Δωρεάν φιλοξενία WordPress: Μύθος ή Πραγματικότητα; (Μάιος 2020)

Δωρεάν φιλοξενία WordPress: Μύθος ή Πραγματικότητα; (Μάιος 2020)

Δωρεάν φιλοξενία WordPress: Μύθος ή Πραγματικότητα; (Μάιος 2020)

Αναρωτιέστε ποτέ ποιο είναι καλύτερο: δωρεάν φιλοξενία WordPress ή φθηνή φιλοξενία WordPress?


Έχει σημασία?

Αυτό το άρθρο είναι γραμμένο μόνο για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε μεταξύ των δύο.

Συνέχισε να διαβάζεις.

Είναι μπερδεμένος με τη δωρεάν φιλοξενία WordPress.

Ειδικά όταν μόλις ξεκινήσετε με έναν ιστότοπο WordPress, μία από τις συνήθεις ερωτήσεις που έχουν οι άνθρωποι είναι εάν υπάρχουν δωρεάν επιλογές φιλοξενίας WordPress που αξίζει να εξερευνήσετε. Σίγουρα υπάρχουν δωρεάν επιλογές στην αγορά, και μερικές μπορεί να είναι εντάξει για κάποιον που θέλει απλώς να δημιουργήσει ένα προσωπικό blog στο διαδίκτυο. Αν ψάχνετε για το καλύτερο πακέτο φιλοξενίας για μια επιχείρηση ή έναν οργανισμό, ωστόσο, ίσως αξίζει να συγκεντρώσετε τουλάχιστον λίγα μετρητά για να διασφαλίσετε ότι οι επισκέπτες σας θα έχουν μια αξιοπρεπή εμπειρία.

Θα εξετάσουμε μερικές δωρεάν υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress για να σας δώσουμε μια ιδέα για το τι είναι διαθέσιμο. Μετά από αυτό, θα ελέγξουμε μερικούς από τους τρόπους για να λάβουμε έναν πληρωμένο λογαριασμό φιλοξενίας χωρίς να σπάσουμε την τράπεζα. Στο τέλος, θα υπάρχει επίσης μια σύγκριση που εξηγεί γιατί ακόμη και μια χαμηλού κόστους πληρωμένη επιλογή φιλοξενίας μπορεί να αξίζει τη μικρή επιδείνωση του χωρισμού με μερικά από τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας.

Οι δωρεάν επιλογές φιλοξενίας WordPress

1. WordPress.com

wordpress

Εάν αναζητάτε την καλύτερη δωρεάν φιλοξενία WordPress χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσετε πιθανούς πονοκεφάλους, ίσως είναι καλύτερο να μεταβείτε απευθείας στο WordPress.com. Η πλατφόρμα λειτουργεί βασικά όπως κάνουν και άλλες πλατφόρμες blogging, όπως το Google Blogger. Όσον αφορά την προσαρμογή και την εμφάνιση, είναι σίγουρα ένα βήμα από αυτές τις εναλλακτικές. Επίσης, τρέχει το WordPress, σε αντίθεση με πολλές άλλες πλατφόρμες blogging που διατίθενται χωρίς κόστος.

Οι άνθρωποι που δεν ανησυχούν πολύ για την πρόσβαση στη βάση δεδομένων ή την ικανότητα να κάνουν σημαντικές προσαρμογές στους ιστότοπούς τους θα είναι καλά με το WordPress.com. Από την άλλη πλευρά, εάν ψάχνετε να δημιουργήσετε κάτι σαν έναν ιστότοπο WooCommerce, η έλλειψη προσαρμογής θα είναι πρόβλημα.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα για το WordPress.com είναι ότι ο οικοδεσπότης έχει εργαστεί σκληρά για να παρέχει αρκετούς πόρους για να διατηρεί πολλούς ιστότοπους σε λειτουργία. Όπως είπαμε νωρίτερα, εάν θέλετε απλώς να δημιουργήσετε ένα προσωπικό blog που γιορτάζει την αγάπη σας για τα τρένα, είναι μια πολύ καλή επιλογή. Για τα περισσότερα άλλα, μπορεί να λείπει.

Μια σημείωση για την ιδιοκτησία του WordPress.com

Ακριβώς έξω από το αλεξίπτωτο, αξίζει να σημειωθεί ότι το WordPress.com δεν έχει μια μικρή διαμάχη. Παρά το τι θα πρότεινε το όνομα, δεν διευθύνεται από το μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα WordPress που διατηρεί τον βασικό κώδικα του κινητήρα WP. Αντ ‘αυτού, λειτουργεί από μια εταιρεία που ονομάζεται Automattic. Automattic είχε το χέρι στη δημιουργία και τη συντήρηση πολλών στοιχείων για το WordPress, αλλά η επιλογή φιλοξενίας τους είναι μια ξεχωριστή νομική οντότητα.

Σημειώστε ότι το WordPress.org είναι ο ιστότοπος του Ιδρύματος. Φιλοξενεί την τελευταία έκδοση του πυρήνα κώδικα PHP που διατίθεται για λήψη. Πρόκειται για μια επιλογή αυτο-φιλοξενίας που απαιτεί να έχετε τον δικό σας διακομιστή με PHP και MySQL σε λειτουργία και πριν από την εγκατάσταση. Με άλλα λόγια, είστε μόνοι σας κάνοντας μια εγκατάσταση WordPress με το πακέτο ανοιχτού κώδικα.

2. 000webhost

000webhost

Με περισσότερους από 16 εκατομμύρια χρήστες στην πλατφόρμα του, το 000webhost είναι ένας νόμιμος παίκτης στον δωρεάν χώρο φιλοξενίας ιστοσελίδων για ιστότοπους WP. Η δωρεάν έκδοση ιστότοπου διατίθεται αρκετά για έναν λογαριασμό φιλοξενίας χωρίς κόστος, με προσφορές όπως:

 • 1.000 MB χώρου στο δίσκο
 • Όριο εύρους ζώνης 10 GB ανά μήνα
 • Πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων MySQL
 • cPanel

Υπάρχει επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που παρέχει πρόσβαση σε πολλά πρότυπα. Σε αυτά περιλαμβάνονται αποκριτικά σχέδια που παίζουν καλά με κινητές συσκευές.

Ο πελάτης μπορεί να τοποθετήσει δύο ιστότοπους σε έναν λογαριασμό. Το 000webhost προσφέρει επίσης υπηρεσίες επί πληρωμή για άτομα που χρειάζονται αναβάθμιση του εύρους ζώνης ή του αποθηκευτικού χώρου τους. Υπάρχει ακόμη και κατανομή εσόδων για πελάτες που θέλουν να ανεβάσουν διαφημίσεις στους ιστότοπούς τους.

Διαβάστε την πλήρη κριτική 000webhost

3. Byethost

από την άλλη

Byethost (δεν είναι τυπογραφικό λάθος) είναι μια πραγματική περιέργεια στον τομέα των εταιρειών δωρεάν φιλοξενίας. Προσφέρουν υποστήριξη 24/7 χωρίς κόστος, συμπεριλαμβανομένης βοήθειας σε θέματα τεχνολογίας. Χρησιμοποιούν διακομιστές σε σύμπλεγμα για να παρέχουν περισσότερη ισχύ και σταθερότητα στους πελάτες τους. Επίσης, παρέχουν εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όπως:

 • Χωρίς διαφημίσεις
 • Απεριόριστοι τομείς, συμπεριλαμβανομένων των δεσμευμένων τομέων
 • Πρόσβαση FTP
 • MySQL
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο

Εάν πρέπει να κάνετε αναβάθμιση, το Byethost προσφέρει επίσης πολλές επιλογές. Μπορείτε να μεταβείτε σε προγράμματα Premium ή Business. Οι άνθρωποι που χρειάζονται περισσότερη ταχύτητα μπορούν ακόμη και να παρακολουθήσουν σχέδια SSD.

Ένα μεγάλο μειονέκτημα με το Byethost είναι η έκδοση του PHP για δωρεάν φιλοξενία είναι αρκετά χρονολογημένη. Αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα όταν προσπαθείτε να λειτουργήσετε τον νεότερο κώδικα.

4. Βραβείο Space

βραβείο

Η προσφορά πολλών αντικειμένων αλλά σε περιορισμένη προσφορά είναι το βήμα πωλήσεων στο Βραβείο Space. Μπορείτε να φιλοξενήσετε ένα όνομα τομέα, έναν λογαριασμό email και μια βάση δεδομένων MySQL. Ένα μεγάλο πρόβλημα όταν ασχολείται με το AwardSpace είναι ότι προσφέρουν μια εμπειρία χωρίς διαφημίσεις.

Είναι επίσης μια άλλη εταιρεία που παρέχει μια δωρεάν προσφορά που είναι λίγο πίσω από την εποχή με PHP5 και Perl / CGI-BIN. Δεν θα φορτώσετε τον απόλυτο νεότερο κωδικό στον λογαριασμό σας. Από την πλευρά του κόλπου, ωστόσο, έχετε:

 • Εγκατάσταση με ένα κλικ τόσο για το Joomla όσο και για το WordPress
 • Αποστολή email, μια πραγματική σπανιότητα
 • 1 GB χώρου στο δίσκο
 • 5 GB ανά μήνα κυκλοφορίας

5. WPNode

wpnode

Χωρίς διαφημίσεις, χωρίς όρια στο εύρος ζώνης και στο κόστος. Ποιά είναι η παγίδα? Με WPNode, το μεγάλο catch είναι ότι είσαι εντελώς μόνος σου. Εάν είστε πολύ βολικοί με το WordPress, μπορεί να μην είναι η χειρότερη εμπειρία. Θα πάρεις:

 • Πλήρης πρόσβαση στη βάση δεδομένων χρησιμοποιώντας το PHPMyAdmin
 • Διακομιστές που βασίζονται σε σύννεφο
 • Ένα CDN
 • Προσωρινή αποθήκευση
 • Ασφάλεια CloudFlare

Είναι χτισμένο πάνω από το nginx, έτσι ώστε οι άνθρωποι που γνωρίζουν μόνο το Linux να αντιμετωπίζουν μια μικρή καμπύλη μάθησης. Ο χώρος αποθήκευσης είναι 5G και είναι SSD. Υπάρχει επίσης ένα σύστημα email 1 GB. Επίσης, δεν θα έχετε πρόσβαση σε έναν πίνακα ελέγχου και δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξετε την εγκατάσταση.

6. AWS

amazon ec2

Εάν είστε πολύ άνετα να εργάζεστε ως προγραμματιστής σε περιβάλλον χωρίς τεχνική υποστήριξη, ίσως θελήσετε να δώσετε το δωρεάν δοκιμή ενός έτους AWS πάει. Θα έχετε ένα περιβάλλον πλήρους δυνατότητας σε έναν διακομιστή cloud που σας επιτρέπει να τροποποιήσετε και να εγκαταστήσετε στοιχεία όπως θα κάνατε σε ένα αυτο-φιλοξενούμενο σύστημα.

Είναι απόλυτο όχι για άτομα που δεν έχουν αυτοπεποίθηση ότι μπορούν να χειριστούν μια τεχνολογική εγκατάσταση, αλλά μπορεί να είναι μια πραγματικά ελκυστική επιλογή για έναν ικανό προγραμματιστή που θέλει να δοκιμάσει μια επιχειρηματική ιδέα για ένα χρόνο. Απλώς θυμηθείτε ότι εγγραφήκατε για χρέωση και ακυρώσατε τον λογαριασμό φιλοξενίας εάν δεν το έχετε κάνει. Διαφορετικά, θα αρχίσετε να βλέπετε χρεώσεις όταν τελειώσει το πρώτο έτος.

Καλύτερα από δωρεάν: Φτηνές φιλοξενία WordPress

Τα δωρεάν προγράμματα εξυπηρέτησης τείνουν να συνοδεύονται από προειδοποιήσεις και πρόσθετα. Η θέση μας εδώ είναι αρκετά προφανής: εάν μπορείτε καθόλου να κερδίσετε λίγα δολάρια το μήνα για μια πληρωμένη εγκατάσταση φιλοξενίας WordPress, θα πρέπει να το κάνετε. Γνωρίζουμε επίσης ότι δεν είναι όλοι σε θέση να ξεφύγουν για ένα σχέδιο εταιρικού επιπέδου.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε χωρίς υποστήριξη πελατών και διαχειριζόμενες λειτουργίες WordPress, όπως βοήθεια μετεγκατάστασης, εγκατάστασης και διαμόρφωσης. Είναι επίσης καλό να γνωρίζουμε ότι κάποιος στο άλλο άκρο της συναλλαγής θα είναι υπόλογος επειδή τον πληρώνετε. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές επιλογές που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο δωρεάν.

1. NameCheap EasyWP

namecheap 2019-Ιουνίου

Κερδίζοντας με μόλις $ 23 ετησίως, το Πρόγραμμα EasyWP έρχεται με 10 GB χώρου στο δίσκο SSD και υποστήριξη για 50.000 επισκέπτες ανά μήνα. Έχετε πρόσβαση τόσο στο FTP όσο και στη βάση δεδομένων και το NameCheap είναι υπερήφανο που προσφέρει ένα εύκολο αντίγραφο ασφαλείας και επαναφέρει το σύστημα. Ακόμα καλύτερα, θα έχετε υποστήριξη 24/7 και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Οι διακομιστές του NameCheap έχουν μια αξιόλογη φήμη τόσο για το χρόνο λειτουργίας όσο και για την απόκριση Αν ψάχνετε να αποκτήσετε έναν λογαριασμό φιλοξενίας όσο το δυνατόν πιο κοντά, το NameCheap είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε χωρίς να θυσιάσετε υποστήριξη ή ταχύτητα.

Διαβάστε την πλήρη κριτική NameCheap

2. SiteGround

site site

Η πληρωμή άνω των 3,95 δολαρίων το μήνα δεν είναι κακή υπόθεση εάν μπορείτε να αποκτήσετε υψηλό επίπεδο τεχνολογίας και υποστήριξης πελατών για το δολάριό σας. Η εταιρία ξεκινά τους λαούς με 10 GB αποθηκευτικού χώρου και 10.000 επισκέπτες ανά μήνα. Αν ανεβείτε μόνο ένα ή δύο επίπεδα, θα έχετε απεριόριστους ιστότοπους ανά λογαριασμό φιλοξενίας.

Ένα σημαντικό σημείο πώλησης είναι ότι παρέχουν δωρεάν υποστήριξη με προσπάθειες μετεγκατάστασης ιστότοπου. Είναι επίσης ο σπάνιος πάροχος στο εύρος χαμηλού κόστους που προσφέρει 24/7 υποστήριξη πελατών μέσω τηλεφώνου, email ή online εισιτήριο προβλημάτων. Η φιλοξενία της PHP είναι μια προεγκατεστημένη εγκατάσταση και παρέχει καλή ανταπόκριση και σταθερό χρόνο λειτουργίας. Είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη εμπειρία στην αγορά.

Διαβάστε την πλήρη κριτική SiteGround

3. BlueHost

bluehost

Με ένα τιμή γνωριμίας 2,75 $ ανά μήνα, Η BlueHost προσπαθεί να ανταγωνιστεί τους ανταγωνιστές χαμηλότερου κόστους στον τομέα. Ένα μειονέκτημα σε αυτό, ωστόσο, είναι ότι η τιμή αυξάνεται τελικά στα 7,99 $ ανά μήνα. Ένα θετικό, ωστόσο, είναι ότι το σχέδιό σας περιλαμβάνει μια ποικιλία από νόστιμα χαρακτηριστικά, όπως:

 • Δωρεάν εγγραφή ονόματος domain για το πρώτο έτος
 • Αυτόματο πρόγραμμα εγκατάστασης και αυτόματες ενημερώσεις για τον ιστότοπό σας στο WordPress
 • Ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL

Μπορείτε επίσης να σταθμεύσετε έως και 5 τομείς στον ίδιο λογαριασμό. Με 50 GB αποθηκευτικού χώρου SSD, μπορείτε επίσης να περιμένετε γρήγορη επεξεργασία των αιτημάτων σελίδας επισκέπτη. Οι πελάτες έχουν επίσης πρόσβαση σε CDN.

Το BlueHost είναι ένας από τους λίγους συνεργάτες με προγράμματα φιλοξενίας που προτείνει το ίδρυμα WordPress. Για όσους χρειάζονται προσαρμοσμένο τομέα και πιστοποιητικό SSL, το BlueHost αντιπροσωπεύει μια εξαιρετική πρόταση αξίας, ακόμη και στην τιμή 7,99 $.

Διαβάστε την πλήρη κριτική BlueHost

4. HostGator

φιλοξενούμενος

Περίπου τόσο έμπειροι όσο έρχονται οι πάροχοι φιλοξενίας, το HostGator παρέχει περισσότερους επισκέπτες ανά μήνα από ό, τι τα περισσότερα άλλα προγράμματα φιλοξενίας. Προσφέρεται δωρεάν υποστήριξη μετεγκατάστασης για έναν ιστότοπο WordPress και παρέχουν αυτόματη ανίχνευση και κατάργηση κακόβουλου λογισμικού. Ομοίως, οι βάσεις δεδομένων δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας σε καθημερινή βάση χωρίς επιπλέον χρέωση.

Τα σχέδια είναι στο μεσαίο εύρος του χαμηλού επιπέδου στα 5,95 $ το μήνα. Ωστόσο, μπορείτε να λάβετε πίστωση 100 $ στο Google AdWords. Ο αποθηκευτικός χώρος δεν είναι επίσης μετρημένος, καθιστώντας το HostGator μια ελκυστική επιλογή για άτομα που θέλουν να φιλοξενήσουν ιστότοπους WordPress με πολλά περιεχόμενα, όπως εικόνες και βίντεο.

Χρησιμοποιούν ένα σύστημα που βασίζεται σε σύννεφο που παρέχει απλώς την απόκριση. Το Uptime είναι ένα σταθερό 100%, ωστόσο. Έχετε επίσης πρόσβαση σε μια πλήρως λειτουργική εγκατάσταση cPanel. Αν ψάχνετε για κάτι που είναι φιλικό για προγραμματιστές αλλά σε χαμηλό εύρος, θα εκτιμήσετε αυτό το επίπεδο πρόσβασης και ελέγχου.

Διαβάστε την πλήρη κριτική του HostGator

5. iPage

σελίδα

Οι λαοί στο iPage έρχονται σε σας με μια πολύ απλή πρόταση αξίας. Για 3,75 $ ανά μήνα, έχετε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης. Αν περιμένετε ότι ο ιστότοπός σας θα είναι ένα βαρελάκι κυκλοφορίας, αυτό είναι μεγάλο σε χαμηλή τιμή. Περιλαμβάνουν επίσης δωρεάν εγγραφή τομέα για το πρώτο έτος.

Ένα μειονέκτημα σε αυτό το βήμα πωλήσεων είναι ότι το χαμηλότερο επίπεδο δεν προσφέρει υποστήριξη από ειδικούς. Ωστόσο, εάν θέλετε το πρόγραμμα της εταιρείας 6,95 $, θα έχετε πρόσβαση σε προεγκατεστημένα θέματα και προσθήκες WordPress, αυτοματοποιημένη αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού, ασφάλεια του SiteLock και ειδικούς του WordPress. Ακόμα κι αν ανεβείτε στη δεύτερη βαθμίδα, θα συνεχίσετε να κερδίζετε πολλά χρήματα.

Διαβάστε την πλήρη κριτική του iPage

Σύγκριση δωρεάν έναντι φθηνών παρόχων φιλοξενίας WordPress

Ο μεγαλύτερος διαχωριστής μεταξύ ενός δωρεάν πακέτου και ενός χαμηλού κόστους, είναι ο πελάτης και η τεχνική υποστήριξη. Ιδιαίτερα για άτομα που δεν έχουν ισχυρό τεχνικό υπόβαθρο, γνωρίζοντας ότι μια διαχειριζόμενη ομάδα WordPress περιμένει να υποβάλει τις ερωτήσεις σας μπορεί να είναι μεγάλη υπόθεση. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να ανεβείτε σε μια κορυφαία πλατφόρμα φιλοξενίας WordPress για να λάβετε τη βοήθεια ενός ανθρώπου που είναι ικανός να παρέχει απαντήσεις.

Δεν πρόκειται να λάβετε πλάνα όταν ακολουθείτε την ελεύθερη διαδρομή. Για παράδειγμα, πολλοί πάροχοι φιλοξενίας προσφέρουν τουλάχιστον ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL και τουλάχιστον ένα έτος εγγραφής ονόματος τομέα με μια πληρωμένη επιλογή. Σε ορισμένα εντελώς δωρεάν πακέτα ιστότοπων WordPress, δεν θα έχετε πρόσβαση σε διαχειριστή αρχείων, θέματα ή ακόμη και φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να έχετε κολλήσει χρησιμοποιώντας έναν δωρεάν υποτομέα στο TLD τους και όχι να χρησιμοποιήσετε τον δικό σας προσαρμοσμένο τομέα.

Η διαθεσιμότητα των επιλογών cloud και SSD στα επίπεδα πληρωμής είναι επίσης επιθυμητή. Ακόμα κι αν ένας δωρεάν πάροχος σας παρέχει όλο το χώρο αποθήκευσης και το εύρος ζώνης στον κόσμο, η ταχύτητα του μέσου αποθήκευσης σημαίνει πολύ. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν ασχολείστε με το WordPress.

Ο κινητήρας WP είναι επιρρεπής σε προβλήματα με θέματα, πρόσθετα και σενάρια. Στοίβα σε ένα πακέτο αναλυτικών στοιχείων και οι χρόνοι φόρτωσης μπορούν να γίνουν εντελώς επώδυνοι με δωρεάν παρόχους φιλοξενίας WordPress. Θα θελήσετε επίσης να έχετε ένα σύστημα απόκρισης που να φιλοξενεί:

 • Σχόλια επί τόπου
 • Αποστολή μηνυμάτων από την εγκατάσταση WP στους λογαριασμούς email σας
 • Φόρτωση στοιχείων στη σελίδα, όπως φωτογραφίες

Δεν είναι ότι δεν υπάρχει δωρεάν φιλοξενία WordPress εκεί έξω. Για άτομα που θέλουν απλώς να δημοσιεύσουν ένα blog που θα διαβάσουν λίγα άτομα, δεν υπάρχει τίποτα λάθος να πηγαίνετε με δωρεάν εταιρείες φιλοξενίας. Μόλις αρχίσετε να χτίζετε ένα κοινό ή μια επιχείρηση, είναι καιρός να έχετε τουλάχιστον μια ελάχιστη δύναμη.

Ομοίως, θα θελήσετε να έχετε επιλογές καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει. Με τους ειδικούς που είναι διαθέσιμοι για την παροχή τεχνικής υποστήριξης, θα είστε σε θέση να προχωρήσετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο μέλλον. Ορισμένοι πάροχοι είναι ακόμη άνετοι προσφέρουν διαχειριζόμενη υποστήριξη WordPress στα χαμηλότερα επίπεδα σχεδίων. Όταν προσπαθείτε να μετεγκαταστήσετε έναν ιστότοπο ή να παλέψετε με μια προσπάθεια εγκατάστασης WordPress, θα εκτιμήσετε τη διαφορά που μπορούν να κάνουν.

Υπάρχει κάτι να ειπωθεί για τον έλεγχο της ρύθμισής σας. Η αποπληθωριστική μορφή, η πρακτική της απόρριψης ανθρώπων από δωρεάν ιστότοπους, γίνεται πιο συνηθισμένη. Το WordPress.com μπορεί να είναι ένα καλό μέρος για προσβλητικό περιεχόμενο, αλλά δεν είναι μια αξιόπιστη πλατφόρμα για όποιον δημοσιεύει αμφιλεγόμενες απόψεις. Είναι γνωστοί στους χρήστες του deplatform.

Εάν περιμένετε να γίνει ένας ιστότοπος ένα σοβαρό έργο, αξίζει να κάνετε τη μικρή επένδυση μπροστά. Ένα πρόγραμμα φιλοξενίας χαμηλού κόστους με καλή τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη πελατών μπορεί εύκολα να έχει λιγότερα από 10 $ το μήνα. Αντί να διακινδυνεύετε να χάσετε επισκέπτες σε αργή φιλοξενία, θα είστε σε θέση να προσφέρετε μια καλή εμπειρία.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector