Ilmainen WordPress-hosting: myytti vai todellisuus? (Toukokuu 2020)

Mietitkö koskaan, mikä on parempi: ilmainen WordPress-hosting tai halpa WordPress-hosting?


Onko sillä edes merkitystä?

Tämä artikkeli on kirjoitettu vain sinulle, jotta voit auttaa sinua päättämään näiden kahden välillä.

Jatka lukemista.

Hän on hämmentynyt ilmaisesta WordPress-isännöinnistä.

Varsinkin vasta aloittaessasi WordPress-sivuston käyttöä, yksi yleisimmistä kysymyksistä on, onko olemassa ilmaisia ​​WordPress-hosting-vaihtoehtoja, jotka kannattaa tutkia. Markkinoilla on varmasti vapaita valintoja, ja jotkut voivat olla hyviä jollekin, joka haluaa vain saada henkilökohtaisen blogin verkkoon. Jos etsit parasta hosting-pakettia yritykselle tai organisaatiolle, kannattaa kuitenkin luottaa ainakin vähän rahaa, jotta vierailijoillasi olisi kunnollinen kokemus.

Tarkastelemme joitain ilmaisia ​​WordPress-hosting-palveluita antaaksemme sinulle kuvan käytettävissä olevista tiedoista. Sen jälkeen tutkimme joitain tapoja saada maksettu hosting-tili rikkomatta pankkia. Lopussa on myös vertailu, joka selittää, miksi edes edullisesti maksettu isännöintivaihtoehto voi olla hintansa arvoinen pienen pahenemisesta jonkin vaikeasti ansaitun käteisen kanssa.

Ilmainen WordPress-hosting-valinta

1. WordPress.com

WordPress

Jos etsit parasta ilmaista WordPress-hosting-palvelua joutumatta käsittelemään mahdollisia päänsärkyjä, voi olla parempi siirtyä suoraan WordPress.com-sivustoon. Alusta toimii periaatteessa samalla tavalla kuin muut bloginkäyttöympäristöt, kuten Googlen Blogger. Mukauttamisen ja ulkonäön kannalta se on varmasti askel eteenpäin näistä vaihtoehdoista. Se myös käyttää WordPressiä, toisin kuin monet muut blogging-alustat, jotka ovat saatavilla ilmaiseksi.

Ihmiset, jotka eivät ole liian huolestuneita pääsystä tietokantaan tai kykyyn tehdä suuria muutoksia sivustoihinsa, ovat hienoja WordPress.com-sivustolla. Toisaalta, jos aiot perustaa jotain WooCommerce-verkkosivustoa, muokattavuuden puute on ongelma.

WordPress.com-sivuston suuri lisä on, että isäntä on työskennellyt ahkerasti tarjotakseen tarpeeksi resursseja pitääkseen tonnia verkkosivustoja käynnissä. Kuten aiemmin totesimme, jos haluat vain luoda henkilökohtaisen blogin, jossa juhlitaan rakkauttasi junista, se on todella hyvä vaihtoehto. Suurimmasta osasta muuta se voi puuttua.

Huomautus WordPress.com: n omistajuudesta

Heti kourusta, on syytä huomata, että WordPress.com ei ole ilman pieniä kiistoja. Huolimatta siitä, mitä nimi viittaa, sitä ei hallinno voittoa tavoittelematon WordPress-säätiö joka ylläpitää ydinkoodia WP-moottori. Sen sijaan sitä hallinnoi Automattic-niminen yritys. Automattic on ollut mukana luomassa ja ylläpitämässä monia komponentteja WordPressille, mutta niiden isännöintivaihtoehto on erillinen oikeushenkilö.

Huomaa, että WordPress.org on säätiön sivusto. Se isännöi uusinta ladattavan PHP-koodin ytimen versiota. Tämä on itseisäntävaihtoehto, joka edellyttää, että sinulla on oma palvelin, jossa PHP ja MySQL ovat käynnissä ja asennettuna ennen asennusta. Toisin sanoen olet täysin yksin tekemässä WordPress-asennusta avoimen lähdekoodin paketin kanssa.

2. 000verkko

000webhost

000webhost, jolla on yli 16 miljoonaa käyttäjää sen alustalla, on laillinen pelaaja ilmaisessa web-hosting-tilassa WP-sivustoille. Ilmainen sivustoversio on melko ladattu ilmaiseksi hosting-tilille. Tarjoukset ovat esimerkiksi:

 • 1 000 Mt levytilaa
 • 10 Gt kuukaudessa kaistanleveys linimiitti
 • Pääsy MySQL-tietokantoihin
 • cPanel

Siellä on myös ilmainen verkkosivustojen rakentaja, joka tarjoaa pääsyn lukuisiin malleihin. Näitä ovat reagoivat mallit, jotka pelaavat hyvin mobiililaitteilla.

Asiakas voi sijoittaa tilille kaksi verkkosivustoa. 000webhost tarjoaa myös maksullisia palveluita ihmisille, joiden on päivitettävä kaistanleveyttä tai tallennustilaa. Tuloja jaetaan jopa asiakkaille, jotka haluavat sietää mainoksia sivustoillaan.

Lue koko 000webhost-arvostelu

3. Byethost

byethost

Byethost (ei kirjoitusvirhe) on todellinen omituisuus ilmaisten isäntäyritysten alalla. Ne tarjoavat ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea ilmaiseksi, mukaan lukien apu teknisiin kysymyksiin. He hyödyntävät klusteroituja palvelimia tarjoamaan enemmän voimaa ja vakautta asiakkailleen. Ne tarjoavat myös vaikuttavia ominaisuuksia, kuten:

 • Ei mainoksia
 • Rajoittamaton verkkotunnus, mukaan lukien varatut verkkotunnukset
 • FTP-käyttö
 • MySQL
 • Rajoittamaton levytila

Jos joudut päivittämään, Byethost tarjoaa myös useita vaihtoehtoja. Voit siirtyä Premium- tai Business-suunnitelmiin. Ihmiset, jotka tarvitsevat enemmän nopeutta, voivat jopa harkita SSD-suunnitelmia.

Yksi suuri haittapuoli Byethostin kanssa on heidän versio PHP: stä ilmaiseksi isäntänä on aika päivätty. Se voi olla ongelma, kun yrität saada uusimman koodin toimimaan.

4. AwardSpace

awardspace

Tarjoaa paljon tavaroita, mutta rajoitetussa tarjonnassa on myyntihinta osoitteessa AwardSpace. Saat isäntänä yhden verkkotunnuksen nimen, yhden sähköpostitilin ja yhden MySQL-tietokannan. Suuri hitti, kun käsitellään AwardSpacea, on, että ne tarjoavat mainoksetonta kokemusta.

He ovat myös toinen yritys, joka tarjoaa ilmaisen tarjouksen, joka on hiukan jäljessä ajoista PHP5: n ja Perl / CGI-BIN: n kanssa. Et aio ladata absoluuttista uusinta koodia tilillesi. Kahdenpuoleisella puolella saat kuitenkin:

 • Yhden napsautuksen asennusohjelmat sekä Joomlalle että WordPressille
 • Sähköpostin lähettäminen, todellinen harvinaisuus
 • 1 Gt levytilaa
 • 5 Gt / kuukausi liikennettä

5. WPNode

wpnode

Ei mainoksia, kaistanleveydelle ja kustannuksille ei ole rajoituksia. Mikä on juju? Kanssa WPNode, iso saalis on, että olet täysin yksin. Jos olet erittäin kätevä WordPressin kanssa, se ei ehkä ole pahin kokemus. Sinä saat:

 • Täysi pääsy tietokantaan PHPMyAdmin-sovelluksella
 • Pilvipohjaiset palvelimet
 • CDN
 • välimuistia
 • CloudFlare-suojaus

Se on rakennettu nginx: n päälle, joten vain Linuxia tuntevilla ihmisillä voi olla pieni oppimiskäyrä. Tallennustila on 5G, ja se on SSD. Siellä on myös 1 Gt: n sähköpostijärjestelmä. Sinulla ei myöskään ole pääsyä ohjauspaneeliin, eikä asennusta voida muuttaa.

6. AWS

amazon ec2

Jos työskentelet erittäin mukavasti kehittäjänä ympäristössä, jolla ei ole teknistä tukea, kannattaa ehkä antaa yhden vuoden ilmainen AWS-kokeilu mennä. Sinulla on täysi ominaisuus pilvipalvelimella, jonka avulla voit muokata ja asentaa elementtejä samalla tavalla kuin itseisäntäisissä järjestelmissä..

Se ei ole ehdoton kielto ihmisille, joilla ei ole luottamusta siihen, että he pystyvät käsittelemään teknisesti raskas asennustapa, mutta se voi olla todella houkutteleva vaihtoehto kykenevälle kehittäjälle, joka haluaa testata liikeidean vuodeksi. Muista vain, että olet kirjautunut laskutukseen ja peruuttanut isännöintitilin, jos et pääse minnekään sen kanssa. Muuten alat nähdä maksuja, kun ensimmäinen vuosi on päättynyt.

Parempi kuin ilmainen: Halpa WordPress-hosting

Ilmaisia ​​palveluita koskeviin suunnitelmiin liittyy yleensä huomautuksia ja lisäyksiä. Asema täällä on melko itsestään selvä: jos pystyt lainkaan keräämään muutama taalaa kuukaudessa maksetulle WordPress-isäntäasetukselle, sinun pitäisi tehdä niin. Tiedämme myös, että kaikilla ei ole mahdollisuutta osallistua yritystason suunnitelmaan.

Tämä ei tarkoita, että sinun on tehtävä ilman asiakastukea ja hallittuja WordPress-ominaisuuksia, kuten siirtoa, asennusta ja määritysohjeita. On myös hyvä tietää, että joku transaktion toisessa päässä on vastuussa, koska maksat heille. Katsotaanpa joitain vaihtoehtoja, jotka ovat mahdollisimman lähellä ilmaisia.

1. NameCheap EasyWP

nimihuono 2019-kesäkuu

Kello vain 23 dollaria vuodessa EasyWP-suunnitelma mukana tulee 10 Gt SSD-levytilaa ja tuki 50 000 kävijälle kuukaudessa. Saat pääsyn sekä FTP: hen että tietokantaan, ja NameCheap ylpeänä tarjoaa helpon varmuuskopion ja palauttaa järjestelmän. Parempaa vielä, sinulla on 24/7-tuki ja 30 päivän rahat takaisin -takuu.

NameCheap-palvelimilla on ansaittu maine sekä käytettävyydestä että reagoinnista. Jos haluat tarttua hosting-tiliin mahdollisimman lähellä ilmaiseksi, NameCheap on paras laukaus tekemällä niin uhraamatta tukea tai nopeutta..

Lue koko NameCheap-arvostelu

2. SiteGround

Siteground

Hakeminen yli 3,95 dollaria kuukaudessa ei ole huono juttu, jos saat korkeatasoista tekniikkaa ja asiakastukea dollarillesi. Yritys alkaa ihmiset pois 10 Gt tallennustilaa ja 10 000 kävijää kuukaudessa. Vain yhden tai kahden kerroksen ylöspäin saaminen antaa sinulle myös rajattomasti verkkosivustoja hosting-tiliä kohti.

Tärkeä myyntikohta on se, että ne tarjoavat ilmaisen tuen sivuston siirtymispyrkimyksille. Ne ovat myös harvinainen tarjoaja halpavalikoimassa, joka tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea puhelimitse, sähköpostitse tai online-ongelmalipulla. PHP-isäntä on esiasennus, ja ne tarjoavat hyvän reagointikyvyn ja erittäin vankan käyttöajan. Se on kiistatta paras markkinoiden kokonaisvaltainen kokemus.

Lue koko SiteGround-arvostelu

3. BlueHost

bluehost

Kanssa Alkuhinta 2,75 dollaria kuukaudessa, BlueHost pyrkii kilpailemaan alan halvimpien kilpailijoiden kanssa. Yksi haittapuoli on, että hinta on kuitenkin nousee jopa 7,99 dollaria kuukaudessa lopulta. Myönteistä on kuitenkin se, että suunnitelmasi sisältää erilaisia ​​maukkaita ominaisuuksia, kuten:

 • Ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti ensimmäisenä vuonna
 • Automaattinen asennus ja automaattiset päivitykset WordPress-verkkosivustoosi
 • Ilmainen SSL-varmenne

Voit myös pysäköidä jopa 5 verkkotunnusta samalle tilille. 50 Gt: n SSD-tallennustilalla voit odottaa myös kävijöiden sivupyyntöjen nopeaa käsittelyä. Asiakkaat voivat käyttää myös CDN-tunnusta.

BlueHost on yksi kourallisista kumppaneista, joiden isännöintisuunnitelmat ovat WordPress-säätiön suosittelemia. Niille, jotka tarvitsevat mukautetun verkkotunnuksen ja SSL-sertifikaatin, BlueHost edustaa erinomaista arvoehdotusta, jopa 7,99 dollarin hintalappulla.

Lue koko BlueHost-arvostelu

4. HostGator

hostgator

Noin yhtä kokenut kuin isännöintipalveluntarjoajat tulevat, HostGator tarjoaa enemmän kävijöitä kuukaudessa kuin useimmat muut isännöintisuunnitelmat. Yhdelle WordPress-sivustolle on tarjolla ilmainen siirtotuki, ja ne tarjoavat haittaohjelmien automaattisen havaitsemisen ja poistamisen. Samoin tietokannat varmuuskopioidaan päivittäin ilman lisäkustannuksia.

Suunnitelmat ovat alimman tason keskitasolla 5,95 dollaria kuukaudessa. Voit kuitenkin saada 100 dollarin Google AdWords -hyvityksen. Tallennustilaa ei ole myöskään mitattu, joten HostGator on houkutteleva valinta ihmisille, jotka haluavat isännöidä WordPress-sivustoja kuormien sisällöllä, kuten kuvia ja videoita.

He käyttävät pilvipohjaista järjestelmää, joka tarjoaa juuri niin reagoivan. Päälläoloaika on kuitenkin vakaa 100%. Saat myös pääsyn täysin toimivaan cPanel-asennukseen. Jos etsit jotain, joka on ystävällistä kehittäjille, mutta on alhaisella alueella, arvostat tätä pääsyn ja hallinnan tasoa.

Lue koko HostGator-arvostelu

5. iPage

IPage

Ihmiset at iPage ovat tulossa melko yksinkertaisella arvo-ehdotuksella. 3,75 dollaria kuukaudessa saat rajoittamattoman tallennustilan ja kaistanleveyden. Jos odotat sivustosi olevan liikenteen hog, se on iso juttu alhaisella hinnalla. Ne sisältävät myös verkkotunnuksen rekisteröinnin, joka on ilmainen ensimmäisenä vuonna.

Haittapuoli kyseiselle myyntipisteelle on se, että alin taso ei tarjoa asiantuntijatukea. Jos valitset yrityksen 6,95 dollarin suunnitelman, saat kuitenkin pääsyn esiasennettuihin WordPress-teemoihin ja laajennuksiin, automaattiseen haittaohjelmien poistoon, SiteLock-tietoturvaan ja WordPress-asiantuntijoihin. Vaikka siirrytkin toisella kerroksella, saat silti paljon bang-hintaasi.

Lue koko iPage-arvostelu

Vertaamalla ilmaisia ​​vs. halpoja WordPress-palveluntarjoajia

Suurin erottelu ilmaisen suunnitelman ja halpamaksun välillä on asiakas- ja tekninen tuki. Erityisesti ihmisille, joilla ei ole vahvaa teknistä taustaa, tietäminen, että johdettu WordPress-tiimi odottaa kysymysten selvittämistä, voi olla iso juttu. Sinun ei tarvitse välttämättä mennä premium-WordPress-hosting-alustaan ​​saadaksesi apua ihmiselle, joka on pätevä vastaamaan.

Et saa mitään heittoja, kun siirryt ilmaiselle reitille. Esimerkiksi monet palveluntarjoajat tarjoavat ainakin ilmaisen SSL-varmenteen ja vähintään vuoden verkkotunnuksen rekisteröinnin maksullisella vaihtoehdolla. Joillakin täysin ilmaisilla WordPress-sivustopaketeilla sinulla ei ole pääsyä tiedostojen hallintaan, teemoihin tai edes käyttäjäystävälliseen käyttöliittymään. Joissain tapauksissa saatat joutua käyttämään ilmaista aliverkkotunnusta heidän TLD: ssä sen sijaan, että pääset käyttämään omaa mukautettua verkkotunnusta.

Pilvipalvelu- ja SSD-vaihtoehtojen saatavuus maksullisilla tasoilla on myös toivottavaa. Vaikka ilmainen palveluntarjoaja antaa sinulle kaiken tallennustilan ja kaistanleveyden maailmassa, tallennusvälineen nopeus tarkoittaa paljon. Erityisesti tämä on kyse WordPress-ohjelmasta.

WP-moottori on taipuvainen juuttumaan teemoihin, laajennuksiin ja komentosarjoihin. Kasa analytiikkapaketti, ja latausajat voivat tulla jopa tuskallisiksi ilmaisilla WordPress-isännöintipalveluntarjoajilla. Haluat myös reagoivan järjestelmän mukautumaan:

 • Kommentointi paikan päällä
 • Viestien lähettäminen WP-asennuksesta sähköpostitileihisi
 • Sivun elementtien, kuten kuvien, lataaminen

Ei ole niin, että siellä ei ole ilmaista WordPress-hosting-palvelua. Niille ihmisille, jotka haluavat vain julkaista blogin, jota muutama lukee, ei ole mitään vikaa menossa ilmaisiin hosting-yrityksiin. Kun olet kuitenkin rakentamassa yleisöä tai yritystä, on aika saada vähintään minimaalinen voima.

Samoin haluat saada vaihtoehtoja sivustosi kasvaessa. Asiantuntijoiden avulla, jotka tarjoavat teknistä tukea, voit astua varmemmin tulevaisuuteen. Jotkut palveluntarjoajat tarjoavat jopa mukavan hallitun WordPress-tuen alemmilla tasoilla. Kun yrität siirtää sivustoa tai paini WordPress-asennuksen avulla, ymmärrät niiden erot.

Siellä on jotain sanottavaa myös asennuksen hallitsemiseksi. Deplatforming, käytäntö potkia ihmisiä pois ilmaisia ​​sivustoja, on yleistymässä. WordPress.com saattaa olla hyvä paikka rikkomattomaan sisältöön, mutta se ei ole luotettava alusta kaikille, jotka lähettävät kiistanalaisia ​​mielipiteitä. He tietävät hävittää käyttäjiä.

Jos odotat, että sivustosta tulee vakava projekti, kannattaa tehdä pieni investointi etukäteen. Halpahotellisuunnitelma, jolla on hyvä tekninen ja asiakastuki, voi olla helposti alle 10 dollaria kuukaudessa. Sen sijaan, että riskisit menettää kävijöitä hitaasta isännöinnistä, pystyt tarjoamaan hyvän kokemuksen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map