Új webtárhelyet keres? Használja ezt az ellenőrzőlistát

Ha új webhelyet próbál választani, és teljesen elveszett, megértetlek.


Már ott voltam.

Kiabálsz a host szolgáltatónál a támogatási szálaikon keresztül. Szopnak, amikor válaszolnak, ártatlanok, nem hajlandók kompromisszumra.

Vagy még soha nem hozott létre webhelyet korábban, és még nem kezdődik el.

Talán már látta a „legjobb webgazda” listákat, és nem tudja, kiben bízni.

Nos, ma közelebb kerülök hozzád. Ezzel az ellenőrző lista segítségével meghatározhatja, ki kell a következő internetes házigazda.

Kezdő webgazda ellenőrzőlista

Ez a szakasz az alapokat tartalmazza. Ha még soha nem használt gazdagépet, kezdje itt. A cikk további részében olyan fejlett funkciókról beszélünk, amelyek túlságosan zavarossá válhatnak. Tehát ha csak most kezdődik, menjen át ezen a listán. Segít összeállítani egy Excel dokumentumot, amely összehasonlítja a megfontolás alatt álló hosting cégeket és azt, hogy mennyire teljesítik az alábbi kritériumokat.

 • Milyen támogatást kínál a fogadó cég? Keressen 24 órás támogatást telefonon, e-mailben és csevegéssel. Sok fogadási vészhelyzet nem történik munkaidőben.
 • Milyen gyors a támogatás? Néhány vállalat órákig vagy napokig tarthat, hogy válaszoljon a jegyekre (Rackspace). Mások szupergyorsak és azonnal reagálnak (SiteGround).
 • Hány webhely képes tárolni a tárhely tervet? Néhány kezdő csomag olyan házigazdákban, mint a WP Engine, csak egy webhelyet engedélyezi. Míg mások, mint például a SiteGround és a HostGator, korlátlan webhelyeket tesznek lehetővé. Ez egy fontos jellemző, de ne csak erre alapozd a döntését.
 • Mi az üzemidő garancia?? A fogadó cég 99,99% -os rendelkezésre állási garanciát kínál? Ez azt jelenti, hogy garantálják, hogy webhelye szinte soha nem megy le. Olvassa el az otthoni értékeléseket az interneten, hogy megnézze a valódi felhasználói élményeket.
 • A házigazda ingyenes migrációt kínál?? A webhely áttelepítése új gazdagépre ijesztő feladat. Még a tapasztalt fejlesztők és a webhelytulajdonosok hibákat követnek el a házigazdák átadásakor. Ha a tárhely szolgáltatója az Ön számára kínál, ez óriási meglepetés.
 • Automatikusan készít-e biztonsági másolatot a webhelyről? Hibák fordulnak elő. A legjobb házigazdák automatikusan biztonsági másolatot készít a webhelyről. Néhány rosszindulatú házigazda nem tartalmazza, és akár 150 dollár vagy ennél többet számít fel Önnek, ha véletlenül törli a webhelyét.
 • Tartalmazza-e a gazdagép a népszerű webhely-platformok egyszerű telepítését? Rendkívül gyakori, hogy az internetes házigazdák egy kattintással telepítik a népszerű alkalmazásokat, mint például a WordPress, a Magento, a Drupal stb. Győződjön meg arról, hogy a házigazda ezt kínálja, ha nem, ez egy piros zászló..

Speciális webgazda ellenőrzőlista

A továbbfejlesztett funkciók továbblépésekor ezeket nem szabad kihagyni, ha valamivel több tapasztalata van. Ezek olyan dolgok, amelyekbe a múltban belefutottál, és rendkívül frusztráló hiányzik. Még ha kezdő is, ha meglehetősen nagy vagy összetett webhelyed van, érdemes ezeket figyelembe venni.

 • Kínál a gazda egy kattintással történő átmenetet? Rendkívül fontos az átmeneti példány létrehozása a webhely fejlesztése érdekében. Fájdalom lehet a szakaszoló domének létrehozása és átvitele. Válasszon olyan hostot, amely ezt megkönnyíti.
 • Van korlátozása az adatbázis méretére ahhoz, hogy szakaszos másolatot készítsen?? Még az egyetlen kattintással történő átállást kínáló host cégek is korlátozhatják az adatbázis méretét. Ez nagyon frusztráló lehet. Az adatbázis méretéhez hozzájárul a képek mérete és minősége, az oldalak száma, függetlenül attól, hogy e-kereskedelmi platformon van-e vagy sem, és egyéb adatpontok.
 • A webhely kínál-e Git-integrációt?? Az FTP a régi iskola módja a webhely frissítésének. Az igaz webhely-fejlesztők valamilyen formában használják a változáskezelést, például a Git. A jó házigazdák könnyedén integrálhatják webhelyét.
 • Korlátozott számú beépített kód, hogy Git működjön? Az inódok olyan kis fájlok, amelyeket a webhely hoz létre, és amelyek gyakran összeadódnak, ha e-kereskedelmi webhelyet vagy más, sok adatpontot tartalmazó webhelyet használ. Nagyon frusztráló lehet a „korlátlan” tárhely, és rájössz, hogy ez nem vonatkozik a beépített hálózatokra.
 • Mi történik, ha webhelyét feltörték? Egy ügyfél webhelyet, amelyen dolgoztam, feltörték és a SiteGround webhely fogadta el az egész webhelyünket, hogy megakadályozzuk a többi webhely megfertőzését a megosztott tárhelyen. Szükségük lehet erre nézve, de számunkra nem tűnt igazságossá. Nem figyelmeztettek minket, és hatalmas fejfájást okozott.
 • Kínál a gazdagép rosszindulatú programok megfigyelését? Egy másik jó dolog, ha van eleme, bár érdemes külön szolgáltatást szereznie, mint például a Sucuri.net, hogy valóban megbizonyosodjon arról, hogy fedezetet kap.

Számos más elem van, amelyeket meg kell keresni egy új gazda kiválasztásakor. Az ár szempontjából csak egy szempont. Ha kicsi hobbi webhelyet hoz létre, akkor rendben lesz a legolcsóbb, amit tisztességes véleményekkel talál. De ha vállalkozása a jó minőségű webhelyén támaszkodik, akkor be kell szereznie egy hostot, amelyre támaszkodhat. Gazda a szükséges szolgáltatásokkal és minőséggel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map