WP Engine vs Bluehost Hosting – Vergelijk prijzen en abonnementen – mei 2020

WP Engine vs Bluehost Hosting – Vergelijk prijzen en abonnementen – mei 2020

WP Engine vs Bluehost Hosting – Vergelijk prijzen en abonnementen – mei 2020

Als je WP Engine en Bluehost vergelijkt, dan zijn dat mooie appels voor sinaasappels.


WP Engine is een complete WordPress-geoptimaliseerde machine.

Bluehost is goedkoop … en bekend.

Snel antwoord? Als je een echt bedrijf bent dat snelheid en betrouwbaarheid nodig heeft, kies dan voor WP Engine (10% korting met link). Als je probeert zo goedkoop mogelijk te gaan en geen extra’s kunt betalen, ga dan met Bluehost (enorme korting met link).

Wil je het lange antwoord? Laten we ingaan op prijzen, plannen, functies en meer!

WP Engine versus Bluehost-prijzen

WP-motor:

Alle plannen die door de WP-engine worden aangeboden, worden geleverd met een risicovrije proefperiode van 60 dagen, zodat u ze kunt uitproberen en kunt zien wat ze allemaal te bieden hebben voordat u zich daadwerkelijk aan het plan verbindt. Hun meest elementaire plan is het persoonlijke niveau dat $ 29 per maand kost. Ze hebben dan een professioneel plan waaruit u kunt kiezen, waardoor u meer functies kunt gebruiken die zijn afgestemd op een professionele website, terwijl u toch een lage kostprijs van $ 99 per maand behoudt. Ten slotte is het bedrijfsplan een uitstekende keuze voor iedereen die het beste van het beste wil, om ervoor te zorgen dat u een heleboel geweldige functies krijgt om al het verkeer dat u naar uw site krijgt te verwerken voor $ 249 per maand. WP Engine heeft ook twee verschillende plannen hoger dan het Business-plan, maar deze zijn zeker meer gericht op high-end bedrijven.

Bluehost:

Bluehost is een van de betere webhosts die u zult vinden als het op dit gebied aankomt, omdat ze een heleboel prijspunten hebben waaruit u kunt kiezen. Er zijn veel speciale aanbiedingen en introductietarieven die door het bedrijf worden aangeboden, maar aangezien dit slechts tijdelijke prijzen zijn, zijn alle hieronder besproken prijzen het volledige, normale tarief dat u in rekening zou worden gebracht zodra de promotie is verlopen. Om te beginnen is hun basisplan slechts $ 7,99 per maand en heeft het genoeg functies om het een geweldige optie te maken voor individuen of eigenaren van kleine bedrijven.

Het volgende is het Plus-abonnement dat $ 10,99 per maand kost en dezelfde functies bevat als het basisplan, met onbeperkte toegang tot alles en spambescherming. Ten derde is er een Prime-pakket aangeboden door Bluehost dat alles combineert wat je tot nu toe hebt genoemd, plus domeinprivacy en een automatische back-up voor het geval er iets met je website gebeurt.

Last but not least, er wordt een Go PRO-abonnement aangeboden dat $ 23,99 per maand kost. Met deze zul je ontdekken dat je alles krijgt waarover in de vorige plannen werd gesproken, maar je krijgt ook een speciale IP, een krachtige server en een SSL-certificaat, wat betekent dat dit de beste keuze is voor iedereen die misschien ervaren veel verkeer op hun site.

Winnaar:

Qua prijs en waarde is Bluehost de winnaar.

Klantenservice

WP-motor:

Net als bij zowat elke webhost waar je naar kijkt, is de klantenservice van WP Engine geweldig en zorgt ervoor dat je veel ondersteuning krijgt wanneer je het nodig hebt. Er zijn tal van links op de website om u alle ondersteuning te bieden die u nodig heeft en de bekroonde ondersteuning van WP Engine is er om u 24 uur per dag, 7 uur per week, 365 dagen per jaar te helpen.

Bluehost:

Als het gaat om de meeste webhostingplatforms, zult u merken dat de klantenservice die u krijgt over de hele linie vergelijkbaar is. Voor Bluehost hebben ze een enorm helpcentrum dat ervoor zorgt dat je alles hebt wat je nodig zou kunnen hebben. Van gidsen tot video-tutorials tot zo veel meer, het zal gemakkelijk voor je zijn om te kijken en jezelf dingen te leren die je niet weet. Bovendien zijn er 24,7 opgeleide interne experts beschikbaar, zodat u altijd met hen kunt praten over welk probleem u ook tegenkomt.

Winnaar: Binden

Snelheid

WP-motor:

Een van de grote plaatsen waar WP Engine trots op is, is het leveren van een snelle ervaring aan elke website die ze hosten. Ze werken ongelooflijk snel om uw pagina’s te laden dankzij de eersteklas speciale hardware die over meerdere servers is verspreid. Bovendien hebben ze hun eigen specifieke systeem om pagina’s in fracties van seconden te laden.

Bluehost:

De snelheid van elke webhost is een belangrijke en kritische factor om in gedachten te houden en u zult merken dat Bluehost graag over hun snelheid praat en beweert dat ze de snelste webhostservices op de markt zijn. Tenzij u betaalt voor de premium-service die specifiek is bedoeld voor snelle service, zijn de snelheden in alle plannen enigszins vergelijkbaar. Ze gebruiken hun platform om onbeperkte bandbreedte te bieden op snelle servers, zodat je echt een aantal van de beste snelheden krijgt die je kunt vinden.

Winnaar: WP Engine

Waarde

WP-motor:

Een van de meest vervelende problemen die u zult tegenkomen als het gaat om WP Engine, is het feit dat hun programma’s een beetje duurder zijn dan sommige van de concurrenten. In veel gevallen krijgt u echter veel meer functies die kunnen helpen de prijs waard te maken. Alleen omdat ze duurder zijn, wil nog niet zeggen dat het op de lange termijn uw geld niet waard is.

Bluehost:

Zowat alles met Bluehost zal een goede prijs zijn. Van de snelheid tot de functies tot de uptime, er zijn ontzettend veel dingen om van te houden. Er zijn ook een heleboel verschillende opties waaruit u kunt kiezen als het gaat om plannen, dus het is een goede keuze als u nieuw bent of als u een website met veel verkeer heeft. De pakketten die Bluehost aanbiedt, bevatten niet alleen veel geweldige functies, maar ze zijn ook redelijk geprijsd, dus u kunt zonder problemen de waarde zien die u met uw aankoop krijgt.

Winnaar:

Vanwege de verscheidenheid aan opties met Bluehost en de mogelijkheid om het beste plan voor u te kiezen, is Bluehost de winnaar in deze categorie.

Kenmerken

WP-motor:

Enkele van de functies die u zult vinden als het gaat om WP Engine, zijn veel nieuwe en geavanceerde technologie. Ze hebben de allerbeste architectuur en de zeer succesvolle systemen helpen uw site veilig en snel te houden. Elke dag bieden ze 800 uur ondersteuning aan hun klanten, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat u iemand hoeft te bereiken voor hulp. Ten slotte hebben ze een volledig team van ingenieurs die werken om op de hoogte te blijven van de nieuwste en beste technologie.

Bluehost:

Hoewel over sommige van de andere functies en specificaties al werd gesproken, zul je merken dat Bluehost een heleboel geweldige functies heeft die allemaal samenwerken om je de beste ervaring te bieden die je in het algemeen kunt vinden. Als het op Bluehost aankomt, omvatten enkele van de belangrijkste dingen die u geweldig zult vinden, 24/7 ondersteuning bij al hun plannen, installaties met één klik, ondersteuning voor bijna een miljoen klanten, resourcebeheer, een bewezen staat van dienst, snelle service en toegang tot een veilige SSH-shell om uw site te allen tijde veilig te houden.

Winnaar: Binden

Downtime / Uptime

WP-motor:

Wanneer u maandelijks wordt berekend, zult u merken dat de WP-engine een uptime van ongeveer 99,95% heeft, en dat is precies waar u wilt zijn als het gaat om uptime. Het kan natuurlijk beter, maar dit is echt een uitstekende uptime en u zult genieten van zoveel meer uptime in vergelijking met andere webhosts.

Bluehost:

Als het gaat om de uptime, wilt u proberen iets te vinden dat op of boven 99,95% blijft en over een periode van 12 maanden heeft Bluehost een uptime van ongeveer 99,93%, wat nog steeds redelijk goed is als u alles in overweging neemt overwegen. Het is nog steeds onder de limiet waar u op wilt zijn als het gaat om de uptime, dus houd daar rekening mee, want er zijn enkele hosts op de markt met een uptime van ongeveer 99,98%, wat aanzienlijk beter zou zijn dan wat Bluehost biedt.

Winnaar: WP Engine

Eindoordeel

Als je goed kijkt naar alle verschillende functies en specificaties van deze twee webhosts, zul je zien dat elk een aantal sterke voordelen heeft en elk een aantal nadelen heeft. Als het erom gaat uit te kiezen welke het beste bij u past, is er echt geen duidelijk en voor de hand liggend antwoord omdat elke persoon verschillende behoeften en wensen heeft als het gaat om een ​​webhost. Hieronder volgen mijn aanbevelingen als het gaat om enkele personen die mogelijk een webhostingservice nodig hebben.

Ontwikkelaar: WP Engine

Marketeer: WP Engine

Eigenaar van een klein bedrijf: Bluehost

E-commercebedrijf: WP Engine

Kan Bluehost AWS overtreffen? Ontdek en verken hostingopties met onze AWS Hosting vs. Bluehost-post.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector