Ingyenes WordPress tárhely: mítosz vagy valóság? (2020 május)

Ingyenes WordPress tárhely: mítosz vagy valóság? (2020 május)

Ingyenes WordPress tárhely: mítosz vagy valóság? (2020 május)

Gondolkodsz azon, hogy melyik jobb: ingyenes WordPress tárhely vagy olcsó WordPress tárhely?


Még számít??

Ez a cikk csak az Ön számára készült, hogy segítsen dönteni a kettő között.

Olvass tovább.

Összezavarodott az ingyenes WordPress tárhelyen.

Különösen akkor, ha csak a WordPress-weboldalt kezdte meg, az emberek egyik leggyakoribb kérdése az, hogy vannak-e ingyenes WordPress-tárhely-lehetőségek, amelyeket érdemes megismerni. Természetesen vannak szabad választások a piacon, és néhányuk rendben lehet, ha csak személyes blogot szeretne létrehozni az interneten. Ha egy vállalkozás vagy szervezet számára a legjobb tárhely-csomagot keresi, akkor valószínűleg érdemes felmérni legalább egy kis pénzt, hogy a látogatók megfelelő élményben részesüljenek.

Néhány ingyenes WordPress tárhelyszolgáltatást áttekintünk annak érdekében, hogy képet kapjunk a rendelkezésre álló lehetőségekről. Ezt követően megvizsgáljuk a fizetős tárhely-számla beszerzésének néhány módját a bank megszakítása nélkül. A végén lesz egy összehasonlítás is, amely elmagyarázza, hogy miért is érdemes még egy alacsony költségű, fizetett tárhelyi opciót megnevezni a nehezen megkeresett készpénzzel.

Az ingyenes WordPress tárhelyválasztási lehetőségek

1. WordPress.com

wordpress

Ha a legjobb ingyenes WordPress tárhelyet kereste anélkül, hogy foglalkoznia kellene a lehetséges fejfájással, akkor jobb, ha egyenesen a WordPress.com-ra megy. A platform alapvetően úgy működik, mint más blogplatformok, például a Google Blogger. A testreszabás és a megjelenés szempontjából minden bizonnyal egy lépést jelent az alternatívákhoz képest. Szintén fut a WordPress, ellentétben sok más, ingyenesen elérhető blogplatformral.

Azok az emberek, akik nem aggódnak az adatbázis-hozzáférés vagy a webhelyek jelentős módosításának lehetősége miatt, jól fognak működni a WordPress.com webhelyen. Másrészt, ha valami hasonlót szeretne beállítani, mint például a WooCommerce webhely, akkor a testreszabhatóság hiánya jelent problémát.

A WordPress.com nagy hátránya, hogy a házigazda keményen dolgozott, hogy elegendő erőforrást biztosítson ahhoz, hogy rengeteg webhely működjön rajta. Mint már korábban mondtuk, ha csak személyes blogot szeretne létrehozni, amely a vonatok szerelmét ünnepli, ez egy igazán jó lehetőség. A legtöbb minden más számára hiányozhat.

Megjegyzés a WordPress.com tulajdonjogáról

Közvetlenül a csúszdáról érdemes megjegyezni, hogy a WordPress.com nem jelent apró vitát. Annak ellenére, amit a név sugall, nem a nonprofit WordPress Alapítvány működteti amely fenntartja a WP motor központi kódját. Ehelyett egy Automattic nevű cég üzemelteti. Automattic már számos elemet létrehozott és karbantartott a WordPress számára, ám ezek hostolási opciója különálló jogi személy.

Vegye figyelembe, hogy a WordPress.org az Alapítvány webhelye. A PHP kódmag legfrissebb, letölthető verzióját tárolja. Ez egy öntárhelyes beállítás, amely megköveteli, hogy a telepítés előtt saját szerverrel rendelkezzen a PHP és a MySQL használatával. Más szavakkal, ön teljesen egyedül végez WordPress telepítést a nyílt forráskódú csomaggal.

2. 000webhost

000webhost

Több mint 16 millió felhasználóval a platformon, a 000webhost legitim szereplő a WP-oldalak ingyenes webtárhelyén. Az ingyenes webhelykiadás meg van töltve egy ingyenes tárhely-fiókhoz, például:

 • 1000 MB lemezterület
 • Havonta 10 GB sávszélességet igényel
 • Hozzáférés a MySQL adatbázisokhoz
 • cPanel

Van egy ingyenes weboldal készítő is, amely számos sablonhoz hozzáférést biztosít. Ide tartoznak az érzékeny tervek, amelyek jól játszanak a mobil eszközökkel.

Az ügyfél két webhelyet helyezhet el egy számlára. A 000webhost fizetős szolgáltatásokat is kínál azok számára, akiknek frissíteniük kell sávszélességüket vagy tárolóikat. Még a bevételmegosztást is élvezhetik azok az ügyfelek, akik hirdetéseikkel szeretnének felállni webhelyeiken.

Olvassa el a teljes 000webhost áttekintést

3. Byethost

byethost

Byethost (nem elírás) valódi furcsa az ingyenes hosting cégek szektorában. 24 órás, 7 órás támogatást kínálnak ingyenesen, ideértve a technikai kérdésekkel kapcsolatos segítséget. Fürtözött kiszolgálókat használnak, hogy nagyobb energiát és stabilitást biztosítsanak ügyfeleiknek. Ezen felül olyan lenyűgöző funkciókat kínálnak, mint például:

 • Nincsenek hirdetések
 • Korlátlan domain, beleértve a parkolt domaineket
 • FTP hozzáférés
 • MySQL
 • Korlátlan lemezterület

Ha frissítenie kell, a Byethost számos lehetőséget kínál. Akkor prémium vagy üzleti tervekre léphet. Azok az emberek, akiknek nagyobb sebességre van szükségük, akár SSD terveket is készíthetnek.

Az egyik nagy hátránya a Byethostnak az, hogy a PHP ingyenes hostolásra készített verziója nagyon kelt. Ez problémát jelenthet, amikor megpróbálja a legújabb kódot működni.

4. AwardSpace

awardspace

Rengeteg terméket kínál, de korlátozott mennyiségben van a AwardSpace. Egy domain nevet, egy e-mail fiókot és egy MySQL adatbázist kap. Nagyon nagy dolog, amikor a AwardSpace-rel foglalkoznak, hirdetésmentes élményt nyújtanak.

Ők egy másik társaság, amely ingyenes ajánlatot nyújt, amely kissé elmarad a PHP5 és a Perl / CGI-BIN időjárásaitól. Nem fogja betölteni az abszolút legújabb kódot a fiókjába. A fentről viszont megkapod:

 • Egy kattintással telepíthetők mind a Joomla, mind a WordPress
 • E-mail küldés, valódi ritkaság
 • 1 GB lemezterület
 • Havi forgalom 5 GB

5. WPNode

wpnode

Nincsenek hirdetések, nincs korlátozás a sávszélességre és a költségekre. Mi a fogás? Val vel WPNode, a nagy dolog az, hogy teljesen egyedül vagy. Ha nagyon hasznos vagy a WordPress segítségével, akkor lehet, hogy nem a legrosszabb élmény. Meg fogod kapni:

 • Teljes hozzáférés az adatbázishoz a PHPMyAdmin használatával
 • Felhő alapú szerverek
 • CDN
 • gyorsítótárral
 • CloudFlare biztonság

Az nginx tetejére épül, így azoknak, akik csak a Linuxot ismerik, kicsi a tanulási görbe. A tárolás 5G, és SSD. Van egy 1 GB-os e-mail rendszer is. Önnek sem lesz hozzáférése a vezérlőpulthoz, és a telepítést nem lehet megváltoztatni.

6. AWS

amazon ec2

Ha nagyon kényelmes fejlesztőként dolgozik olyan környezetben, ahol nincs műszaki támogatás, akkor érdemes megadnia a egy éves ingyenes próbaverzió az AWS-ről egy kicsit. Teljes körű környezettel rendelkezik egy felhőkiszolgálón, amely lehetővé teszi az elemek módosítását és telepítését, ugyanúgy, mint egy önálló üzemeltetett rendszeren..

Ez abszolút nem, ha nem bíznak abban, hogy meg tudják birkózni a tech-nehéz beállításokkal, ám ez valóban vonzó lehet egy képes fejlesztő számára, aki egy évre ki akarja próbálni egy üzleti ötletét. Ne felejtse el, hogy feliratkozott a számlázásra, és törölje a tárhely-fiókot, ha sehova nem érkezik vele. Ellenkező esetben akkor látja el a díjakat, amikor az első év lejárt.

Jobb, mint ingyen: Olcsó WordPress tárhely

Az ingyenes szolgáltatási tervek általában figyelmeztetéseket és kiegészítéseket tartalmaznak. Az álláspontunk itt teljesen nyilvánvaló: ha egyáltalán képes pénzt keresni havonta néhány dollárért a fizetett WordPress tárhely beállításához, akkor ezt meg kell tennie. Arra is tisztában vagyunk, hogy nem mindenkinek van lehetősége vállalkozási szintű terv kidolgozására.

Ez nem azt jelenti, hogy ügyfélszolgálat és kezelt WordPress funkciók, például az áttelepítés, a telepítés és a konfigurációs súgó nélkül kell tennie. Az is jó tudni, hogy az ügylet másik végén valaki elszámoltatható, mert fizeti őket. Vessen egy pillantást néhány olyan lehetőségre, amelyek a lehető legjobban elérhetők.

1. NameCheap EasyWP

namecheap 2019. június

A bevétel évente mindössze 23 dollárral jár, a EasyWP terv 10 GB SSD lemezterülettel és havi 50 000 látogató támogatásával jár. Hozzáférést kap mind az FTP-hez, mind az adatbázishoz, és a NameCheap büszke arra, hogy könnyű biztonsági másolatot készíteni és visszaállítani a rendszert. Még jobb, ha 24 órás támogatást és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kap.

A NameCheap szervereinek megérdemelt hírneve van mind az uptime, mind az érzékeny képesség szempontjából. Ha a lehető legközelebb szeretne megragadni egy tárhely-fiókot, akkor a NameCheap a legjobb lövés erre a támogatás vagy a sebesség feláldozása nélkül..

Olvassa el a teljes NameCheap ismertetőt

2. SiteGround

Siteground

Havonta 3,95 dollár feletti forkolás nem rossz ügy, ha magas szintű műszaki és ügyfélszolgálatot érhet el dollárért. A cég elkezdi az emberek 10 GB tárhellyel és 10 000 látogatóval havonta. Csak egy vagy két szintet felfelé haladva korlátlan számú webhelyet hozhat létre tárhely-számlánként.

Fontos értékesítési pont, hogy ingyenes támogatást nyújtanak a webhelyek migrációjára irányuló erőfeszítésekhez. Ugyancsak azok a ritka szolgáltatók, amelyek olcsóbb szolgáltatásokat nyújtanak, és 24 órás ügyfélszolgálatot kínálnak telefonon, e-mailben vagy online bajjegy segítségével. A PHP tárhely előzetes telepítés, és jó reakcióképességet és kiváló működési időt biztosítanak. Ez vitathatatlanul a legjobb mindenre kiterjedő élmény a piacon.

Olvassa el a teljes SiteGround áttekintést

3. BlueHost

Bluehost

Egy valamivel bevezető ár 2,75 USD havonta, A BlueHost igyekszik versenyezni az ágazat legolcsóbb versenytársaival. Ennek egyik hátránya, hogy az ár havonta 7,99 dollárra emelkedik. Pozitív azonban, hogy a terv számos különféle ízletes funkciót tartalmaz, beleértve:

 • Ingyenes domain név regisztráció az első évre
 • Automatikus telepítő és automatikus frissítések a WordPress webhelyéhez
 • Ingyenes SSL tanúsítvány

Ugyanazon a fiókon akár 5 domaint is parkolhat. 50 GB-os SSD-tárhellyel elvárható, hogy a látogatói oldal kérések is gyorsan feldolgozódjanak. Az ügyfelek is hozzáférhetnek CDN-hez.

A BlueHost néhány olyan partner között van, akiknek a WordPress Alapítvány által ajánlott tárhely-tervei vannak. Azok számára, akiknek egyéni domainre és SSL-tanúsítványra van szükségük, a BlueHost kiváló érték-ajánlatot jelent, még a 7,99 dolláros árcédulánál is..

Olvassa el a teljes BlueHost áttekintést

4. HostGator

Hostgator

Körülbelül annyira tapasztalt, mint a host szolgáltatók, a HostGator havonta több látogatót kínál, mint a legtöbb többi hosting terv. Egy WordPress webhelyen ingyenes migrációs támogatás érhető el, és azok automatikusan észlelik és eltávolítják a rosszindulatú programokat. Hasonlóképpen, az adatbázisokat napi rendszerességgel biztonsági másolatot készítik.

A tervek a legalacsonyabb szint közepes tartományába esnek, havonta 5,95 dollárra. 100 dollár Google AdWords-jóváírást kaphat. A tárolóterület szintén nincs mérlegelve, így a HostGator vonzóvá válik azok számára, akik rengeteg tartalommal, például képekkel és videókkal szeretnének WordPress-helyeket tárolni..

Felhőalapú rendszert használnak, amely pontosan így reagál. Uptime azonban szilárd 100%. Hozzáférést kap egy teljesen működőképes cPanel-telepítéshez is. Ha valami olyat keres, amely barátságos a fejlesztők számára, de alacsony tartományban van, akkor értékelni fogja ezt a hozzáférési és irányítási szintet.

Olvassa el a HostGator teljes áttekintését

5. iPage

Ipage

A lakosok iPage egy nagyon egyszerű értékajánlattal érkeznek hozzád. Havonta 3,75 dollárért korlátlan tárhelyet és sávszélességet kap. Ha arra számít, hogy webhelye forgalmi disznóssá válik, ez nagy ügy alacsony áron. Ide tartozik az első évig ingyenes domain regisztráció is.

Az eladási hangmagasság hátránya, hogy a legalacsonyabb szint nem nyújt szakértői támogatást. Ha azonban a társaság 6,95 dolláros tervet vesz igénybe, hozzáférést kap az előre telepített WordPress témákhoz és plug-inekhez, az automatikus rosszindulatú programok eltávolításához, a SiteLock biztonsági és a WordPress szakértőkhöz. Még ha a második szinttel feljebb is mozogsz, még mindig sok ütést fogsz kapni a dolládért.

Olvassa el a teljes iPage ismertetőt

Ingyenes és olcsó WordPress tárhely-szolgáltatók összehasonlítása

A legnagyobb különbség az ingyenes csomag és az olcsó fizetés között az ügyfél és a műszaki támogatás. Különösen azoknak az embereknek, akiknek nincs erős technikai háttere, az a tudás, hogy egy menedzselt WordPress csapat arra vár, hogy kérdéseit feltegye, nagy ügy lehet. Nem feltétlenül kell felmennie egy prémium WordPress tárhelyre, hogy segítséget kapjon egy ember, aki képes válaszokat adni.

Nem fog bekapcsolódni, amikor ingyenes útvonalon halad. Például sok tárhelyszolgáltató legalább ingyenes SSL-tanúsítványt és legalább egy éves domain név regisztrációt kínál fizetős opcióval. Néhány teljesen ingyenes WordPress webhelycsomagnál nincs hozzáférése fájlkezelőhöz, témákhoz vagy akár felhasználóbarát felülethez. Egyes esetekben előfordulhat, hogy elakad egy ingyenes aldomain használatával a TLD-n, ahelyett, hogy a saját egyéni domainjét használja.

Kívánatos a felhő és az SSD lehetőségek rendelkezésre állása a fizetős szinteken is. Még ha egy ingyenes szolgáltató megadja az összes tárhelyet és sávszélességet a világon, a tárolóeszköz sebessége sokat jelent. Különösen ez a helyzet a WordPress-rel való foglalkozáskor.

A WP motor hajlamos arra, hogy beleragadjon a témákba, a bővítményekbe és a szkriptekbe. Halmozzon fel egy elemzőcsomagot, és a betöltési idők akár fájdalmasak lehetnek az ingyenes WordPress-tárhely-szolgáltatókkal. Szüksége lesz egy érzékeny rendszerre is:

 • Helyszíni kommentálás
 • Üzenetek küldése a WP telepítéséből az e-mail fiókokba
 • Oldalas elemek, például képek betöltése

Nem az, hogy ott nincs ingyenes WordPress-tárhely. Azoknak, akik csak egy blogot szeretnének feltenni, amelyet néhány ember olvasni fog, semmi baj az ingyenes tárhely szolgáltatókkal való kapcsolatfelvétel. Ha viszont közönség vagy üzleti vállalkozás felépítésére kerül, ideje, hogy legalább minimális energiával rendelkezzen.

Hasonlóképpen, lehetőségei lesznek a webhely növekedésével. A technikai támogatást nyújtó szakemberekkel magabiztosabban léphet be a jövőbe. Egyes szolgáltatók még kényelmesebben kínálnak kezelt WordPress támogatást az alsóbb szintű tervekben. Amikor egy webhelyet vándorol vagy birkózni szeretne egy WordPress telepítési erőfeszítéssel, akkor értékelni fogja a különbséget, amelyet azok képesek végrehajtani.

Van valami, amit el kell mondani a beállítások vezérlésére is. A deplatformálás, a szabad oldalak rúgásának gyakorlata egyre gyakoribb. A WordPress.com jó hely lehet a nem sértő tartalmak számára, de ez nem egy megbízható platform senkinek, aki ellentmondásos véleményeket tesz közzé. Ők tudják, hogy a felhasználókat eltávolítják.

Ha arra számít, hogy egy webhely komoly projektré válik, érdemes előkészíteni a kis beruházást. A jó műszaki és ügyféltámogatással rendelkező olcsó hostolási terv könnyen elérhető, havonta kevesebb, mint 10 dollárért. Ahelyett, hogy kockáztatná a látogatók elvesztését a lassú tárhely mellett, jó helyzetben lesz a jó élmény biztosításához.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector