WP Engine vs Bluehost hosting – Usporedite cijene i planove – svibanj 2020

Ako uspoređujete WP Engine i Bluehost, pa to su prilično jabuke i naranče.


WP Engine je sveobuhvatni WordPress stroj optimiziran.

Bluehost je jeftin… i dobro poznat.

Brzi odgovor? Ako ste pravi posao koji treba brzinu i pouzdanost, idite s WP Engineom (10% popusta s vezom). Ako pokušavate ići što jeftinije i ne možete si priuštiti dodatke, idite s Bluehostom (ogroman popust s vezom).

Želite dugi odgovor? Zavirimo u cijene, planove, značajke i još mnogo toga!

WP Engine vs Bluehost cijene

WP Engine:

Svi planovi koje nudi WP engine dolaze sa 60-dnevnim pokusom bez rizika, tako da ih možete isprobati i vidjeti što svaki od njih može ponuditi prije nego što se zapravo obvezate koristiti plan. Njihov najosnovniji plan je osobna razina koja košta 29 dolara mjesečno. Zatim imaju profesionalni plan za odabir, koji omogućava više značajki usmjerenih na profesionalnu web stranicu, a istovremeno održavaju nisku cijenu od 99 USD mjesečno. Konačno, poslovni plan je odličan izbor za sve koji žele ono najbolje od svih kako bi se osiguralo dobivanje tona odličnih značajki za upravljanje cijelim prometom koji dobivate na svojoj web stranici s 249 USD mjesečno. WP Engine također ima dva različita plana viša od poslovnog plana, ali oni su definitivno usmjereni više na high-end tvrtke.

BlueHost:

Bluehost je jedan od boljih web domaćina koji ćete naći kada je u pitanju ovo područje jer imaju tonu cjenovnih bodova za vas. Tvrtka nudi mnogo akcijskih ponuda i uvodnih cijena, ali budući da su to samo privremene cijene, sve navedene cijene u nastavku su potpune, redovne cijene koje će vam se naplatiti nakon isteka promocije. Za početak, njihov osnovni plan iznosi samo 7,99 USD mjesečno i ima dovoljno značajki da bi to bio sjajna opcija za pojedince ili vlasnike malih poduzeća.

Slijedi Plusov plan koji iznosi 10,99 USD mjesečno i uključuje iste značajke koje nalazite u osnovnom planu, uz dodatak neograničenog pristupa svemu, kao i zaštitu od neželjene pošte. Treće, postoji paket Prime koji nudi Bluehost koji objedinjuje sve što ste dosad već spomenuli, plus privatnost domene i automatsku izradu sigurnosnih kopija u slučaju da se s vaše web stranice nešto dogodi.

Posljednje, ali ne najmanje bitno, nudi se Go PRO plan koji dolazi s 23,99 USD mjesečno. S ovim ćete saznati da ste dobili sve o čemu se pričalo u prethodnim planovima, ali također ćete dobiti posvećeni IP, visoki performans poslužitelj i SSL certifikat, što znači da je ovo najbolji izbor za sve koji doživite veliki promet na svojoj web lokaciji.

Pobjednik:

U pogledu cijene i vrijednosti, Bluehost je pobjednik.

Korisnička podrška

WP Engine:

Slično kao i kod svakog web domaćina koji pogledate, korisnička usluga koju nudi WP Engine je sjajna i osiguravat će vam da dobijete puno podrške kad god vam zatreba. Na web stranici se nalazi mnoštvo veza kako bismo vam pružili bilo kakvu podršku koja vam je možda potrebna, a nagrađivana podrška od WP Engine-a je tu da vam pomogne 24 sata dnevno, 7 sati tjedno, 365 dana u godini.

BlueHost:

Kad je riječ o većini web hosting platformi, otkrit ćete da je korisnička usluga koju dobivate slična u svim oblastima. Za Bluehost dolaze s masivnim centrom za pomoć koji osigurava da imate na raspolaganju sve što bi vam moglo zatrebati. Od vodiča do video tutorijala do toliko više, lako ćete gledati i podučavati stvari koje ne znate. Nadalje, postoje obučeni interni stručnjaci koji su na raspolaganju 24.7, tako da uvijek možete razgovarati s njima o bilo kojem problemu sa kojim se možete suočiti.

Pobjednik: Kravata

Ubrzati

WP Engine:

Jedno od velikih mjesta na kojem se WP Engine ponosi je pružanje brzog iskustva svakoj pojedinoj web stranici koja je domaćin. Nevjerojatno brzo rade na učitavanju vaših stranica zahvaljujući vrhunskom namjenskom hardveru koji se raspoređuje na više poslužitelja. Uz to, imaju svoj specifični sustav koji će pomoći u učitavanju stranica u dijelovima sekunde.

BlueHost:

Brzina bilo kojeg web hostinga važan je i kritičan faktor koji morate imati na umu i shvatit ćete da Bluehost voli razgovarati o njihovoj brzini i tvrdi da su one najbrže usluge web hostinga na tržištu. Ako vam se ne dogodi da platite premijsku uslugu koja je posebno posvećena usluzi velike brzine, brzine su pomalo usporedive u svim planovima. Koriste svoju platformu za pružanje neograničene propusnosti na brzim poslužiteljima, tako da zaista postižete neke od najboljih brzina koje možete pronaći.

Pobjednik: WP motor

Vrijednost

WP Engine:

Jedan od najvažnijih neugodnih problema s WP Engine-om je činjenica da su njihovi programi malo skuplji od nekih konkurenata. Međutim, u puno slučajeva dobivate puno više značajki koje vam mogu pomoći isplatiti cijenu. To što su one skuplje ne znači da vam dugoročno neće biti vrijedno vašeg novca.

BlueHost:

Gotovo sve o Bluehostu će biti dobra vrijednost. Od brzine do mogućnosti do produžetka, ima se puno stvari za voljeti. Tu je i niz različitih opcija za koje se možete odlučiti kada je riječ o planovima, tako da je dobar izbor ako ste novi u ovome ili ako imate web mjesto s velikim prometom. Planovi koje nudi Bluehost ne nude se samo s velikim brojem značajki, već su i po povoljnim cijenama tako da nemate problema vidjeti vrijednost koju ste dobili kupnjom..

Pobjednik:

Zbog raznolikosti mogućnosti s Bluehostom i mogućnosti odabira najboljeg plana za vas, Bluehost je pobjednik u ovoj kategoriji.

Značajke

WP Engine:

Neke od značajki koje ćete pronaći kada je u pitanju WP Engine puno je nove i napredne tehnologije. Imaju najbolje u arhitekturi klase, a vrlo uspješni sustavi pomažu vam da vaša web stranica bude sigurna i da radi brzo. Svakog dana kupcima pružaju 800 sati podrške, tako da se nikada ne morate brinuti pokušavate li potražiti nekoga za pomoć. Napokon, imaju puni tim inženjera koji rade na tome da nadmaše najnovije i najveće tehnologije.

BlueHost:

Iako su o nekim drugim značajkama i specifikacijama već razgovarane, ovdje ćete shvatiti da Bluehost ima tonu sjajnih funkcija koje zajedno rade na pružanju najboljeg iskustva koje možete pronaći u cjelini. Kada je u pitanju Bluehost, neke od ključnih stvari koje ćete voljeti imati su 24/7 podrška u svim njihovim planovima, instalacije jednim klikom, podrška za gotovo milijun siste, upravljanje resursima, dokazani uspjeh, brzo služi i pristupa sigurnoj SSH školjci kako bi web mjesto bilo sigurno u svakom trenutku.

Pobjednik: Kravata

Prekid rada / Uptime

WP Engine:

Kad se izračunava mjesečno, ustanovit ćete da se WP motor može pohvaliti s produženim radnim vremenom od oko 99,95%, što je točno mjesto na kojem želite biti kada je u pitanju produženje rada. Naravno, moglo bi biti i bolje, ali ovo je doista izvrsno produženje rada i voljet ćete da imate toliko više produženog radnog vremena u odnosu na druge domaćine.

BlueHost:

Kad je u pitanju produženje rada, želite pokušati pronaći nešto što ostaje na ili iznad 99,95% i više od 12 mjeseci, Bluehost se može pohvaliti s produženim radnim vremenom od oko 99,93%, što je još uvijek prilično dobro kada uzmete u obzir sve što treba smatrati. To je još uvijek ispod granice na kojoj želite biti kad je riječ o produžetku, tako da imajte to na umu, jer postoje neki domaćini koji na tržištu imaju oko 99,98% što bi bilo znatno bolje od onoga što nudi Bluehost.

Pobjednik: WP motor

Konačna presuda

Ako pažljivo pogledate sve različite značajke i specifikacije koje pružaju ova dva web domaćina, ustanovit ćete da svaki od njih ima neke velike prednosti i da svaki od njih ima i neke negativne aspekte. Kada se svodi na to da odaberete koji je za vas najbolji, zaista nema jasnog i očitog odgovora, jer svaka osoba ima različite potrebe i želje kada je riječ o web domaćinu. Slijede moje preporuke kada je u pitanju neki od ljudi koji će možda trebati uslugu web hostinga.

Proizvođač: WP motor

marketer: WP motor

Vlasnik male tvrtke: Bluehost

Tvrtka za e-trgovinu: WP motor

Može li Bluehost top AWS? Saznajte i istražite mogućnosti hostinga pomoću našeg AWS Hosting vs. Bluehost posta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map