Gratis WordPress Hosting: Myte eller virkelighed? (Maj 2020)

Overvejer du nogensinde, hvad der er bedre: gratis WordPress-hosting eller billig WordPress-hosting?


Betyder det endda noget?

Denne artikel er skrevet lige til dig for at hjælpe dig med at bestemme mellem de to.

Læs videre.

Han er forvirret over gratis WordPress-hosting.

Især når man lige er kommet i gang med et WordPress-sted, er et af de almindelige spørgsmål, folk har, om der er gratis WordPress-hostingindstillinger, der er værd at udforske. Der er bestemt gratis valg på markedet, og nogle kan være okay for nogen, der bare vil have en personlig blog op på nettet. Hvis du dog leder efter den bedste hostingpakke til en virksomhed eller en organisation, er det sandsynligvis værd at ponye mindst et lille stykke kontanter for at sikre, at dine besøgende får en anstændig oplevelse.

Vi ser på nogle gratis WordPress-hostingtjenester for at give dig en idé om, hvad der er tilgængeligt. Derefter tjekker vi nogle af måderne til at få en betalt hosting-konto uden at bryde banken. I slutningen vil der også være en sammenligning, der forklarer, hvorfor selv en billig betalt hosting-mulighed kan være værd at den lille forværring af at afskille med nogle af dine hårdt tjente kontanter.

De valgfri valg af WordPress-hosting

1. WordPress.com

wordpress

Hvis du jager efter den bedste gratis WordPress-hosting uden at skulle tackle potentielle hovedpine, kan det være bedre at gå direkte til WordPress.com. Platformen fungerer dybest set, som andre blogging-platforme, såsom Googles Blogger, gør. Med hensyn til tilpasning og udseende er det bestemt et skridt op fra disse alternativer. Det kører også WordPress, i modsætning til mange andre blogplatforme, der er tilgængelige uden omkostninger.

Folk der ikke er for bekymrede for at have databaseadgang eller kapaciteten til at foretage større justeringer af deres websteder, vil være fint med WordPress.com. På den anden side, hvis du ser på at oprette noget som et WooCommerce-websted, vil manglen på tilpasning være et problem.

En stor opside for WordPress.com er, at værten har arbejdet hårdt for at skaffe nok ressourcer til at holde tonsvis af websteder kørende på det. Som vi sagde tidligere, er det en rigtig god mulighed, hvis du bare vil smide en personlig blog, der fejrer din kærlighed til tog. For de fleste alt andet kan det mangle.

En note om WordPress.com’s ejerskab

Lige ud af skakten er det værd at bemærke, at WordPress.com ikke er uden en lille smule kontrovers. Trods hvad navnet antyder, det drives ikke af det non-profit WordPress Foundation der opretholder kernekoden WP-motoren. I stedet drives det af et firma ved navn Automattic. Automattic har haft en hånd i at skabe og vedligeholde mange komponenter til WordPress, men deres hosting-mulighed er en separat juridisk enhed.

Vær opmærksom på, at WordPress.org er instituttets websted. Det er vært for den nyeste version af PHP-kodekernen, der kan downloades. Dette er en mulighed for selvhostning, der kræver, at du har din egen server med PHP og MySQL ope og kører inden installationen. Med andre ord er du helt på egen hånd og laver en WordPress-installation med open source-pakken.

2.000webhost

000webhost

Med mere end 16 millioner brugere på sin platform er 000webhost en legit spiller i det gratis webhosteplads til WP-websteder. Den gratis siteudgave kommer temmelig lastet til en hosting-konto uden omkostninger, med tilbud som:

 • 1.000 MB diskplads
 • En 10 GB pr. Måned båndbredde linimit
 • Adgang til MySQL-databaser
 • cPanel

Der er også en gratis webstedsbygger, der giver adgang til adskillige skabeloner. Disse inkluderer lydhør design, der spiller godt med mobile enheder.

Kunden kan placere to websteder på en konto. 000webhost tilbyder også betalte tjenester til folk, der har behov for at opgradere deres båndbredde eller opbevaring. Der er endda indtægtsdeling for kunder, der ønsker at stille op med annoncer på deres websteder.

Læs hele 000webhost-gennemgangen

3. Byethost

byethost

Byethost (ikke en skrivefejl) er en ægte underhed i sektoren for gratis hostingfirmaer. De tilbyder 24/7 support uden omkostninger, inklusive hjælp til teknologiske problemer. De bruger grupperede servere til at give mere energi og stabilitet for deres kunder. De leverer også imponerende funktioner som:

 • Ingen annoncer
 • Ubegrænsede domæner, inklusive parkerede domæner
 • FTP-adgang
 • MySQL
 • Ubegrænset diskplads

Hvis du skal opgradere, tilbyder Byethost også en række indstillinger. Du kan flytte til Premium- eller forretningsplaner. Folk, der har brug for mere hastighed, kan endda pony up for SSD-planer.

En stor ulempe med Byethost er deres version af PHP til gratis hosting er temmelig dateret. Det kan være et problem, når du prøver at få den nyeste kode til at fungere.

4. AwardSpace

awardspace

Tilbyder en masse varer, men i begrænset omfang, er salgstoppen kl AwardSpace. Du får vært for et domænenavn, en e-mail-konto og en MySQL-database. En biggie, når de beskæftiger sig med AwardSpace, er, at de tilbyder en annoncefri oplevelse.

De er også et andet firma, der leverer et gratis tilbud, der ligger lidt bagefter tidene med PHP5 og Perl / CGI-BIN. Du vil ikke indlæse den absolut nyeste kode på din konto. På den rigtige side får du dog:

 • Et-klik-installatører til både Joomla og WordPress
 • E-mail-afsendelse, en ægte sjældenhed
 • 1 GB diskplads
 • 5 GB pr. Måned med trafik

5. WPNode

wpnode

Ingen annoncer, ingen grænser for båndbredde og omkostninger. Hvad er fangsten? Med WPNode, den store fangst er, at du er helt på egen hånd. Hvis du er meget praktisk med WordPress, er det måske ikke den værste oplevelse. Du vil få:

 • Fuld adgang til databasen ved hjælp af PHPMyAdmin
 • Cloudbaserede servere
 • En CDN
 • Caching
 • CloudFlare sikkerhed

Det er bygget oven på nginx, så folk, der kun kender Linux, måske står over for en lille læringskurve. Opbevaring er 5G, og det er SSD. Der er også et 1 GB e-mail-system. Du har heller ikke adgang til et kontrolpanel, og der er ingen måde at ændre installationen på.

6. AWS

amazon ec2

Hvis du er meget komfortabel med at arbejde som udvikler i et miljø uden teknisk support, kan du give det et års gratis prøveversion af AWS siden. Du har et fuldt udstyret miljø på en cloud-server, der giver dig mulighed for at ændre og installere elementer, ligesom du ville gøre på et selvhostet system.

Det er et absolut nej for folk, der ikke har tillid til, at de kan håndtere en teknologisk tung installation, men det kan være en virkelig tiltalende mulighed for en dygtig udvikler, der ønsker at teste en forretningsidé i et år. Husk bare, at du tilmeldte dig fakturering og annullerede hosting-kontoen, hvis du ikke kommer nogen steder med det. Ellers vil du begynde at se gebyrer, når det første år er op.

Bedre end gratis: Billig WordPress-hosting

Gratis serviceplaner har en tendens til at komme med advarsler og tillæg. Vores position her er temmelig indlysende: Hvis du overhovedet kan ponyme et par dollars om måneden for en betalt WordPress-hostingopsætning, skal du gøre det. Vi er også opmærksomme på, at ikke alle er i stand til at udskifte sig til en virksomhedsplan.

Det betyder ikke, at du skal undvære kundesupport og administrerede WordPress-funktioner som migrering, installation og konfigurationshjælp. Det er også godt at vide, at nogen i den anden ende af transaktionen er ansvarlig, fordi du betaler dem. Lad os se på nogle muligheder, der er så tæt på fri som muligt.

1. NameCheap EasyWP

namecheap 2019-juni

Clocking på kun $ 23 per år, the EasyWP-plan leveres med 10 GB SSD-diskplads og support til 50.000 besøgende pr. måned. Du får adgang til både FTP og databasen, og NameCheap sætter en ære i at tilbyde en let sikkerhedskopi og gendanne systemet. Bedre endnu, har du 24/7 support og en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

NameCheap’s servere har et fortjent ry for både oppetid og lydhørhed. Hvis du leder efter at få fat i en hostingkonto for så tæt på gratis som muligt, er NameCheap dit bedste skud til at gøre det uden at ofre support eller hastighed.

Læs den fulde NameCheap-anmeldelse

2. SiteGround

Siteground

Forking af over $ 3,95 om måneden er ikke en dårlig aftale, hvis du kan få et højt niveau af teknisk og kundesupport til din dollar. Virksomheden starter folk væk med 10 GB lagerplads og 10.000 besøgende pr. måned. Hvis du flytter op kun en eller to niveauer, får du også ubegrænsede websteder pr. Hostingkonto.

Et vigtigt salgsargument er, at de leverer gratis support med indsatsen til migrering af websteder. De er også den sjældne udbyder i lavprissortimentet, der tilbyder 24/7 kundesupport via telefon, e-mail eller online-billet til problemer. PHP-hosting er en forinstallation, og de giver god lydhørhed og bundsolid oppetid. Det er uden tvivl markedets bedste all-round oplevelse.

Læs hele SiteGround-gennemgangen

3. BlueHost

bluehost

Med en introduktionspris på $ 2,75 pr. måned, BlueHost stræber efter at konkurrere med de laveste omkostninger konkurrenter i sektoren. En ulempe med det, er dog, at prisen går op til $ 7,99 pr. Måned til sidst. Et positivt er imidlertid, at din plan indeholder en række velsmagende funktioner, herunder:

 • En gratis domænenavnsregistrering for det første år
 • Auto-installationsprogram og automatiske opdateringer til dit WordPress-websted
 • Et gratis SSL-certifikat

Du kan også parkere op til 5 domæner på den samme konto. Med 50 GB SSD-opbevaring kan du også forvente at have hurtig behandling af besøgernes sideanmodninger. Kunder har også adgang til et CDN.

BlueHost er en af ​​en håndfuld partnere med hosting-planer anbefalet af WordPress-stiftelsen. For dem, der har brug for et brugerdefineret domæne og et SSL-certifikat, repræsenterer BlueHost et fremragende værdiproposition, selv til prisfastsættelsen af ​​$ 7.99.

Læs den fulde anmeldelse af BlueHost

4. HostGator

hostgator

Cirka så erfarne som hostingudbydere kommer, giver HostGator flere besøgende pr. Måned end de fleste andre hostingplaner. Gratis migrationssupport tilbydes for et WordPress-sted, og de giver automatisk registrering og fjernelse af malware. Ligeledes sikkerhedskopieres databaser dagligt uden ekstra omkostninger.

Planerne er i mellemområdet for det lave niveau på $ 5,95 per måned. Du kan dog få en Google AdWords-kredit på 100 $. Opbevaringspladsen er også uudnyttet, hvilket gør HostGator til et tiltalende valg for folk der vil være vært for WordPress-websteder med masser af indhold, f.eks. Billeder og videoer.

De bruger et skybaseret system, der leverer bare ujævn respons. Uptime er dog en solid 100%. Du får også adgang til en fuldt funktionel cPanel-installation. Hvis du leder efter noget, der er venligt for udviklere, men i det lave interval, vil du sætte pris på dette niveau af adgang og kontrol.

Læs hele HostGator-gennemgangen

5. iPage

ipage

Folkene kl iPage kommer til dig med et temmelig enkelt værdiproposition. For $ 3,75 pr. Måned får du ubegrænset lagerplads og båndbredde. Hvis du forventer, at dit websted skal være et trafikhår, er det meget til en lav pris. De inkluderer også en domæneregistrering gratis for det første år.

En ulempe med, at salgsbanen er, at det laveste niveau ikke tilbyder ekspertstøtte. Hvis du pop til virksomhedens $ 6,95-plan, får du dog adgang til forudinstallerede WordPress-temaer og plug-ins, automatisk fjernelse af malware, SiteLock-sikkerhed og WordPress-eksperter. Selv hvis du bevæger dig op i det andet niveau, får du stadig meget hårdt for din sorteper.

Læs den fulde anmeldelse af iPage

Sammenligning af gratis vs. billige WordPress-hostingudbydere

Den største skelnen mellem en gratis plan og en lav pris betalt er kunde og teknisk support. Især for folk, der ikke har stærk teknisk baggrund, kan det være en stor opgave at vide, at et administreret WordPress-team venter på at stille dine spørgsmål. Du behøver ikke nødvendigvis at gå op til en premium WordPress-hostingplatform for at få hjælp fra et menneske, der er kvalificeret til at give svar.

Du får ikke noget indkast, når du går på fri rute. For eksempel tilbyder mange hostingudbydere mindst et gratis SSL-certifikat og mindst et års domænenavnsregistrering med en betalt mulighed. På nogle helt gratis WordPress-stedspakker har du ikke adgang til en filhåndtering, temaer eller endda en brugervenlig grænseflade. I nogle tilfælde kan du muligvis sidde fast ved hjælp af et gratis underdomæne på deres TLD snarere end at komme til at bruge dit eget brugerdefinerede domæne.

Tilgængeligheden af ​​cloud- og SSD-indstillinger på de betalte niveauer er også ønskværdig. Selv hvis en gratis udbyder giver dig al opbevaring og båndbredde i verden, betyder lagringsmediets hastighed meget. Det er især tilfældet, når du arbejder med WordPress.

WP-motoren er tilbøjelig til at blive forkælet med temaer, plugins og scripts. Høj på en analysepakke, og belastningstider kan blive ligefrem smertefulde hos gratis WordPress-hostingudbydere. Du ønsker også at have et lydhør system til at rumme:

 • Kommentar på stedet
 • Afsendelse af meddelelser fra WP-installationen til dine e-mail-konti
 • Indlæsning af elementer på siden, f.eks. Billeder

Det er ikke, at der ikke er gratis WordPress-hosting derude. For folk, der bare vil sende en blog op, som et par mennesker vil læse, er der intet galt i at gå med gratis hostingfirmaer. Når du først er kommet i at opbygge et publikum eller en virksomhed, er det dog tid til at have mindst en minimal mængde strøm.

Tilsvarende vil du have indstillinger, når dit websted vokser. Med eksperter til rådighed for at yde teknisk support, vil du være i stand til at træde mere trygt ind i fremtiden. Nogle udbydere er endda behagelige med at tilbyde administreret WordPress-support i de lavere planlagre. Når du prøver at migrere et sted eller kæmpe med en WordPress-installation, vil du sætte pris på forskellen, de kan gøre.

Der er også noget at sige for at kontrollere dit setup. Deplatforming, praksis med at sparke folk fra gratis websteder, bliver mere almindeligt. WordPress.com er muligvis et godt sted for inoffensive indhold, men det er ikke en pålidelig platform for alle, der poster kontroversielle udtalelser. De ved, at deformere brugere.

Hvis du forventer, at et websted bliver et seriøst projekt, er det værd at gøre den lille investering på forhånd. En billig hosting-plan med god teknisk support og kundesupport kan let fås for mindre end $ 10 pr. Måned. I stedet for at risikere at miste besøgende til langsom hosting, vil du være godt positioneret til at levere en god oplevelse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map