Squarespace vs WP Engine: Care este mai bine? Gazduire – Comparați prețuri și planuri – mai 2020

Avem o încercare fără încetare de a oferi recenzii de înaltă calitate a celor mai bune site-uri de găzduire acolo, iar aceasta este cea mai recentă versiune a noastră. Astăzi, ne vom uita la două gazde care au abordări mult diferite pentru furnizarea de conținut utilizatorilor lor, așa că înainte de a începe chiar și noi, trebuie să începem cu o exonerare. WP Engine este un serviciu care se ocupă exclusiv de WordPress, în timp ce Squarespace este conceput pentru începători și creativi care doresc să se concentreze mai mult pe conținut decât pe web building. Acestea sunt două segmente diferite de utilizatori, deci în funcție de ce tip sunteți, veți avea o predispoziție către unul sau altul.


Acestea fiind spuse, să vedem cum se stivuiesc unul împotriva celuilalt și unde se suprapun, astfel încât să puteți ști ce oferă. O altă notă de responsabilitate aici este că este dificil să ne dăm seama care dintre ele este „cel mai bun”, deoarece răspund la două nevoi diferite, așa că vom încerca să menținem lucrurile cât mai obiective..

Prețuri

Ca și în cazul tuturor recenziilor noastre, dorim mai întâi să vă informăm la ce vă puteți aștepta în ceea ce privește costurile. De obicei, oamenii vor face din aceasta una dintre prioritățile lor principale, așa că suntem conștienți că poate fi o caracteristică prohibitivă a oricărui serviciu, hosting sau altfel. În acest caz, însă, dacă aveți de gând să vă bazați decizia doar pe preț, aceasta va fi o provocare, deoarece fiecare serviciu oferă atât de mult pentru ceea ce fac. După cum veți vedea, WP Engine este mult mai scump decât Squarespace, însă valoarea pe care o obțineți poate face ca taxele suplimentare să merite. Vom intra în asta mai târziu, dar dorim doar să știți de ce există o astfel de discrepanță.

Squarespace

 • Pachet personal: 16 USD pe lună, 12 USD dacă facturați anual
 • Pachet de afaceri: 26 dolari pe lună, 18 USD dacă facturați anual
 • Magazin online de bază: 30 USD pe lună, 24 dolari dacă facturați anual
 • Magazin online avansat: 46 USD pe lună, 40 dolari dacă facturați anual

Motor WP

 • Plan personal: $ 29 / luna
 • Plan profesional: $ 99 / luna
 • Plan de afaceri: $ 249 / luna
 • Planul premium: Cereți o ofertă

Este clar că Squarespace are avantajul în departamentul de prețuri, mai ales pentru că ai mai multe opțiuni care se află în același interval relativ. Asta înseamnă că, dacă doriți un site cu oase goale, nu plătiți mai mult decât aveți nevoie. În general, trebuie să oferim câștigul în Squarespace, dar dacă căutați mai multe funcționalități, atunci WP Engine va fi alegerea mai bună.

Câştigător: Squarespace

Banii inapoi garantat

Un alt aspect al costului unui serviciu de găzduire este cât timp îți oferă să te răzgândești. Construirea unui site web nu poate fi făcută rapid (relativ vorbind), așa că doriți să aveți șansa de a explora și de a vă juca cu caracteristicile și beneficiile dvs. înainte de a lua o decizie finală. În acest caz, Squarespace vă permite să încercați serviciile gratuit până la paisprezece zile, în timp ce WP Engine vă oferă șaizeci pentru a cere o rambursare completă. După cum probabil ați observat, există o diferență semnificativă între cei doi în faptul că Squarespace nu cere bani în avans, dar faptul că aveți doar două săptămâni nu este suficient timp pentru a dori să vedeți tot ce trebuie să ofere. În general, WP Engine are o ofertă mai bună.

Câştigător: Motor WP

Relații Clienți

Am discutat deja despre importanța valorii peste cost și una dintre cele mai bune metode de a determina cât de multă valoare obțineți de la un serviciu este cât de bine își tratează clienții. În acest caz, atât Squarespace cât și WP Engine au timpi de răspuns excelenți, dar aceștia merg ușor diferit.

Asistență telefonică

Pentru mulți oameni, a vorbi cu cineva la telefon este cea mai bună modalitate de a vă asigura că puteți rezolva problema dvs. deoarece puteți rămâne pe linie până când sunteți convins că lucrurile au fost rezolvate. Singurul dezavantaj este în așteptare, dar WP Engine este destul de bun în ceea ce privește limitarea timpilor de așteptare pentru clienții săi. Spațiul, pe de altă parte, nu are un număr de telefon, așa că nici nu încercați să le apelați. Asta nu înseamnă că sunt la îndemână, dar nu veți putea vorbi cu nimeni.

Câştigător: Motor WP

Chat live

Acesta este următorul lucru pentru a avea un apel telefonic, deoarece oferă același nivel de imediate fără muzak sau tăceri incomode. Ambele gazde au servicii excelente de chat care răspund rapid și vor ajuta la rezolvarea oricărei probleme în timp record.

Câştigător: o cravată

E-mail

Când stivați aceste două gazde, aici este locul unde Squarespace strălucește peste WP Engine. În funcție de ora din zi, WP poate sau nu să vă revină imediat prin e-mail. Trebuie să deschideți un bilet și să așteptați un răspuns. Deși nu durează exorbitant (de obicei câteva ore sau ceva mai mult), Squarespace are angajamentul de a răspunde la e-mailuri într-o oră, indiferent de ora din zi. Astfel, nu va trebui niciodată să aștepți prea mult timp pentru a obține un răspuns pentru nimic.

Câştigător: Squarespace

Forum

Dacă sunteți tipul de persoană căruia îi place să descopere lucrurile pentru tine, atunci forumurile și întrebările frecvente sunt cel mai bun mod de a merge, deoarece vă permite să aflați elementele de bază ale serviciului fără a fi nevoie să contactați pe nimeni. Ambele gazde au la dispoziție astfel de resurse, dar, deoarece Squarespace este mai limitat în ceea ce privește tipurile de lucruri pe care le poate face, informațiile nu sunt la fel de în profunzime ca ceea ce puteți găsi pe WP Engine.

Câştigător: Motor WP

La final, ambele gazde au înregistrări și experiență excelente pentru serviciile clienților, așa că indiferent de cea pe care o alegeți, sunteți sigur că problemele dvs. vor fi rezolvate prompt și eficient, ceea ce este un semn excelent al unei gazde bune.

Viteză

Acum vom intra în detaliile minunate ale fiecărei gazde și vom vedea ce le pot oferi în ceea ce privește performanța. Nu doriți ca pagina dvs. web să se prăbușească și nici nu doriți să fie nevoie pentru a încărca pentru totdeauna. În acest caz, dorim să vedem cum aceste servicii oferă cele mai bune rezultate pentru site-ul dvs., astfel încât publicul dvs. să obțină o experiență fantastică de fiecare dată când vă vizitează pagina. Pentru a face acest lucru, am analizat evaluările medii pentru ambele site-uri pentru a vedea care este mai bun. În plus, deoarece Squarespace se optimizează automat pentru dispozitivele mobile, avem și un scor pentru asta. Să vedem cum au procedat.

Squarespace

 • Evaluare desktop: 70
 • Evaluare pentru mobil: 40

Motor WP

 • Evaluare desktop: 95
 • Evaluare pentru mobil: N / A

Nu am găsit date fiabile care să arate cât de rapid este WP Engine pe un dispozitiv mobil, dar având în vedere cât de performant este pe desktop, trebuie să ne imaginăm că este încă mai bun decât Squarespace. O parte din motivul pentru care WP Engine este mult mai bun este că se concentrează pe formă și funcție, în timp ce Squarespace este construit în cea mai mare parte pentru valoare estetică. Ca atare, nu este unul dintre serviciile de top pentru viteză.

Câştigător: Motor WP

Downtime / Uptime

Cealaltă parte a funcționalității site-ului web este dacă se blochează sau nu deloc. Atât WP Engine, cât și Squarespace utilizează hostingul cloud pentru a reduce timpul de inactivitate, ceea ce înseamnă că ambele au înregistrări excepționale. De fapt, diferența este neglijabilă de 0,01%, deci sunt practic legate.

Squarespace: 99,99% uptime

Motor WP: 99,98% uptime

După cum vedeți, nu va trebui să vă faceți griji pentru ca site-ul dvs. să se prăbușească din orice motiv, ceea ce face ca acestea să fie gazde de înaltă calitate în acest sens.

Câştigător: o cravată

Caracteristici

V-am spus că, în cele din urmă, ne vom concentra pe caracteristicile și valoarea fiecărei gazde, așa că acum este momentul în care ne cufundăm în diferitele lucruri pe care le oferă. De asemenea, am vorbit despre faptul că fiecare serviciu este orientat pentru diferite tipuri de utilizatori, așa că va trebui să țineți cont de acest lucru atunci când analizați caracteristicile și avantajele pe care le obțineți cu fiecare gazdă.

Squarespace

 • Pachet personal: domeniu gratuit, 20 de pagini, date și lățime de bandă nelimitate, securitate SSL, comerț electronic
 • Pachet de afaceri: domeniu gratuit, pagini nelimitate, lățime de bandă și date, securitate SSL, conturi de e-mail, compatibil cu comerțul electronic
 • Magazin online de bază: domeniu gratuit, pagini nelimitate, lățime de bandă și date, securitate SSL, fără taxe de tranzacție, urmărirea stocurilor
 • Magazin online avansat: domeniu gratuit, pagini nelimitate, lățime de bandă și date, securitate SSL, fără taxe de tranzacție, urmărirea stocurilor, servicii contabile, servicii de transport

În cele din urmă, aceste pachete sunt concepute pentru a vă ajuta să lansați un magazin sau un blog de comerț electronic ușor și fără limitări. Dacă efectuați tranzacții cu pachete personale sau de afaceri, atunci Squarespace percepe o taxă, așa că rețineți acest lucru. Cu toate acestea, acestea fac cât se poate de simplu deschiderea unui magazin online.

Motor WP

 • Plan personal: un site web, 25K vizitatori pe lună, 10 GB stocare, date nelimitate, securitate SSL
 • Plan profesional: 10 site-uri web, 100K vizitatori pe lună, 20 GB stocare, date nelimitate, securitate SSL
 • Plan de afaceri: 25 de site-uri web, 400K vizitatori pe lună, 30 GB stocare, date nelimitate, securitate SSL
 • Planul premium: 150 de site-uri web, 1 milion de vizitatori, 100-300 GB stocare, date nelimitate, securitate SSL
 • Planul de întreprindere: 150 de site-uri web, 5 milioane de vizitatori, 400 GB-1 TB de stocare, date nelimitate, securitate SSL

Puteți vedea că aceste planuri se referă la oferirea de mai multe funcționalități și trafic. Cu WP Engine, veți avea acces și la toate programele și șabloanele WordPress, ceea ce înseamnă că puteți face mult mai multe cu site-urile dvs. web decât ați crezut că este posibil. În plus, este ușor să adăugați opțiuni de comerț electronic la acestea, ceea ce face din această gazdă o altă alegere ideală pentru magazinele online.

Este greu de spus ce site este mai bun decât celălalt, deoarece acestea sunt atât de diferite. Pe de o parte, Squarespace facilitează creativilor și începătorilor configurarea unui site web cu aspect frumos, în timp ce, pe de altă parte, WP Engine îți oferă mai multă funcționalitate. Cu toate acestea, o metrică pe care trebuie să o acordăm cea mai mare atenție este performanța, iar WP Engine poate face ture în jurul Squarespace. În cele din urmă, site-ul dvs. poate părea fabulos, dar nu se va încărca la fel de rapid. Ca atare, trebuie să acordăm titlul lui WP Engine.

Câştigător: Motor WP

Pentru a vedea cum WP Engine se opune față de alte servicii de hosting, consultați WP Engine vs. GoDaddy sau WP Engine vs HostGator Post.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map