WP Engine vs DreamHost Hosting Hosting – Krahasoni Prmimet dhe Planet – Maj 2020

Prezantimi


Gjetja e një siti të mirë pritës për faqen tuaj të internetit mund të jetë e vështirë, veçanërisht kur nuk dini se çfarë të kërkoni. WP Engine (WPE) është një vend i shkëlqyeshëm për të filluar, dhe vjen shumë i rekomanduar nga shumë njerëz. DreamHost është gjithashtu një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që kanë nevojë për një sit të shkëlqyeshëm për një çmim të mirë. Edhe pse ata ofrojnë shumë për klientët e tyre, ka disa ndryshime që do t’ju duhet t’i konsideroni përpara se të vendosni se me cilin të shkoni. Kjo krahasim do të shqyrtojë një sërë faktorësh për të vendosur se cili është zgjidhja më e mirë për nevojat tuaja.

Çmimeve

 • WPE
  • Për ata që nuk mendojnë të shpenzojnë para, WPE ka në dispozicion disa pako. Plani i tyre personal fillon me 29,99 dollarë në muaj, dhe plani i tyre profesional është 99,99 dollarë. Ky është një çmim mjaft i rëndë për një plan, por ju merrni shumë karakteristika të shkëlqyera me planin.
 • Dreamhost
  • DreamHost ka plane që fillojnë me 3,95 dollarë në muaj, gjë që është e mirë nëse kërkoni të kurseni para. Ata kanë plane të tjera që mund t’ju japin më shumë veçori, dhe çmimet për ato plane variojnë nga 7,95 – 149 dollarë në muaj. Ndërsa ju do të keni mundësi të ndryshme, planet janë në dispozicion për pothuajse të gjithë. Një nga planet më të mira që ata ofrojnë është plani i Grow Big, i cili fillon me 7,95 dollarë në muaj.
 • fitues
  • Ndërsa WPE nuk ofron shumë karakteristika cilësore me planet e tyre, ju mund të merrni me vete para. Nëse jeni duke kërkuar një çmim që funksionon në rangun tuaj, DreamHost është rruga për të shkuar.

Ndihma për klientët

 • WPE
  • WPE gjithmonë ka krenuar veten për shërbimin e shkëlqyer të klientëve. Ata ofrojnë një larmi mënyrash për të kontaktuar me një përfaqësues. Ata kanë kopje rezervë që mund të përdorni, një bazë njohuri, mbështetje me email dhe një shërbim telefonik. Ata gjithashtu ofrojnë një bisedë live në mënyrë që të mund të bisedoni me dikë në kohë reale.
 • Dreamhost
  • Mbështetja e klientit për DreamHost përpiqet të lidhet me klientët e tyre sa më shumë që të jetë e mundur. Ata kanë veteranë të teknologjisë në dispozicion për t’ju ndihmuar në çdo çështje. Nëse keni ndonjë problem me uebfaqen tuaj, mund të arrini një person të vërtetë brenda disa minutave me bisedën, sistemin e biletave dhe ndihmën telefonike. Practicalshtë praktike për ato që janë gjithmonë në internet.
 • fitues
  • Shtë e vështirë të shpallësh një fitues pasi të dy vendet kanë procedura kaq të shkëlqyera të shërbimit ndaj klientit. Sidoqoftë, WPE ka avantazhin, falë qendrës së tyre të njohurive ku çdokush mund të gjejë atë që po kërkon. Ndihmon kur ju mund të zgjidhni një problem të cilin e kanë zgjidhur të tjerët pa u munduar t’ua shpjegoni njerëzve të tjerë, pa marrë parasysh nivelet e tyre të ekspertizës.

shpejtësi

 • WPE
  • Kur bëhet fjalë për shpejtësinë, veçanërisht në internet, keni nevojë për diçka që funksionon shpejt për t’ju ndihmuar të çoni në faqen e duhur dhe të bëni kërkime. WPE ka një kohë mbresëlënëse prej 1.3 sekondash për ngarkim, e cila është mjaft e mirë për disa njerëz.
 • Dreamhost
  • DreamHost siguron shpejtësi të shkëlqyeshme për klientët e tyre, dhe rezultatet mund të ndryshojnë. DreamHost mund të sigurojë shpejtësi deri në 1.24 sekonda, duke e bërë atë pak më të shpejtë se WPE. Në varësi të sasisë së trafikut që po përpiqeni të arrini në faqen tuaj të internetit, përdorimi i DreamHost është një mënyrë e mirë për të përzënë në atë trafik.
 • fitues
  • Ndërsa të dy kompanitë ofrojnë shpejtësi më të vogël se dy sekonda, DreamHost ofron shpejtësi më të shpejtë për klientët e tyre. Ndërsa ka shumë faktorë që duhet të merren parasysh, siç është sasia e trafikut, dhe ajo që keni në faqen tuaj, DreamHost do të ishte zgjidhja më e mirë për ata që kërkojnë një shërbim më të shpejtë të mbajtjes në internet.

vlerë

 • WPE
  • Nëse keni nevojë për shumë hapësirë ​​në diskut, WPE ofron 10 ose 20 GB hapësirë ​​disku, e cila është e mirë për shumë njerëz. WPE gjithashtu ju ofron panelin tuaj të kontrollit, dhe ato ofrojnë shërbim cilësor ndaj klientit. Meqenëse vlera mund të jetë e ndryshme nga njerëz të ndryshëm, mund të zbuloni se këto plane janë pikërisht ato që po kërkoni.
 • Dreamhost
  • Bandwidth i pakufizuar është perfekt për ata që kanë shumë trafik që vijnë në faqen e tyre të internetit. DreamHost gjithashtu ka ndarë pritjen, e cila është e mirë nëse duhet të keni më shumë se një faqe në internet. Jo vetëm që do të merrni tipare të shkëlqyera me DreamHost, çmimet e tyre mund të bëjnë ndryshimin në vendimin tuaj.
 • fitues
  • Megjithëse WPE nuk ofron shumë karakteristika për klientët e tyre, DreamHost është vlera më e mirë. Kjo është për shkak të çmimeve të tyre më të ulëta dhe shërbimit të klientit, i cili është ideal për ata që sapo fillojnë. Megjithëse vlera mund të jetë objektive, bazuar në çmimet, DreamHost është vlera më e mirë.

Features

 • WPE
  • Nëse nuk përdorni WordPress, nuk do të merrni shumë karakteristika të dobishme me WPE. Teknologjia e tyre e caching, veçoritë e gatshme CDN dhe çertifikatat SSL janë të shkëlqyera. Sidoqoftë, mund të përdorni vetëm veçoritë për faqen e internetit të WordPress, të cilat mund të kufizojnë opsionet tuaja.
 • Dreamhost
  • DreamHost ofron shumë karakteristika, dhe pjesa më e mirë është që ju nuk keni nevojë t’i përmbahen WordPress për t’i përdorur ato. Do të keni një bandë të pakufizuar, serverë të dedikuar, serverë virtualë private dhe çertifikata SSL.
 • fitues
  • Kur bëhet fjalë për zgjedhjen e një fituesi për veçoritë, duhet të merrni parasysh se si do të përdorni faqen tuaj të internetit. Nëse jeni duke përdorur WordPress, do të zbuloni se WPE është opsioni më i mirë. Nëse nuk jeni, atëherë DreamHost do të jetë basti juaj më i mirë.

Joproduktive / Uptime

 • WPE
  • Koha e ndërprerjes nuk është asnjëherë e mirë për çdo faqe në internet, dhe WPE nuk ofron cilësi të lartë në kohën e duhur. Ata kanë kohëzgjatje 99.99%, gjë që është e mirë për pothuajse të gjithë. Kjo do të thotë që për çdo gjashtë muaj shërbim, në ato gjashtë muaj mund të prisni 4.4 orë kohë joproduktive.
 • Dreamhost
  • DreamHost ka kohëzgjatje cilësore, megjithatë, ju duhet të dini se ai hyn në 99.97%. Kjo nuk është e tmerrshme, por do të thotë që do të keni shumë kohë joproduktive. Ju duhet të prisni që faqja juaj të ulet për 13.5 orë për çdo gjashtë muaj shërbim.
 • fitues
  • Uptime dhe joproduktive janë thelbësore për çdo faqe në internet, dhe duhet të dini se çfarë të prisni përpara se të vendosni se cili vend pritës do të ishte më i mirë për ju. WPE ofron rezultate të shkëlqyera në kohë, dhe është e vështirë të diskutosh kundër një siti që ofron 99.9% në kohë. Edhe pse nuk do të shpenzoni shumë kohë jashtë linje me DreamHost, mund të ndryshojë, veçanërisht nëse keni shumë trafik që vizitoni faqen tuaj të internetit.

Per ke eshte?

 • marketers
  • Marketingu mund të jetë i vështirë, veçanërisht kur po përpiqeni të tregoni diçka për dikë tjetër. Për këtë, keni nevojë për një sit të besueshëm të pritjes për t’ju ndihmuar. WPE është e shkëlqyeshme për tregtarët sepse mund të bëhesh gjithëpërfshirës me tiparet për të kujdesur për specifikime të ndryshme. Ndërsa DreamHost është një sit i mirë pritës, atyre u mungojnë tiparet intenzive që i duhen një personi për marketing. DreamHost ofron shumë karakteristika që mund të kujdesen për tregtarët, gjithashtu. Në varësi të nevojave tuaja, mund të zbuloni se DreamHost do të funksionojë për ju. Megjithëse mund të përdorni DreamHost, për të përfituar sa më shumë nga marketingu, WPE është opsioni më i mirë.
 • Zhvilluesit
  • Zhvillimi i një faqe në internet mund të kërkojë shumë kohë dhe veçori unike. WPE është e përkryer për zhvilluesit, sepse mjetet që vijnë me WPE e bëjnë atë praktik për përdoruesit. Nëse nuk do të filloni të zhvilloheni, mund të mos keni nevojë të mësoni për të gjitha mjetet deri më vonë. Zhvilluesit mund të përfitojnë nga mjetet që vijnë me WPE për të përmirësuar faqet e internetit të tyre dhe t’i bëjnë ato më unike. Megjithëse DreamHost nuk ofron shumë karakteristika, ato nuk ofrojnë të gjitha mjetet që ju nevojiten për ta bërë faqen tuaj në atë mënyrë që dëshironi.
 • Pronarë të afarizmave të vegjël
  • Kur drejtoni një biznes të vogël, ju mund të mos keni kohë ose prirje për të vendosur në ndërtimin e faqes suaj të internetit, kështu që të kesh një sit pritës që bën shumë punë për ju merr një presion të madh. DreamHost është perfekt për pronarët e bizneseve të vogla, sepse ato ofrojnë mjetet që u duhen për të filluar, dhe çmimet më të ulëta bëjnë çdo plan që ia vlen të investohet. WPE është e mirë për pronarët e bizneseve të vogla, por ata do të duhet të investojnë më shumë kohë në faqen e tyre të internetit për t’u siguruar që funksionon për nevojat e tyre. Shtë e rëndësishme për një pronar biznesi të vendosë se cili do të ishte më i mirë për ta, por DreamHost do të ishte rekomandimi më i mirë.
 • Kompanitë e Tregtisë
  • Kompanitë e tregtisë priren të kenë shumë trafik që vijnë në faqet e tyre të internetit, kështu që të kesh një kohë të mirë kohore është thelbësore për modelet e tyre të biznesit. WPE ka kohë të shkëlqyeshme, e cila është e mirë për kompanitë ecommerce. Jo vetëm kaq, por ata kanë më shumë punonjës që mund të kryejnë detyrat e ndërtimit të një faqe në internet. Ndërsa çmimet për WPE janë të shtrenjta, kompanitë ecommerce kanë kapitalin për të shpenzuar në faqen e tyre të internetit. Meqenëse koha e mbërritjes është gjëja më e rëndësishme, është më mirë të keni një faqe në internet poshtë për disa orë në të njëjtën kohë, në vend se të prisni më shumë kohë që një faqe në internet të ngrihet dhe të funksionojë.

Për të parë sesa mirë funksionon WP Engine kundër shërbimeve të tjera të hostimit, shikoni motorin tonë WP kundër postimit të sitit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map