Squarespace vs WP Engine: Què és millor? Hosting: compara preus i plans – maig 2020

Squarespace vs WP Engine: Què és millor? Hosting: compara preus i plans – maig 2020

Squarespace vs WP Engine: Què és millor? Hosting: compara preus i plans – maig 2020

Tenim una missió interminable per oferir ressenyes de gran qualitat sobre els llocs de millor allotjament que hi ha, i aquesta és la nostra darrera entrega. Avui ens fixarem en dos amfitrions amb enfocaments molt diferents per proporcionar contingut als seus usuaris, per la qual cosa, fins i tot abans de començar, hem de començar per una renúncia. WP Engine és un servei que s’ofereix exclusivament a WordPress, mentre que Squarespace està dissenyat per a principiants i creatius que vulguin centrar-se més en el contingut que en la creació de pàgines web. Es tracta de dos segments diferents d’usuaris, de manera que en funció del tipus que sigui, tindreu una predisposició cap a un o a l’altre.


Dit això, vegem com s’apilen els uns contra els altres i on es sobreposen perquè pugueu saber què ofereixen. Un altre descàrrec aquí és que és difícil esbrinar quina és la millor “perquè s’ajusten a dues necessitats diferents, de manera que intentarem que les coses siguin el més objectives possibles..

Preu

Com en totes les nostres ressenyes, volem fer-vos saber què podeu esperar quant a cost. Normalment, la gent farà que sigui una de les seves màximes prioritats, de manera que som conscients que pot ser una característica prohibitiva de qualsevol servei, allotjament o d’altra manera. En aquest cas, però, si basareu la vostra decisió només en el preu, serà un repte una mica perquè cada servei ofereix tant el que fan. Com veureu, WP Engine és molt més car que Squarespace, però la quantitat de valor que obteniu pot fer que les tarifes addicionals valguin la pena. Més endavant entrarem en això, però només volem que sàpigues per què hi ha tanta discrepància.

Espai d’espai

 • Paquet personal: 16 dòlars al mes, 12 dòlars si es factura anualment
 • Paquet empresarial: 26 $ al mes, 18 dòlars si es factura anualment
 • Botiga en línia bàsica: 30 $ al mes, 24 $ si es factura anualment
 • Botiga en línia avançada: 46 dòlars al mes, 40 dòlars si es factura anualment

Motor WP

 • Pla personal: 29 $ / mes
 • Pla professional: 99 $ / mes
 • Pla de negocis: 249 dòlars / mes
 • Pla Premium: Demana pressupost

Està clar que Squarespace té l’avantatge al departament de preus, sobretot, perquè teniu més opcions que es troben dins del mateix rang relatiu. Això vol dir que si voleu un lloc amb ossos nu, no pagueu més del que necessiteu. En general, hem de donar la victòria a Squarespace, però si busqueu més funcionalitats, WP Engine serà la millor elecció.

Guanyador: Espai d’espai

Garantia de devolució de diners

Un altre aspecte del cost d’un servei d’allotjament és el temps que li donen per canviar d’opinió. La creació d’un lloc web no és una cosa que es pugui fer ràpidament (relativament parlant), de manera que voleu tenir l’oportunitat d’explorar i jugar amb les vostres funcions i avantatges abans de prendre una decisió final. En aquest cas, Squarespace us permet provar els seus serveis de forma gratuïta fins a catorze dies, mentre que WP Engine us ofereix seixanta per demanar un reemborsament complet. Com probablement heu observat, hi ha una diferència significativa entre els dos perquè Squarespace no demana diners per endavant, però tenir només dues setmanes no és suficient temps si voleu veure tot el que us ofereix. En general, WP Engine té la millor oferta.

Guanyador: Motor WP

Atenció al client

Ja hem parlat de la importància del valor per sobre del cost i una de les millors maneres de determinar el valor que obteniu d’un servei és el bé que tracten els seus clients. En aquest cas, tant Squarespace com WP Engine tenen uns temps de resposta excel·lents, però passen lleugerament de manera diferent.

Assistència telefònica

Per a moltes persones, parlar amb algú per telèfon és la millor manera d’assegurar-vos que podeu resoldre el vostre problema ja que podreu mantenir-vos en línia fins que no estigueu satisfets que les coses s’han solucionat. L’únic inconvenient està a l’espera, però WP Engine és bastant bo per limitar els temps d’espera als seus clients. Espai, en canvi, no té número de telèfon, de manera que ni tan sols intenteu trucar-los. Això no vol dir que estiguin fora d’abast, però no podreu parlar amb ningú.

Guanyador: Motor WP

Xat en directe

Es tracta de la següent trucada telefònica, ja que proporciona el mateix nivell d’immediatesa sense muzak ni silencis molestos. Tots dos amfitrions disposen d’excel·lents serveis de xat que responen ràpidament i ajudaran a resoldre qualsevol problema en temps rècord.

Guanyador: un llaç

Correu electrònic

Quan s’apilen aquests dos host, aquí és on Squarespace brilla sobre WP Engine. Depenent de l’hora del dia, WP pot o no tornar-vos immediatament mitjançant el correu electrònic. Heu d’obrir un bitllet i esperar resposta. Tot i que no triguen de forma desorbitada (normalment poques hores més o menys), Squarespace té el compromís de respondre els correus electrònics en una hora, independentment de l’hora del dia. Així, mai no haureu d’esperar massa temps per obtenir resposta per a res.

Guanyador: Espai d’espai

Fòrums

Si sou del tipus de persona a qui li agrada descriure les coses, els fòrums i les preguntes més freqüents són la millor manera de seguir, ja que us permetrà conèixer els aspectes bàsics del servei sense haver de contactar amb ningú. Ambdós amfitrions tenen aquests recursos a la vostra disposició, però com que Squarespace és més limitat en el tipus de coses que pot fer, la informació no és tan en profunditat com la que podeu trobar al WP Engine.

Guanyador: Motor WP

Al final, ambdós amfitrions tenen excel·lents registres i experiència en el servei al client, de manera que sigui quina sigui la que escolliu, segur que resoldreu els problemes de manera ràpida i eficaç, la qual cosa és un bon signe d’un bon host..

Velocitat

Ara ens endinsarem en els detalls nocius de cada host i veurem què poden oferir quant a rendiment. No voleu que la vostra pàgina web es bloqueixi ni tampoc voleu que es carregui per sempre. En aquest cas, volem veure com aquests serveis proporcionen els millors resultats per al vostre lloc de manera que el vostre públic obtindrà una experiència fantàstica cada vegada que visiti la vostra pàgina. Per fer-ho, vam analitzar la puntuació mitjana dels dos llocs per veure quin és millor. A més, com que Squarespace optimitza automàticament per a dispositius mòbils, també tenim una puntuació. Anem a veure com ho van fer.

Espai d’espai

 • Puntuació de l’escriptori: 70
 • Puntuació per a mòbils: 40

Motor WP

 • Puntuació de l’escriptori: 95
 • Puntuació per a mòbils: N / A

No hem trobat dades fiables que mostrin la velocitat de velocitat de WP Engine en un dispositiu mòbil, però, donat el rendiment que fa a l’escriptori, hem d’imaginar que encara és millor que Squarespace. Una part de la raó per la qual WP Engine és molt millor és que se centren en la forma i la funció, mentre que Squarespace es construeix majoritàriament amb un valor estètic. No és un dels millors serveis per a la velocitat.

Guanyador: Motor WP

Temps d’inici / temps d’aturada

L’altra cara de la funcionalitat del lloc web és si es bloqueja o no en absolut. Tant WP Engine com Squarespace utilitzen allotjament en núvol per minimitzar els temps d’aturada, cosa que significa que tots dos tenen antecedents excepcionals. De fet, la diferència és un 0,01% menyspreable, per la qual cosa estan pràcticament lligades.

Espai: 99,99% temps de funcionament

Motor WP: 99,98% de temps de funcionament

Com veieu, no us haureu de preocupar mai del bloqueig del vostre lloc per cap motiu, convertint-los en amfitrions d’alta qualitat en aquest sentit..

Guanyador: un llaç

Característiques

Et vam dir que, eventualment, ens centrarem en les característiques i el valor de cada host, per la qual cosa ara és el moment en què ens endinsem en les diverses coses que ofereixen. També hem parlat del fet que cada servei està orientat a diferents tipus d’usuaris, de manera que hauràs de tenir-ho en compte a l’hora de mirar les característiques i els avantatges que obté amb cada host..

Espai d’espai

 • Paquet personal: domini gratuït, 20 pàgines, dades i ample de banda il·limitats, seguretat SSL, comerç electrònic
 • Paquet empresarial: domini gratuït, pàgines il·limitades, ample de banda i dades, seguretat SSL, comptes de correu electrònic, comerç electrònic
 • Botiga en línia bàsica: domini lliure, pàgines il·limitades, amplada de banda i dades, seguretat SSL, despeses de transacció, seguiment d’inventaris
 • Botiga en línia avançada: domini gratuït, pàgines il·limitades, amplada de banda i dades, seguretat SSL, despeses de transacció, seguiment d’inventaris, serveis comptables, serveis d’enviament

En última instància, aquests paquets estan dissenyats per ajudar-vos a llançar una botiga o bloc de comerç electrònic fàcilment i sense limitacions. Si realitzeu transaccions amb paquets personals o empresarials, Squarespace cobra una tarifa, així que tingueu en compte. No obstant això, fan que sigui el més simple possible obrir una botiga en línia.

Motor WP

 • Pla personal: un lloc web, 25K visitants al mes, 10 GB d’emmagatzematge, dades il·limitades, seguretat SSL
 • Pla professional: 10 llocs web, 100K visitants al mes, 20 GB d’emmagatzematge, dades il·limitades, seguretat SSL
 • Pla de negocis: 25 llocs web, 400K visitants al mes, 30 GB d’emmagatzematge, dades il·limitades, seguretat SSL
 • Pla Premium: 150 llocs web, 1 milió de visitants, emmagatzematge de 100-300 GB, dades il·limitades, seguretat SSL
 • Pla d’empresa: 150 llocs web, 5 milions de visitants, 400 GB-1TB emmagatzematge, dades il·limitades, seguretat SSL

Podeu veure que aquests plans consisteixen en proporcionar-vos més funcionalitat i trànsit. Amb WP Engine, també obtindreu accés a tots els programes i plantilles de WordPress, cosa que significa que podeu fer molt més amb els vostres llocs web del que creieu possible. A més, és fàcil afegir-hi opcions de comerç electrònic, convertint aquest amfitrió en una altra opció ideal per a botigues en línia.

És difícil dir quin lloc és millor que l’altre perquè són tan diferents. D’una banda, Squarespace facilita que creatius i principiants configurin un lloc web d’aspecte bell, mentre que, d’altra banda, WP Engine us ofereix més funcionalitats. Tot i això, una mètrica a la qual hem de parar més atenció és el rendiment i WP Engine pot donar voltes al voltant de Squarespace. Al final, el vostre lloc pot semblar fabulós, però no es carregarà tan ràpidament. Com a tal, hem de donar el títol a WP Engine.

Guanyador: Motor WP

Per veure com WP Engine defensa amb altres serveis de hosting, consulta el nostre WP Engine vs. GoDaddy o el nostre WP Engine vs HostGator Post..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector