Gratis WordPress Hosting: Myte eller virkelighet? (Mai 2020)

Tenker du noen gang på hva som er bedre: gratis WordPress hosting eller billig WordPress hosting?


Gjør det til og med noe?

Denne artikkelen er skrevet bare for deg for å hjelpe deg med å bestemme mellom de to.

Les videre.

Han er forvirret over gratis WordPress-hosting.

Spesielt når du bare kommer i gang med et WordPress-nettsted, er et av de vanligste spørsmålene folk er om det er gratis WordPress-hostingalternativer som er verdt å utforske. Det er absolutt gratis valg på markedet, og noen kan være greie for noen som bare vil få en personlig blogg opp på nettet. Hvis du imidlertid er ute etter den beste hostingpakken for en bedrift eller en organisasjon, er det sannsynligvis verdt å ponere opp minst litt penger for å sikre at de besøkende får en anstendig opplevelse.

Vi ser på noen gratis WordPress-hosting-tjenester for å gi deg en ide om hva som er tilgjengelig. Etter det vil vi sjekke ut noen av måtene å få en betalt hosting-konto uten å bryte banken. På slutten vil det også være en sammenligning som forklarer hvorfor til og med et rimelig, betalt vertsalternativ kan være verdt den lille forverringen av avskjed med noen av dine hardt opptjente kontanter.

De gratis valgene for WordPress Hosting

1. WordPress.com

wordpress

Hvis du jakter på den beste gratis WordPress-hosting uten å måtte takle potensiell hodepine, kan det være bedre å gå rett til WordPress.com. Plattformen fungerer i utgangspunktet slik andre bloggplattformer, for eksempel Googles Blogger, gjør. Når det gjelder tilpasning og utseende, er det absolutt et skritt opp fra disse alternativene. Dessuten kjører den WordPress, i motsetning til mange andre bloggplattformer tilgjengelig uten kostnad.

Folk som ikke er for bekymret for å ha databasetilgang eller kapasiteten til å gjøre store justeringer på nettstedene sine, vil være bra med WordPress.com. På den annen side, hvis du ser på å sette opp noe som et WooCommerce-nettsted, vil mangelen på tilpassbarhet være et problem.

En stor oppside for WordPress.com er at verten har jobbet hardt for å skaffe nok ressurser til å holde mange nettsteder på det. Som vi sa tidligere, hvis du bare vil kaste opp en personlig blogg som feirer din kjærlighet til tog, er det et virkelig godt alternativ. For de fleste alt annet kan det mangle.

En merknad om WordPress.coms eierforhold

Rett ut av sjakten, er det verdt å merke seg at WordPress.com ikke er uten en liten bit av kontrovers. Til tross for hva navnet antyder, det blir ikke drevet av den ideelle organisasjonen WordPress Foundation som opprettholder kjernekoden WP-motoren. I stedet drives det av et selskap som heter Automattic. Automattic har hatt en hånd i å lage og vedlikeholde mange komponenter for WordPress, men hostingalternativet deres er en egen juridisk enhet.

Vær oppmerksom på at WordPress.org er stiftelsens nettsted. Den er vert for den nyeste versjonen av PHP-kodekjernen som er tilgjengelig for nedlasting. Dette er et selvhostingsalternativ som krever at du har din egen server med PHP og MySQL oppe og går før installasjon. Med andre ord, du er helt alene og gjør en WordPress-installasjon med open source-pakken.

2. 000webhost

000webhost

Med mer enn 16 millioner brukere på sin plattform, er 000webhost en legitim aktør på det gratis webhotellområdet for WP-nettsteder. Den gratis nettstedutgaven kommer ganske lastet for en hosting-konto uten kostnad, med tilbud som:

 • 1 000 MB diskplass
 • En 10 GB per måned båndbredde linimit
 • Tilgang til MySQL-databaser
 • cPanel

Det er også en gratis nettstedbygger som gir tilgang til en rekke maler. Disse inkluderer responsive design som spiller bra med mobile enheter.

Kunden kan plassere to nettsteder på en konto. 000webhost tilbyr også betalte tjenester for folk som trenger å oppgradere båndbredden eller lagring. Det er til og med inntektsdeling for kunder som ønsker å stille opp med annonser på nettstedene sine.

Les hele 000webhost-anmeldelsen

3. For det meste

Byethost

Byethost (ikke en skrivefeil) er en ekte underlighet i sektoren for gratis vertsselskaper. De tilbyr 24/7 support uten kostnad, inkludert hjelp med teknologiproblemer. De bruker grupperte servere for å gi mer kraft og stabilitet for kundene. De gir også imponerende funksjoner som:

 • Ingen annonser
 • Ubegrensede domener, inkludert parkerte domener
 • FTP-tilgang
 • MySQL
 • Ubegrenset diskplass

Hvis du trenger å oppgradere, tilbyr Byethost også en rekke alternativer. Du kan flytte til Premium- eller forretningsplaner. Mennesker som trenger mer fart, kan til og med ponere opp for SSD-planer.

En stor ulempe med Byethost er at deres versjon av PHP for gratis hosting er ganske datert. Det kan være et problem når du prøver å få den nyeste koden til å fungere.

4. AwardSpace

awardspace

Tilbyr mange varer, men i begrenset tilbud, er salgstoppen kl AwardSpace. Du får være vertskap for ett domenenavn, en e-postkonto og en MySQL-database. En biggie når du arbeider med AwardSpace er at de tilbyr en annonsefri opplevelse.

De er også et annet selskap som tilbyr et gratis tilbud som ligger litt bak tidene med PHP5 og Perl / CGI-BIN. Du skal ikke laste den absolutt nyeste koden på kontoen din. Men på den høye siden får du:

 • Ett-klikk-installatører for både Joomla og WordPress
 • E-post sending, en ekte sjeldenhet
 • 1 GB diskplass
 • 5 GB per måned med trafikk

5. WPNode

wpnode

Ingen annonser, ingen grenser for båndbredde og pris. Hva er fangsten? Med WPNode, den store fangsten er at du er helt på egen hånd. Hvis du er veldig praktisk med WordPress, er det kanskje ikke den verste opplevelsen. Du vil få:

 • Full tilgang til databasen ved bruk av PHPMyAdmin
 • Skybaserte servere
 • En CDN
 • caching
 • CloudFlare sikkerhet

Den er bygget på toppen av nginx, så folk som bare kjenner Linux kan møte en liten læringskurve. Lagring er 5G, og det er SSD. Det er også et 1 GB e-postsystem. Du har heller ikke tilgang til et kontrollpanel, og det er ingen måte å endre installasjonen på.

6. AWS

amazon ec2

Hvis du er veldig komfortabel med å jobbe som utvikler i et miljø uten teknisk support, kan det være lurt å gi ett års gratis prøveversjon av AWS en gang. Du har et miljø med full funksjonalitet på en skyserver som lar deg endre og installere elementer akkurat som du ville gjort på et selvbetjent system.

Det er et absolutt nei for folk som ikke har tillit til at de kan takle et teknologisk tungt oppsett, men det kan være et virkelig tiltalende alternativ for en dyktig utvikler som vil teste en forretningsidé i et år. Bare husk at du registrerte deg for fakturering, og avbryt hostingkontoen hvis du ikke kommer noe sted med det. Ellers vil du begynne å se kostnader når det første året er oppe.

Better Than Free: Cheap WordPress Hosting

Gratis serviceplaner har en tendens til å komme med advarsler og tillegg. Posisjonen vår her er ganske åpenbar: hvis du i det hele tatt kan ponniere opp noen få dollar i måneden for et betalt WordPress-hostingoppsett, bør du gjøre det. Vi er også klar over at ikke alle er i stand til å utsette seg for en forretningsplan.

Det betyr ikke at du trenger å gjøre uten kundestøtte og administrerte WordPress-funksjoner som migrasjons-, installasjons- og konfigurasjonshjelp. Det er også bra å vite at noen i den andre enden av transaksjonen vil være ansvarlig fordi du betaler dem. La oss ta en titt på noen alternativer som er så nær gratis som mulig.

1. NameCheap EasyWP

namecheap 2019-juni

Clocking inn på bare $ 23 per år, the EasyWP-plan kommer med 10 GB SSD-diskplass og støtte for 50 000 besøkende per måned. Du får tilgang til både FTP og databasen, og NameCheap setter sin ære i å tilby en enkel sikkerhetskopi og gjenopprette systemet. Bedre ennå, har du 24/7 support og en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

NameCheaps servere har et fortjent rykte for både oppetid og respons. Hvis du ønsker å hente en hostingkonto for så nær gratis som mulig, er NameCheap ditt beste skudd på å gjøre det uten å ofre støtte eller hastighet.

Les hele NameCheap-anmeldelsen

2. SiteGround

Siteground

Forking av over $ 3,95 per måned er ikke en dårlig avtale hvis du kan få et høyt nivå av teknisk og kundestøtte for dollar. Firmaet starter folk av med 10 GB lagringsplass og 10.000 besøkende per måned. Hvis du flytter opp bare ett eller to nivåer, får du ubegrensede nettsteder per hostingkonto.

Et viktig salgsargument er at de gir gratis støtte for migrering av nettsteder. De er også den sjeldne leverandøren i lavprisklassen som tilbyr 24/7 kundestøtte via telefon, e-post eller online billett til problemer. PHP-hosting er en forhåndsinstallasjon, og de gir god respons og bunnsolid oppetid. Det er uten tvil den beste all-round opplevelsen på markedet.

Les hele SiteGround-gjennomgangen

3. BlueHost

Bluehost

Med en introduksjonspris på $ 2,75 per måned, BlueHost streber etter å konkurrere med de laveste kostnadskonkurrentene i sektoren. En ulempe med det, er imidlertid at prisen går opp til $ 7,99 per måned etter hvert. Et positivt er imidlertid at planen din inneholder en rekke smakfulle funksjoner, inkludert:

 • En gratis domenenavnsregistrering for det første året
 • Auto installasjonsprogram og automatiske oppdateringer for ditt WordPress nettsted
 • Et gratis SSL-sertifikat

Du kan også parkere opptil 5 domener på samme konto. Med 50 GB SSD-lagring kan du også forvente å ha rask behandling av besøkendes sideforespørsler. Kunder har også tilgang til et CDN.

BlueHost er en av en håndfull partnere med hostingplaner anbefalt av WordPress-stiftelsen. For de som trenger et tilpasset domene og et SSL-sertifikat, representerer BlueHost et utmerket verdiproposisjon, selv til en prislapp på $ 7,99.

Les hele BlueHost-anmeldelsen

4. HostGator

hostgator

Omtrent like erfaren som hostingleverandører kommer, gir HostGator flere besøkende per måned enn de fleste andre hostingplaner. Gratis migreringsstøtte tilbys for ett WordPress-nettsted, og de gir automatisk gjenkjenning og fjerning av skadelig programvare. På samme måte sikkerhetskopieres databaser på daglig basis uten ekstra kostnad.

Planene er i mellomområdet for lavt nivå på $ 5,95 per måned. Du kan imidlertid få en Google AdWords-kreditt på $ 100. Lagringsplassen er også uovervåket, noe som gjør HostGator til et attraktivt valg for folk som ønsker å være vertskap for WordPress-nettsteder med mye innhold, for eksempel bilder og videoer.

De bruker et skybasert system som leverer bare ujevne reaksjoner. Oppetid er imidlertid en solid 100%. Du får også tilgang til en fullstendig funksjonell cPanel-installasjon. Hvis du leter etter noe som er vennlig for utviklere, men i det lave området, vil du sette pris på dette nivået av tilgang og kontroll.

Les hele HostGator-anmeldelsen

5. iPage

IPage

Folkene kl iPage kommer til deg med et ganske enkelt verdiforslag. For $ 3,75 per måned får du ubegrenset lagring og båndbredde. Hvis du forventer at nettstedet ditt skal være en trafikkhog, er det mye til en lav pris. De inkluderer også en domeneregistrering gratis for det første året.

En ulempe med salgstallet er at det laveste nivået ikke tilbyr ekspertstøtte. Hvis du ber om selskapets $ 6,95-plan, vil du imidlertid få tilgang til forhåndsinstallerte WordPress-temaer og plugins, automatisk fjerning av skadelig programvare, SiteLock-sikkerhet og WordPress-eksperter. Selv om du går opp i andre nivå, vil du fremdeles få mye smell for pengene.

Les hele iPage-gjennomgangen

Sammenligning av gratis kontra billige leverandører av WordPress hosting

Den største forskjellen mellom en gratis plan og en billig kostnad er en kundeservice og teknisk support. Spesielt for folk som ikke har sterk teknisk bakgrunn, kan det være en stor sak å vite at et administrert WordPress-team venter på å stille spørsmålene dine. Du trenger ikke nødvendigvis å gå opp til en premium WordPress-hostingplattform for å få hjelp av et menneske som er kvalifisert til å gi svar.

Du kommer ikke til å få noen innkast når du går gratis rute. For eksempel tilbyr mange vertsleverandører i det minste et gratis SSL-sertifikat og minst et år med domenenavnsregistrering med et betalt alternativ. På noen helt gratis WordPress-sidepakker har du ikke tilgang til filbehandling, temaer eller til og med et brukervennlig grensesnitt. I noen tilfeller kan det hende at du blir sittende fast ved å bruke et gratis underdomene på TLD-en i stedet for å bruke ditt eget tilpassede domene.

Tilgjengeligheten av sky- og SSD-alternativer på de betalte nivåene er også ønskelig. Selv om en gratis leverandør gir deg all lagring og båndbredde i verden, betyr hastigheten på lagringsmediet mye. Det er spesielt tilfelle når du arbeider med WordPress.

WP-motoren er tilbøyelig til å bli fast i temaer, plugins og skript. Høyt på en analysepakke, og belastningstider kan bli direkte smertefulle hos gratis WordPress-hostingleverandører. Du vil også ha et responsivt system for å imøtekomme:

 • Kommentering på stedet
 • Sende av meldinger fra WP-installasjonen til dine e-postkontoer
 • Lasting av elementer på siden, for eksempel bilder

Det er ikke slik at det ikke er gratis WordPress-hosting der ute. For folk som bare vil legge ut en blogg som noen få mennesker vil lese, er det ingenting galt med å gå med gratis vertsselskaper. Når du først er i ferd med å bygge et publikum eller en virksomhet, er det imidlertid på tide å ha minst mulig kraft.

På samme måte vil du ha alternativer etter hvert som nettstedet ditt vokser. Med eksperter tilgjengelig for teknisk support, vil du kunne gå tryggere inn i fremtiden. Noen leverandører er til og med komfortable med administrert WordPress-støtte i de lavere planene. Når du prøver å migrere et nettsted eller bryte med en WordPress-installasjonsinnsats, vil du sette pris på forskjellen de kan gjøre.

Det er noe å si for å kontrollere oppsettet ditt også. Deplatforming, praksisen med å sparke folk på gratis nettsteder, blir mer vanlig. WordPress.com kan være et bra sted for inoffensive innhold, men det er ikke en pålitelig plattform for alle som legger ut kontroversielle meninger. De er kjent for å deformere brukere.

Hvis du forventer at et nettsted skal bli et seriøst prosjekt, er det verdt å gjøre den lille investeringen på forhånd. En rimelig hostingplan med god teknisk support og kundestøtte kan enkelt fås for mindre enn $ 10 per måned. I stedet for å risikere å miste besøkende til langsom hosting, vil du være godt posisjonert for å levere en god opplevelse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map