WP Engine vs iPage: Care este mai bun? Gazduire – Comparați prețuri și planuri – mai 2020

WP Engine vs iPage: Care este mai bun? Gazduire – Comparați prețuri și planuri – mai 2020

WP Engine vs iPage: Care este mai bun? Gazduire – Comparați prețuri și planuri – mai 2020

Când vine vorba de găsirea gazdei web potrivite, vă puteți petrece tot timpul consultând serviciile individuale, notând ce caracteristici și beneficii oferă și apoi comparați singur detaliile. Sau, te poți baza pe noi pentru a face comparația pentru tine și pentru a economisi ceva timp. Avem o serie de recenzii fără sfârșit, care își adună reciproc cele mai bune gazde, astfel încât să puteți vedea cum se stivuiesc unul lângă altul. În această tranșă, ne uităm la WP Engine și iPage Hosting.


Ceea ce este important de remarcat aici este faptul că WP Engine nu este o gazdă web standard. În timp ce majoritatea serviciilor vă oferă o varietate de tipuri diferite de pagini web, WP Engine este dedicat exclusiv WordPress. Ca atare, dacă nu sunteți interesat să construiți un site WordPress sau doriți mai multe opțiuni, va trebui să căutați în altă parte.

De asemenea, deoarece WP Engine este disponibil doar pentru site-urile WordPress, vom compara cele două în funcție de caracteristici similare. Nu ar fi corect să listăm prețurile și specificațiile de la iPage care sunt legate de paginile web standard, deoarece nu există nimic comparabil cu WP Engine. Astfel, procesul nostru de revizuire va fi puțin diferit decât este de obicei, dar rezultatele vor fi mai egale în acest fel.

Prețuri

Ca întotdeauna, dorim mai întâi să scoatem costurile. Pentru mulți oameni, prețurile pot fi prohibitive, așa că ne place să ne asigurăm că știți ce primiți înainte de a ne arunca mai adânc pe fiecare site. Acestea fiind spuse, odată ce cunoașteți prețul pe care doriți să îl vedeți ce valoare este oferită de fiecare gazdă, astfel încât să vă dați seama dacă obțineți cea mai mare bătaie. Iată prețurile standard pentru ambele site-uri.

Motor WP

 • Gazduire standard: $ 29 / luna
 • Gazduire profesionala: $ 99 / luna
 • Gazduire de afaceri: $ 249 / luna
 • Gazduire premium: Contact pentru tarife

iPage

 • Gazduire WP Starter: 3,75 USD / lună pentru a începe, apoi se deplasează până la 10,49 USD / lună
 • Gazduire esențială WP: 6,95 USD / lună pentru a începe, apoi trece la 12,49 USD / lună

După cum puteți vedea, WP Engine este substanțial mai mare decât iPage, ceea ce înseamnă că s-ar putea să fiți mai înclinat să mergeți cu opțiunea mai ieftină. Cu toate acestea, după cum vom ajunge ulterior, există un motiv esențial pentru discrepanța prețurilor, care are din nou legătură cu valoarea. În general, dacă sunteți serios cu privire la construirea unui site WordPress de înaltă calitate, atunci WP Engine are multe de oferit. Cu toate acestea, doar a merge doar pe cost iPage are avantajul clar.

Câştigător: iPage

Banii inapoi garantat

Un alt lucru pe care trebuie să-l analizezi în privința prețurilor este dacă un gazdă va oferi sau nu o rambursare completă dacă decideți că nu vă place serviciul. Deoarece construirea unui site web necesită timp și există atât de multe piese complexe, care trebuie să lucreze împreună, este posibil ca problemele cu un serviciu să nu fie ușor evidente, ceea ce înseamnă că s-ar putea să aflați că vă lipsește un detaliu crucial doar după ce site-ul dvs. este terminat. și alergând. Ca atare, multe gazde oferă o garanție de returnare a banilor care vă permite să testați mai întâi serviciile pentru a vă asigura că totul este la standarde. Ambele gazde oferă o astfel de garanție, iPage oferind treizeci de zile pentru a vă răzgândi, iar WP Engine vă oferă șaizeci.

Nu numai că este mai bine să ai mai mult timp pentru a te juca cu caracteristicile serviciului, dar faptul că o fereastră atât de lungă arată, de asemenea, că WP Engine este sigur că îți va plăcea ceea ce obții. Acesta este un bonus major atunci când compară cele două gazde.

Câştigător: Motor WP

Relații Clienți

În ceea ce privește valoarea, deși este important să judecăm fiecare gazdă în funcție de caracteristicile pe care le oferă, descoperim că este mai bine să vedem cum răspund atunci când ceva nu merge bine. Oricât de bine îți construiești site-ul, se va întâmpla în mod inevitabil ceva care te obligă să contactezi serviciul pentru clienți, așa că este imperativ ca aceștia să fie receptivi și de ajutor de fiecare dată. Acestea fiind spuse, există patru domenii distincte în care o gazdă poate oferi asistență, deci să le comparăm în fiecare privință.

Asistență telefonică

Dacă aveți nevoie de o problemă rezolvată imediat, de obicei cea mai bună metodă este să sunați pe cineva să vă ajute. Atunci când vorbim despre construirea site-urilor web, este întotdeauna mai bine dacă puteți contacta pe cineva la toate orele zilei, doar în caz că lucrați târziu noaptea și vă confruntați cu o problemă. Având în vedere acest lucru, ambele gazde oferă asistență telefonică 24/7 și niciunul nu vă va aștepta prea mult în așteptare.

Câştigător: o cravată

Chat live

Aceasta este o altă opțiune populară, deoarece vă permite să obțineți rezultate instantanee, fără a fi nevoie să ascultați Muzak plictisitor în timp ce așteptați. Din nou, cel mai important lucru este că puteți ajunge la o zi sau noapte reprezentativă, astfel încât problema dvs. să poată fi rezolvată prompt. La fel ca în cazul asistenței telefonice, ambele gazde oferă acces 24/7 și timpi de răspuns rapid.

Câştigător: o cravată

E-mail

Dacă aveți o problemă care nu are nevoie de atenție imediată, dar doriți totuși să luați legătura cu cineva, atunci deschiderea unui bilet și trimiterea unui e-mail este o modalitate excelentă de rezolvare a acestuia. Cu toate acestea, doriți să vă asigurați că nu așteptați zile la sfârșit pentru o răspuns; în caz contrar, acest proces va face ca întregul proces să fie înrădăcinat. Atât iPage, cât și WP Engine au un sistem de bilete și vă puteți aștepta la un răspuns de obicei în aceeași zi sau cel puțin în 24 de ore, în funcție de momentul deschiderii biletului..

Câştigător: o cravată

Forum / Tutoriale

În cele din urmă, pentru cei cărora le place să afle mai multe despre rezolvarea problemelor fără a se baza pe un profesionist în asistență tehnică, multe gazde vor oferi acces la forumuri unde puteți găsi răspunsuri la probleme comune și aflați cum să le rezolvați așa cum se întâmplă. În acest sens, ambele gazde au articole și tutoriale extinse care acoperă aproape toate subiectele pe care ți le-ai putea imagina și ambele sunt bine organizate astfel încât să nu petreci jumătate din timp încercând să găsești informațiile potrivite..

Câştigător: o cravată

După cum puteți vedea, atunci când vine vorba de asistență, veți obține o mulțime de valoare atât cu iPage, cât și cu motorul WP, ceea ce înseamnă că, indiferent de cea pe care o alegeți, nu veți mai rămâne agățat..

Viteză

Acum a sosit momentul să ne ocupăm de aspectele mai tehnice ale gazdelor. Primul lucru pe care îl analizăm este cât de rapid va fi site-ul dvs. odată ce este live, deoarece acesta este probabil unul dintre cele mai importante lucruri pentru publicul dvs. Indiferent de cât de bine este proiectată pagina dvs. sau de cât de interactivă este, dacă nu se încarcă rapid, atunci nu veți putea să obțineți suficientă persoană pentru a petrece timp pe ea. Ca atare, este imperativ ca timpii de încărcare să fie rapide, ceea ce înseamnă că durează doar câteva secunde sau mai puțin. Dacă publicul dvs. trebuie să aștepte zece sau douăzeci de secunde pentru pagina dvs., atunci nu vor rămâne pentru a vedea ce este pe ea.

Motor WP

 • Cel mai bun timp de încărcare:69 secunde
 • Timpul cel mai rău de încărcare:94 de secunde
 • In medie: 48 de secunde

iPage

 • Cel mai bun timp de încărcare: 965 milisecunde
 • Timpul cel mai rău de încărcare: 30 de secunde
 • In medie: 90 de secunde

După cum puteți vedea, iPage are o medie și o viteză mai bune. Cu toate acestea, aceasta se bazează pe pagini web standard și nu ține cont de site-urile sale WordPress. Astfel, pentru a înțelege cât mai bine performanțele WP Engine, trebuie să analizăm alte gazde WordPress. Când faceți acest lucru, WP Engine este mai bun decât majoritatea, unele gazde fiind necesare până la 30 de secunde pentru a se încărca. În general, în ceea ce privește găzduirea WordPress, WP Engine este în top.

Câştigător: Tehnic iPage, dar WP Engine este mai bun atunci când este clasat față de semenii săi

Downtime / Uptime

Următorul lucru care trebuie să vă uitați după viteză este timpul de funcționare. Aceasta este rata procentuală pe care site-ul dvs. rămâne în creștere și nu înregistrează blocaje sau perioade de oprire. De obicei, gazdele vor oferi o garanție pentru acest rating, ceea ce înseamnă că, dacă timpul de funcționare scade sub un anumit procent, atunci aveți dreptul la o formă de compensare. WP Engine oferă o garanție de 99,95%, dar iPage nu are una. Iată procentele medii pentru fiecare.

 • Motor WP: 95%
 • iPage: 84%

Deși puteți vedea că WP Engine este ușor mai bun, pentru că diferența este măsurată în fracțiuni de procente, putem spune că acestea sunt practic aceleași. Cu toate acestea, având în vedere faptul că WP Engine oferă o garanție înseamnă că acestea sunt mai bune în general.

Câştigător: Motor WP

Valoare

Deci, acum când am văzut cât de fiabile sunt ambele gazde, cum stochează acestea în ceea ce privește funcțiile și beneficiile? Ce servicii obțineți pentru prețul dvs. lunar? Iată un scurt rezumat asupra a ceea ce vă puteți aștepta de la ambele companii.

Motor WP

 • Pachet standard: 1 site web, 25K vizite pe lună, 10 GB stocare, date nelimitate, certificate SSL gratuite
 • Pachet profesional: 10 site-uri web, 100K vizite pe lună, 20 GB stocare, date nelimitate, certificate SSL gratuite
 • Pachet de afaceri: 25 de site-uri web, 400K vizite pe lună, 30 GB stocare, date nelimitate, certificate SSL gratuite
 • Pachet Premium: 150 de site-uri web, 1 milion de vizite pe lună, stocare de 100-300 GB, date nelimitate, certificate SSL gratuite
 • Pachetul pentru întreprinderi: 150 de site-uri web, 5 milioane de vizite pe lună, 400 GB-1 TB de stocare, date nelimitate, certificate SSL gratuite

iPage

 • Pachetul Starter WP: 1 domeniu gratuit, spațiu nelimitat pe disc, conturi poștale nelimitate, panou de control personalizat, teme preinstalate și pluginuri
 • Pachet esențial WP: 1 domeniu gratuit, spațiu de disc nelimitat, conturi poștale nelimitate, milioane de vizite pe lună, asistență de expert, securitate îmbunătățită

Din păcate, iPage este oarecum vagă despre toate detaliile pe care le obțineți cu abonamentul dvs., astfel încât nu putem oferi mai multe detalii despre ceea ce am pus. Cu toate acestea, după cum puteți vedea, acestea sunt comparabile, iPage ieșind în top cu stocare nelimitată și număr mai mare de vizite pe lună. WP Engine, pe de altă parte, vă permite să creați mai multe site-uri web și are o lățime de bandă nelimitată, care sunt ambele componente esențiale.

În cele din urmă, se pare că găzduirea WordPress iPage este ideală pentru oricine este nou în sistem și nu dorește să facă mai mult de unul sau două site-uri. iPage vă ajută oferindu-vă instrumente pentru a crea o pagină de bază cu plugin-uri și șabloane, astfel încât este mult mai ușor să începeți.

Cu toate acestea, dacă sunteți bine versat în WordPress și doriți să faceți mult mai mult decât un singur site, atunci WP Engine este calea mai bună de urmat. Nu numai că veți obține mai multă capacitate, dar veți primi și funcții suplimentare pentru a vă ajuta să construiți site-uri web de ultimă generație. Având în vedere că orice altceva este aproximativ egal în ceea ce privește viteza, timpul de funcționare și serviciul pentru clienți, se pare că ambele site-uri au multe de oferit.

Câştigător: iPage pentru începători, WP Engine pentru experți

Pentru a explora mai multe opțiuni de găzduire, vedeți cum WP Engine rezistă față de Squarespace în postul nostru Squarespace vs. WP Engine. Poate WP Engine să vină Bluehost? Aflați în postarea noastră WP Engine vs. Bluehost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector