WP Engine vs SiteGround Gazduire: Caracteristici, viteză, pro și contra 2020

Compararea WP Engine și SiteGround este foarte comună pentru cei care caută găzduire WordPress supraalimentată, cu funcții excelente și suport uimitor.


Pe de o parte, WP Engine – cu sediul în Austin, TX – a început revoluția de găzduire WordPress gestionată și a devenit un juggernaut consacrat.

Pe de altă parte, aveți SiteGround, cu sediul în Bulgaria, cu funcții uimitoare la un preț economic care respiră aproape toate celelalte companii de hosting.

Comparația prețurilor: accesibil și premium

Prețul motorului WP – Premium

WP Engine oferă două tipuri de planuri și, în funcție de plan, este posibil să plătiți mult mai mult decât v-ați aștepta. Pentru planul lor personal, este de 29,99 USD pe lună, iar pentru planul profesional, vă puteți aștepta să plătiți 99,99 USD pe lună. Nu este ideal dacă începi doar și încerci să te stabilești cu prezența ta online.

Amintiți-vă acest lucru: pentru întreprinderile reale, diferența dintre găzduire care costă 10 dolari pe lună și găzduirea care costă 50 de dolari pe lună este banală. Dar, pentru un blogger upstart, este diferența între a începe un site și nu. Așadar, dacă ești o afacere în creștere, nu înțepă bănuți aici. Uită-te la imaginea completă, uită-te la toate caracteristicile.

Prețul site-ului – accesibil

Dacă doriți să economisiți bani, SiteGround oferă o varietate de planuri valoare uimitoare pentru caracteristicile pe care le obțineți.

Planul lor de pornire începe de la 3,95 USD pe lună, cu opțiuni de extindere a planului dvs. până la trei ani. Planul lor Grow Big începe de la 7,95 USD pe lună și include planuri care se pot prelungi până la trei ani fără o modificare a prețului.

Câștigător: SiteGround

Privind prețul te vor ajuta să decizi ce site de găzduire este cel mai potrivit pentru tine și nevoile tale. SiteGround oferă o mulțime de opțiuni pentru planurile lor și nu sunt prea scumpe. SiteGround este câștigătorul acestei runde.

Asistență pentru clienți: ambele sunt excelente

Motor WP: Suport bazat pe SUA 24/7

De la început, WP Engine s-a remarcat pentru suportul personalizat. Ei cred cu adevărat că serviciul pentru clienți este important pentru compania lor, iar asistența lor pentru clienți arată modul în care operează. 

Cea mai bună parte este micul timon în timp ce discutați cu reprezentanții lor direct din interfața admin hosting.

Oferă protecție la scriere pe disc, limitări de scriere pe disc și copii de rezervă. Puteți accesa o bază de cunoștințe, asistență prin e-mail și servicii telefonice.

SiteGround: Super Rapid, Deasupra și Dincolo

SiteGround este extrem de uimitor când vine vorba de asistență pentru clienți.

Agenții lor de servicii pentru clienți au sediul în toată lumea, disponibile 24 de ore din 24. Le puteți numi 24/7, pe care WP Engine nu le oferă.

Câștigător: Tie

Ambele companii au asistență excelentă pentru clienți, dar avantajul se îndreaptă către WPE, mai ales dacă ai nevoie de accent pe WordPress. WPE include și o bază de cunoștințe la care puteți accesa dacă trebuie să efectuați verificări. Dacă nu sunteți înnebunit să aveți o bază de cunoștințe, SiteGround oferă multe informații pentru a vă ajuta să remediați orice problemă cu site-ul dvs..

Viteză

WPE

Deși viteza este bună pentru orice site web, trebuie să vă asigurați că aveți o companie de găzduire care nu merge prea lent. WPE are o viteză excelentă, iar paginile se pot încărca în aproximativ 1,3 secunde, permițând vizitatorilor să extragă rapid site-ul. Acest lucru este practic pentru cei care au nevoie de un site de găzduire care are timpi de răspuns excelenți.

SiteGround

SiteGround are și o viteză excelentă, apelând la 1,3 secunde. Cu toate acestea, au avut o viteză mai rapidă, dar datorită afluxului de clienți care s-au înscris, a fost un mic efect pe servere. Având în vedere că SiteGround sprijină peste 250.000 de clienți, este de înțeles de ce SiteGround a rulat mai lent. Au servere în alte țări, ceea ce ar trebui să le ajute să creeze viteze mai rapide.

Câştigător

În timp ce ambele companii oferă viteze excelente, dacă sunteți pentru un câștigător, WPE este câștigătorul. Acestea nu au la fel de mulți oameni care pot bloca sistemul, ceea ce vă poate face viteza și mai rapidă. Deoarece nu concurezi cu peste 250.000 de WPE, va fi doar un pic mai rapid decât SiteGround.

Valoare

WPE

În funcție de ceea ce aveți nevoie pentru site-ul dvs. web, puteți considera alte caracteristici mai valoroase. WPE are 10 sau 20 GB spațiu de disc pe planurile lor, include propriul panou și oferă asistență excelentă pentru clienți. În timp ce acest lucru poate fi bun, ar trebui să luați în considerare, de asemenea, etichetele prețurilor grele, împreună cu planurile.

SiteGround

Dacă sunteți în căutarea celei mai grozave avantaje pentru dvs., SiteGround oferă cu siguranță o mulțime de funcții speciale pentru planul dvs. Acestea includ un cPanel, 10 sau 20 GB de disc și un domeniu gratuit. Includeți asistența pentru clienți, iar SiteGround este o alegere excelentă. Nu numai că includ o mulțime de caracteristici, dar prețurile lor sunt extrem de competitive.

Câştigător

În timp ce toată lumea determină valoarea în mod diferit, în funcție de numărul de articole pe care le obțineți cu SiteGround, aceasta oferă cea mai bună valoare. Veți obține mult mai mulți pentru banii dvs. și nu trebuie să scoateți prea mulți sicli pentru funcțiile de bază. Numai asta face ca SiteGround să fie câștigătorul pentru coloana de valori.

Caracteristici

WPE

Secțiunea de caracteristici pentru WPE este ideală, dar numai pentru utilizatorii WordPress. Acestea au o mulțime de funcții pe care nu le veți găsi cu alte site-uri de găzduire. Veți avea acces la programe care sunt exclusiv WordPress, tehnologie de cache, SSL și CDN gata și tehnologie de memorie în cache. Nu este rău pentru o companie exclusivă de găzduire.

SiteGround

SiteGround oferă o mulțime de funcții, inclusiv funcții potrivite pentru WordPress. Planurile lor includ e-mailuri, transfer sau configurare site, instalare cu un singur clic și asistență 24/7 pentru clienți. Numele lor de domeniu sunt, de asemenea, gratuite pentru viață, ceea ce face practic pentru oricine.

Câştigător

Ambele site-uri de găzduire sunt bune pentru utilizatorii WordPress și este dificil să decideți ce site ar fi mai bun. Ambele alegeri sunt bune, iar această rundă nu are un câștigător clar. Este o legătură, dar este în regulă să ai o cravată aici. Ambele companii oferă funcții excelente care vor face site-ul dvs. popular.

Downtime / Uptime

WPE

Când executați un site web, aveți nevoie de un site de găzduire care să ofere un timp de funcționare excelent. WPE a arătat unele neconcordanțe pentru ultimul trimestru, dar WPE proclamă o rată de utilizare 99,9%. În februarie a acestui an, au înregistrat perioade de oprire semnificative timp de o săptămână, dar există mulți factori care pot provoca timpii de dezactivare.

SiteGround

SiteGround garantează, de asemenea, 99,9% uptime, iar pentru ultimul trimestru, numerele au dovedit-o. Au experimentat mai multe întreruperi decât WPE, dar aceste întreruperi au fost de scurtă durată. Încă o dată, s-ar putea datora numărului de clienți pe care le au pe serverele lor.

Câştigător

Fiecare persoană care are un site web are nevoie de un timp de funcționare puternic, iar ambele companii oferă 99.9% uptime. În timp ce lucruri precum întreținerea și timpul de oprire pot împiedica un site web, pot exista mulți factori. În funcție de dacă puteți gestiona perioade de oprire mai scurte sau mai puține, dar perioade de oprire extinse, una poate fi mai bună decât cealaltă. Această rundă este o egalitate.

Cine este pentru?

marketerii

Când faci marketing, ai nevoie de un site de găzduire care să funcționeze bine aproape 100 la sută din timp. SiteGround este opțiunea mai bună, chiar dacă pot experimenta perioade de oprire frecvente, dar acestea nu durează mult. Nu numai că, dar veți avea un nume de domeniu care va dura pentru totdeauna, ceea ce este o caracteristică frumoasă de care aveți nevoie dacă intenționați să faceți branding. Nu numai asta, dar prețurile competitive vor face ca orice marketer să se îndrăgostească de SiteGround.

Dezvoltatori

Dezvoltatorii adoră utilizarea WordPress, deoarece puteți utiliza aproape orice doriți să îmbunătățiți site-ul dvs. web. Există memorie în cache încorporată și punere în scenă disponibilă cu WPE și include backup-uri zilnice, care vă permit să vă salvați toată munca. Deși poate fi mai scump, veți obține totuși calitate cu WPE. WordPress este ușor de utilizat prin WPE, iar dacă sunteți dezvoltator, utilizarea WPE vă va ajuta mai mult decât SiteGround. Deși SiteGround oferă o mulțime de opțiuni excelente, există mai multe lucruri care sunt mai bune pentru dezvoltatori prin WPE. Ar trebui să determinați cum trebuie să utilizați opțiunile disponibile pentru a vă asigura că WPE este potrivit pentru dvs..

Proprietarii de afaceri mici

Întrucât proprietarii de întreprinderi mici nu pot avea destul timp pentru a-și folosi site-urile, SiteGround este o alegere excelentă pentru ei. Este ușor să configurați un site web, veți avea un timp de funcționare excelent, o mulțime de funcții excelente și nu trebuie să fiți actualizați în mod constant. În calitate de proprietar de întreprinderi mici, puteți obține totul configurat și lăsați-l. Permiterea site-ului de găzduire să se ocupe de chestii mai tehnice poate economisi mai mult timp un proprietar de afaceri mici.

Companiile de comerț electronic

Companiile de comerț electronic sunt uriașe, iar un site de găzduire care le permite să se ocupe de clienții lor este uriaș. WPE este o alegere excelentă pentru companiile de comerț electronic, deoarece site-ul web poate satisface anumite piețe și există mai multe opțiuni pentru care o companie de comerț electronic trebuie să rămână competitivă. Cu toate acestea, dacă află că există prea mult timp de oprire cu WPE, SiteGround este o alternativă excelentă. Nu numai că, dar sunt mai ieftine decât WPE, nu au nevoie de atâta atenție și utilizează diferite niveluri de memorie în cache. Acest lucru este excelent dacă compania dvs. de comerț electronic încearcă să aducă produsele lor către mai multe persoane. Nici una nu este o decizie groaznică și se poate reduce la prețul fiecărei companii de găzduire.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map