Squarespace vs WP Engine: wat is beter? Hosting – Vergelijk prijzen en abonnementen – mei 2020

Squarespace vs WP Engine: wat is beter? Hosting – Vergelijk prijzen en abonnementen – mei 2020

Squarespace vs WP Engine: wat is beter? Hosting – Vergelijk prijzen en abonnementen – mei 2020

We hebben een eindeloze zoektocht om hoogwaardige beoordelingen te leveren van de beste hostingsites die er zijn, en dit is onze nieuwste aflevering. Vandaag kijken we naar twee hosts die enorm verschillende benaderingen hebben om inhoud aan hun gebruikers te leveren, dus voordat we beginnen, moeten we beginnen met een disclaimer. WP Engine is een service die uitsluitend in WordPress handelt, terwijl Squarespace is ontworpen voor beginners en creatievelingen die zich meer op inhoud dan webbuilding willen concentreren. Dit zijn twee verschillende gebruikerssegmenten, dus afhankelijk van welke soort je bent, heb je aanleg voor de een of de ander.


Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken hoe ze tegen elkaar oplopen en waar ze elkaar overlappen, zodat u kunt weten wat ze bieden. Een andere disclaimer hier is dat het moeilijk is om erachter te komen welke het beste is, omdat ze in twee verschillende behoeften voorzien, dus we zullen proberen de zaken zo objectief mogelijk te houden.

Prijzen

Zoals bij al onze beoordelingen willen we u eerst laten weten wat u kunt verwachten wat betreft kosten. Meestal zullen mensen dit een van hun topprioriteiten maken, dus we zijn ons ervan bewust dat het een onbetaalbaar kenmerk kan zijn van elke service, hosting of anderszins. In dit geval, als u uw beslissing echter alleen op prijs gaat baseren, zal dat een beetje een uitdaging zijn, omdat elke service zoveel biedt voor wat ze doen. Zoals je zult zien, is WP Engine veel duurder dan Squarespace, maar de hoeveelheid waarde die je krijgt, kan de extra kosten de moeite waard maken. We komen daar later op terug, maar we willen alleen dat je weet waarom er zo’n discrepantie is.

Squarespace

 • Persoonlijk pakket: $ 16 per maand, $ 12 als jaarlijks wordt gefactureerd
 • Zakelijk pakket: $ 26 per maand, $ 18 indien jaarlijks gefactureerd
 • Basis online winkel: $ 30 per maand, $ 24 indien jaarlijks gefactureerd
 • Geavanceerde online winkel: $ 46 per maand, $ 40 indien jaarlijks gefactureerd

WP Engine

 • Persoonlijk plan: $ 29 / maand
 • Professioneel plan: $ 99 / maand
 • Bedrijfsplan: $ 249 / maand
 • Premium abonnement: Vraag een offerte aan

Het is duidelijk dat Squarespace het voordeel heeft op de prijsafdeling, vooral omdat je meer opties hebt die binnen hetzelfde relatieve bereik vallen. Dat betekent dat als u een kale site wilt, u niet meer betaalt dan wat u nodig heeft. Over het algemeen moeten we Squarespace de overwinning geven, maar als u op zoek bent naar meer functionaliteit, dan is WP Engine de betere keuze.

Winnaar: Squarespace

Geldteruggarantie

Een ander aspect van de kosten van een hostingservice is hoe lang ze u de tijd geven om van gedachten te veranderen. Het bouwen van een website is niet iets dat snel (relatief gesproken) kan worden gedaan, dus u wilt de kans krijgen om uw functies en voordelen te verkennen en ermee te spelen voordat u een definitieve beslissing neemt. In dit geval kunt u met Squarespace hun services maximaal veertien dagen gratis proberen, terwijl WP Engine u zestig geeft om volledige terugbetaling te vragen. Zoals je waarschijnlijk hebt opgemerkt, is er een aanzienlijk verschil tussen de twee omdat Squarespace niet vooraf om geld vraagt, maar slechts twee weken hebben is niet genoeg tijd als je alles wilt zien wat het te bieden heeft. Over het algemeen heeft WP Engine de betere deal.

Winnaar: WP Engine

Klantenservice

We hebben het al gehad over het belang van waarde boven kosten, en een van de beste manieren om te bepalen hoeveel waarde u aan een service krijgt, is hoe goed ze hun klanten behandelen. In dit geval hebben zowel Squarespace als WP Engine uitstekende reactietijden, maar ze doen het iets anders.

Telefonische ondersteuning

Voor veel mensen is praten met iemand aan de telefoon de beste manier om ervoor te zorgen dat u uw probleem kunt oplossen, omdat u aan de lijn kunt blijven totdat u er zeker van bent dat de zaken zijn opgelost. Het enige nadeel is wachten in de wacht, maar WP Engine is redelijk goed in het beperken van wachttijden voor zijn klanten. Squarespace heeft daarentegen geen telefoonnummer, dus probeer ze niet eens te bellen. Dat betekent niet dat ze buiten bereik zijn, maar je kunt met niemand praten.

Winnaar: WP Engine

Live chat

Dit is het beste alternatief voor een telefoontje, omdat het hetzelfde niveau van directheid biedt zonder enige Muzak of ongemakkelijke stiltes. Beide hosts hebben uitstekende chatservices die snel reageren en elk probleem in een recordtijd helpen oplossen.

Winnaar: een das

E-mail

Bij het stapelen van deze twee hosts schijnt Squarespace over WP Engine. Afhankelijk van het tijdstip van de dag, kan WP al dan niet direct via e-mail contact met u opnemen. Je moet een ticket openen en wachten op een reactie. Hoewel ze niet buitensporig lang duren (meestal een paar uur of zo), heeft Squarespace zich verplicht om e-mails binnen een uur te beantwoorden, ongeacht het tijdstip van de dag. U hoeft dus nooit te lang te wachten om ergens antwoord op te krijgen.

Winnaar: Squarespace

Forums

Als u het type persoon bent dat graag dingen voor zichzelf uitzoekt, dan zijn forums en veelgestelde vragen de beste manier om te gaan, omdat u hiermee de ins en outs van de service kunt leren zonder contact met iemand te hoeven opnemen. Beide hosts hebben dergelijke bronnen tot uw beschikking, maar omdat Squarespace beperkter is in het soort dingen dat het kan doen, is de informatie niet zo diepgaand als wat u op WP Engine kunt vinden.

Winnaar: WP Engine

Uiteindelijk hebben beide hosts uitstekende klantenservicegegevens en ervaring, dus welke je ook kiest, je zult er zeker van zijn dat je problemen snel en efficiënt worden opgelost, wat een goed teken is van een goede host.

Snelheid

Nu gaan we in op de details van elke host en zien wat ze kunnen bieden op het gebied van prestaties. U wilt niet dat uw webpagina crasht en ook niet dat het een eeuwigheid duurt voordat deze is geladen. In dit geval willen we zien hoe deze services de beste resultaten voor uw site opleveren, zodat uw publiek elke keer dat ze uw pagina bezoeken een fantastische ervaring krijgt. Om dit te doen, hebben we de gemiddelde beoordelingen voor beide sites bekeken om te zien welke beter is. Omdat Squarespace automatisch optimaliseert voor mobiele apparaten, hebben we daar ook een score voor. Laten we eens kijken hoe ze het deden.

Squarespace

 • Desktop waardering: 70
 • Mobiele beoordeling: 40

WP Engine

 • Desktop waardering: 95
 • Mobiele beoordeling: N.v.t.

We konden geen betrouwbare gegevens vinden die aantonen hoe snel WP Engine is op een mobiel apparaat, maar gezien hoe goed het presteert op de desktop, moeten we ons voorstellen dat het nog steeds beter is dan Squarespace. Een deel van de reden dat WP Engine zo veel beter is, is dat ze zich richten op vorm en functie, terwijl Squarespace meestal is gebouwd voor esthetische waarde. Als zodanig is het niet een van de beste services voor snelheid.

Winnaar: WP Engine

Downtime / Uptime

De andere kant van de functionaliteit van de website is of deze al dan niet crasht. Zowel WP Engine als Squarespace gebruiken cloudhosting om de downtime te minimaliseren, wat betekent dat ze allebei uitzonderlijke staat van dienst hebben. In feite is het verschil een verwaarloosbare 0,01%, dus ze zijn praktisch gebonden.

Squarespace: 99,99% uptime

WP-motor: 99,98% uptime

Zoals u kunt zien, hoeft u zich nooit zorgen te maken dat uw site om welke reden dan ook crasht, waardoor ze in dit opzicht beide hoogwaardige hosts zijn.

Winnaar: een das

Kenmerken

We hebben je verteld dat we ons uiteindelijk zouden concentreren op de kenmerken en waarde van elke host, dus dit is het moment waarop we ons verdiepen in de verschillende dingen die ze aanbieden. We spraken ook over het feit dat elke service is afgestemd op verschillende soorten gebruikers, dus daar moet je rekening mee houden als je kijkt naar de functies en voordelen die je bij elke host krijgt..

Squarespace

 • Persoonlijk pakket: gratis domein, 20 pagina’s, onbeperkte data en bandbreedte, SSL-beveiliging, geschikt voor e-commerce
 • Zakelijk pakket: gratis domein, onbeperkte pagina’s, bandbreedte en gegevens, SSL-beveiliging, e-mailaccounts, geschikt voor e-commerce
 • Basis online winkel: gratis domein, onbeperkte pagina’s, bandbreedte en gegevens, SSL-beveiliging, geen transactiekosten, voorraadregistratie
 • Geavanceerde online winkel: gratis domein, onbeperkte pagina’s, bandbreedte en gegevens, SSL-beveiliging, geen transactiekosten, voorraadregistratie, boekhouddiensten, verzendservices

Uiteindelijk zijn deze pakketten ontworpen om u te helpen eenvoudig en zonder beperkingen een e-commerce winkel of blog te starten. Als u transacties uitvoert op de persoonlijke of zakelijke pakketten, brengt Squarespace kosten in rekening, dus houd daar rekening mee. Desalniettemin maken ze het zo eenvoudig mogelijk om een ​​online winkel te openen.

WP Engine

 • Persoonlijk plan: één website, 25.000 bezoekers per maand, 10 GB opslag, onbeperkte data, SSL-beveiliging
 • Professioneel plan: 10 websites, 100.000 bezoekers per maand, 20 GB opslag, onbeperkte data, SSL-beveiliging
 • Bedrijfsplan: 25 websites, 400.000 bezoekers per maand, 30 GB opslag, onbeperkte data, SSL-beveiliging
 • Premium abonnement: 150 websites, 1 miljoen bezoekers, 100-300 GB opslag, onbeperkte data, SSL-beveiliging
 • Enterprise Plan: 150 websites, 5 miljoen bezoekers, 400 GB-1 TB opslag, onbeperkte data, SSL-beveiliging

U kunt zien dat het bij deze plannen allemaal gaat om het geven van meer functionaliteit en verkeer. Met WP Engine krijg je ook toegang tot alle WordPress-programma’s en -sjablonen, wat betekent dat je zoveel meer met je websites kunt doen dan je voor mogelijk had gehouden. Bovendien is het eenvoudig om e-commerce-opties aan hen toe te voegen, waardoor deze host een ideale keuze is voor online winkels.

Het is moeilijk te zeggen welke site beter is dan de andere omdat ze zo verschillend zijn. Enerzijds maakt Squarespace het voor creatievelingen en beginners gemakkelijk om een ​​mooi ogende website op te zetten, terwijl WP Engine u anderzijds meer functionaliteit biedt. Een maatstaf waar we echter de meeste aandacht aan moeten besteden, is de prestaties, en WP Engine kan rondjes rond Squarespace rijden. Uiteindelijk ziet uw site er misschien fantastisch uit, maar wordt deze niet zo snel geladen. Als zodanig moeten we de titel aan WP Engine geven.

Winnaar: WP Engine

Bekijk onze WP Engine vs. GoDaddy-post of onze WP Engine vs HostGator Post om te zien hoe WP Engine het doet tegen andere hostingservices..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector