8 legjobb weboldal-készítő kisvállalkozások számára (2020. május)

8 legjobb weboldal-készítő kisvállalkozások számára (2020. május)

8 legjobb weboldal-készítő kisvállalkozások számára (2020. május)

Hallgat.

A kisvállalati webhely felépítése nagyon nehéz lehet, ha először önmagával csinálja.


Szeretne valamit, amely úgy néz ki, mint az AirBnb, de nagyon korlátozott költségvetéssel rendelkezik.

Sétálnod kell, mielőtt futni tudsz.

Ahelyett, hogy több ezer dollárt fizetne egy helyi társaságnak, az egyik módja annak, hogy kiszálljon a földről építsd fel a saját webhelyet.

Az összes választási lehetőséget átvágtuk, hogy néhányra szűkítsük, hogy segítsünk keresse meg a legjobb webhely-készítőt kisvállalkozásainak – és építsd fel ezt a gyönyörű helyet.

Ohh, és nem fizetnek sokat!

A legjobb weboldalkészítők kisvállalkozások számára

 1. WebFlow
 2. Shopify
 3. Formátum
 4. Squarespace
 5. Wix
 6. Weebly
 7. SiteBuilder.com
 8. Novi Builder

Több mint 8 weboldal-készítő van a világon, de kutatásaink során azt találtuk, hogy ezek a legjobbak. Jól ismertek, megbízhatóak és teljesítenek.

Most ezek mindegyike nem minden ember számára tökéletes, mivel mindenkinek megvan a saját külön igénye. Tehát kifizetődő, ha egyenként megvizsgáljuk a funkciókat, hogy megtaláljuk azokat a rejtett rögöket, amelyekre valójában szükségünk van.

Merüljünk mélyen mindegyikbe!

1. WebFlow

A Webflow a hűvös gyerek a blokon. Nagyon dizájn-központú weboldal-készítő, amely elérhető a kisvállalkozások számára, hogy azonnal használják.

Úgy gondolom, hogy ez valószínűleg a legjobb átfogó lehetőség az intelligens, kissé tech-hozzáértésű üzlettulajdonosok számára. Megkapta a Squarespace egyszerűségét és irányítását olyan rugalmassággal és testreszabással, mint a WordPress. Hiszem, hogy tökéletes egyensúly a kettő között.

Ez egy vizuális weboldal készítő, egy CMS, és most bétaverzió, egy e-kereskedelmi platform.

web flow home gif

A Webflow értékesítési pontja olyan önálló kisvállalkozások számára? Kód nélküli tervezés és elindítás:

webfolyamatú kisvállalati szolgáltatások

Bár a Webflow nagyon új jelenség, a kisvállalkozások azonban már szeretik:

Webfolyam dicséret

Legjobb webes folyamat funkciók:

 • Hozzon létre egy webhelyet vizuálisan kód nélkül
 • A kód akkor jön létre, ha a fejlesztőkkel dolgozik
 • A házigazdát kezelik – Önnek nem kell magának tennie
 • Csodálatos megjelenésű sablonok minden vállalkozás számára
 • Prémium támogatás
 • Megfizethető tervek havonta 12 dollártól kezdve
 • Zapier integráció – AKA frissítő oldal egy táblázatból!

Íme egy példa egy webfolyamra épített webhelyre:

Nagyon modern megjelenés – és ez nagyon jó egy könyvelő társaság számára!

Webes folyamat előnyei:

 • Csodálatos tervezési sablonok készen állnak – nagyon kreatív minták
 • Könnyen használható kezdőknek
 • Rengeteg testreszabási lehetőség fejlett
 • Hosted CMS – a WordPress alternatívája
 • E-kereskedelem bétaverzióban – a Shopify alternatíva, ha nem Ön e-kereskedelem

Webáramlás hátrányai:

 • Mivel újabb, ezért nincs olyan sok webes folyamat, amely segít felépíteni
 • Nem annyira a közösségi támogatás, mint a WordPress vagy a régebbi platformok

Nézze meg a webes folyamatot itt

Lásd a Webflow teljes áttekintését.

2. Shopify

A Shopify az elmúlt években viharral vitte az e-kereskedelem világát. Valójában egyesek úgy gondolják, hogy az összes Shopify üzlet összesített gyűjteménye az Amazon félelmetes versenytársa, és alternatívája a fogyasztókkal szembeni monopolhelyzetnek..

Az e-kereskedelemmel foglalkozó boltokban sok elemre van szükség, mint a legtöbb vállalkozásnál. Mivel nem próbál rávenni az embereket, hogy fizikai kirakatba kerüljenek, ellenőrizned kell, hogy minden áru könnyen elérhető online.

A Shopify valószínűleg az e-kereskedelem építője a legalacsonyabb belépési sáv és az egyik legerősebb platform. Míg e-kereskedelem funkciókat hozzáadhat más építőkhöz, például a Wix-hez, a Shopify azon vállalkozások számára készült, amelyek kizárólag online élnek.

Felállíthat egy termékkönyvtárat, és használhat egy nagyon hatékony fizetési portált, amely biztosítja, hogy ügyfelei minden lépésben elégedettek legyenek. Az egyetlen akadályod lesz nagyobb forgalom az üzletéhez, és a Shopify ebben is segít.

Shopify előnyei:

 • Nagyszerű ingyenes és fizetett e-kereskedelmi sablon könyvtár
 • Könnyen használható kezdőknek
 • Tényleg a legjobb módja az új e-kereskedelmi webhelyek felkeresése
 • Hosted CMS – a WordPress alternatívája – nincs karbantartás
 • Kiváló, világszínvonalú ügyfélszolgálat
 • 100% -ban az e-kereskedelemre koncentrált

Shopify hátrányok:

 • Nem megfelelő, ha nincs e-kereskedelmi elem
 • Néhány korlátozó szolgáltatás a SEO számára
 • Nagyon megfizethető, de sok alkalmazás vásárlása összeadhatja

Nézze meg a Shopify-t itt

Nézze meg a Shopify vs Squarespace összehasonlítást is.

3. Formátum

A Format egy kreatív szakemberek számára készült weboldal készítő, amely megmutatja.

Formátum weboldal készítő

Nagyon dizájn-központú, és nagyszerű fotósok, művészek és sok más számára.

Valójában a formátum szakma szerint bontja le:

A formátum nagyszerű, ha gyors, gyorsan megjelenő portfóliót kell feltennie. Nem igazán a hivatásos bloggereknek, a komplex igényekkel rendelkező teljes méretű vállalkozásoknak vagy az e-kereskedelmi webhelyeknek szól.

Ez csak egy gyönyörű, egyértelmű portfólió platform, amelyet az alkotók készítettek.

Formátum jellemzői:

 • Rengeteg előre beépített téma
 • E-kereskedelem képességei online értékesítéshez
 • Blogolási lehetőségek
 • Alacsony havi költség
 • Prémium támogatás

Formátum árazási tervek: formátumú árazási tervek

A terveket árazó formátumok nagyon megfizethetőek, havonta mindössze 6 dollárban kezdődnek – minden bizonnyal ára a kezdő művészeknek és alkotóknak.

Érdekes az, hogy a kép alapján árolják – amit a legtöbb weboldal-készítő nem csinál -, de megmutatja, hogy mennyire koncentrálnak az alkotók.

Formátumok:

 • Alkotók számára készült
 • Kép-központú
 • Hosztolt platform
 • Beépített támogatás
 • Megfizethető áron

Format Hátrányok:

 • Lehet, hogy nem 100% -ban testreszabható az Ön igényei szerint
 • Nem minden üzleti vállalkozáshoz megfelelő
 • Fotó- és oldalkorlátozások kisebb terveknél

 

4. Squarespace

Egyes vállalatok számára nem elég tisztának és profinak látszani. Ehelyett szeretné kitűnjön a tömegből. Ha ez úgy hangzik, mint te, akkor Squarespace lehet neked.

Funkcionális szempontból ez nem a legegyszerűbb vagy leghatékonyabb platform, de az egyik legszebb és lenyűgözőbb. A négyzet szóköz tervezők számára készült, ami azt jelenti, hogy a képek és sablonok Az itt elérhető mérföld felett bárhol megtalálható, amely bárhol másutt megtalálható.

Összességében a Squarespace könnyen használható és kínál nagyon sok funkció (beleértve az e-kereskedelmet), de a legjobb, ha nem tervezi, hogy rengeteg forgalmat szerez. Az általuk használt kiszolgálók nem legfelső szintűek, de a legtöbb kisvállalkozáshoz elegendőek.

5. Wix

A Wix-nek megvan a méltányos része a levonóknak, de sok ember számára nagyszerű lehet.

Egyszerűen fogalmazva, függetlenül attól, hogy milyen vállalkozást működtet, létrehozhat kiváló minőségű oldal Wix-szel.

Ez egy nagy teljesítményű építő, amely egyszerre használható és egyszerre teljesen testreszabható. Ellenőrizheti azt egy ingyenes próbaverzióval is, hogy megnedvesítse lábát és megnézze, milyen jól működik, mielőtt elkötelezi magát.

Bár fizetett tervvel kell teljesítenie a szolgáltatások teljes készletét (és el kell kerülnie az oldalakon megjelenő hirdetéseket), az árak kezelhetők. Itt áll a legfontosabb események, amire számíthat a Wix-től.

 • Drag and Drop Features – akár képeket, blogbejegyzéseket, akár más webhely elemeket tartalmaz, ezeket könnyedén rendezheti az oldalain
 • Mobil optimalizálás – mindenki okostelefonjával új helyeket talál, ezért alapvető fontosságú, hogy az Ön webhelye legyen kisebb képernyőkre optimalizálva. A Wix ezt egy fizetett terv részeként tartalmazza
 • Egyéni domain – válasszon olyan domain nevet, amely megfelel a vállalkozása számára, és gondoskodik róla anélkül, hogy másutt meg kellene vásárolnia
 • Hatalmas könyvtár – a Wix-en bőségesen vannak sablonok és képek, amelyek lehetővé teszik építsd meg álmaidat.

A Wix másik nagyszerűsége az, hogy tökéletes mind kezdőknek, mind veteránoknak. Ha ismeri a technológiát, akkor további eszközöket és funkciókat adhat hozzá a webhelyéhez anélkül, hogy váltania kellene egy nagyobb teljesítményű szolgáltatásra. Minden képzettségi szint gyorsan elkészíthet lenyűgöző oldalakat.

Véleményünk szerint a nap végén a Webflow jobb lehet.

Nézze meg Wix-t itt

6. Weebly

Végső weboldal-készítőnket azok számára készítjük technológiai analfabéták. Ha félelmetesnek tűnik az a gondolat, hogy az e-mailek küldésén túl más is megteszi, akkor érdemes választania Weebly.

Összességében ez a rendszer valószínűleg a legegyszerűbb és legegyszerűbb a listán szereplő összes építő közül. Egy gyermek minimális felügyelettel létrehozhat professzionális megjelenésű webhelyet, tehát nincs ok arra, hogy ezt nem teheti meg.

A Weebly másik része az, hogy azt nem nagy forgalmú helyekre építették. Ha üzletet működtet, és csak arra törekszik, hogy weboldala legyen az ügyfelek számára, hogy megtalálják Önt, akkor ez a tökéletes választás.

Ha azonban még több funkciót szeretne hozzáadni, akkor a Weebly korlátozott sablonok és szolgáltatások, tehát tudatában kell lennie ennek.

7. SiteBuilder

Mint Wix, SiteBuilder egyszerûen használható és nagy teljesítményû. Ez is nagyon költséghatékony, így ideális választás sok kisvállalkozás számára.

Amit mi szeretünk ebben a szolgáltatásban, az az, hogy arról szól a lehető legegyszerűbb. Kiválaszt egy domaint, kiválaszt egy sablont, húzza az összes elemét az oldalaira, és készen áll a lépésre.

Noha nincs ilyen sok jellemzők Wix-ként a SiteBuilder nagyon intuitív és egyszerűen elsajátítható. Emellett megvásárolhatja domainjét a webhelyen keresztül, és e-kereskedelmi megoldásokat és mobil optimalizálást kínál.

8. Novi Builder

A Novi Builder egy új drag and drop HTML eszköz a Novi tagság részeként.

Soha sem hallottam róla? Mi sem.

De ez elég szilárd lehetőség a drag and drop felálláshoz.

A legjobb rész? Ez az egyik legalacsonyabb árat látta. Fizessen egyszer, és egy életen át tagsággal rendelkezik.

A Novi Builder számos ingyenes HTML sablont tartalmaz, ami valóban nagy előnye azoknak, akik meglehetősen sok weboldalt készítenek, vagy éppen olyanok, mint a meglévők terveinek megváltoztatása. Sőt, mivel a Novi Builder segítségével egy webhely felépítése egyáltalán nem okoz stresszt, merem azt mondani, hogy ez elég szórakoztató. Könnyen szerkesztheti webhelyének tartalmát, csak húzza át a blokkokat, és mentse el néhány előre beállított beállítást. A vizuális rész és a kód megváltoztatása soha nem volt ilyen egyszerű!

TM1

Ha egy előre elkészített HTML sablonok nyerő kombinációjára és a nyílt forráskódra vágyik, akkor a Novi Builder remek eszköz lehet a radar alatt..

TM2

A Novi Builder legjobb tulajdonságai:

• Csak egyszer fizet, de szó szerint örökre használhatja
• Rendszeresen frissítést kap a funkciókról
• Kábítószer-csepp szerkesztő
• Minden hónapban még több ingyenes HTML sablont fog kapni
• A sablonok használata korlátlan, ami azt jelenti, hogy egy sablont többször is használhat
• Vizuális HTML szerkesztő
• 24/7 támogatás
• HTML bővítmények halmaza

Tehát most nézzük meg, hogyan nézhet ki a Novi Builderre épített webhely.

TM4

Novi Builder előnyei:

• Kiemelkedő formatervezés és különféle sablonválaszték
• Ingyenes HTML sablonok + plusz rendszeres frissítések
• Szuper könnyű használni még kezdők számára is
• Swiper csúszka
• Közösségi bővítmények
• Google Térkép

Novi Builder Hátrányok:

• Néha kihívást jelenthet az építkezés, mivel új
• Rengeteg sablont fog kapni, amelyekre valószínűleg nincs szüksége

Igen, 2019-ben szüksége van egy weboldalra

Vannak Instagram, Facebook, YouTube és Yelp, amelyek a szemgolyó elé helyezhetik vállalkozását.

De valójában nincs helyettesítője annak, hogy birtokolja a platformját – erre az Ön weboldalára van szükség.

Ezek a többi ingatlan segít eljutni a disztribúcióhoz, de a nap végén csak bérelt platformok.

Vannak olyan vállalkozások, amelyek elmenekülhetnek weboldal nélkül, de az évezredekkel és az előző és utáni generációval, miután internet-először léteznek, a nyerteseknek lesz egy webhelyük, és a vesztesek elhalványulnak..

Ha nem fogsz gyilkos helyet felépíteni, akkor az öt legközelebbi versenytársa fogja kihúzni téged a helyből

Kisvállalkozásként tudod, hogy online jelenléttel kell rendelkeznie ahhoz, hogy versenyképes maradjon. Még akkor is, ha kizárólag fizikai üzlethelyiségben működik, a webhely kritikus jelentőségű, ha hatékonyan szeretne piacra lépni.

Számos vállalkozó szembesül azzal a kérdéssel, hogy bár megvan az ötlete és eltökéltsége ennek megvalósításához, nem rendelkeznek az összes szükséges erőforrással a hajtsa végre céljukat. A webhely felépítése időt és pénzt igényel, igaz?

Nos, ha az öt weboldal-készítő egyikét használja, megtakaríthat mindkettőt, és lehetővé teszi kisvállalkozásának, hogy karcsú, professzionális oldalakkal eljuthasson a verseny előtt..

A legjobb megoldás a kisvállalkozások tulajdonosai számára az, ha olyan webhelyeket talál, amelyek a weboldal készítői a legegyszerűbben használhatók. További információ a kisvállalkozások számára a legjobb weboldalkészítők megtalálásáról.

Hogyan válasszuk ki a Webhelykészítőt

Nagyon sok van a tányéron, így egy új webhelynek a nulláról történő felépítése nagyszerű feladatnak tűnhet. Még ha tudod is, mit akarsz, hogyan tudod felállítani és futtatni anélkül, hogy heteket vagy hónapokat költene rá?

Szerencsére azoknak a weboldal-készítőknek, akiknek megmutatjuk, hogy a kisvállalkozások tulajdonosaihoz hasonlóan állsz, mint te. Még ha csak néhány órája van itt-ott, hogy webhelyét online elérhetővé tegye, ehhez csak annyit kell tennie, hogy megtörténjen.

De hogyan lehet biztos abban, hogy a legjobb weboldal-készítőt választotta ki igényeinek? Íme néhány alapvető elem, amelyet figyelembe kell venni, amikor döntést hoz.

Először is, kiket próbálsz elérni? Mielőtt eljuthatnánk a webhely felépítésének alapjaiba, meg kell értenünk, hogy mit akarsz elérni. Az üzleti modelltől függően egyes funkciók sokkal szükségesek, mint mások.

Például, ha Ön rendezvényszervező, akkor szüksége van egy foglalási űrlapra, hogy az ügyfelek a webhelyen tájékoztassák eseményüket. Ha online termékeket árusít, akkor szüksége van e-kereskedelmi szolgáltatásokra.

Mindkét elem kulcsfontosságú, de nem minden vállalkozásnak van szüksége rájuk. Tehát annak biztosítása érdekében, hogy ideális eredményeket érjen el, kérdezze meg, hogy milyen vásárlói vannak próbál vonzani, és milyen tapasztalat biztosítani akar. Tehát, szem előtt tartva, nézze meg, mely webhely-összetevők a legkritikusabbak a sikerhez.

Felhasználóbarátság

Ebben az esetben olyan építőt szeretne, akit egyszerre lehet használni az Ön és az ügyfelek számára. Senki sem akarja meglátogatni egy bonyolult vagy zavaró (vagy hibás linkeket tartalmazó) oldalt, ezért győződjön meg arról, hogy az építője egyszerűen és hatékonyan tartja a dolgokat. A szolgáltatás könnyűségének biztosítása érdekében vegye figyelembe a következő funkciókat:

 • Húzza és dobja sablonokat és fényképeket
 • Testreszabható elrendezések
 • Egyszerűsített kezelőpanel
 • Integrált kiegészítők (azaz bevásárló kosár)

Összességében el akarja kerülni minden olyan építőt, amely bármi mást igényel, mint például kódolás vagy programozás, hogy megkapja a szükséges funkciókat. Nincs idő vagy tapasztalata, hogy elemeket a semmiből készítsen, ezért ne pazarolja az idejét az ilyen típusú szolgáltatásokra.

Amikor arra kerül sor felhasználóbarátság, biztos akar lenni abban, hogy kipróbálhatja webhelyét, még mielőtt megjelenik, és hogy minden úgy működik, ahogy feltételezi. A gombok, hivatkozások és egyéb lehetőségek (például videók) megfelelően működnek.

Vevőszolgálat

Mivel nem szakértő egy webhely létrehozásában, valószínűleg sok kérdés merül fel az induláskor. Ezért olyan építőt szeretne választani, amely minden szükséges támogatást megad, amikor csak szüksége van.

Például, ha csak az éjszaka közepén van ideje webhelyének felépítéséhez, akkor azt szeretné, ha élő csevegés útján felveszi a kapcsolatot egy technikával, hogy kitaláljon minden esetleges problémát. Ha néhány napot kell várnia a válaszra, az egész folyamat sokkal fáradságosabb és intenzívebb lehet.

Közösségi média

Manapság mindenkinek van közösségi média fiókja (vagy öt). Versenyképes maradni, ezeken a platformon is jelen kell lennie. Noha nem kell egy csomó közösségi médiafiókot kezelnie, próbáld meg naprakészen maradni az első három oldalnál (Facebook, Twitter, Instagram).

A weboldal-készítő kiválasztásakor biztosnak kell lennie abban, hogy képes integrálja a közösségi média profiljait hogy az Ön webhelyét látogató emberek láthassák a közösségi számlákat, és fordítva.

Minél jobban kapcsolódnak egymáshoz, annál könnyebb kapcsolatba lépni az ügyfelekkel. Ezenkívül ellenőrizze, hogy a weboldalon keresztül is képes-e kezelni szociális számláit. Ilyen módon nem kell bejelentkeznie több szolgáltatásba, és egyszerre minden platformon feltöltheti az üzeneteket.

Képek és sablonok

Valószínű, hogy nem Ön grafikai tervező, ami azt jelenti, hogy nem hozhat létre mindet különböző vizuális elemek webhelyének a semmiből. Bár fizethet valakinek, hogy ezt megteszi érted, jobb, ha olyan webhely-készítőt választ, amely széles skáláját kínálja az Ön számára képek és sablonok.

Az előre elkészített képek és elrendezések kiaknázásával időt és pénzt takaríthat meg, miközben biztosíthatja, hogy webhelye professzionális és jogi problémákat mentes. Például, ha képeket tölt le az internetről, licenceket kaphatnak és szerzői jogvédelem alatt állhatnak, ami hatalmas kérdés lehet az Ön számára az úton.

Mi a helyzet a WordPress-szel??

Az elefánt a szobában – WordPress.

Igen, a WordPress rendkívül népszerű. Nem, ez semmiképpen sem ingyenes.

Nézd, a WordPress-t használjuk ezen a webhelyen és még sokan másokban. Lehet, hogy megfelelő a számodra.

De ha a webhelyet saját maguk készítik, a WordPress rémálom lehet.

A WordPress nem ingyenes, kivéve ha fejlesztő vagy. Ha kisvállalkozás vagy, amelynek dollárja havonta 5 dollár, és több mint 100 órája van a WordPress webhely létrehozásának megtanulására, akkor keresse meg.

De ez nem lehet az alapértelmezett.

Tényleg előfizetési tervet szeretne egy weboldal-készítőnek, mint a fentiek valamelyikének, amelynek beépített támogatása és tárolása van. Nem akarsz ezzel foglalkozni.

Nagyon sok készpénzzel és nagyon egyedi igényekkel rendelkező, közepes méretű vállalkozások számára minden bizonnyal vegye igénybe a WordPress alkalmazást.

Egy felmerülő és jövőbeni kisvállalkozáshoz vegye fel a fentiek egyikét. Kérem.

Újrafutóz

Kisvállalkozásként tudod, hogy online jelenléttel kell rendelkeznie ahhoz, hogy versenyképes maradjon. Még akkor is, ha kizárólag fizikai üzlethelyiségben működik, a webhely kritikus jelentőségű, ha hatékonyan szeretne piacra lépni.

Számos vállalkozó szembesül azzal a kérdéssel, hogy bár megvan az ötlete és az elszántság, hogy ezt megvalósítsák, nem rendelkeznek az összes szükséges erőforrással a hajtsa végre céljukat. A webhely felépítése időt és pénzt igényel, igaz?

Nos, ha az öt weboldal-készítő egyikét használja, megtakaríthat mindkettőt, és lehetővé teszi kisvállalkozásának, hogy karcsú, professzionális oldalakkal eljuthasson a verseny előtt..

A legjobb megoldás a kisvállalkozások tulajdonosai számára az, ha olyan webhelyeket talál, amelyek a weboldal készítői a legegyszerűbben használhatók. További információ a kisvállalkozások számára a legjobb weboldalkészítők megtalálásáról.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector