Etsitkö uutta verkkoisäntää? Käytä tätä tarkistusluetteloa

Etsitkö uutta verkkoisäntää? Käytä tätä tarkistusluetteloa

Etsitkö uutta verkkoisäntää? Käytä tätä tarkistusluetteloa

Jos yrität valita uutta verkkoisäntää ja olet täysin kadonnut, ymmärrän sinut.


Olen ollut siellä aikaisemmin.

Huutaat palveluntarjoajaasi heidän tukilankojensa kautta. He imevät vastatessaan, he ovat hyödyttömiä, he eivät halua tehdä kompromisseja.

Tai ehkä et ole koskaan luonut verkkosivustoa aikaisemmin, eikä sinulla ole mitään aloittamista.

Ehkä olet nähnyt satoja “parhaiden verkkoisäntien” luetteloita etkä tiedä ketä luottaa.

No tänään, lähennän sinua hiukan lähemmäksi. Tämän tarkistusluettelon avulla voit määrittää, kenen seuraavan verkkoisäntäsi pitäisi olla.

Aloittelijan Web-isäntän tarkistuslista

Tämä osa kattaa perusteet. Jos et ole koskaan ennen käyttänyt isäntää, aloita tästä. Jäljempänä artikkelissa puhumme edistyneistä ominaisuuksista, jotka saattavat tulla liian hämmentäviä. Joten jos olet vasta aloittamassa, käy läpi tämä luettelo. Se auttaa koottamaan Excel-asiakirjan, jossa verrataan harkitsemiasi hosting-yrityksiä ja kuinka hyvin ne täyttävät alla olevat kriteerit.

 • Millaista tukea hosting-yritys tarjoaa? Etsi tukea ympäri vuorokauden puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Monet isäntähätätilanteet eivät tapahdu työaikana.
 • Kuinka nopea tuki on? Jotkut yritykset voivat kestää tunteja tai päiviä lippuihin vastaamiseen (Rackspace). Toiset ovat erittäin nopeita ja vastaavat heti (SiteGround).
 • Kuinka monta verkkosivustoa hosting-suunnitelma voi pitää yllä? Jotkut isäntäkoneiden, kuten WP Engine, aloituspaketit sallivat vain yhden verkkosivuston. Toiset, kuten SiteGround ja HostGator, sallivat rajoittamattoman määrän verkkosivustoja. Tämä on tärkeä ominaisuus, mutta älä perusta päätöstäsi yksin tähän.
 • Mikä on käyttöaikatakuu?? Tarjoaako hosting-yritys 99,99 prosentin käyttöaikatakuun? Tämä tarkoittaa, että he takaavat, että verkkosivustosi ei melkein koskaan mene alas. Lue hosting-arvosteluita verkossa nähdäksesi todellisia käyttökokemuksia.
 • Tarjoaako isäntä vapaata siirtymistä? Sivustosi muuttaminen uuteen isäntään on pelottava tehtävä. Jopa kokeneet kehittäjät ja sivuston omistajat tekevät virheitä siirtäessään isäntiä. Jos hosting-yritys tarjoaa sen sinulle, se on valtava heijastus.
 • Varmuuskopioivatko ne automaattisesti sivustosi? Virheitä tapahtuu. Parhaat isännät varmuuskopioivat sivustosi automaattisesti. Jotkut petolliset isännät eivät sisälly siihen, ja ne voivat veloittaa vähintään 150 dollaria, jos poistat sivustosi vahingossa.
 • Sisältääkö isäntä helppo asennuksen suosituille verkkosivustoille? On erittäin yleistä, että verkkoisäntälaitteet sisältävät yhden napsautuksen asennukset suosituille sovelluksille, kuten WordPress, Magento, Drupal jne. Varmista, että isäntäsi tarjoaa tämän, jos ei, se on punainen lippu.

Advanced Web Host Checklist

Siirrytään joihinkin edistyneempiin ominaisuuksiin, joita et halua missata, jos sinulla on hieman enemmän kokemusta. Nämä ovat asioita, joihin olet jo törmännyt jo aiemmin ja jotka ovat erittäin turhauttavia kaipaamaan. Vaikka oletkin aloittelija, jos sinulla on melko suuri tai monimutkainen sivusto, sinun kannattaa ottaa ne huomioon.

 • Tarjoaako isäntä yhden napsautuksen lavastuksia? Lavastuskopion luominen sivuston kehittämiseen on erittäin tärkeää. Lavastusalueiden luominen ja siirtäminen voi olla tuskaa. Valitse isäntä, joka tekee tästä helpon.
 • Onko sinulla tietokannan kokoa rajoituksia, jotta voit tehdä vaiheittaisen kopion?? Jopa yhden napsautuksen vaiheistoa tarjoavilla isäntäyrityksillä saattaa olla rajoitus tietokannan koosta. Tämä voi olla hyvin turhauttavaa. Tietokannan kokoon vaikuttavat kuvien koko ja laatu, sivujen lukumäärä riippumatta siitä, käytätkö verkkokauppaa tai ei, ja muut datapisteet.
 • Tarjoaako sivusto Git-integraatiota? FTP on vanhan koulun tapa päivittää sivustosi. Todelliset sivuston kehittäjät käyttävät jonkinlaista muutoksenhallintaa, kuten Git. Hyvät isännät tarjoavat helpon integroinnin sivustoosi.
 • Rajoitettu määrä inodeja, jotta Git voi toimia? Inodit ovat pieniä tiedostoja, jotka sivustosi on luonut ja jotka voivat usein koota, jos käytät verkkokauppasivustoa tai muuta sivua, jossa on paljon datapisteitä. Se voi olla hyvin turhauttavaa, että sinulla on “rajaton” isäntä, ja huomaat sitten, että se ei koske inodeja.
 • Mitä tapahtuu, jos sivustosi hakkeroidaan? Asiakkaan verkkosivusto, jolla työskentelin, sai hakkeroinnin, ja Web-isäntä SiteGround poisti koko sivustomme estääksemme tarttumasta muihin sivustoihin jaetussa isännöinnissä. Se voi olla tarpeen heidän näkökulmasta, mutta se ei vaikuttanut meiltä reilulta. He eivät varoittaneet meitä kunnolla ja se aiheutti valtavan päänsärkyn.
 • Tarjoaako isäntä haittaohjelmien valvontaa? Toinen mukava saada esine, vaikka sinun pitäisi myös hankkia oma palvelu, kuten Sucuri.net, varmistaaksesi, että olet suojattu.

On olemassa monia muita kohteita, joita on etsittävä valittaessa uutta isäntää. Hinta on vain yksi näkökohta. Jos luot pienen harrasteverkkosivuston, niin sinulla on hyvä tapa löytää halvin, jonka löydät kunnollisilla arvosteluilla. Mutta jos yrityksesi luottaa korkealaatuiseen verkkosivustoosi, sinun on hankittava isäntä, johon voit luottaa. Isäntä, jolla on tarvitsemasi ominaisuudet ja laatu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector