cele mai bune opțiuni pentru construirea unui site (2020)

Producători de site-uri web pentru fotografi: 4 cele mai bune opțiuni pentru construirea unui site (2020)

Producători de site-uri web pentru fotografi: 4 cele mai bune opțiuni pentru construirea unui site (2020)

Ești fotograf, dar nu ai un site web.


Instagramul tău este frumos, dar ești confuz.

De unde începeți cu construirea și găzduirea unui site de fotografie?

Să ne uităm la patru dintre cele mai bune opțiuni pentru ca fotografii să înceapă.

fotograf construind un site web

Construirea unui site web pentru o afacere de fotografie este foarte diferită de site-ul dvs. obișnuit.

TREBUIE să se concentreze pe fotografie frumoasă și orice altceva este secundar.

În plus, imaginile pot ocupa mult spațiu de stocare – deci nu puteți face față limitelor slabe de stocare.

constructor de site-uri fotografice

De aceea, în calitate de fotograf, atunci când parcurgeți diferiți constructori de site-uri, este important să găsiți potrivirea potrivită pentru a vă prezenta lucrările și a vă detalia opțiunile de servicii..

În calitate de fotograf, aveți deja suficientă muncă pe farfuria dvs. în ceea ce privește configurarea și realizarea fotografiilor; editarea și atingerea fotografiilor; precum și organizarea lor într-un album prezentabil.

Cel mai adesea, fotografii își doresc un site web care să le permită să își proiecteze și să-și construiască cu ușurință site-ul. Pentru aceste funcții specifice, doriți să găsiți un constructor de site foarte rapid și ușor.

Cu toate acestea, doriți totuși un site web care să permită flexibilitate cu personalizarea, astfel încât să vă puteți adapta site-ul la stilul dvs. unic.

fotograf pe drumul către un site web

De asemenea, veți dori ca gazda să ofere o varietate de opțiuni CMS și opțiuni pentru galeria de imagini, astfel încât să puteți fi sigur că veți obține aspectul dorit.

O altă calitate importantă de căutat într-un constructor de site-uri este viteză de siguranță și viteză de stocare fiabilă. Site-urile fotografice în care vă expuneți munca necesită o cantitate mare de stocare datorită cerințelor exigente de stocare a fotografiilor mari, de înaltă calitate și editate.

Mergeți cu o gazdă care își menține viteza și capacitățile, chiar dacă se confruntă cu încordarea unor cantități mari de stocare.

Mai presus de toate, doriți să alegeți un constructor de site-uri care să aibă servicii excelente pentru clienți și asistență pentru utilizator. Oricât de bine este evaluat un anume, pot exista probleme cu serviciul sau este posibil să aveți nevoie doar de îndrumări cu anumite funcții ale site-ului. O echipă bună de asistență pentru clienți poate face toată diferența pentru prezența dvs. online.

Să ne scufundăm în cele mai bune opțiuni pentru site-uri web de găzduire pentru fotografi.

1) Format: Cel mai bine evaluat pentru producătorii de portofolii

Format este o platformă web special concepută pentru profesioniștii artistici care doresc să își afișeze portofoliul profesional. Un sondaj realizat în 2016, realizat de wisbuy.com, a constatat că Format avea cea mai mare rată de satisfacție a clienților în rândul constructorilor de portofoliu online, la 95%.

Formatul le permite artiștilor și fotografilor să-și adapteze și să-și personalizeze site-ul la un stil pe care ei consideră că se potrivește cel mai bine temei muncii lor. Formatul este platforma web la alegere pentru mulți fotografi profesioniști de înaltă calitate și cu timp parțial.

Format oferă un constructor web ușor de utilizat, care este extrem de flexibil și personalizabil pentru nevoile de proiectare ale clientului. O componentă a vânzărilor online și a comerțului electronic este la fiecare nivel de preț al planului de găzduire web al Format. Întrucât fotografii își editează constant conținutul și designul site-ului, formatul a făcut să fie foarte nedureros să facă modificări și ajustări chiar și prin intermediul tabletei sau dispozitivului mobil.

Formatul se adresează cu atenție nevoilor fotografilor care doresc să mențină o componentă blog constantă și bogată în conținut din site-ul lor. Blogurile lor puternice bazate pe imagini fac ca blogurile de fotografie să fie rapide și nedureroase pentru a crea, revizui și edita.

Mulți producători web ai altor gazde nu reușesc să abordeze în mod adecvat această componentă. Formatul este una dintre cele mai apreciate gazde pentru caracteristicile pe care le oferă că fotografii sunt susceptibili de a utiliza.

Format oferă, de asemenea, un remarcabil funcția de verificare a clientului care vă permite să vă pacheze în mod expert munca pentru clienți.

Suportul pentru clienți al formatului este util și eficient, majoritatea clienților au rezolvarea problemelor în termen de 23 de ore.

Iată caracteristicile generale ale formatului incluse în toate planurile:

 • Suport rapid și prietenos 24/7
 • Formatează galeria de aplicații
 • Publicați și actualizați formularul Adobe Lightroom
 • Proba clientului
 • Tipografie inteligentă
 • Teme dinamice
 • Pagini și aspect flexibile

Iată opțiunile dvs. de găzduire în format:

Entuziasm 6 dolari / lună

 • 100 de imagini
 • 3 Magazin de produse
 • 15 pagini

Pro 12 USD / lună

 • 1.000 de imagini
 • 20 Magazin de produse
 • Pagini nelimitate și postări pe blog
 • 5.000 de imagini doveditoare
 • Domeniu gratuit
 • Editare CSS și HTML personalizate

Nelimitat 25 USD / lună

 • Imagini nelimitate
 • Produse nelimitate din magazin
 • Pagini nelimitate și postări pe blog
 • Imagini de verificare nelimitată
 • Teme premium gratuite
 • Domeniu gratuit
 • Editare CSS și HTML personalizate

Toate aceste găzduire web oferă o platformă excelentă de găzduire web pentru fotografii care își construiesc propriul site web.

Înainte de a vă decide cu ce gazdă web trebuie să mergeți, trebuie să parcurgeți ceea ce doriți și să vă așteptați de la site-ul dvs. Încercați să faceți un inventar al lucrării dvs. curente, înțelegeți ce tip de categorie artistică ar face obiectul operei dvs. Acest lucru vă va ajuta să decideți cum doriți să vă prezentați munca și ce fel de public încercați să ajungeți.

2) Spațiu: Șabloane ușor de pornit și frumoase

Squarespace este o alegere populară printre fotografi pentru design-ul lor profesional, elegant, de înaltă calitate, dar simplist. Squarespace este utilizat pe scară largă în rândul freelancerilor care pun un accent puternic pe estetica site-ului lor.

Șabloanele de proiectare preinstalate pe care Squarespace le oferă utilizatorilor săi oferă o bază foarte structurată care îți afișează elegant munca pentru o estetică optimă. Pe lângă șabloane uimitoare, constructorul web Squarespace este foarte ușor de utilizat și popular printre fotografi.

Squarespace oferă multe caracteristici concepute pentru a vă evidenția opera artistică. Aceste caracteristici artistice includ șabloane moderne, un editor de stil, încorporat în site-uri web mobile, CSS personalizate, aspect de conținut personalizabil, fonturi google gratuite, blocuri de diagrame și imagini de fundal video.

Deși Squarespace este favorizat de mulți profesioniști creativi pentru capacitățile sale artistice, mulți freelanceri imaginați o pot considera restrictivă. Squarespace este personalizabil în ceea ce privește aspectul conținutului, fonturile și stilul, însă mulți se plâng că șabloanele generale nu se potrivesc cu tema lor specializată. Pentru acest grup de profesioniști, o gazdă cu un constructor web care oferă șabloane extrem de personalizabile poate fi favorabilă.

Spațiul oferă și un Proces gratuit de 14 zile, deși acest lucru nu vă oferă mult timp pentru a experimenta găzduirea web în ceea ce privește capacitățile SEO, acest lucru vă va permite să vă jucați cu aspectele de design ale Squarespace pentru a vedea dacă vă place formatul.

Prețurile Squarespace oferă serviciile sale de găzduire web la o gamă de preț medie-medie. Dacă doriți doar să vă afișați lucrările într-o galerie foto cu informații despre dvs. și munca dvs., atunci poate doriți să optați pentru planul personal. Dar dacă doriți să vindeți printurile originale pe site-ul dvs., afacerea sau opțiunea de bază a magazinului online poate fi cel mai bun pariu.

Plan personal: 12 USD / lună

 • Nelimitat, pagini, galerii și bloguri cu spațiu de stocare nelimitat de bandă și 2 colaboratori
 • Site web optimizat pentru mobil
 • Metricile site-ului
 • Securitate gratuită SSL de domeniu inclusă
 • Suport clienți 24/7

Plan de afaceri: 18 USD / lună

 • Toate caracteristicile Planului personal
 • E-mail profesional de la Google
 • 100 USD în credit Google AdWords
 • Vindeți produse nelimitate și acceptați donații
 • 3% comision de tranzacție
 • Pop-up-uri promoționale
 • Comerț electronic complet integrat

Squarespace oferă, de asemenea, 50% reducere în primul an pentru studenții care se înscriu cu adresa lor de e-mail academică.

3) WP Engine + Semplice: cea mai bună alegere pentru fotografi avansați

Doriți ceva mai mult decât o simplă rulare a constructorului de site-uri de fabrică?

Poate că doriți mai mult control și personalizare, dar nu doriți să codați de la zero.

Avem o soluție inedită pentru dumneavoastră: asortați tema Semplice de la designerul Spotify Tobias Van Schneider cu WP Engine pentru o putere maximă.

Ceea ce obții este cel mai bun din ambele lumi.

Sunteți pe un sistem de gazduire foarte performant, super rapid și aveți o temă frumoasă construită doar pentru fotografi.

previzualizare simplice

Acest lucru este cel mai bun pentru fotografii avansați care au nevoie de mai mult spațiu de stocare, personalizare și control general.

Nu recomandăm această configurare pentru începători, deoarece poate complica lucrurile și va încetini progresul.

Mulți fotografi și freelanceri deopotrivă favorizează utilizarea unei platforme WordPress pentru ușurința de utilizare, familiaritatea și alte avantaje. Dacă vă încadrați în acest grup, veți găsi o lume cu totul nouă de opțiuni ale companiilor de găzduire web specializate Gazduire WordPress.

Gazda web de excepție pentru găzduirea WordPress pentru fotografi ar trebui să fie WP Engine. O mare problemă pentru fotografi este că, de obicei, conținutul lor are cerințe mari de stocare, cum ar fi fotografii mai mari de înaltă rezoluție acestea pot fi puternic editate sau redactate.

Acest lucru poate pune un efort asupra vitezei site-ului web, ceea ce va afecta negativ capacitățile SEO ale site-ului. Astfel, poate fi mai valoros să optezi pentru o gazdă rapidă de înaltă calitate, cu mai mult spațiu de stocare, dacă bugetul o permite.

Deși WP Engine nu este cunoscut pentru faptul că are un constructor web foarte simplist și ușor de utilizat, merită să-l pui aici pentru a evidenția calitatea ridicată și capacități profesionale.

De aceea, WP Engine este extrem de venerat și folosit de fotografi profesioniști. Motorul WP oferă găzduire de înaltă calitate, cu o capacitate de stocare și viteză ridicată. WP Engine a fost, de asemenea, cunoscut a fi extrem de flexibil și personalizabil pentru a se potrivi cu tema dvs. de design specific.

WP Engine are, de asemenea, una dintre cele mai eficiente echipe de asistență pentru clienți din industria de găzduire web. De asemenea, oferă migrare gratuită dacă treceți de la un alt serviciu de găzduire web.

Deși motorul WP este scump cu 35 USD / lună pentru planul de pornire, cu siguranță va plăti dacă primiți trafic lunar ridicat. Dacă nu sunteți sigur de prețul abrupt, WP Engine oferă o garanție de returnare a sumei de 60 de zile, deci dacă o încercați și nu credeți că serviciul merită banii dvs. o veți primi înapoi..

Pring motor WP

Acest lucru include planul de pornire WP Engine (35 USD / lună):

 • 10 GB stocare locală
 • 50 GB lățime de bandă
 • Medii Dev, Etapa, Prod
 • Site-uri transferabile
 • PHP 7 gata
 • FS mare
 • CDN global
 • Performanta paginii
 • Certificate SSL automatizate
 • Suport pentru chat 24/7

În plus – cu linkul nostru, primiți 3 luni gratuit

4) Wix: Ușor de utilizat, dar are dezavantaje

wix pentru site-uri web de fotografie

Wix este utilizat pe scară largă în rândul fotografilor foarte personalizabile și constructor web ușor de utilizat. Wix este disponibil gratuit atât timp cât doriți, dar dacă aveți nevoie de funcții profesionale, cum ar fi propriul nume de domeniu sau asistență prioritară, trebuie să alegeți unul dintre cele cinci planuri premium ale acestora. Planul Wix gratuit oferă multe funcții utile, cum ar fi:

 • Acces la colecția noastră extinsă de imagini, clipuri și icoane. Toate personalizate complet și 100% GRATUIT de utilizat pe site-ul dvs. Wix.
 • 500MB de stocare și lățime de bandă de până la 500MB
 • Acces nelimitat la toate etapele pas-cu-pas de Wix Support, articole, tutoriale video și multe altele

Opțiunea gratuită este excelent pentru început dar dacă veți obține cantități mai mari de trafic și aveți nevoie de mai mult spațiu de stocare și lățime de bandă și nu doriți să apară anunțuri Wix pe site-ul dvs., va trebui să faceți upgrade la un plan premium.

Dacă rulați un site de fotografie cu trafic ridicat și stocare mare are nevoie de planul premium cu cea mai mare valoare ar fi Plan nelimitat la 14 $ / lună. Acest plan oferă nu numai lățime de bandă nelimitată și 10 GB spațiu de stocare fără reclame Wix, ci oferă și funcții SEO valoroase.

Dacă doriți să vindeți printurile originale pe site-ul dvs. web Wix vă permite să efectuați tranzacții de comerț electronic cu acestea planuri de comerț electronic. Acest plan vă oferă 20 GB stocare împreună cu avantajele unui magazin online.

Rezumat: Testează câteva, apoi decolează

fotograf construind un site web

Odată ce vă dați seama ce tip de audiență doriți să ajungeți pentru a înțelege comportamentul lor și ce tip de conținut vor să consume. Când ați luat în considerare toți acești factori, veți alege fără îndoială gazda potrivită.

Pentru a da un răspuns decisiv, Format este alegerea noastră pentru cea mai bună gazdă pentru fotografii de la toate nivelurile. Formatul este conceput special pentru a evidenția opera artistului. Comunitatea și sprijinul lor este foarte experimentat în dorința și problemele artistului care își prezintă opera.

Acestea fiind spuse dacă sunteți fotograf cu nevoi mai specializate, este posibil să folosiți alte gazde. Dacă sunteți mai interesat să vindeți volum mare direct de pe site-ul dvs., în loc să vă prezentați munca și să atrageți clienți Squarespace poate fi o opțiune bună. Dacă sunteți un fotograf foarte experimentat și extrem de profesionist, care așteaptă cantități mari de trafic și aveți multe fotografii mari de înaltă rezoluție Motor WP poate fi, de asemenea, o opțiune excelentă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector