WP Engine vs Hostgator: Care este mai bun? Gazduire – Comparați prețuri și planuri – mai 2020

Misiunea noastră continuă este să vă aducem cele mai bune comparații de găzduire de pe web, iar următoarea noastră tranzacție se găsește pe gazda noastră preferată WordPress cu unul dintre site-urile de top din industrie: Hostgator. Cu toate acestea, înainte de a ne putea scufunda în recenzie, trebuie să oferim câteva dezvăluiri despre acest articol. WP Engine este un serviciu care se ocupă exclusiv de WordPress, ceea ce înseamnă că, dacă doriți să construiți un site în afara acelui sistem, nu veți putea să le utilizați. În schimb, Hostgator oferă o gamă largă de opțiuni de găzduire, ceea ce le face o alegere fantastică pentru toți cei cărora nu-i place sau nu îi pasă de WordPress. Astfel, pentru a menține această recenzie cât mai obiectivă, vom compara doar cele două gazde pe baza planurilor lor WordPress. În timp ce Hostgator oferă alte soluții de găzduire, cum ar fi serverele dedicate sau planurile VPS, compararea celor două în această privință ar fi înșelătoare. În schimb, ne concentrăm doar pe hostingul WordPress pentru Hostgator, astfel încât să ne asigurăm că veți avea o idee mai bună despre modul în care se stivuiesc unii pe alții.


Prețuri Ca și în cazul tuturor recenziilor noastre, începem cu costul. Mulți noi utilizatori de site-uri web sunt preocupați în mare parte de acest factor, deoarece acesta poate face sau poate sparge capacitatea lor de a începe online. Acestea fiind spuse, ambele aceste gazde sunt bine cunoscute din diferite motive, motiv pentru care va exista o mare discrepanță între modelele de prețuri. Având în vedere că Hostgator se ocupă mai ales de principalii, nu au funcții la fel de mari ca WP Engine. Mai târziu vom intra în detalii, dar trebuie să ținem cont atunci când analizăm aceste numere.

Hostgator

 • Plan de pornire: 5,95 USD pe lună
 • Planul standard: 7,95 USD pe lună
 • Plan de afaceri: 9,95 USD pe lună

Motor WP

 • Plan personal: 29 dolari pe lună
 • Plan profesional: 99 $ pe lună
 • Plan de afaceri: 249 USD pe lună

După cum puteți vedea, există o mare diferență între cele două site-uri. Din nou, există un motiv pentru acest lucru datorită cât de mult poți face cu WordPress cu fiecare serviciu, dar dacă ești nou în sistem sau nu intenționezi să faci o tonă de programare suplimentară, este evident că Hostgator este câștigătorul clar..

Câştigător: Hostgator

Banii inapoi garantat În timp ce costul inițial de operare a unui site este o componentă crucială a procesului decizional, acesta vă ajută, de asemenea, să știți că puteți da rezultate dacă lucrurile nu funcționează așa cum ați planificat. Multe servicii de găzduire oferă un fel de opțiune de rambursare, astfel încât să nu fiți blocat într-un contract cu un serviciu care nu oferă tot ceea ce aveți nevoie. Standardul industriei este de treizeci de zile, dar ambele gazde oferă mult mai mult decât atât. Hostgator vă oferă patruzeci și cinci de zile, în timp ce WP Engine vă oferă șaizeci. Nu numai că asta înseamnă că aveți mai mult timp pentru a verifica totul și pentru a vă asigura că ați făcut alegerea corectă, dar demonstrează și cât de mult se află fiecare serviciu în spatele produselor lor. Acordarea de peste o lună pentru a solicita o rambursare completă ar trebui să vă spună că sunt ambele restante în domeniile lor. Cu toate acestea, în acest sens, WP Engine câștigă cu o milă.

Câştigător: Motor WP

Relații Clienți Deoarece Hostgator este proiectat să funcționeze cu începători web, iar WP Engine are atât de multe funcții diferite, este inevitabil că va trebui să contactați asistența pe oricare sistem. Indiferent dacă este vorba despre o problemă cu panoul de control sau aveți o întrebare despre configurarea pe pagina dvs., este imperativ să puteți vorbi cu cineva și să primiți un răspuns imediat. Până la urmă, dacă vă confruntați cu o criză cu site-ul dvs., nu doriți să așteptați ore sau zile pentru a rezolva problema. Având în vedere acest lucru, să aruncăm o privire la diferitele moduri în care puteți contacta asistența și să vedem cum oferă fiecare serviciu.

Asistență telefonică Pentru probleme imediate, este întotdeauna plăcut să vă adresați cuiva la telefon care vă poate ajuta să vă rezolvați problema imediat. Acestea fiind spuse, apelând la o linie de asistență doar pentru a fi în așteptare timp de câteva ori învinge scopul, așa că doriți să puteți ajunge la o persoană într-o perioadă scurtă de timp. Din fericire, ambele site-uri au timpi de răspuns excelente și nu vă vor ține să așteptați foarte mult timp.

Câştigător: o cravată

Chat live

În aceste zile, este mult mai de preferat să vorbiți cu cineva prin intermediul unui serviciu de chat decât la telefon, astfel încât să vă puteți condensa articular gândurile în timp ce primiți în continuare feedback și depanare imediată. Din nou, doriți să primiți o replică rapidă aici, astfel încât să nu vă lăsați să vă răsuciți degetele mari în așteptarea unui răspuns. De asemenea, este important să puteți contacta pe cineva la toate orele zilei, în cazul în care lucrați târziu noaptea pe site-ul dvs. web. Din nou, ambele gazde au performanțe admirabile aici și oferă soluții 24/7/365. Niciodată nu trebuie să așteptați mai mult de câteva minute pe oricare dintre site-uri și puteți rezolva problemele dvs. rapid și eficient.

Câştigător: o cravată

E-mail

În cele din urmă, când vine vorba de contactarea asistenței, uneori este nevoie de un e-mail rapid pentru a rezolva problema. Când problema nu este imediată sau nu necesită atenție instantanee, acesta este un mod excelent de urmat. Acestea fiind spuse, încă nu trebuie să aștepți mai mult de o zi pentru un răspuns. În acest sens, ambele gazde revin rapid la întrebările prin e-mail, majoritatea timpilor de așteptare fiind mai mici de opt ore.

Câştigător: o cravată

Forum Dacă sunteți tipul de persoană care ar prefera să facă cercetări și să afle singuri răspunsurile la întrebările dvs., este util să aveți acces la tutoriale detaliate și pagini de întrebări frecvente pentru a găsi ceea ce aveți nevoie. Ambele gazde au informații extinse la îndemâna dvs., dar WP Engine expune totul într-un format mult mai ușor de citit. Ca atare, aceștia sunt ușor mai buni pentru a oferi acces ușor la tehnicile de rezolvare a problemelor.

Câştigător: Motor WP, dar doar ușor

Viteză

Când vorbim despre valoarea unui site, o parte uriașă din aceasta constă în cât de bine gazda poate oferi rezultate audienței tale. Viteza este o componentă majoră a reputației site-ului dvs., paginile mai lente având o rată de respingere mai mare. Pur și simplu, trebuie să vă asigurați că gazda dvs. își menține site-ul funcționând fără probleme, indiferent de locul în care spectatorii dvs. sunt astfel încât să nu aștepte minute pentru încărcarea paginilor. În aceste zile, răbdarea nu este o virtute pe care o au mulți oameni, în special online. Acestea sunt rezultatele testelor de viteză independente pentru ambele servicii.

Hostgator

 • Evaluare: 75/100
 • Viteza de incarcare: 916 ms
 • Viteza medie: 5 sec

Motor WP

 • Evaluare: 73/100
 • Viteza de incarcare:86 sec
 • Viteza medie: 2 sec

După cum puteți vedea, nu există o diferență uriașă între cele două, dar marginea merge către Hostgator. O parte din motivul se datorează faptului că Hostgator are mai multe servere și poate transfera date mai eficient, dar și pentru că site-urile dvs. WordPress nu au la fel de mult funcționalitate ca WP Engine. Până la urmă, am putea numi o spălare, dar vom oferi acest câștig Hostgator, indiferent.

Câştigător: Hostgator

Downtime / Uptime

Alături de viteza paginii și timpul de încărcare, doriți, de asemenea, să vă asigurați că site-ul dvs. nu se va bloca din niciun motiv. Multe gazde oferă o „garanție de funcționare”, ceea ce înseamnă că, dacă pagina dvs. se reduce pentru o perioadă semnificativă, aveți dreptul la un fel de compensare. WP Engine oferă o astfel de garanție, în timp ce Hostgator nu. Cu toate acestea, atunci când facem o comparație între cele două, este greu să vezi un câștigător clar.

Hostgator

 • Cele mai bune rezultate: 100%
 • Rezultate mai rău: 97%
 • In medie:99%

Motor WP

 • Cele mai bune rezultate: 100%
 • Rezultate mai rău:51%
 • In medie:98%

După cum vedeți, există o discrepanță ceva mai mare cu WP Engine, dar mediile sunt cam aceleași. De asemenea, WP Engine oferă o garanție, ceea ce înseamnă că, chiar și în perioadele scăzute, puteți fi recompensat pentru întâmpinarea dificultăților tehnice. Din nou, ar putea fi o spălare, dar vom revendica în continuare câștigătorul Hostgator.

Câştigător: Hostgator

Caracteristici Bine, așa că am văzut ce pot oferi ambele aceste gazde în sensul unor lovituri largi, dar cum se stivuiesc unul lângă altul? Pentru a înțelege mai bine valoarea pe care o obțineți de la fiecare serviciu, vom vedea ce opțiuni și funcții sunt oferite cu fiecare plan. Din nou, ne uităm doar la găzduire WordPress, deși Hostgator oferă multe alte opțiuni.

Hostgator

 • Plan de pornire: un site web, 25K vizitatori pe lună, 50 GB stocare, adrese de e-mail nelimitate
 • Planul standard: două site-uri web, 200K vizitatori pe lună, 150 GB stocare, adrese de e-mail nelimitate
 • Plan de afaceri: trei site-uri web, 500K vizitatori pe lună, stocare nelimitată și adrese de e-mail

Motor WP

 • Plan personal: un site web, 25K vizitatori pe lună, 10 GB stocare, date nelimitate, securitate SSL
 • Plan profesional: zece site-uri web, 100K vizitatori pe lună, 20 GB stocare, date nelimitate, securitate SSL
 • Plan de afaceri: 25 de site-uri web, 400K vizitatori lunar, 30 GB stocare, date nelimitate, securitate SSL

Un lucru de luat în considerare este faptul că WP Engine are, de asemenea, planuri Premium și Enterprise care permit milioane de vizitatori pe lună și până la 150 de site-uri web. După cum vedeți, atunci când comparați cele două servicii, Hostgator are multe de oferit în ceea ce privește stocarea și vizitatorii. Când analizați planurile de bază ale fiecărui serviciu, obțineți rezultate mai bune cu Hostgator în general. De asemenea, deși nu oferă securitate și date la fel de cuprinzătoare ca WP Engine, totuși veți primi funcții de siguranță suplimentare cu planul dvs. Cea mai mare diferență între cele două este cât de multe site-uri poți opera și câți vizitatori pot veni pe pagina ta. Pe măsură ce urcați în WP Engine, puteți vedea că planurile sunt concepute pentru site-uri cu trafic mare, care este locul în care acestea strălucesc. Cu toate acestea, dacă nu intenționați să obțineți milioane de vizitatori pe lună, este posibil să nu aveți nevoie de atât de mult serviciu.

Câştigător: Hostgator pentru planuri de bază, WP Engine pentru avansate

Concluzie La final, când vine vorba de găzduire WordPress, Hostgator este opțiunea mai bună pentru oricine nu are nevoie de o tonă de programare și funcționalitate pentru paginile lor. Dacă nu sunteți un utilizator hardcore WordPress, serviciul ar trebui să vă ofere tot ceea ce aveți nevoie pentru a avea succes. Ca atare, credem că este alegerea mai bună în general.

Câștigător general: Hostgator Consultați postul nostru WP Engine și GoDaddy pentru a vedea dacă WP Engine poate învinge GoDaddy. A2 Hosting poate HostGator de top? Aflați citind postarea noastră A2 Hosting vs. HostGator.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map