Allotjament gratuït de WordPress: mite o realitat? (Maig 2020)

Penseu en algun moment millor: allotjament gratuït de WordPress o allotjament de WordPress barat?


Fins i tot importa?

Aquest article està escrit només per ajudar-vos a decidir-vos entre tots dos.

Segueix llegint.

Està confós sobre l’allotjament gratuït de WordPress.

Especialment quan només comenceu amb un lloc de WordPress, una de les preguntes més habituals que té la gent és si hi ha opcions gratuïtes d’allotjament de WordPress que val la pena d’explorar. Certament, hi ha opcions gratuïtes al mercat, i algunes poden ser adequades per a algú que només vulgui publicar un bloc personal a la xarxa. Si busqueu el millor paquet d’allotjament per a una empresa o una organització, no obstant això, és probable que pagueu almenys una mica d’efectiu per garantir que els vostres visitants tinguin una experiència digna.

Analitzarem alguns serveis gratuïts d’allotjament de WordPress per tal de donar-vos una idea del que hi ha disponible. Després d’això, comprovarem algunes de les maneres d’obtenir un compte de hosting pagat sense haver de rompre el banc. Al final, també hi haurà una comparació que expliqui per què fins i tot una opció d’allotjament de pagament de baix cost pot valer el petit agreujament de la separació amb alguns dels vostres diners en metàl·lic.

Les opcions gratuïtes d’allotjament de WordPress

1. WordPress.com

wordpress

Si busqueu el millor allotjament gratuït de WordPress sense haver de fer front als possibles mals de cap, potser serà millor anar directament a WordPress.com. La plataforma funciona bàsicament com ho fan altres plataformes de blogs, com Google Blogger. En termes de personalització i aparences, sens dubte cal fer un pas més d’aquestes alternatives. A més, funciona amb WordPress, a diferència de moltes altres plataformes de blogs disponibles sense cap cost.

Persones que no estan massa preocupades per tenir accés a la base de dades o la capacitat d’ajustar els principals llocs als seus llocs estaran bé amb WordPress.com. D’altra banda, si voleu configurar alguna cosa com un lloc web de WooCommerce, la manca de personalització serà un problema.

Un avantatge important per a WordPress.com és que l’amfitrió ha treballat dur per proporcionar recursos suficients per mantenir tones de llocs web que hi funcionen. Com dèiem anteriorment, si només voleu llançar un bloc personal celebrant el vostre amor als trens, és una molt bona opció. Per a la resta, pot faltar.

Una nota sobre la propietat de WordPress.com

Ben fora de la força, val la pena assenyalar que WordPress.com no té una petita controvèrsia. Malgrat el que el nom suggeriria, no està dirigit per la Fundació WordPress sense ànim de lucre que manté el codi bàsic del motor WP. En canvi, la gestiona una empresa anomenada Automattic. Automàtica ha tingut la mà de crear i mantenir molts components per a WordPress, però la seva opció d’allotjament és una entitat jurídica separada.

Tingueu en compte que WordPress.org és el lloc de la Fundació. Allotja la darrera versió del nucli de codi PHP disponible per a la seva descàrrega. Aquesta és una opció de hosting propi que requereix que el vostre propi servidor tingui PHP i MySQL en funcionament abans de la instal·lació. En altres paraules, estàs completament pel teu compte fent una instal·lació de WordPress amb el paquet de codi obert.

2.000 set de temps

000webhost

Amb més de 16 milions d’usuaris a la seva plataforma, 000webhost és un jugador legítim a l’espai gratuït d’allotjament web per als llocs WP. L’edició gratuïta del lloc ve força carregada per un compte d’allotjament gratuït, amb ofertes com:

 • 1.000 MB d’espai en disc
 • Un límit de banda ampla de banda de 10 GB per mes
 • Accés a bases de dades MySQL
 • cPanel

També hi ha un creador de llocs web gratuït que permet accedir a nombroses plantilles. S’inclouen dissenys sensibles que funcionen bé amb dispositius mòbils.

El client pot posar dos llocs web en un compte. 000webhost també ofereix serveis de pagament per a persones que necessiten actualitzar l’amplada de banda o l’emmagatzematge. Fins i tot hi ha repartiment d’ingressos per als clients que volen publicar anuncis als seus llocs.

Llegiu la ressenya completa de 000webhost

3. Byethost

byethost

Byethost (no és una tipografia) és una autèntica raresa en el sector de les empreses d’allotjament gratuït. Ofereixen suport 24 hores al dia sense cost, incloent ajuda en problemes tecnològics. Utilitzen servidors agrupats per proporcionar més potència i estabilitat als seus clients. A més, proporcionen característiques impressionants com:

 • No hi ha anuncis
 • Dominis il·limitats, inclosos els dominats estacionats
 • Accés FTP
 • MySQL
 • Espai de disc il limitat

Si necessiteu actualitzar, Byethost també ofereix diverses opcions. Podeu passar a plans Premium o de negocis. La gent que necessita més velocitat pot incloure recursos per als plans SSD.

Un dels grans inconvenients de Byethost és que la seva versió de PHP per a allotjament gratuït està força antiga. Pot ser un problema quan intenteu que el codi més nou funcioni.

4. AwardSpace

espai de premis

Ofereix molts articles, però amb un subministrament limitat és el terreny de venda de AwardSpace. Podeu allotjar un nom de domini, un compte de correu electrònic i una base de dades MySQL. Un Biggie quan es tracta de AwardSpace és que ofereixen una experiència gratuïta.

També són una altra empresa que ofereix una oferta gratuïta una mica més enrere amb PHP5 i Perl / CGI-BIN. No carregueu el codi més recent absolut al vostre compte. En el costat clar, però, obté:

 • Instal·ladors d’un clic per a Joomla i WordPress
 • L’enviament per correu electrònic, una autèntica raresa
 • 1 GB d’espai en disc
 • 5 GB al mes de trànsit

5. Node WPN

wpnode

Sense anuncis, sense límits d’ample de banda i cost. Quina és la captura? Amb WPNode, el gran problema és que sou completament pel vostre compte. Si sou molt útils amb WordPress, potser no serà la pitjor experiència. Aconseguiràs:

 • Accés complet a la base de dades mitjançant PHPMyAdmin
 • Servidors basats en núvol
 • Un CDN
 • Cache
 • Seguretat de CloudFlare

Es construeix a la part superior de nginx, de manera que les persones que només saben Linux poden tenir una petita corba d’aprenentatge. L’emmagatzematge és de 5 G i és SSD. També hi ha un sistema de correu electrònic d’1 GB. Tampoc tindreu accés a un tauler de control i no hi ha cap manera de modificar la instal·lació.

6. AWS

amazon ec2

Si esteu molt a gust treballar com a desenvolupador en un entorn sense cap suport tècnic, potser voldreu proporcionar-lo Prova gratuïta d’un any de AWS un anar. Tindreu un entorn complet amb un servidor núvol que us permet modificar i instal·lar elements tal com ho faríeu en un sistema que s’allotgi.

No és absolut per a persones que no tinguin confiança que puguin gestionar una configuració de gran tecnologia, però pot ser una opció molt atractiva per a un desenvolupador capaç que vulgui provar una idea de negoci durant un any. Si us plau, recordeu que no us heu registrat a la facturació i cancel·leu el compte d’allotjament si no arribeu enlloc. En cas contrari, començareu a veure els càrrecs quan acabi el primer any.

Millor que gratuït: allotjament de WordPress barat

Els plans de servei gratuït acostumen a incloure addicionals i addicionals. La nostra posició aquí és força evident: si podeu aconseguir uns quants dòlars al mes per fer una configuració de hosting de WordPress pagada, hauríeu de fer-ho. També som conscients que no tothom està en condicions d’escollir un pla d’empresa.

Això no significa que haureu de prescindir del servei d’assistència al client i de les funcions de WordPress gestionades com ara la migració, la instal·lació i la configuració. També és bo saber que algú de l’altre extrem de la transacció serà responsable perquè els pagueu. Mirem algunes de les opcions més a prop possibles.

1. NameCheap EasyWP

namecheap 2019-juny

La rellotgada és de només 23 dòlars anuals Pla EasyWP Inclou 10 GB d’espai de disc SSD i suport per 50.000 visitants al mes. Tens accés tant a FTP com a la base de dades, i NameCheap s’enorgulleix d’oferir una còpia de seguretat fàcil i restaurar el sistema. Millor encara, tindreu assistència 24 hores al dia i una garantia de devolució de 30 dies.

Els servidors de NameCheap tenen una merescuda reputació tant de temps de funcionament com de resposta. Si voleu agafar un compte d’allotjament el màxim de lliure possible, NameCheap és el millor moment per aconseguir-ho sense renunciar al suport ni a la velocitat..

Llegiu la ressenya completa del NameCheap

2. SiteGround

recinte

Sol·licitar més de 3,95 dòlars al mes no és un mal negoci si podeu obtenir un alt nivell de tecnologia i atenció al client per al vostre dòlar. La companyia comença la gent amb 10 GB d’emmagatzematge i 10.000 visitants al mes. Si puges només un o dos nivells, també obtindràs llocs web il·limitats per compte de hosting.

El principal punt de venda és que proporcionen suport gratuït amb els esforços de migració de llocs. També són el rar proveïdor de la gamma de baix cost que ofereix atenció al client les 24 hores del dia per telèfon, correu electrònic o bitllet de problemes en línia. L’allotjament PHP és una preinstal·lació i proporcionen una bona resposta i un temps de funcionament sòlid. Sens dubte, és la millor experiència global del mercat.

Llegiu la ressenya completa de SiteGround

3. BlueHost

bluehost

Amb un preu introductori de 2,75 dòlars mensuals, BlueHost s’esforça a competir amb els competidors de menor cost del sector. Un desavantatge d’això, però, és que el preu puja fins als 7,99 dòlars mensuals eventualment. Tot i així, és positiu que el vostre pla inclogui diverses funcions saboroses, entre les quals cal destacar:

 • Un registre de nom de domini gratuït per al primer any
 • Instal·lador automàtic i actualitzacions automàtiques per al vostre lloc web de WordPress
 • Un certificat SSL gratuït

També podeu aparcar fins a 5 dominis al mateix compte. Amb 50 GB d’emmagatzematge SSD, també podeu esperar un processament ràpid de les sol·licituds de pàgines del visitant. Els clients també tenen accés a un CDN.

BlueHost és un dels socis amb plans d’allotjament recomanats per la fundació WordPress. Per a aquells que necessiten un domini personalitzat i un certificat SSL, BlueHost representa una excel·lent proposta de valor, fins i tot al preu de 7,99 dòlars.

Llegiu la ressenya completa de BlueHost

4. HostGator

amfitrió

Quant a la experiència que tenen els proveïdors d’allotjament, HostGator proporciona més visitants al mes que la majoria dels altres plans d’allotjament. S’ofereix suport de migració gratuït per a un lloc de WordPress i proporcionen detecció i eliminació automàtica de programari maliciós. Així mateix, les bases de dades es fan còpies de seguretat diàriament sense cap càrrec addicional.

Els plans de la gamma baixa són de 5,95 dòlars al mes. Podeu obtenir un crèdit de Google AdWords de 100 dòlars. L’espai d’emmagatzematge no està modificat, de manera que HostGator és una elecció atractiva per a persones que vulguin allotjar llocs de WordPress amb un munt de contingut, com ara imatges i vídeos..

Utilitzen un sistema basat en núvol que proporciona una resposta tan gran. L’horari és un 100% sòlid, però. També teniu accés a una instal·lació cPanel totalment funcional. Si busqueu quelcom que sigui amable per als desenvolupadors però que estigui a l’abast baix, agraireu aquest nivell d’accés i control.

Llegiu la ressenya completa de HostGator

5. iPage

ipage

La gent a iPage us proposen una proposta de valor força simple. Per 3,75 dòlars mensuals, obteniu un ample i banda d’emmagatzematge il·limitat. Si espereu que el vostre lloc sigui un trànsit, això és un gran preu a un preu baix. També inclouen un registre de domini gratuït per al primer any.

Un desavantatge d’aquest nivell de vendes és que el nivell més baix no ofereix assistència experta. Si apareix pel pla de 6,95 dòlars de la companyia, però, tindràs accés a temes i complements de WordPress preinstal·lats, eliminació automatitzada de programari maliciós, seguretat SiteLock i experts de WordPress. Fins i tot si puges el segon nivell, segueixs guanyant molt de dol.

Llegiu la ressenya completa de iPage

Comparació de proveïdors d’allotjament de WordPress gratuïts i econòmics

El major diferenciador entre un pla gratuït i un de baix cost pagat és l’assistència tècnica i de client. En particular per a gent que no tingui antecedents tècnics forts, el fet de saber que un equip gestionat de WordPress està a l’espera de resoldre les vostres preguntes pot ser molt important. No cal que necessiteu accedir a una plataforma de hosting de WordPress premium per obtenir l’ajut d’un ésser humà qualificat per proporcionar respostes.

No fareu cap llançament quan aneu a la ruta gratuïta. Per exemple, molts proveïdors d’allotjament ofereixen almenys un certificat SSL gratuït i almenys un any de registre del nom de domini amb una opció de pagament. En alguns paquets de llocs de WordPress totalment gratuïts, no tindreu accés a un gestor de fitxers, a temes ni a una interfície fàcil d’utilitzar. En alguns casos, és possible que us quedin enganxats utilitzant un subdomini gratuït al TLD en lloc de fer servir el vostre domini personalitzat.

També és desitjable la disponibilitat d’opcions de núvol i SSD als nivells de pagament. Fins i tot si un proveïdor gratuït us ofereix tot l’emmagatzematge i l’ample de banda del món, la velocitat del medi d’emmagatzematge significa molt. Aquest és especialment el cas quan es tracta de WordPress.

El motor WP és propens a empobrir-se de temes, plugins i scripts. Aprofiteu un paquet d’analítica i els temps de càrrega poden resultar dolorosos amb proveïdors gratuïts d’allotjament de WordPress. També voldreu tenir un sistema responsiu per adaptar-vos:

 • Comentari in situ
 • Enviament de missatges de la instal·lació WP als vostres comptes de correu electrònic
 • Càrrega d’elements de la pàgina, com ara imatges

No és que no hi hagi allotjament gratuït de WordPress. Per a persones que només vulguin publicar un bloc que poques persones llegiran, no hi ha res dolent en anar amb empreses de hosting gratuïtes. Però, un cop entres a construir una audiència o un negoci, és hora de tenir com a mínim una potència mínima.

De la mateixa manera, voldreu tenir opcions a mesura que el lloc creixi. Amb els experts disponibles per proporcionar suport tècnic, podreu endur-vos amb més seguretat en el futur. Alguns proveïdors són fins i tot còmodes oferint suport de WordPress gestionat en els nivells inferiors de plans. Quan intenteu migrar un lloc o lluitar amb un esforç d’instal·lació de WordPress, apreciareu la diferència que poden fer.

Hi ha alguna cosa a dir també per controlar la vostra configuració. El desplegament, la pràctica de llançar a gent fora dels llocs lliures, és cada vegada més habitual. WordPress.com pot ser un bon lloc per a contingut inofensiu, però no és una plataforma fiable per a qui publiqui opinions controvertides. Són coneguts per desplegar els usuaris.

Si espereu que un lloc es converteixi en un projecte seriós, val la pena fer la petita inversió per davant. Es pot obtenir fàcilment un pla d’allotjament de baix cost amb una bona assistència tècnica i al client per menys de 10 dòlars al mes. En lloc d’arriscar-se a perdre visitants a l’allotjament lent, estareu ben posicionats per oferir una bona experiència.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map