WP Engine vs Bluehost Hosting – Comparați prețuri și planuri – mai 2020

Dacă comparați WP Engine și Bluehost, ei bine sunt mere pentru portocale.


WP Engine este o mașină complet optimizată WordPress.

Bluehost este ieftin … și binecunoscut.

Răspuns rapid? Dacă sunteți o adevărată afacere care are nevoie de viteză și fiabilitate, mergeți cu WP Engine (10% reducere cu link). Dacă încercați să mergeți cât mai ieftin și nu vă puteți permite nicio suplimentare, mergeți cu Bluehost (reducere imensă cu link).

Vrei răspunsul lung? Haideți să ne cufundăm în prețuri, planuri, funcții și multe altele!

WP Engine vs Bluehost

Motor WP:

Toate planurile oferite de motorul WP vin cu o probă de 60 de zile fără riscuri, astfel încât să le puteți încerca și să vedeți ce trebuie să ofere fiecare înainte de a vă angaja să utilizați planul. Planul lor cel mai de bază este nivelul personal care costă 29 de dolari pe lună. Ei au apoi un plan profesional pentru a alege dintre acesta, care permite mai multe funcții orientate către un site web profesionist, menținând totuși un cost redus de 99 USD pe lună. În cele din urmă, planul de afaceri este o alegere excelentă pentru oricine dorește tot ce este mai bun pentru a vă asigura că obțineți o mulțime de funcții excelente pentru a gestiona întregul trafic pe care îl obțineți site-ul dvs. cu 249 USD pe lună. WP Engine are, de asemenea, două planuri diferite mai mari decât Planul de afaceri, dar acestea sunt cu siguranță orientate mai mult către afaceri de ultimă generație.

Bluehost:

Bluehost este una dintre cele mai bune gazde web pe care le veți găsi atunci când vine vorba de această zonă, deoarece au o tonă de puncte de preț din care să alegeți. Există o mulțime de oferte speciale și tarife introductive oferite de companie, dar întrucât acestea sunt doar prețuri temporare, toate prețurile discutate mai jos sunt tariful complet, regulat, pe care vi l-ar fi încasat odată cu expirarea promoției. Pentru început, planul lor de bază este de doar 7,99 USD pe lună și are suficiente caracteristici pentru a-l face o opțiune excelentă pentru persoane fizice sau proprietari de afaceri mici.

Următorul plan este planul Plus, care ajunge la 10,99 USD pe lună și include aceleași caracteristici pe care le găsiți în planul de bază cu adăugarea de acces nelimitat la toate, precum și protecție spam. În al treilea rând, există un pachet Prime oferit de Bluehost care combină tot ceea ce ați văzut până acum, plus că a inclus confidențialitatea domeniului și o copie de rezervă automată în cazul în care se întâmplă ceva cu site-ul dvs. web.

Nu în ultimul rând, există un plan Go PRO oferit, care se ridică la 23,99 USD pe lună. Cu acesta, veți afla că veți obține tot ce s-a vorbit în planurile anterioare, dar veți primi și un IP dedicat, un server de înaltă performanță și un certificat SSL, ceea ce înseamnă că aceasta este cea mai bună alegere pentru oricine ar putea experimentați trafic mare pe site-ul lor.

Câştigător:

În ceea ce privește prețul și valoarea, Bluehost este câștigătorul.

Relații Clienți

Motor WP:

Similar cu orice gazdă web la care te uiți, serviciul pentru clienți oferit de WP Engine este excelent și te va asigura că vei primi foarte mult sprijin ori de câte ori ai nevoie. Pe site-ul web există o mulțime de link-uri pentru a vă oferi orice asistență de care aveți nevoie și asistența premiată de la WP Engine este acolo pentru a vă ajuta 24 de ore pe zi, 7 ore pe săptămână, 365 de zile pe an.

Bluehost:

Când vine vorba de majoritatea platformelor de găzduire web, veți constata că serviciul pentru clienți pe care îl primiți este similar peste tot. Pentru Bluehost, vin cu un centru masiv de ajutor care vă asigură că aveți tot ceea ce puteți avea nevoie la dispoziție. De la ghiduri la tutoriale video până la atât de mult, îți va fi ușor să te uiți și să înveți lucrurile pe care nu le știi. Mai mult, există experți pregătiți intern disponibili 24,7, astfel încât să le puteți vorbi oricând despre orice problemă vă puteți confrunta.

Câştigător: Cravată

Viteză

Motor WP:

Unul dintre marile locuri în care WP Engine se mândrește este să ofere o experiență rapidă fiecărui site web pe care îl găzduiesc. Funcționează incredibil de rapid pentru a-ți încărca paginile datorită hardware-ului dedicat de top-of-line care este răspândit pe mai multe servere. În plus, au propriul sistem specific care ajută la încărcarea paginilor în fracțiuni de secunde.

Bluehost:

Viteza oricărui gazdă web este un factor important și critic de reținut și veți constata că Bluehost adoră să vorbească despre viteza lor și susține că sunt cele mai rapide servicii de gazdă de pe piață. Cu excepția cazului în care se întâmplă să plătiți pentru serviciul premium, care este dedicat în mod special serviciilor de mare viteză, viteza este oarecum comparabilă în toate planurile. Ei își folosesc platforma pentru a oferi o lățime de bandă nelimitată pe servere rapide, astfel încât să ajungeți cu adevărat la unele dintre cele mai bune viteze pe care le puteți găsi.

Câştigător: Motor WP

Valoare

Motor WP:

Una dintre cele mai enervante probleme pe care le veți găsi atunci când vine vorba de WP Engine este faptul că programele lor sunt puțin mai scumpe decât unii dintre concurenți. Cu toate acestea, într-o mulțime de cazuri, obțineți o mulțime de funcții care pot contribui la valorificarea prețului. Doar pentru că sunt mai scumpe, nu înseamnă că nu va valora banii pe termen lung.

Bluehost:

Aproape totul cu Bluehost va fi o valoare bună. De la viteză la caracteristici până la uptime, există o mulțime de lucruri de iubit. Există, de asemenea, o mulțime de opțiuni diferite pentru care puteți alege atunci când vine vorba de planuri, astfel încât face o alegere bună dacă sunteți nou în acest sens sau dacă aveți un site web cu trafic ridicat. Planurile oferite de Bluehost nu vin doar cu o mulțime de caracteristici excelente, dar sunt, de asemenea, la un preț rezonabil, astfel încât să nu aveți nicio problemă în ceea ce privește valoarea obținută cu achiziția dvs..

Câştigător:

Datorită varietății de opțiuni cu Bluehost și capacitatea de a alege cel mai bun plan pentru tine, Bluehost este câștigătorul din această categorie.

Caracteristici

Motor WP:

Unele dintre caracteristicile pe care le veți găsi atunci când vine vorba de WP Engine este o mulțime de tehnologii noi și avansate. Acestea au cele mai bune arhitectură de clasă și sistemele de mare succes vă ajută să vă păstrați site-ul în siguranță și să funcționeze rapid. În fiecare zi, aceștia oferă 800 de ore de asistență clienților lor, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru a lupta pentru a ajunge la cineva pentru ajutor. În cele din urmă, au o echipă completă de ingineri care lucrează pentru a rămâne în vârful celor mai noi și mai mari tehnologii.

Bluehost:

În timp ce unele dintre celelalte funcții și specificații au fost deja discutate, acesta este locul în care veți constata că Bluehost are o mulțime de funcții excelente, care toate lucrează împreună pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe care o puteți găsi în general. Când vine vorba de Bluehost, unele dintre lucrurile cheie care vă vor plăcea să includă suport 24/7 în toate planurile lor, instalări cu un singur clic, asistență pentru aproape un milion de sisteme, gestionarea resurselor, un palmares dovedit de succes, servește rapid și acces la un shell SSH securizat pentru a vă păstra site-ul în siguranță în orice moment.

Câştigător: Cravată

Downtime / Uptime

Motor WP:

Când este calculat lunar, veți afla că motorul WP are o autonomie de aproximativ 99,95%, ceea ce este exact acolo unde doriți să vă aflați. Desigur, s-ar putea să fie mai bun, dar acesta este cu adevărat un timp de funcționare excelent și vă va plăcea să aveți o funcționare mult mai mare în comparație cu alte gazde web.

Bluehost:

Când vine vorba de timpul de funcționare, doriți să încercați să găsiți ceva care să rămână la sau peste 99,95% și peste o perioadă de 12 luni, Bluehost se mândrește cu o rată de utilizare de aproximativ 99,93%, ceea ce este încă destul de bun atunci când luați în considerare tot ceea ce există considera. Este încă sub limita la care doriți să vă aflați când vine vorba de uptime, așa că țineți cont de faptul că există unele gazde pe piață care au valori uptime de aproximativ 99,98%, ceea ce ar fi considerabil mai bun decât ceea ce oferă Bluehost.

Câştigător: Motor WP

Verdict final

Dacă vă uitați atent la toate caracteristicile și specificațiile diferite oferite de aceste două gazde web, veți constata că fiecare are unele avantaje puternice și fiecare are și unele aspecte negative. Când vine vorba de a alege care este cel mai bun pentru tine, nu există într-adevăr un răspuns clar și evident, deoarece fiecare persoană are nevoi și dorințe diferite atunci când vine vorba de o gazdă web. Următoarele sunt recomandările mele când vine vorba de unele persoane care ar putea avea nevoie de un serviciu de găzduire web.

Dezvoltator: Motor WP

marketer: Motor WP

Proprietar de afaceri mici: Bluehost

Companie de comerț electronic: Motor WP

Se poate Bluehost top AWS? Aflați și explorați opțiunile de găzduire cu serviciul nostru de găzduire AWS vs. Bluehost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map