WP Engine vs Hostgator: Què és millor? Hosting: compara preus i plans – maig 2020

WP Engine vs Hostgator: Què és millor? Hosting: compara preus i plans – maig 2020

WP Engine vs Hostgator: Què és millor? Hosting: compara preus i plans – maig 2020

La nostra missió contínua és oferir-vos les millors comparacions d’allotjament a la web i la nostra propera entrega posa al nostre amfitrió de WordPress favorit amb un dels llocs més importants del sector: Hostgator. Tot i així, abans de poder aprofundir en la nostra revisió, hem de proporcionar informació sobre aquest article. WP Engine és un servei que s’ofereix exclusivament a WordPress, és a dir, que si voleu construir un lloc fora d’aquest sistema, no podreu participar-hi. Per contra, Hostgator ofereix una àmplia gamma d’opcions d’allotjament, cosa que els converteix en una elecció fantàstica per a tothom a qui no li agradi ni li importi WordPress. Així, per mantenir aquesta revisió el més objectiva possible, només estarem comparant els dos amfitrions en funció dels seus plans de WordPress. Si bé Hostgator ofereix altres solucions d’allotjament com servidors dedicats o plans VPS, comparar els dos al respecte seria enganyós. En lloc d’això, ens centrem només en allotjament de WordPress per a Hostgator per tal d’assegurar-nos que tingueu una millor idea de com es munten els uns als altres.


Preu Com en totes les nostres ressenyes, comencem amb el cost. Molts usuaris nous de llocs web estan preocupats principalment per aquest factor, ja que pot causar o trencar la seva capacitat per començar en línia. Dit això, tots dos hostes són ben coneguts per diferents motius, és per això que hi haurà molta discrepància entre els models de preus. Com que Hostgator atén majoritàriament a principiants, no tenen tanta funcionalitat com WP Engine. Més endavant aprofundirem en les dades específiques, però cal tenir en compte quan mireu aquests números.

Hostgator

 • Pla inicial: 5,95 dòlars al mes
 • Pla estàndard: 7,95 dòlars al mes
 • Pla de negocis: 9,95 dòlars al mes

Motor WP

 • Pla personal: 29 dòlars mensuals
 • Pla professional: 99 $ al mes
 • Pla de negocis: 249 dòlars al mes

Com podeu veure, hi ha una gran diferència entre els dos llocs. De nou, hi ha una raó per això a causa de la quantitat que podeu fer amb WordPress amb cada servei, però si sou nou al sistema o no teniu previst fer un munt de programació addicional, és evident que Hostgator és el clar guanyador..

Guanyador: Hostgator

Garantia de devolució de diners Si bé el cost inicial d’operar un lloc és un component crucial del procés de decisió, també t’ajuda a saber que es pot fer una reserva si les coses no funcionen tal i com estava previst. Molts serveis d’allotjament ofereixen algun tipus d’opció de reembossament de manera que no us quedeu en un contracte amb un servei que no proporciona tot el que necessiteu. La norma de la indústria aquí té trenta dies, però tots dos amfitrions proporcionen molt més que això. Hostgator us ofereix quaranta-cinc dies mentre que WP Engine us ofereix seixanta. No només vol dir que teniu més temps per comprovar-ho tot i assegurar-vos que heu decidit correctament, sinó que també demostra la quantitat de serveis que hi ha al darrere dels seus productes. Si us otorgueu més d’un mes per reclamar un reembossament complet, us haureu de dir que són excepcionals en els seus camps. Tot i això, en aquest sentit, WP Engine guanya una milla.

Guanyador: Motor WP

Atenció al client Com que Hostgator està dissenyat per treballar amb principiants del web i WP Engine té tantes funcions diferents, és inevitable que haureu de contactar amb l’assistència en qualsevol dels sistemes. Tant si es tracta d’un problema amb el tauler de control com si té alguna pregunta sobre com configurar alguna cosa a la pàgina, és imprescindible que puguis parlar amb algú i obtenir una resposta immediatament. Al cap i a la fi, si teniu una crisi amb el vostre lloc, no voldreu esperar hores ni dies per resoldre el problema. Tenint en compte això, fem una ullada a les diverses maneres en què podeu contactar amb l’assistència i veure com es proporciona cada servei.

Assistència telefònica Si hi ha problemes immediats, sempre és bo arribar a algú per telèfon que us ajudarà a resoldre el vostre problema ràpidament. Dit això, trucar a una línia d’assistència només per estar en espera durant hores un tipus de derrota en el propòsit, de manera que voleu poder arribar a una persona en un termini curt. Per sort, tots dos llocs tenen uns temps de resposta excel·lents i no us mantindran esperant molt de temps.

Guanyador: un llaç

Xat en directe

Actualment, és molt més preferible parlar amb algú a través d’un servei de xat que al telèfon de manera que pugueu condensar les vostres reflexions de manera articular sense deixar de rebre informació i solucionar problemes immediats. Un cop més, voleu obtenir una resposta ràpida aquí de manera que no us deixeu tocar els polzes mentre espereu una resposta. A més, és important que pugueu posar-vos en contacte amb algú a totes hores del dia per si treballeu tard a la nit al vostre lloc web. Un cop més, tots dos amfitrions funcionen admirablement aquí i proporcionen solucions el 24/07/365. Mai haureu d’esperar més d’uns minuts a qualsevol lloc i podreu resoldre els problemes de manera ràpida i eficaç.

Guanyador: un llaç

Correu electrònic

Finalment, quan es tracta de contactar amb l’assistència, de vegades és necessari tenir un missatge de correu electrònic ràpid per solucionar el problema. Quan el problema no és immediat o no necessita atenció instantània, és un excel·lent camí a seguir. Dit això, encara no hauríeu d’esperar més d’un dia per respondre. En aquest sentit, tots dos hostes tornen a les consultes de correu electrònic de forma ràpida, la majoria dels temps d’espera són inferiors a vuit hores.

Guanyador: un llaç

Fòrums Si sou el tipus de persona que preferiu fer recerca i esbrineu les respostes a les vostres preguntes pel vostre compte, és útil tenir accés a tutorials i pàgines de preguntes freqüents detallades per trobar el que necessiteu. Els dos amfitrions disposen d’informació àmplia al vostre abast, però WP Engine ho posa tot en un format molt més fàcil de llegir. Com a tal, són una mica millors per proporcionar un accés fàcil a les tècniques de resolució de problemes.

Guanyador: Motor WP, però només lleugerament

Velocitat

Quan es parla del valor d’un lloc, una part important d’això rau en el bé que l’amfitrió pot oferir resultats a la vostra audiència. La velocitat és un component important de la reputació del vostre lloc, amb pàgines més lentes que tenen una taxa de rebot més elevada. En poques paraules, heu d’assegurar-vos que el vostre host mantingui el vostre lloc funcionant sense problemes, independentment d’on estiguin els vostres espectadors, de manera que no esperen minuts perquè es carreguen les vostres pàgines. Aquests dies, la paciència no és una virtut que té molta gent, sobretot en línia. Aquests són els resultats de les proves de velocitat independents dels dos serveis.

Hostgator

 • Valoració: 75/100
 • Velocitat de càrrega: 916 ms
 • Velocitat mitjana: 5 s

Motor WP

 • Valoració: 73/100
 • Velocitat de càrrega:86 s
 • Velocitat mitjana: 2 s

Com podeu veure, no hi ha una gran diferència entre tots dos, però la vora es destina a Hostgator. Una part de la raó d’això és perquè Hostgator té més servidors i pot transferir dades de manera més eficient, però també perquè els llocs de WordPress no tinguin tanta funcionalitat com WP Engine. Al final, podríem anomenar-lo rentat, però, donarem aquesta victòria a Hostgator, independentment.

Guanyador: Hostgator

Temps d’inici / temps d’aturada

Juntament amb la velocitat de la pàgina i el temps de càrrega, també voleu estar segur que el vostre lloc no es bloquejarà per cap motiu. Molts amfitrions ofereixen una “garantia d’horari de durada”, cosa que significa que si la vostra pàgina baixa durant un període significatiu, té dret a algun tipus de compensació. WP Engine ofereix aquesta garantia, mentre que Hostgator no. Tot i això, si es compara una i altra, és difícil veure un guanyador clar.

Hostgator

 • Millors resultats: 100%
 • El pitjor dels resultats: 97%
 • Mitjana:99%

Motor WP

 • Millors resultats: 100%
 • El pitjor dels resultats:51%
 • Mitjana:98%

Com podeu veure, hi ha una mica més de discrepància amb WP Engine, però les mitjanes són aproximadament iguals. A més, amb WP Engine ofereix una garantia, això significa que fins i tot durant els períodes baixos pots obtenir recompenses per tenir dificultats tècniques. Un cop més, podria ser una cosa més rentable, però encara reclamarem Hostgator com a guanyador.

Guanyador: Hostgator

Característiques Va bé, de manera que hem vist què poden oferir aquests dos amfitrions en el sentit de grans traços, però, com es poden apilar de costat? Per conèixer millor el valor que obteniu de cada servei, veurem quines opcions i funcions es proporcionen amb cada pla. Un cop més, només mirem l’allotjament de WordPress, tot i que Hostgator ofereix moltes altres opcions.

Hostgator

 • Pla inicial: un lloc web, 25K visitants al mes, 50 GB d’emmagatzematge, adreces de correu electrònic il·limitades
 • Pla estàndard: dos llocs web, 200K visitants al mes, 150 GB d’emmagatzematge, adreces de correu electrònic il·limitades
 • Pla de negocis: tres llocs web, 500K visitants al mes, emmagatzematge i adreces de correu electrònic il·limitades

Motor WP

 • Pla personal: un lloc web, 25K visitants al mes, 10 GB d’emmagatzematge, dades il·limitades, seguretat SSL
 • Pla professional: deu llocs web, 100K visitants al mes, 20 GB d’emmagatzematge, dades il·limitades, seguretat SSL
 • Pla de negocis: 25 llocs web, 400K visitants al mes, 30 GB d’emmagatzematge, dades il·limitades, seguretat SSL

Una cosa a tenir en compte també és que WP Engine també té plans Premium i Enterprise que permeten milions de visitants al mes i fins a 150 llocs web. Com veieu, en comparar els dos serveis, Hostgator té molt més a oferir quant a emmagatzematge i visitants. Quan es plantegen els plans bàsics de cada servei, obté millors resultats en general amb Hostgator. A més, tot i que no proporciona dades i seguretat tan exhaustives com el WP Engine, encara oferiu funcions de seguretat afegides amb el vostre pla. La diferència més gran entre els dos és el nombre de llocs que podeu operar i el nombre de visitants que poden venir a la vostra pàgina. A mesura que augmenteu el WP Engine, podeu veure que els plans estan dissenyats per a llocs d’alta circulació, que és on brillen. Tanmateix, si no teniu previst obtenir milions de visitants al mes, potser no necessitareu tant servei.

Guanyador: Hostgator per a plans bàsics, WP Engine per a avançats

Conclusió Al final, quan es tracta de hosting de WordPress, Hostgator és l’opció millor per a qualsevol que no necessiti un munt de programació i funcionalitat a les seves pàgines. Si no és un usuari de WordPress hardcore, el servei us ha de proporcionar tot el que necessiteu per tenir èxit. Com a tal, creiem que és la millor elecció en general.

Guanyador: Hostgator Consulteu la nostra publicació de WP Engine i GoDaddy per veure si WP Engine pot superar GoDaddy. A2 pot allotjar el millor HostGator? Informeu-vos llegint la nostra publicació de Hosting A2 vs. HostGator.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector